|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
6.2.2010 15:54:01   
Barbara111
Dober dan!!!!!!
Mi pa smo bili na otvoritveni pustni povorki že v maskah!!!!!!!!!!
Zdaj pa ,ko se Tjaž zbudi pa na sneg jaz pa imam ogromno za zlikat.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
6.2.2010 22:05:27   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

En snežen pozdrav še od mene...še uro pa pol pa gotova smena,tak se mi več neda...kak so dečica?hvala za pikapoke

kaj ti že delaš? pisker marmelade gre časuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
6.2.2010 22:07:03   
ada2
v kinu je bilo super, vožnja domov pa počasna, ker niso nič plužili... no, zdaj je avto na varnem v garaži, deca pod odejami, jaz se pa tudi kmalu zakopljem v posteljo....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
7.2.2010 10:05:10   
pondelak
Ada jaz delam že 4 mesece.nažalost z denarjem ni šlo skozi mesec,pa sem mogla začet ko je blo tjaši pol leta...zaradi tote naše p.o.f....n.e. Države!!

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
7.2.2010 10:36:54   
*monchy*
hei babike! no da vam povem da sem na koncu še jaz fasala virozo. včeraj slabo tak da  stat nisem mogla na cajte danes pa driska. poludiš. od včeraj pa do danes sem jedla samo prepečenec pa pila vodo. nenormalno sem shujšala 2kg user posted image komaj sem dobla gor zdaj pa spet dol. user posted image pa saj bo bolše menda ju3.
Timon je pa super user posted image user posted image user posted image atija pa nama je tudi včeraj nekaj hecaalo ampak ninikih posledic dolgotrajnih user posted image

ada user posted image user posted image samo da sta uživala. midva greva v torek v kino user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
7.2.2010 13:44:25   
katka37
user posted image user posted image za vse bolnike, upam da bo boljše in da bo potem nekaj časa mir

mamamajča, user posted image user posted image za službo

ada, jeb.... samo uživaš vse dni user posted image user posted image
user posted image le privošči si, zažuraj ga user posted image user posted image

tin kašlja kar precej, drugače pa smo v redu in že v pripravah na pihanje svečk user posted image user posted image kako hitro gre čas

barbara, sem videla da si slavila, vse najboljše user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
7.2.2010 13:45:36   
katka37
monchy, si spregledala zs

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
7.2.2010 14:07:45   
Barbara111
katka hvala!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
7.2.2010 15:35:51   
*monchy*
katka sem ti odpisala user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
   [Brisano sporočilo]
7.2.2010 21:04:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
   [Brisano sporočilo]
7.2.2010 21:05:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2936
8.2.2010 13:12:45   
ada2
.... kako je dobrooo.... videti te opet i staviti ruuuuke na tvooooja ramena.....

tak sem se nafeštala, da me vse boliuser posted image  če bo slučajno kaj po tv, ja, jaz sem tista, ki je v prvi vrstu plesala s sedmimi praznimi epruvetami jegra v roki, ampak spila pa nisem niti kaplje. epruvet pa poln prtljažnik za našo špelo (moja nečakinja), ki gre na državno tekmovanje iz kemijeuser posted image user posted image user posted image

varuško sem pa tudi komaj pred kako uro domov zapeljalauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2937
8.2.2010 20:21:21   
trezika
ADA vidim, da si uživala user posted image user posted image user posted image user posted image prav tako... user posted image user posted image user posted image user posted image

Maruša se je pa zdaj skoraj dve uri skupaj jokala, pa smrkala, pa kašljala,... zdaj sicer spi, ampak mislim da bo kr svetla noč user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
   [Brisano sporočilo]
8.2.2010 20:23:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
9.2.2010 17:57:35   
trezika
daaaaaaaaaaaaaaaan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2940
10.2.2010 8:33:11   
pondelak
Če še vse spite? :-) dobro jutro,pa eno kavico...lahko pa vam tapravo skuham,če pridete k tomaši k ozmecu...:-)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
10.2.2010 12:26:47   
trezika

Če še vse spite? :-) dobro jutro,pa eno kavico...lahko pa vam tapravo skuham,če pridete k tomaši k ozmecu...:-)

bi prišla pa preveč sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj še res ne misli bit konec zime????????????????? user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
10.2.2010 13:00:22   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

bi prišla pa preveč sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj še res ne misli bit konec zime????????????????? user posted image user posted image

zdaj je pa tudi meni že dovolj te zime, pa imam drugače rada sneg....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
10.2.2010 13:23:15   
pondelak
Pa jaz mam že vsega pun k.u...c

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 14:07:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pondelak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2945
10.2.2010 21:22:05   
ada2
pisker marmelade, komaj sem domov prigazila... ob 6, ko sem šla na vaje je bilo kak cm frišnega snega, zdaj pa 10 cm....

kurenti spet slabo opravljajo svoje delo... so preveč v gostilnah, namesto, da bi zimo preganjaliuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2946
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 21:52:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2947
11.2.2010 7:58:13   
trezika
 dobro jutro
no, da vam povem, kako je danes izgledala naša noč... zaspala je ob 20, se zbudila ob 20.45 povsem naspana in dobre volje    nazaj je zaspala ob 23.30, se zbudila ob 2.00, jamrala in jokala skoraj do 4.00, potem zaspala do 6.00, takrat sn jo dala k sebi v posteljo in je spala do 7.00... si lahko mislite kako sem naspana   maruša pa že nori okoli... 

Neposredna povezava do sporočila: 2948
11.2.2010 8:57:34   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

a braco bo prišel domov?

menda bo, oz. je.... počasi pa ziher. ko je prišel na vaje je rekel, da je cesta kar spucana, samo potem je v 2 urah zraven napadlo veliko...

trezika obvezno moraš iti spat ko bo šla maruša, drugače boš postala kronično utrujena mamauser posted image

jaz sem pa zdaj skidala zunaj, potem še grem balkon in teraso, so pa taki zameti, da mi je prav hecno, ko na enem koncu ni nič snega, potem pa na drugem skoraj meter.... aja, pa ravno pred vhodna vrata nam ga je naneslo do kolen, tak da niti prav ven nisem moglauser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2949
11.2.2010 11:52:46   
ada2
ne grem se več user posted image user posted image user posted image   bolj kidam več je snega, grem rajši zdaj kuhatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?