|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
11.2.2010 10:09:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

hvala petrazg in ktja tebi tud za spodbudne besede, sej več ne rabim samo tm pa kje kakšno spodbudno besedo, kot na primer: super si, kar tko naprej....

Me smo itak vse super...suhe al debele!

ja sej vem da ste vse super,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
11.2.2010 10:10:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
DESCI BODO PAZIL
SEJ BOMO POP ZE NAZAJ!GREMO OD 10IH DO 12IH

ja a ga maš doma al kaj,,,naši delajo niso kar takouser posted image

ja, naši nč ne fušajouser posted image Pridno delajouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
11.2.2010 10:10:16   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
flaska kaj pa ti suhica?
Al pa če kar z rdečim začnemo pa ne bo treba jest user posted image

Nč ne rečem, ampak pod 70 bi pa rada enkrat prišlauser posted image Zarad številke, nč drugegauser posted image

Dej Flaska ti pa nimaš nad 70... kakšne bedarije govoriš...

Naslednjič tehtnico s sabo prinesem.
74 draga moja. user posted image

Težke kosti user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
11.2.2010 10:10:25   
Dudica1
flaska je tako lepa in pametna da ima tam 74 kg user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
11.2.2010 10:10:54   
FLASK_A
flaska je tako lepa in pametna da ima tam 74 kg user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ok zdele me je pa SKOR pobraluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
11.2.2010 10:11:15   
KatMat

DESCI BODO PAZIL
SEJ BOMO POP ZE NAZAJ!GREMO OD 10IH DO 12IH

ja a ga maš doma al kaj,,,naši delajo niso kar takouser posted image

ne danes....v sob. al pa ned

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
11.2.2010 10:11:33   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ok zdele me je pa SKOR pobraluser posted image user posted image user posted image

no samo da te ni čist pa je okej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
11.2.2010 10:11:45   
maja1488

Zdej ju imam pa doma ker se mi ne da po snegu plužit do vrtca. Maja se je že tolk nasrala da sem razmišljala kaj naj sploh z njo. Previt? Pustit? Pod tuš? Eh... Posrana k norcuser posted image
Jaka je bil pol kar v sobi do 8h. user posted image user posted image user posted image Se je sam igral. In ko sem mu prišla rečt dobro jutro- samo lačen sem je lahko rekel revežuser posted image

ja bogi user posted image
No jaz sem pa že doživela živčni zlom user posted image ...če bi mela letalo bi ga z njim peljala v vrtec!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj bo pa danes čist priden pomojeuser posted image

A mi nardiš eno uslugo Flaški?

Povej kolegica, vse zateuser posted image

A bi ti prišla danes k meni spat (sej lahko mulce s sabo prpelješ), pa bi ponoči mal po hiši hodila. Bi ful rada imela mir jutri user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
11.2.2010 10:12:18   
Dudica1
kati bom videla kaj je v soboto ampak v nedeljo def. ne moremo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
11.2.2010 10:12:40   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
11.2.2010 10:13:18   
maja1488
Če ne bo več noric, gremo v nedeljo mi na karneval! Peljemo pikastega zajca na sprehod user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
11.2.2010 10:13:23   
Dudica1

Zdej ju imam pa doma ker se mi ne da po snegu plužit do vrtca. Maja se je že tolk nasrala da sem razmišljala kaj naj sploh z njo. Previt? Pustit? Pod tuš? Eh... Posrana k norcuser posted image
Jaka je bil pol kar v sobi do 8h. user posted image user posted image user posted image Se je sam igral. In ko sem mu prišla rečt dobro jutro- samo lačen sem je lahko rekel revežuser posted image

No jaz sem pa že doživela živčni zlom user posted image ...če bi mela letalo bi ga z njim peljala v vrtec!!!

A bi ti prišla danes k meni spat (sej lahko mulce s sabo prpelješ), pa bi ponoči mal po hiši hodila. Bi ful rada imela mir jutri user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
11.2.2010 10:13:31   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
11.2.2010 10:13:32   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
flaska kaj pa ti suhica?
Al pa če kar z rdečim začnemo pa ne bo treba jest user posted image

Nč ne rečem, ampak pod 70 bi pa rada enkrat prišlauser posted image Zarad številke, nč drugegauser posted image

Dej Flaska ti pa nimaš nad 70... kakšne bedarije govoriš...

Naslednjič tehtnico s sabo prinesem.
74 draga moja. user posted image

Težke kosti user posted image

Ja, no... če so kosti ntako težke mogoče user posted image user posted image user posted image Al pa če se s posteljo vred tehtaš....user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
11.2.2010 10:13:47   
KatMat

kati bom videla kaj je v soboto ampak v nedeljo def. ne moremo user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
11.2.2010 10:14:26   
maja1488
Ne vem če sem povedala...smuka na Kopah. Sploh ni blo nobenga. Si smučal, pa pred tabo sam en smučar če že.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
11.2.2010 10:14:51   
petrazg

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
11.2.2010 10:15:42   
maja1488
Grem v klet po brinjevc...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
11.2.2010 10:15:50   
ledenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ste me nadvsezgodaj zjutraj nasmejale!

hujšanje - hja, sicer sem sladko črtala, ampak kile ne grejo nič kaj dol. se pozna, da sem že 2 tedna bolj ali manj noter... danes bo treba ven. sicer se mi bo zmešalo.

gremo zajtrkovat... oz. za M. bo to malica, se je že konkretno dojil danes. spal je itak sam z joško v ustih...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
11.2.2010 10:16:12   
meduzica
pridne majčice da zase skrbite ... hujšate in telovadite !!! bravo za minus kile le tako naprej !!!!

jaz mam sicer že svojo predporodno težo ... sam trebuh pa ko od meduzice user posted image user posted image ma ne bo kar sam od sebe zginu, trebušnjaki pa moji trtici ne dišijo preveč .. nekak sanjam da bom, ko neham dojit, šla na kako aerobiko alpakej ... sam če sem odkrita že prej nisem bila kej preveč pridna okoli tega, dvomim da bom zdej z otrokom ratala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
11.2.2010 10:16:43   
ledenka

daj še men mal, rabim user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
11.2.2010 10:16:54   
Anonimen

Daness me je ena luč sredi noči razsvetlilauser posted image user posted image Grem vsa zalimana na hodnik, Jaka že obut, igrače v rokah... Da se bo igral. Ura pa 5user posted image user posted image user posted image user posted image

Takoj ko me je vidu je prebledel in brez besed pičil v posteljo, copate vrgel z nog in se kar sam pokril. Sem se šla pol v špegu pogledat- sem bla pa res ful grozna za videt. Mi je blo vse jasno- revež se me je prav ustrašiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bogi Jaka user posted image

user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
11.2.2010 10:18:54   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

daj še men mal, rabim user posted image user posted image user posted image

če znaš strašit otroke lahko prideš s flaško

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
11.2.2010 10:20:05   
tubby
Kaj ga sračkate????

nekaj o kilogramih user posted image user posted image user posted image
Flaska  tud jaz bi rada šla pod 70 kg user posted image zarad konfekcije kaj pa drugega, ne no money za novo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
11.2.2010 10:21:37   
FLASK_A

No problemouser posted image Sam dve flaši mi naštimej. Bom bolj pristnauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?