|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
10.2.2010 21:56:22   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ah, nej gre nekam...jih jutri dam v album al pa na FBuser posted image

tam k jih naložiš izberi dodatne možnosti in daj 400 mikslov al pa vsaj 640 pa se bo videla cela slikca:) upam, da si ne dovoljujem preveč:) (tole je 500 pikslov)

user posted image
user posted image
user posted image

o katjuša...tenx veri mučo...ti si carica za slikce..me je že čist ob živce spravluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 501
10.2.2010 22:00:24   
sjmm
pri nas končno mirrrrr...so se spravlali spat ko bolani srat..še mali ...bi kr divjal in afne guncal..no, potem ga je mlekec uspaval....upam, da vsaj tja do 4huser posted image

vidim, da ste že bol v večernem vzdušju...no, men se tud zdele nič več ne da...grem kr kavč mal popeglat...mi dons še ni ratal, mogoče pa še kej prečekiram

joj, pa moj sušilc je v polnem zagonuuser posted image user posted image , pa koko potihem rohni...fajn, fajn...upam, da za dolg..drgač je moj reku, da ga bo na cesto nabrisal pa še unga zravn k je reku, da imajo vsi novi deli 2 let garancijeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 502
10.2.2010 22:13:58   
baki
sjmm....lepa kuhna.nočkoo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.2.2010 22:17:34   
Katjusa
jst sem naravni talentuser posted image user posted image user posted image user posted image napisala sem post in potem sem ga zaprla...... bravo jstuser posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem kupla sem si posodo, sma jo z mojmu zdej vsaj en mesec iskala in končno mislim, da bo to to ni bla ne draga ne poceni sma se pa v njo oba zalubla že zadnič v merkurju sam mi2 bi ne bla to kar sma če nebi uporabla še malo strica googla in preverla mnenja uporabnikov in cene in tako sma jo dobila za 90€ v merkurju je isti komplet 131€ mi je pa pomembno da ima silikonske ročajeuser posted image user posted image user posted image user posted image imam 2 wmf pa nimata silikonskih ročajev in me to ful mori sploh na pokrovki, se skoraj vedno opečemuser posted image
user posted image

v šparu pa sma kupla WMF pribor, ki je znižan iz 99 na 45user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še dober ker teden dni nazaj sma ga misla kupit za 99 pol pa se nama je na srećo zdelo malo preveč ker rabimo vsaj 2 kompletauser posted image user posted image user posted image user posted image

sproti pa smo nabavli še masko za florjana (batmana) in me je z njo že ornk prestrašu.... itak mu je to zdej ful všeč in jo bo pomoje celo leto uporabljaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zapravl smo vse kar smo mel kupli smo pa tud vse kar smo misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ju3 kuham rižoto iz morskih sadeževuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da SJMM, če bom kej rabla ne zamert, če bom tečnauser posted image user posted image user posted image

Črticaa nisi zamudila nobenega kolaža, ga bomo delal v začetku marca, ko bodo vsi stari 1 letouser posted image user posted image user posted image

Onasiss stiskam pastiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lej da nardišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (za seznam nisem nič slabega misla niti nisem nate pomisla pač spomnim se, da ga je ajvy nardila)

Mihailo navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

tko zdej pa ve navijat grem jst pod tuš pa user posted image in s kakšnim jajčecem  user posted image   lovit

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 504
10.2.2010 22:24:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem naravni talentuser posted image user posted image user posted image user posted image napisala sem post in potem sem ga zaprla...... bravo jstuser posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem kupla sem si posodo, sma jo z mojmu zdej vsaj en mesec iskala in končno mislim, da bo to to ni bla ne draga ne poceni sma se pa v njo oba zalubla že zadnič v merkurju sam mi2 bi ne bla to kar sma če nebi uporabla še malo strica googla in preverla mnenja uporabnikov in cene in tako sma jo dobila za 90€ v merkurju je isti komplet 131€ mi je pa pomembno da ima silikonske ročajeuser posted image user posted image user posted image user posted image imam 2 wmf pa nimata silikonskih ročajev in me to ful mori sploh na pokrovki, se skoraj vedno opečemuser posted image
user posted image

v šparu pa sma kupla WMF pribor, ki je znižan iz 99 na 45user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še dober ker teden dni nazaj sma ga misla kupit za 99 pol pa se nama je na srećo zdelo malo preveč ker rabimo vsaj 2 kompletauser posted image user posted image user posted image user posted image

sproti pa smo nabavli še masko za florjana (batmana) in me je z njo že ornk prestrašu.... itak mu je to zdej ful všeč in jo bo pomoje celo leto uporabljaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zapravl smo vse kar smo mel kupli smo pa tud vse kar smo misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ju3 kuham rižoto iz morskih sadeževuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da SJMM, če bom kej rabla ne zamert, če bom tečnauser posted image user posted image user posted image

Črticaa nisi zamudila nobenega kolaža, ga bomo delal v začetku marca, ko bodo vsi stari 1 letouser posted image user posted image user posted image

Onasiss stiskam pastiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lej da nardišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (za seznam nisem nič slabega misla niti nisem nate pomisla pač spomnim se, da ga je ajvy nardila)

Mihailo navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

tko zdej pa ve navijat grem jst pod tuš pa user posted image in s kakšnim jajčecem  user posted image   lovit

o, katjuša...zer gut posoda...men tud všeč....

pa uspešen lovuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 505
10.2.2010 22:57:40   
sunny24
Čer!
Mi smo baje osrezani od preostale Slovenije zaradi burje...Zdej je začela tudi tle pihat in sam čakam kdaj mi kako okno odnese...user posted image

