Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 10.2.2010 21:56:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ah, nej gre nekam...jih jutri dam v album al pa na FB tam k jih naložiš izberi dodatne možnosti in daj 400 mikslov al pa vsaj 640 pa se bo videla cela slikca:) upam, da si ne dovoljujem preveč:) (tole je 500 pikslov) o katjuša...tenx veri mučo...ti si carica za slikce..me je že čist ob živce spravl
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 10.2.2010 22:00:24
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas končno mirrrrr...so se spravlali spat ko bolani srat..še mali ...bi kr divjal in afne guncal..no, potem ga je mlekec uspaval....upam, da vsaj tja do 4h vidim, da ste že bol v večernem vzdušju...no, men se tud zdele nič več ne da...grem kr kavč mal popeglat...mi dons še ni ratal, mogoče pa še kej prečekiram joj, pa moj sušilc je v polnem zagonu , pa koko potihem rohni...fajn, fajn...upam, da za dolg..drgač je moj reku, da ga bo na cesto nabrisal pa še unga zravn k je reku, da imajo vsi novi deli 2 let garancije
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 10.2.2010 22:13:58
|
|
|
|
baki
|
sjmm....lepa kuhna.nočkoo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 10.2.2010 22:17:34
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem naravni talent napisala sem post in potem sem ga zaprla...... bravo jst v glavnem kupla sem si posodo, sma jo z mojmu zdej vsaj en mesec iskala in končno mislim, da bo to to ni bla ne draga ne poceni sma se pa v njo oba zalubla že zadnič v merkurju sam mi2 bi ne bla to kar sma če nebi uporabla še malo strica googla in preverla mnenja uporabnikov in cene in tako sma jo dobila za 90€ v merkurju je isti komplet 131€ mi je pa pomembno da ima silikonske ročaje imam 2 wmf pa nimata silikonskih ročajev in me to ful mori sploh na pokrovki, se skoraj vedno opečem v šparu pa sma kupla WMF pribor, ki je znižan iz 99 na 45 še dober ker teden dni nazaj sma ga misla kupit za 99 pol pa se nama je na srećo zdelo malo preveč ker rabimo vsaj 2 kompleta sproti pa smo nabavli še masko za florjana (batmana) in me je z njo že ornk prestrašu.... itak mu je to zdej ful všeč in jo bo pomoje celo leto uporabljal zapravl smo vse kar smo mel kupli smo pa tud vse kar smo misli Ju3 kuham rižoto iz morskih sadežev tak da SJMM, če bom kej rabla ne zamert, če bom tečna Črticaa nisi zamudila nobenega kolaža, ga bomo delal v začetku marca, ko bodo vsi stari 1 leto Onasiss stiskam pasti lej da nardiš (za seznam nisem nič slabega misla niti nisem nate pomisla pač spomnim se, da ga je ajvy nardila) Mihailo navijam tko zdej pa ve navijat grem jst pod tuš pa in s kakšnim jajčecem lovit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 10.2.2010 22:24:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem naravni talent napisala sem post in potem sem ga zaprla...... bravo jst v glavnem kupla sem si posodo, sma jo z mojmu zdej vsaj en mesec iskala in končno mislim, da bo to to ni bla ne draga ne poceni sma se pa v njo oba zalubla že zadnič v merkurju sam mi2 bi ne bla to kar sma če nebi uporabla še malo strica googla in preverla mnenja uporabnikov in cene in tako sma jo dobila za 90€ v merkurju je isti komplet 131€ mi je pa pomembno da ima silikonske ročaje imam 2 wmf pa nimata silikonskih ročajev in me to ful mori sploh na pokrovki, se skoraj vedno opečem v šparu pa sma kupla WMF pribor, ki je znižan iz 99 na 45 še dober ker teden dni nazaj sma ga misla kupit za 99 pol pa se nama je na srećo zdelo malo preveč ker rabimo vsaj 2 kompleta sproti pa smo nabavli še masko za florjana (batmana) in me je z njo že ornk prestrašu.... itak mu je to zdej ful všeč in jo bo pomoje celo leto uporabljal zapravl smo vse kar smo mel kupli smo pa tud vse kar smo misli Ju3 kuham rižoto iz morskih sadežev tak da SJMM, če bom kej rabla ne zamert, če bom tečna Črticaa nisi zamudila nobenega kolaža, ga bomo delal v začetku marca, ko bodo vsi stari 1 leto Onasiss stiskam pasti lej da nardiš (za seznam nisem nič slabega misla niti nisem nate pomisla pač spomnim se, da ga je ajvy nardila) Mihailo navijam tko zdej pa ve navijat grem jst pod tuš pa in s kakšnim jajčecem lovit o, katjuša...zer gut posoda...men tud všeč.... pa uspešen lov
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 10.2.2010 22:57:40
