aromaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: čokoholik aromaja, koliko si pa dala za poštnino? Trenutno imam samo eno itti bitti pleničko in mu čisto vsakič premoči zgoraj na trebuščku, dones sem dala za probo kr en dodatni vložek iz bambusa pa mu je tud premočilo, je bil pa res kar močno polulan! Za poštnino dam različno, odvisno od vrednosti celega naročila. Me pa pride cenej, ko če kupujem tukaj. Premoči ti pa na trebuščku mogoče zato, ker so itti zlo nizke in lih zato za fantke mogoče malo manj primerne. Poglej tudi, da se mu oblačila-kake žabice ipd ne zarežejo pod pleničko, ker tudi takrat rado premoči. Nasploh je pri all in one pleničkah pomebno, da se oblačila ne prilegajo preveč tesno plenički, ker potem pride do prevajanja vlage iz notranjosti navzven, čeprav plenička kot taka še ni premočena. Kar se pa BG tiče, so res dve vrsti. Ene so klasične ene pa organic, ki imajo notranjost iz bombaža. Kar se umetnih materialov tiče napram recimo bombažu, je njihova prednost v tem, da je v njih ritka bolj suha, ker urin čez zgornjo plast pleničke preide v vložek, pri bombažu se pa prepoji bombaž in je ritka bolj mokra. Zato je tudi pri uporabi bombažk fajn dat čez predlogo iz flisa, da je rit suha in s tem manjša možnost pleničnega izpuščaja. Ne mislit, da z uporabo tekstilnih plenic iz umetnih materialov delate otročkom enako škodo kot z uporabo unih za enkratno. Tekstilne nimajo gela! Sicer pa tako čez navadne kot čez organic pride PUL nepremočljiva plast...pa smo spet pri umetnih materialih! Najbolj naravno bi bilo uporabljati plenico iz naravnih materialov, čez pa volnene hlačke, obdelane z lanolinom, da so vodoodbojne. Skratka, hočem rečt, da so tudi navadne BG čist v redu izbira :D Če si boš pa premislila, siniskaT, bi pa mogoče jaz odkupila tistih 5 komadov(ampak drug mesec, ta mesec sem že spet preveč zapravla), ker si delam zalogo BG plenic za varstvo(so najbolj idiotproof plenice)!
< Sporočilo je popravil aromaja -- 11.2.2010 19:27:46 >