|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
11.2.2010 8:41:24   
Katjusa
zdej si grem pa novo posodo pripravit za uporabo (umit jo grem)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela in upam, da bom zdej imela še več veselja ker mi ne bo treba ene jedi predevat pa posodo umit, da dam drugo kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image no sej ni blo tako hudo sam včasih sem pa rabla tko nardit, da nisme kake male stvari kuhala v velikem loncu....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 551
11.2.2010 8:41:57   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo eto mal pokukaj
http://www.babyvac.si/
jaz že 100 let naročamuser posted image

jst sem to kupla v BC milim da je blo okol 10-12€ (ni čist isti je pa na sesalec) in je res boljše k on ustni.... pri ustnem se mi je zgodilo da mi je prišlo v ustauser posted image tle pa prklopiš na sesalec in on opravi svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ni ga bolšega ko pucat nos s sesalcem.se mi zdi da gre pol prehlad hitrej nazaj

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 552
11.2.2010 9:05:19   
baki
ka zdej a spet nobene ni.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 553
11.2.2010 9:12:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

ka zdej a spet nobene ni.

jst sem tu:)

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 554
11.2.2010 9:20:03   
baki
kje si blaaaaa.sem glih prpravla za kruh spečt.v takem še do trgovine ne pridem.zraven segedina pa ima moj full rad kruh.a ti beni še spi?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 555
11.2.2010 9:21:05   
baki
nik bo šel počasi prvo rundouser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 556
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 9:21:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
11.2.2010 9:22:18   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Evo naju iz vrtca....cesta do vrtca za kozlat....sm tastarga klicala, da nej domou pride s traktorjem, če ne ne bomo mogl v vrtecuser posted image ....parking v vrtcu še od lani samo na pol splužen, tko d sm Majklu obljubila d prite po njega ati z Johnom d bosta popoldne mal zrihtalauser posted image

grem zdej slikco od tortice najdt

a johen je traktor??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 558
11.2.2010 9:24:15   
Katjusa
beni se pravkar prebuja, danes je nekam zgodnuser posted image

ej pridem do tebe za kosilo ker obožujem svež domač kruh in segedinuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 559
11.2.2010 9:24:17   
baki
sam sneg pa kr orengi siple.vsaj pri nas.sam novoletne lučke še manjkajo pa lohk mamo še ene praznikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 560
11.2.2010 9:25:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Evo naju iz vrtca....cesta do vrtca za kozlat....sm tastarga klicala, da nej domou pride s traktorjem, če ne ne bomo mogl v vrtecuser posted image ....parking v vrtcu še od lani samo na pol splužen, tko d sm Majklu obljubila d prite po njega ati z Johnom d bosta popoldne mal zrihtalauser posted image

grem zdej slikco od tortice najdt

a že iz vrtca al sta z majem roka peljala

Neposredna povezava do sporočila: 561
11.2.2010 9:25:23   
baki

ej pridem do tebe za kosilo ker obožujem svež domač kruh in segedinuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr pridi vsega je dovol.pa še benija sabo prpeli da bova imele miruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 562
11.2.2010 9:25:31   
Čebel@
evo Hana že na služenje-z dedijem jesta dopoldansko malicouser posted image user posted image user posted image ju je full fajn gledatuser posted image user posted image user posted image

katjuša....vav lepa posodauser posted image user posted image user posted image

sjmm....user posted image user posted image user posted image  za kuhinjo-najbolj mi je več pult in barva stenuser posted image user posted image user posted image

mihailo....mi še vedno zajterkujemo mleko......imam pa aspirator iz BC na sesalec in mi je superuser posted image user posted image user posted image

ostale tudi en lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 563
11.2.2010 9:26:17   
Katjusa
morem it zdej pa že ornk kliče in je šel florjan tja pa ne pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 564
11.2.2010 9:28:18   
Katjusa

ti kr pridi vsega je dovol.pa še benija sabo prpeli da bova imele miruser posted image user posted image user posted image user posted image

ne mi 2x rečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s kje si?.... zdej imam pa že veliko obiskov načrtovanih..... tamika, čebela, baki,.... upam, da katere nisem izpustila
to bo akcija, ko se pozdravimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 565
11.2.2010 9:29:08   
baki

morem it zdej pa že ornk kliče in je šel florjan tja pa ne pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

sem mislila da imaš florjana v vrtecu.vsi trije priditeuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 566
11.2.2010 9:37:17   
Katjusa

sem mislila da imaš florjana v vrtecu.vsi trije priditeuser posted image user posted image

ne ta teden bo še doma sej še samo ju3... ker se mu do torka ušeski nso vredu pozdravli je rekla, da je boljše da je še 2 dni not pa sem se odločla da ga bom imela kr cel teden....

sej je prav fino ker se skupaj v postlci igrata zdle s fifi in čmrlekomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa vsak dan spita, florjan celo več k benjaminuser posted image (to mislim čez dan).....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 567
11.2.2010 9:43:00   
sjmm
dan!

noč za kozlat...se je zbudu 150x...ah, spet je neki smrkav...jz mam poln kufer tega smrklja letošnjo zimouser posted image user posted image user posted image

kafe sva spila...mi je skor pol mislijev pojedu, flašo je pil ob pol7h

zdej pa sploh ni šans da bi se mau sam zamotu pri igračah...ne vem kva mu je...vedno sam za mano leze...tko, da baki pri nas je že tko, da je sitna rit, če sva sama, pa nisem 100% posvečena njemo

katjuša...kje si kupila posodo...ju ful gut..jz nucamuser posted image

sneg,sneg,sneg

mamo tortico v pleniciuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 568
11.2.2010 9:59:00   
Ajvy
lepo preživite dan...grem delat 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 569
11.2.2010 10:15:12   
claud
heeeeeej!!!!!!!

Obozujem letosnjo zimo!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

No mi smo tud dal praznovanje mimo....bilo je nekako takole:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
No se da povem tole storijo s torto....to naj bi bla pikapolonicauser posted image
Sm jst mojmu rekla da naj jo on spece, jst bom pa obliko nardila....no in je tok not padu da je on tud obliko naredu in pobarvu....gledu je pa eno pikopoko od Larisse, ki ima 6 nog......in noge so izpadle tkole.....rdeca barva je ratala roza....user posted image Tkko da torta ni bila pikapolonica, ampak mala zverinicauser posted image user posted image user posted image
No blo je kr neki smeha, mel smo se lustn, Larissi je bla torta usec in to je vaznouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 570
11.2.2010 10:34:00   
Urša08
likam, likam, likam, likam k zamorcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 571
11.2.2010 10:36:04   
Urša08
Claud lepa tortica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm bogica, pa dej si en dan zase vzem pa si spočij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V soboto nej tvoj odpelje otroke k tvoji mami, ti pa mej dan na off. Boš čist pregorelauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 572
11.2.2010 10:37:33   
Urša08
Kolumbo čakam torticouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 573
11.2.2010 10:38:41   
Katjusa
claud torta zgleda odlično ne glede na noge in barveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse pohvale tvojmuuser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm posodo sma kupla v GAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men je ful všeč in fino debel podn ima aja pa na notranji strani je vgarivara merilna skalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.2.2010 10:39:10 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 574
11.2.2010 10:39:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

likam, likam, likam, likam k zamorcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa sesamuser posted image user posted image user posted image user posted image in sem ravno mimo računalnikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Moj otrok je spet bolan
Z vstopom v vrtec in šolo se pri otrocih poveča tudi možnost obolenj. Nekateri otroci prehajajo iz ene bolezni v drugo, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?