|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
10.2.2010 20:30:13   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

maja prinesi ko se vidimo. Ko bom šla v mercator bom pa vprašala za tiste tvoje predalčke. Ko ne bo sneg padal grem. Sem pa vidla, da je že mimo akcija od DM za 15% nižjo prehrano. En teden mine ko šus.

Koliko časa traja ušesobol. L. boli že tretji dan, antibiotik ima 1 dan? Če katera ve?

Jaz od peciva naredim rožičev bistvit. Mi je dobro, pa še L. ga je. So jabolka notri.

Bom dala v torbico k ostali krami.
No super za predalčke. Sej če Z ne dobi noric, bom šla, ker se mi bo zmešalo doma. Za prehrano je blo časa 1 teden za sprintat kuponček, unovčiš pa lahko do konc marca. Jst sm sprintala 4, ker sem mislila, da bo moja mami pozabla, pol si ga je pa že sama. Ti enga šenkam. Jst skor vso hrano (razen mesa) tm kupim. V navadno trgovino grem sam po časopis in jogurte.

Pri ušesobolu je M AB prijel po ene tretji žlički če se ne motim. Jemat je začela zjutraj, naslednje jutro ni več bolelo.

Leela, recept!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
10.2.2010 20:34:48   
majana79
DM - a tole za popust je blo kot koriščenje točk? user posted image kje ste pa to videle? jaz ne dobivam nobenih obvestil o njih, kdaj je kaka akcija user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
10.2.2010 20:37:07   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

DM - a tole za popust je blo kot koriščenje točk? user posted image kje ste pa to videle? jaz ne dobivam nobenih obvestil o njih, kdaj je kaka akcija user posted image

za 10 točk si si lahko sprintal kupon za 15% popust na hrano. Neki časa nazaj je blo za pleničke. Objavljeno pride v njihovem katalogu. No jst ga nism dobila, mi je pa povedala prodajalka, ko sem en teden prej pustila kakih 100€ za hrano tam.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
10.2.2010 20:39:46   
Dudica1
pol pa antibiotik možno da različno hitro prime...Maja vem da pol ponoči ni več bolelo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
10.2.2010 20:40:02   
Leela
ooo super za kuponček. Ga sprejmem ampak ti bom pri naslednji akciji vrnila teh 10 točk (kuponček).
To, da si doma te čist zastopim kako se počutiš, najbrž je tudi M. čist avt.
ušes: pol lahko računam, da bo jutri ok. Upam... Jutri gredo z vrtcem gledat Sapramiško pa jo bo zamudu. kaj češ.

recept: sledi.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
10.2.2010 20:41:36   
maja1488

ooo super za kuponček. Ga sprejmem ampak ti bom pri naslednji akciji vrnila teh 10 točk (kuponček).
To, da si doma te čist zastopim kako se počutiš, najbrž je tudi M. čist avt.
ušes: pol lahko računam, da bo jutri ok. Upam... Jutri gredo z vrtcem gledat Sapramiško pa jo bo zamudu. kaj češ.

recept: sledi.

hahahaha....lahko tut plačaš kupljeno user posted image

Maši se kr trga...me je kr strah naslednja dva dni, ko bomo same doma. Pa Z je 2x bruhala prej...mogoče se kaj pripravlja.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
10.2.2010 20:43:57   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

za 10 točk si si lahko sprintal kupon za 15% popust na hrano. Neki časa nazaj je blo za pleničke. Objavljeno pride v njihovem katalogu. No jst ga nism dobila, mi je pa povedala prodajalka, ko sem en teden prej pustila kakih 100€ za hrano tam.

ja, tko so mel na začetku meseca za otroške stvari, sem takrat zadnji dan letela v DM printat... user posted image

pri nas so smotane trgovke... bom bolj pozorna na katalog, ampak pri nas pride ali pa ne

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
10.2.2010 20:47:15   
Leela
Rožičev biskvit
čas priprave: 90 minut

3 jajca
1 jogurtov lonček sladkorja
1 jogurtov lonček olja
1 vanilin sladkor
1 jogurtov lonček moke
1 jogurtov lonček rožičeve moke
1 pecilni prašek
3 naribana jabolka
rum

čokoladna glazura:
3 žlice čokolade
4 žlice sladkorja
4 žlice mleka
1 žlica margarine (masla)

Priprava jedi
Zmešamo jajca, sladkor, olje in vanilin
sladkor.( Ločimo rumenjak od beljakov
in stepemo sneg) Nato dodamo obe
vrsti moke, pecilni prašek, jabolka in
rum po okusu.

Pečemo 30 minut pri 200 C. Ko je
pecivo še toplo, ga prelijemo s
čokoladno glazuro.
Čokoladno glazuro jaz kar v mikrovalovki naredim-stopim

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
10.2.2010 20:51:41   
maja1488

Rožičev biskvit
čas priprave: 90 minut

3 jajca
1 jogurtov lonček sladkorja
1 jogurtov lonček olja
1 vanilin sladkor
1 jogurtov lonček moke
1 jogurtov lonček rožičeve moke
1 pecilni prašek
3 naribana jabolka
rum

čokoladna glazura:
3 žlice čokolade
4 žlice sladkorja
4 žlice mleka
1 žlica margarine (masla)

Priprava jedi
Zmešamo jajca, sladkor, olje in vanilin
sladkor.( Ločimo rumenjak od beljakov
in stepemo sneg) Nato dodamo obe
vrsti moke, pecilni prašek, jabolka in
rum po okusu.

