|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
10.2.2010 21:04:07   
Fargesia
Suzika moja draga, držim pesti za jutri!!!sporoči.user posted image user posted image user posted image user posted image

IVYY, zate tudi!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.2.2010 21:33:24   
špica84
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,upam da sem ga bila delezna user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.2.2010 21:50:29   
Rakica_80
IVYY, še enkrat vso srečo in lepo sprejmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Opozorilouser posted image : jutri previdno vozite, ker bo sneg zajel tudi našo obalo, kaj šele po poti goruser posted image PREVIDNO RES!
Suzi,tudi tebi vso srečo, držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočkouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 10.2.2010 21:52:32 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.2.2010 23:05:33   
pikovit
Bemti sneg.Danes sem že 3x kidala user posted image .Upam,da bo jutri kaj bolje.Mam roke do tal.user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.2.2010 23:06:21   
pikovit
Aja, pa lahko noč vam želimuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.2.2010 23:07:05   
pikovit
Joj pa še to

Mismis mislim nate in navijam 100 na uro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.2.2010 0:24:13   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Joj pa še to

Mismis mislim nate in navijam 100 na uro user posted image user posted image user posted image

jap, mi smo že trije, no ok z dedcem in kužonom nas je pet user posted image user posted image
ti revček moraš pa kidati, a prideš še k meni? user posted image user posted image
pri nas je dedc na službeni poti, pa je rekel, da ne smem kidati, ampak to pomeni, da sem ujeta domauser posted image , kak pa drgač pri vas?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
11.2.2010 7:28:04   
sonček33
mi smo že trije

mismsi takole mimogrede, nam to poveš
Juhej
navijam do konca in naprej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
11.2.2010 8:33:29   
BarbiG
Mismis, ti kr svojga dragega ubogaj in nič kidat, sam počivaj. Pa držiiiiiim pesti fejst močno. user posted image user posted image user posted image

Suzi, tebi pa za danes pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
11.2.2010 8:50:31   
bit
mišmiš.......hitro končaj tukaj ti šparam sedež ..user posted image user posted image

bebii...naj bo reš zmagovalen...user posted image

ssuzi.
....čim manj bolečo punkcijo ti želim....

in seveda vsem ostalim...da se nam čimprej pridružite na drugi temi.user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
11.2.2010 8:56:43   
S*
Dobro jutro!

Zadnje čase sem se bolj v ilegalo umaknila, čeprav sem vas brala, jokala in se veselila z vami.
No in iz ilegale vam sporočam, da sem danes zagledala magičen + na CBju. 30.01. sem imela drugi ETZ pri Rešu, danes je sicer komej 12 dan, test pa naj bi bil v soboto, ker pa mi je že od ponedeljka rahlo slabo, sem se danes opogumila in naredila testuser posted image .

Ne upam pa se preveč veseliti, saj sem oktobra tudi zagledala +, pa se je potem vse skupaj slabo končalo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
11.2.2010 9:05:37   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

Zadnje čase sem se bolj v ilegalo umaknila, čeprav sem vas brala, jokala in se veselila z vami.
No in iz ilegale vam sporočam, da sem danes zagledala magičen + na CBju. 30.01. sem imela drugi ETZ pri Rešu, danes je sicer komej 12 dan, test pa naj bi bil v soboto, ker pa mi je že od ponedeljka rahlo slabo, sem se danes opogumila in naredila testuser posted image .

Ne upam pa se preveč veseliti, saj sem oktobra tudi zagledala +, pa se je potem vse skupaj slabo končalo.

juhejjjjj juhejjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pridi pofočkat na našo stran.

tokart se bo vse dobro končalo.....kdaj imaš prvi UZ

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
11.2.2010 9:12:43   
Fargesia
mismis, zdej pa kavč glancat in desni bok žulit!user posted image user posted image user posted image user posted image

S*, čestitke!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.2.2010 9:15:20   
Urshy78
S* kaj jaz to berem?! jeeeeeeeeeeeee, super, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ivyy, suzi, mislim na vaju user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
11.2.2010 9:51:07   
nhaya
S* juhuhu..sm vesela zate..

Ivyy in Suzi - čakamo vesele novice..držim pestke..user posted image

Urshy kako si pa ti? A si ta teden na bolniški? Jaz kar uživam doma..mi je reku moj zdravnik če bi bla še drug teden doma..pa ne morem, ker me čakajo moji otročki u šoli..Niti ne vem če bi melo kak smisel..razen seveda če mi kej ne bi blo dobro..žDrugač mam pa občasno take rahle krče..verjetn je to normalno..

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
11.2.2010 9:57:50   
diana79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mismis!

ivyy:mislim nate!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
11.2.2010 10:09:57   
Urshy78
nhaya, jaz sem ta teden še na bolniški, v ponedeljek pa delat. danes so se bolečine umirile, me je pa včeraj na momente kar fejst zabolelo v jajčnikih, ko sem pa vstala, sem pa čutila močan pritisk v spodnjem delu. ampak po moje je to normalno. danes sem za malenkost že malo bolj aktivna, ker prej sem pa res več ali manj ležala.
čim več počivaj!

za bolniško se pa lahko zmeniš z osebno zdravnico, če ti jo podaljšajo, seveda če imaš to možnost. jaz bom v ponedeljek kar mogla it delat, ker nimam nobenega, ki bi delo opravljal namesto mene, tako da me vse počaka.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
11.2.2010 10:13:23   
Urshy78
jona klara, super, da je konzilij že bil user posted image ti grem odpisat na mail user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
11.2.2010 10:48:49   
lučka 25
suzi, mislim na tebe že od 6 zjutraj  (jap nisem mogla spat.user posted image ) pa poročaj, čakam novičke in to leeeeepeeee user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
11.2.2010 10:48:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Joj pa še to

jap, mi smo že trije, no ok z dedcem in kužonom nas je pet user posted image user posted image
ti revček moraš pa kidati, a prideš še k meni? user posted image user posted image
pri nas je dedc na službeni poti, pa je rekel, da ne smem kidati, ampak to pomeni, da sem ujeta domauser posted image , kak pa drgač pri vas?

To mi je pa tako lepa novica. Si mi polepšala dan user posted image

Pa navijam 100 na uro, Neža pa vam vsem 3 pošilja koš poljubčkov. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.2.2010 10:49:02   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Čestitam!!! pa kar pozitivno naprej, ker zdaj bo pa šlo vse tako kot je treba, do konca in še naprej.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.2.2010 10:49:42   
lučka 25
Mam pa še eno fejst punco v mislih, k me res zanima kako je kaj in če je kaj novičk. Zarja kako si? user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.2.2010 11:35:03   
Selena78
jutri 12.02.2010 imam punkcijo.... 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.2.2010 11:46:31   
špica84
dobro jutro

selena dobro opravi user posted image

(odgovor članu Selena78)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.2.2010 11:48:16   
lana70
ooo naše stare borke! Držim pesti na rokah in še na nogah, mismis zate, da zagledaš čez 14 dni plusek, zate S*, pa da pikica ostane ostane pri tebi do konca!!!user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.