|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
11.2.2010 10:57:44   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
ko smo ravno pri tem... Naša varuška ima tudi malega psička. Boš morala spet fajn razmislitiuser posted image

o bog pomagaj... pa glih včeraj sva se pogovarjali... a zdej pa še to... user posted image user posted image user posted image Nimamo sreče...

user posted image user posted image user posted image Sem ti morala povedat ko imate ravno to težavouser posted image Mi je hudo...

In k tebi ne bo mogla na kofe.

user posted image

A druži se lahko z mano???

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
11.2.2010 10:58:39   
petrazg
Ja, sploh se nisem spomnila na alternativno zdravljenje... Grem zdajle takoj klicat bioenergetika h kateremu sem hodila zaradi problemov z zanositvijo in verjamem , da mi je pomagalo...

Hvala Maja in Flaska!!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
11.2.2010 11:00:13   
maja1488

ko smo ravno pri tem... Naša varuška ima tudi malega psička. Boš morala spet fajn razmislitiuser posted image

o bog pomagaj... pa glih včeraj sva se pogovarjali... a zdej pa še to... user posted image user posted image user posted image Nimamo sreče...

user posted image user posted image user posted image Sem ti morala povedat ko imate ravno to težavouser posted image Mi je hudo...

user posted image

Po mojem samo sama (brez otročka). Pa nč jo ne smeš objemat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
11.2.2010 11:00:41   
maja1488

Ja, sploh se nisem spomnila na alternativno zdravljenje... Grem zdajle takoj klicat bioenergetika h kateremu sem hodila zaradi problemov z zanositvijo in verjamem , da mi je pomagalo...

Hvala Maja in Flaska!!!!

Ni kej. Držim pesti, da se porihta.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
11.2.2010 11:01:54   
Dudica1

Hvala Maja in Flaska!!!!

sigurno bo pomagalo tud jaz sem bila pri njemu zaradi težav z zanositvijo in uspešno user posted image

Tako da bo sigurno tudi za tole pomagalo!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
11.2.2010 11:02:15   
FLASK_A
Hvala Maja in Flaska!!!!

Ni kej. Držim pesti, da se porihta.

Tudi jaz.user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
11.2.2010 11:02:22   
Dudica1
Tud jaz razmišljam da bi šla s T oba zaradi alergije 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
11.2.2010 11:03:24   
petrazg

user posted image

Družim se pa menda lahko s teboj user posted image user posted image . Ma ne , pa saj ne more biti tako rigorozno... Ne boš ga cartala, pa bo...
Pa sej zadnjič, ko je pa bil pri tebi v naročju enih parkrat ni bilo pa nič narobe... Zdaj bomo pač bolj pazili in bomo bolj pozorni na njegovo hropenje...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
11.2.2010 11:04:43   
FLASK_A

user posted image

Družim se pa menda lahko s teboj user posted image user posted image . Ma ne , pa saj ne more biti tako rigorozno... Ne boš ga cartala, pa bo...
Pa sej zadnjič, ko je pa bil pri tebi v naročju enih parkrat ni bilo pa nič narobe... Zdaj bomo pač bolj pazili in bomo bolj pozorni na njegovo hropenje...

no super. Bomo šle še lahko na kofetekuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
11.2.2010 11:05:16   
ledenka

upam, da ne bo panike, če se družimo user posted image midva sva tud polna dlak...

pri alergijah menda pomaga bioresonanca, če je to res, pa ne vem

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
11.2.2010 11:11:18   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: lake

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Leela Ja tega do 36 kil sm vzela. Predvsem zato, ker mi je lep za vidt.

kateri model pa?
neki rr nagaja

Young sport z mikrofibro.

Tega gledam tudi jaz, ampak glede materiala nisem zih, katerega izbrati. Kako si se odločila ti? Pa kje si ga nabavila - na soncek.si?

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ne na ta dan sem se jaz rodila

vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

saj nimam RD sam pred 29 leti je bilo na ta dan 26.2user posted image

aja_sem pozabila, da se pust giblje in v vezi s tem tudi tile "prazniki"user posted image _

ja tako je,

sem pa zdejle ene šterkrat prebrala kaj sem napisala, in madonca me je zadelo, letos jih bom mela že 29user posted image user posted image user posted image

Ah ne spravljaj me v depro... jaz bom pa 35 user posted image user posted image

Daness me je ena luč sredi noči razsvetlilauser posted image user posted image Grem vsa zalimana na hodnik, Jaka že obut, igrače v rokah... Da se bo igral. Ura pa 5user posted image user posted image user posted image user posted image

Takoj ko me je vidu je prebledel in brez besed pičil v posteljo, copate vrgel z nog in se kar sam pokril. Sem se šla pol v špegu pogledat- sem bla pa res ful grozna za videt. Mi je blo vse jasno- revež se me je prav ustrašiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja, mami, mami... ampak je nekaj na tem. Meni tudi starejša hitreje zaspi kot user posted image , če jo grem ponoči mirit user posted image

Jaka je bil pol kar v sobi do 8h. user posted image user posted image user posted image Se je sam igral. In ko sem mu prišla rečt dobro jutro- samo lačen sem je lahko rekel revežuser posted image

user posted image

Tolk jamrate glede kil. Vam tako povem - takoj vam vzamem 5 kg, če mi date za en mesec prespanih noči. Žrem kot ****, telovadim nič, pa sem -5 kg (po ful grozni noči tudi -6 kg) kot p.o. (pred otroki).