Popoldne smo ble z Gajo pr moji noni, jst sem šla vmes še na banko in na CSD sm nesla pogodbo o skrajšanem del. času...
Pol smo pa pršle domov in je tudi moj lih takrat šiht konču, pa smo bli malo tle, Gaja še pr tašči, pol so moji pršli. Je mama dokončala zajčka za Gajo za pusta in je prov crtkano! user posted image

Gaja je pa danes nenormalno pojedla...zjutri piškote z mlekom, pol flašo mleka, jogurt, polento in golaž, jabko in slivo, cel krožnik mineštre (tolko kolkr si jst dam na krožnik), pol hrenovke s pol žemlce, pol banane, piškot in pred spanjem še 1 flašo mleka...Tolko še jst nism danes pojedla! user posted image user posted image user posted image

kolumbo, naj slabosti ne bojo prehude in naj hitro minejo!!! user posted image   BTW, kdaj maš kej rok?

mihailo, držim pestke da si user posted image !

Katjusa,
zate tudi navijam!  user posted image user posted image user posted image   Florjan je že OK?  Super za nakupe! user posted image user posted image user posted image

sjmm, lepa kuhna! Sm ugotovila da maš isto pečico in pult kot moji starši! user posted image user posted image user posted image
tanci, tudi tebi user posted image user posted image user posted image za nakupe!

Ostalo sm pozabla...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 506
11.2.2010 6:27:25   
baki
jutro.....sneg sneg in še enkrat sneg.pomlad kje si?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 507
11.2.2010 7:05:11   
baki
a je že kara vstala????

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 508
11.2.2010 7:11:25   
Urša08
jutrouser posted image

Baki
jaz sem že ene pol urce pokonc. Žiga že v trenerkici, kavica popita, ostalo še čakauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 509
11.2.2010 7:12:04   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 510
11.2.2010 7:16:10   
Urša08
Hana vse najboljše ob prvem roj. dnevu. Naj bo tvoje otroštvo veselo, razigrano, polno lepih trenutkov z mamico, daddyjem in bratcem, pa veliko, veliko zdravja.
user posted image

pa še tvoji mamici
user posted image

Lepo praznujteuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 511
11.2.2010 7:22:10   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Hana vse najboljše ob prvem roj. dnevu. Naj bo tvoje otroštvo veselo, razigrano, polno lepih trenutkov z mamico, daddyjem in bratcem, pa veliko, veliko zdravja.
user posted image

pa še tvoji mamici
user posted image

user posted image user posted image user posted image Tudi od naju z Mihailom...Vse najboljse...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 512
11.2.2010 7:23:57   
Čebel@

user posted image

pa še tvoji mamici
user posted image

tudi od mene in naše Hane vseeeeeeee najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 513
11.2.2010 7:25:11   
Urša08
Onasiss maš moje pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm iii kaka kuhna user posted image user posted image user posted image user posted image pa ta rumena barva mi je ful všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

črticaa ja tortico sem sama peklauser posted image

Katjuša super za posodo, boš sedaj še raje kuhalauser posted image

Ajvy revica zmatrana, pa še zobki Tisi nagajajouser posted image user posted image user posted image user posted image , drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny sem slišala ja da bo v vaših koncih ful pihalo

Tanci super za šoping

Mihailo a si že test nardila?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 514
11.2.2010 7:25:43   
Urša08
čebel@ in mihailo jutrouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 515
11.2.2010 7:27:13   
Urša08
Mojedva sončka jesta zajtrk. Imata oba žemljico + mlekouser posted image Potem bo treba še Nejca v trenerkico napravit, pa še sebe morm iz pidžame vn spravt, pa veselo na delouser posted image . Sem si že likalno desko pripravila, da ne pozabim kaj me čakauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 516
11.2.2010 7:28:34   
MIHAILO
Jutro punce ...midva sva pokonc od 5h...je moral kakat,nos sva pucala,risanke gledala...zdaj je zaspal nazaj jaz pa ne morem...

user posted image aspirator ki gre na sesalec,a pase na vsakega in kam se to sploh namesti....

Jazm mam ustnega zdaj,takega modrega sam tiste blaziinice ki so noter da ne dobim jaz slin v usta so ze cist mokre zdaj sem oprala in jih susim,ne vem pa ce se dajo nove kupit al...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 517
11.2.2010 7:28:49   
Urša08
No sedaj k mam jaz še par minut fore pa nobene niuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 518
11.2.2010 7:31:47   
MIHAILO
Ursa nisem naredila test ,ker ga nimam...mozek je prisel sele ob 21h zaradi snega....danes je prisel v revoz kjer ima tovornjak ampak policija stoji tam in ne pusti nobenem tovornjaku mimo zaradi snega...tko da zdaj caka ce bo sploh delal,ce pa bo ,bo pa verjetno nekaj malega delal tko da upam,da mi bo uspel kupiti test danes...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 519
11.2.2010 7:32:22   
MIHAILO

No sedaj k mam jaz še par minut fore pa nobene niuser posted image

sem,sem...tukaj semuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 7:32:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 7:34:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 7:35:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 523
11.2.2010 7:35:41   
Urša08
Mihailo en filmček obstaja o tem aspiratorju kjer ti pokaže kako deluje, bo Onasiss prilimala linkuser posted image

Kolumbo uvau čist sama sta mela postlo zase celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image kako to sploh zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 524
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 7:38:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?