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Mi smo baje osrezani od preostale Slovenije zaradi burje...Zdej je začela tudi tle pihat in sam čakam kdaj mi kako okno odnese... Popoldne smo ble z Gajo pr moji noni, jst sem šla vmes še na banko in na CSD sm nesla pogodbo o skrajšanem del. času... Pol smo pa pršle domov in je tudi moj lih takrat šiht konču, pa smo bli malo tle, Gaja še pr tašči, pol so moji pršli. Je mama dokončala zajčka za Gajo za pusta in je prov crtkano! Gaja je pa danes nenormalno pojedla...zjutri piškote z mlekom, pol flašo mleka, jogurt, polento in golaž, jabko in slivo, cel krožnik mineštre (tolko kolkr si jst dam na krožnik), pol hrenovke s pol žemlce, pol banane, piškot in pred spanjem še 1 flašo mleka...Tolko še jst nism danes pojedla! kolumbo, naj slabosti ne bojo prehude in naj hitro minejo!!! BTW, kdaj maš kej rok? mihailo, držim pestke da si ! Katjusa, zate tudi navijam! Florjan je že OK? Super za nakupe! sjmm, lepa kuhna! Sm ugotovila da maš isto pečico in pult kot moji starši! tanci, tudi tebi za nakupe! Ostalo sm pozabla...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 6:27:25
|
|
|
|
baki
|
jutro.....sneg sneg in še enkrat sneg.pomlad kje si?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:05:11
|
|
|
|
baki
|
a je že kara vstala????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:11:25
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Baki jaz sem že ene pol urce pokonc. Žiga že v trenerkici, kavica popita, ostalo še čaka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:12:04
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:16:10
|
|
|
|
Urša08
|
Hana vse najboljše ob prvem roj. dnevu. Naj bo tvoje otroštvo veselo, razigrano, polno lepih trenutkov z mamico, daddyjem in bratcem, pa veliko, veliko zdravja. pa še tvoji mamici Lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:22:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Hana vse najboljše ob prvem roj. dnevu. Naj bo tvoje otroštvo veselo, razigrano, polno lepih trenutkov z mamico, daddyjem in bratcem, pa veliko, veliko zdravja. pa še tvoji mamici Lepo praznujte Tudi od naju z Mihailom...Vse najboljse...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:23:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Hana vse najboljše ob prvem roj. dnevu. Naj bo tvoje otroštvo veselo, razigrano, polno lepih trenutkov z mamico, daddyjem in bratcem, pa veliko, veliko zdravja. pa še tvoji mamici Lepo praznujte tudi od mene in naše Hane vseeeeeeee najboljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:25:11
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss maš moje pestke Sjmm iii kaka kuhna pa ta rumena barva mi je ful všeč črticaa ja tortico sem sama pekla Katjuša super za posodo, boš sedaj še raje kuhala Ajvy revica zmatrana, pa še zobki Tisi nagajajo , drži se Sunny sem slišala ja da bo v vaših koncih ful pihalo Tanci super za šoping Mihailo a si že test nardila?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:25:43
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ in mihailo jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:27:13
|
|
|
|
Urša08
|
Mojedva sončka jesta zajtrk. Imata oba žemljico + mleko Potem bo treba še Nejca v trenerkico napravit, pa še sebe morm iz pidžame vn spravt, pa veselo na delo . Sem si že likalno desko pripravila, da ne pozabim kaj me čaka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:28:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro punce ...midva sva pokonc od 5h...je moral kakat,nos sva pucala,risanke gledala...zdaj je zaspal nazaj jaz pa ne morem... aspirator ki gre na sesalec,a pase na vsakega in kam se to sploh namesti.... Jazm mam ustnega zdaj,takega modrega sam tiste blaziinice ki so noter da ne dobim jaz slin v usta so ze cist mokre zdaj sem oprala in jih susim,ne vem pa ce se dajo nove kupit al...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:28:49
|
|
|
|
Urša08
|
No sedaj k mam jaz še par minut fore pa nobene ni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:31:47
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ursa nisem naredila test ,ker ga nimam...mozek je prisel sele ob 21h zaradi snega....danes je prisel v revoz kjer ima tovornjak ampak policija stoji tam in ne pusti nobenem tovornjaku mimo zaradi snega...tko da zdaj caka ce bo sploh delal,ce pa bo ,bo pa verjetno nekaj malega delal tko da upam,da mi bo uspel kupiti test danes...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:32:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No sedaj k mam jaz še par minut fore pa nobene ni sem,sem...tukaj sem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 7:32:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 7:34:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 7:35:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 11.2.2010 7:35:41
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo en filmček obstaja o tem aspiratorju kjer ti pokaže kako deluje, bo Onasiss prilimala link Kolumbo uvau čist sama sta mela postlo zase celo noč kako to sploh zgleda
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 7:38:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?