Če ne bo več noric, gremo v nedeljo mi na karneval! Peljemo pikastega zajca na sprehod user posted image

user posted image . Mi pa smrkavo rožico user posted image

Jaz sem pa J. včeraj naročala za pregled pri 9 mesecih in sva dobili 16.3.  To bo precej bliže 10 kot 9 mesecem...user posted image

Bioenergetiki - a poznate kakšnega dobrega, ki preveri ustreznost postavitve postelje v spalnici? Rada bi preverila v obstoječih spalnicah in glede na predvideno postavitev v novi hiši, samo moj pravi, da jim gre večinoma le za to, da ti potem še kaj prodajo zraven...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
11.2.2010 11:12:13   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

upam, da ne bo panike, če se družimo user posted image midva sva tud polna dlak...

pri alergijah menda pomaga bioresonanca, če je to res, pa ne vem

tam v Dravljah je en k naj bi pomagal pri alergijah, najbrž lih z bioresonanco, čak kaj je že zaen???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
11.2.2010 11:12:54   
tubby

A greva potem v petek, a ne? user posted image user posted image Sem imela včeraj prav slabo vest, ki sem jo tešila s hrano.... user posted image user posted image user posted image pujsa

tudi jaz user posted image
pa če jem al pa ne je isto sranje... mah vsaj redim se ne več, pa bol se počutim user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
11.2.2010 11:14:27   
tubby
Petra tole ful priporočajo, sm itak da stane...

Zdravstveni center Dr. Wohlmann
Regentova cesta 37 (Dravlje - Sunny center), 1000 Ljubljana, Slovenija
Tel.: +386 (0)1 513 44 48
Fax: + 386 (0)1 513 44 49
GSM: +386 (0)31 393 272
Web: http://drwohlmann.com/
E-mail: info@drwohlmann.com

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
11.2.2010 11:16:26   
ledenka
joj, dedci user posted image moj vztraja, da peljem M. spet k P., ker kašlja. bolj kot mu dopovedujem, da je to normalno in da bo kašljal še nekaj časa, bolj je tečen. jutri sicer greva tja, pa upam, da mi kaj ne stakne...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
11.2.2010 11:17:52   
Lsica
ledenka, kaj pa če bi ga peljal oče? Sam vprašamuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
11.2.2010 11:19:58   
maja1488
Z ima sistematski pri devetih mesecih 26.2.2010 ob 10:30.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
11.2.2010 11:19:59   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Petra tole ful priporočajo, sm itak da stane...

Zdravstveni center Dr. Wohlmann
Regentova cesta 37 (Dravlje - Sunny center), 1000 Ljubljana, Slovenija
Tel.: +386 (0)1 513 44 48
Fax: + 386 (0)1 513 44 49
GSM: +386 (0)31 393 272
Web: http://drwohlmann.com/
E-mail: info@drwohlmann.com

tole zgleda pa zanimivo, zdravljenje z akupunkturo z laserjem user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
11.2.2010 11:20:39   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

joj, dedci user posted image moj vztraja, da peljem M. spet k P., ker kašlja. bolj kot mu dopovedujem, da je to normalno in da bo kašljal še nekaj časa, bolj je tečen. jutri sicer greva tja, pa upam, da mi kaj ne stakne...

reci naj ga on pelje...bo zihr doma user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
11.2.2010 11:20:41   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

ledenka, kaj pa če bi ga peljal oče? Sam vprašamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mu predlagala, ampak bolj potiho... he was not amused!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
11.2.2010 11:21:05   
petrazg
Ma zdej ste me pa res čisto prestrašile zaradi alergije... pa obiskov oseb s psi in mačkami... Če dobro pomislim, smo se celo poletje in jesen družili z ljudmi , ki imajo oboje, pa ni bilo problemov, hropenje se je začelo v novembru, potem je dobil bronholitis, pa hropel do sredine januarja... Pa smo se še potem tudi družili naprej... Je pa za novo leto in božič res božal mačko pri moji teti user posted image user posted image Ma ne bom več samo razmišljala ... psa in mačke ne bo božal, ostalo bom pa bolj pozorna... Bomo videli kako bo!

Sva se z mojim že včeraj skregala, ker sem preštudirala našo operacijo in vse možne zaplete in vzroke za probleme... pa vam povem, da je res boljš da čim manj veš... Mene je včeraj tako napsihiralo, da mi je šlo samo na jok...  Če bi mi za napako ledvičk povedali med nosečnostjo, vam povem da bi se mi zmešalo, če bi prebrala vse možne zaplete...

Mislimo pozitivno....

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
11.2.2010 11:25:07   
ledenka
petra user posted image user posted image user posted image zanašaj se na statistiko... v veliki večini primerov stranskih učinkov ni.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
11.2.2010 11:32:39   
Dudica1
spita user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
11.2.2010 11:33:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

spita user posted image

o super pr men pa sam mož, se je spoku v sobo spatuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4774
11.2.2010 11:36:35   
majana79
Dan!

Čist preveč ste napisale, sem pol pozabila... pri nas še vedno prehlad, mogoče malenkost boljše, spali bolj švoh, je bil spet dosti na joški...

K.... sneg! user posted image

razočarana, super si user posted image vztrajna... to meni manjka... pa samo 2 dni za mano imaš RD, no pa 2 leti user posted image

petrazg
, user posted image user posted image user posted image user posted image za L. sej bo vse ok, boš vidla... samo ne več brat a prou?

ledenka, a sploh lahko greš ven?? so kaj splužili pločnike?

hujšanje
- nekje sem zadnjič prebrala... fejst punce je povsod dost! mislm da to vse pove user posted image

če sem še kej spregledala, se pardoniram

aja, neki je bil alkohol omenjan? mama wants some!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?