Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 10:51:18
|
|
|
|
malecka_mateja
|
mene pa grabi evforija na rojstvo, in sem šla vse telegrame prebrat in sem ugotovila da sem od vseh skoraj razen od dveh dobial drugačno čestitko po zunanjjosti od drugih enako.pa vse tak lepo pojejo, kr solzice sreče mi tečejo.kak lepo je bilo komaj čakam da spet dobim v roke tako mehko toplo malo štruco. ja hormoni mi delajo kaj čem.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 11:21:55
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo čveka tu pa nič ne poveš hiter se javi. pa povej zakaj jaz tvojih slikic ne vidim???nimaš me lada
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 11:28:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 11:28:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 11:32:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 11:47:24
|
|
|
|
malecka_mateja
|
hormoni nama delajo sej jaz te mam za prijateljico zakaj me ne moreš kliknit?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 11:49:20
|
|
|
|
malecka_mateja
|
že vidim albume kka sta bila lepa kaj misliš da bo pupa kolumbo?jaz mam ful občutek da mamo bejbo.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 11:50:29
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kje si dala torto delat?kolk si dala za njo?pa kak temne lase maš?ti ful lepo paše
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 12:31:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 12:40:32
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ful lepe torte!so dobre tudi? ja res ti lepo paše, čist sprememba. ja lepo st abila v stilu, še 4 dni pa majkl praznuje.kako mine, pol pa že naš ačebela počasi.naša pa bo mela fifi torto letos je rekla. glih sem si glavo oprala zdaj pa morem začet kuhat, počasi. kaj si že povedala za ali boš čakala do nuhalne?si klicala za pregled?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 12:45:43
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Tako,pa smo tudi midve z Neli pokosilale.Sem kar pašto carbonaro naredila.Nisem našla jajc,a sem jih vendarle najdla v hladilniku. Amapak nimam nekega groznega apetita.Je več pojedla Neli kot jaz...smo pa zmazale celo skledico rdeče pese. Zdej morem dat perilo sušit...in me jezi,ker morem dat noter.Samo cunje se uničuje. Ko ne kuham jih imam v dnevni,ko kuham,pa dam sušilo na en hodnik. Mateja...ja,jst sm tudi en dan ko sem bila pri mami,gledala tisti kup telegramov,ki sem jih dobila za Neli.Res,te preplavi lep občutek.Ko se za hip vrneš tri leta nazaj... Jaz sem en dan v trgovini vohala en gel za tuširanje...imela sem ga samo takrat v porodnišnici,in me je res spomnu na tisti teden v Postojni. Tak isti občutek mi dajo parfumi...ko se za vsakega spomnem kdaj sem ga uprabljala. Kolumbo...sem gledala tudi jaz tisto o Lj. porodnišnici... A ni blo lepo? Ajd,grem,jaz še slikice od Kolumbo pogledat...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 12:47:30
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Full lepa torta...verjame,da tudi dobra! Neli tudi neki sanja,da bi imela od WINX ali pa Tomažka! Nevem...bomo še videli! Kolumbo...noter kakšna je?Čokoladna,sadna,kreme?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 13:10:41
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja vidim da nena sam mene grabi nonstalgija. jaz že kuham. mmm danineli jaz bi prišla na kosilo. kolumbo kam si se skrila?
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 13:34:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 13:36:35
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo jaz tudi nič ne nardim pa sem sama doma.edino skuhala bom pa glavo sem si porihtala pa je to to.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 13:41:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 13:55:04
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja nevem če je bejba sam občutek mi tak pravi!nuhalno mam 2.3 jaz pa mam tudi pregled 24.2 noseča bom 12 tednov vidš kako malo razlike mava, danineli kolko pa si ti?jaz sem zdaj točno 10t danes nebom več pisala ker moje število objav se ujema z mojim roj.dnevom tako da
< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 11.2.2010 14:07:24 >
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 14:12:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 14:14:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 14:16:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 14:16:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 14:18:39
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo lepo če bo res bejba in boo končno vse rozaaaaaa če pa bo pubec pa bova menjali pa je šel moj rojk.dan pa lepo da ime že veš ker pri nam bo spet težko.sploh če bo fantek. kdaj pride šime?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 14:25:37
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ANGELO????pa daj no upam da ne. kaj če bi bil jan raje? meni je vseeno kaj bo sam da bo zdravo,sam fajn bi bilo še eno babo met da bomo prevladale
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 14:36:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.2.2010 14:40:14
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jojjoj kaka imena. upam da bo bejab in bo nina kak druga imena mata pa rok in maj?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?