Pečemo 30 minut pri 200 C. Ko je
pecivo še toplo, ga prelijemo s
čokoladno glazuro.
Čokoladno glazuro jaz kar v mikrovalovki naredim-stopim

mmmmmm...pa sm bla zihr, a danes ne bom nič več jedla. Grem poškilt kaj imamo kaj sladkega

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
10.2.2010 21:29:26   
šivilja

Hudiča svetga sem jaz tudi zamudila. Pa glih moram vse it nabavit. Pišuka tko skrivajo te podatke. Pa kir katalog je to - a čist navaden, al je poseben za te točke.
A na internetni strani tudi kaj objavljajo - jo moram enkrat preštudirat, sam rabiš kartico (jaz imam še vedno kartonček, ker je moj enkrat tako dobro "pospravil" kartico, da je še vedno nismo našli)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma zdaj sem pa res besna zaradi vsega - verjetno pričakujejo, da boš vsak drug dan pri njih visel in to čekiral. Banda

Tamala je spala dve uri v naročju, zdej ma pa žurko.

Pa na TV so same stare stvari - saj Dying Young je dober film, samo petnajstič ga pa vseeno ne bi.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
10.2.2010 21:48:37   
majana79
šivilja, sem našla v februarskem katalogu, samo mi ga 100% nismo dobili... očitno bo treba vsak mesec na spletu ga pogledat, ker dvomim da mi ga bodo pošiljali, če jim zatežim...

itak mam pa še žiljon točk, pa bom tiste za 10% porabila... bolje to kot nič

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
10.2.2010 21:50:23   
FLASK_A
matr sem zoprna. Moj me samo pogleda pa sem žeuser posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj je to zaen dan. Najboljš da grem spat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
10.2.2010 21:52:56   
maja1488

šivilja, sem našla v februarskem katalogu, samo mi ga 100% nismo dobili... očitno bo treba vsak mesec na spletu ga pogledat, ker dvomim da mi ga bodo pošiljali, če jim zatežim...

itak mam pa še žiljon točk, pa bom tiste za 10% porabila... bolje to kot nič

za 150 točk dobiš knjižico in noter je en kupon s katerim imaš na vse -15% in na en izdelek -25%. Za 100 točk pa je -10% na vse izdelke (celoten nakup)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
10.2.2010 21:56:49   
Leela
DM: Pisalo je v čisto navadnem letaku. Prvič sem čist prezrla, me je trgovka opozorila. Zdaj pa sem videla in sem imela v glavi ampak je šel čas prehitro mimo. Na strani tudi piše samo kdo bo to skoz čekiral. Bom napisala naslednjič ko bo.

maja upam, da še Z. ne zboli user posted image . Je težko z dvema bolanima otrokoma bit sam doma.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
10.2.2010 22:08:06   
maja1488

DM: Pisalo je v čisto navadnem letaku. Prvič sem čist prezrla, me je trgovka opozorila. Zdaj pa sem videla in sem imela v glavi ampak je šel čas prehitro mimo. Na strani tudi piše samo kdo bo to skoz čekiral. Bom napisala naslednjič ko bo.

maja upam, da še Z. ne zboli user posted image . Je težko z dvema bolanima otrokoma bit sam doma.

M se norice že sušijo. Zvečer je imela sicer 37 vročine, sam ni videt novih pikic. Če bo tako, bo šla v ponedeljek v vrtec, ker bodo zihr že suhe (če ne bo novih). Bi bla vesela, če bi bla Z vsaj v ponedeljek OK, da grem mal ven. Pol v torek pa naj norice dobi user posted image

Tko, jst sem si splanirala.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
10.2.2010 22:08:44   
FLASK_A
Maja, držim pesti da ti plan uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
10.2.2010 22:18:41   
ivanamdb
veeeeeeeeeeeeeceeer....
sam na hitr....sva na irskem...pogresam D, ampak nona nas vsak tolk poklice in nam da report, vse je fajn, D vesela in vse poje, in se pokaka, nc nas ne pogresa.....user posted image
ze sem mal shopingirala user posted image , nekaj sem gledala eno torbo v radleya, ampak ni mi bla vsec barva, itak to lahk na internetu narocim, pa sem potem najdla eno super torbo, v bistvu enak design kot ena majhna ki jo ze imam, samo velika....ker zdaj rabim res velike torbe. nocem nc prevec kupit tukaj ker serious shopping bo v soboto v angliji user posted image   pa se en dobr curry, pa fish&chips...........
jutr moram zapravit enih 30eur v nexta kajti mi je firma dala bon ko se D rodila user posted image
edin problem bo potem to da mava samo tole cabin luggage....user posted image ah bom nekaj po posti poslala....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
10.2.2010 22:19:17   
ivanamdb
a ja pa vsem bolanckom se veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
10.2.2010 22:21:24   
lake
Ivana  Kje si ti to na Irskem?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
10.2.2010 22:22:06   
maja1488
Ivana...kolk bi bla na tvojem mestu zdej user posted image

Maksimalno uživaj user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
10.2.2010 22:22:47   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Ivana...kolk bi bla na tvojem mestu zdej user posted image
Maksimalno uživaj user posted image

ja sej... user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
10.2.2010 22:24:10   
maja1488
Grem spat, ker očitno vse pijete in nobene ni gor.

user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
10.2.2010 22:24:15   
majana79
smo imeli že prvo budnico... revež ima nočne more zarad pucanja noska user posted image ne prenese ne fiziološke ne aspiratorja... groza

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
10.2.2010 22:25:07   
lake
Jst sm si mojo grivo oprala, kar vzame precej časa, zdej bi pa rea kej spila. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
10.2.2010 22:26:31   
maja1488
Z je tut ful nemirna. Ji raste zgornja enka, v bistvu je skor zunaj. In je tečna cel dan in zdej se skoz zbuja.

No še TV ne morm gledat, ker so si gospoda studijsko mašino priklopla na TV user posted image .

Jabolko bom pojedla in šla užaljena spat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?