|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
11.2.2010 8:59:33   
Anonimen
čeprav jem skoraj vse sem shujšala že 7kg

user posted image user posted image user posted image  kar tako naprej! gotovo se počutiš odlično!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4626
11.2.2010 9:00:31   
KatMat
ni ni slikce ....bo treba kr do 19 počakatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
11.2.2010 9:01:50   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ni ni slikce ....bo treba kr do 19 počakatuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
11.2.2010 9:03:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

čeprav jem skoraj vse sem shujšala že 7kg

user posted image user posted image user posted image  kar tako naprej! gotovo se počutiš odlično!

prov fenomenalno se počutim in to brez telovadbe, nikoli si nebi misenla da lahko kg izgubljaš pa čeprav ješ skoraj vse, če bi mi to rekla pred enim letom se bi režala in rekla jajaja zdej ko pa na sebi opažam da je res pa ne morem verjetuser posted image

sem pa zadnjič bila pri kolegih in so pač me vprašal če hujšam pa sem jim povedala in so rekl jaja larifariuser posted image tak da dokler ne probaš ne vešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4629
11.2.2010 9:08:10   
Dudica1
RAZOČARANA a pol so se ti tam na hujšanju zmotil ker ti piše -3kguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
11.2.2010 9:09:32   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
11.2.2010 9:10:30   
Dudica1
Drugač sm pa tud jaz shujšala da se še jaz pohvalim ker sm se nekaj časa nazaj kr zredila pa sm zdej spet shujšala nazaj na 65...še mal še mal user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
11.2.2010 9:11:02   
Dudica1

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja dej se pa sama slikaj...pa kej povej ne se samo režat user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
11.2.2010 9:11:36   
Anonimen

RAZOČARANA a pol so se ti tam na hujšanju zmotil ker ti piše -3kguser posted image

to je bilo zdaj od 10.1. pa do 10.2.user posted image od 1.1. pa do zdaj je pa 7kg sam je blo na žalost ful vode tak da sem tud to izgubilauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4634
11.2.2010 9:12:36   
Anonimen
pravilno hujšanje je 0.5kg na tedenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4635
11.2.2010 9:16:48   
Dudica1
Ma men je čist vseen a je pravilno al ne važno je da gre...moraš pa znat pol to težo obdržat ker če ne dobiš dvojno nazaj.

Po eni strani komaj čakam pomlad da začneva spet tečt z mojim,pa s kolegico sva se odločle da bova vsak dan zvečer naredile en krog take hitre hoje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
11.2.2010 9:18:37   
šivilja

Popoldan moram pa oba otroka pobrat pa k mami na pustovanje.

imate predpriprave?

jaz bom tudi letos čarovnica_samo to znam bitiuser posted image

Je zadnji dan, ko smo še vsi v LJ in ker je ravno debel četrtek smo se zmenli za danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
11.2.2010 9:19:46   
Anonimen
pri hujšanju je pomembno tudi počutje. če si srečen, se kile kar topijo same od sebe, če pa si obremenjen s čim, potem ti zlepa ne gredo dol. tele dni sem tako zamorjena, da_

Dudica, superca! jaz sanjam o magičnih 65kg! sem že pomislila, da bi si kar insulin dajala (mi je ostal še en peresnik)user posted image _ pa v ZD moram poklicati, da mi naredijo še en ogtt test_ vi'š, ste me spomnile!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4638
11.2.2010 9:19:56   
Anonimen

Ma men je čist vseen a je pravilno al ne važno je da gre...moraš pa znat pol to težo obdržat ker če ne dobiš dvojno nazaj.

Po eni strani komaj čakam pomlad da začneva spet tečt z mojim,pa s kolegico sva se odločle da bova vsak dan zvečer naredile en krog take hitre hoje user posted image .

jaz tud komaj čakam pomlad da se začnem mal bolj gibat user posted image   sploh k bo šla nika v gorenga v vrtec, jaz pa v službo, pa bo šle zarad tega kg dol, sem si zadala cilj da bom šla v novo leto 2011 s 60kguser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4639
11.2.2010 9:20:29   
Anonimen
debel četrtek

ooooo, saj res! kaj to že pomeni? da se moramo najesti?

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4640
11.2.2010 9:22:23   
šivilja
Moj princip hujšanja ta trenutek je dojenje žiljonkrat na noč, seveda ob celodnevnem žrtju. Počasi gre dol, če ne bi žrla bi šlo verjetno hitreje. Idealno bi bilo zgubit še 10kg, ampak bom zadovoljna z vsem kar bo več kot 5kg manj.
Če ne prej bojo skopneli, ko bom spet dva vlekla s kolesom v vrtec (7 km tja in 7km nazaj)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
11.2.2010 9:23:27   
šivilja

debel četrtek

Ja itak, bo mami pekla krofe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
11.2.2010 9:23:37   
Anonimen

debel četrtek

ne na ta dan sem se jaz rodilauser posted image  

to je dan pred pustom kaj pomeni pa nevemuser posted image

kaj naj dam svakinji za rd k ima vseuser posted image ga ima danesuser posted image praznovala bo pa v soboto...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4643
11.2.2010 9:24:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

debel četrtek

Ja itak, bo mami pekla krofe

krofi njami, jih bom kr kupilauser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4644
11.2.2010 9:24:50   
Dudica1

pri hujšanju je pomembno tudi počutje. če si srečen, se kile kar topijo same od sebe, če pa si obremenjen s čim, potem ti zlepa ne gredo dol. tele dni sem tako zamorjena, da_

Dudica, superca! jaz sanjam o magičnih 65kg! sem že pomislila, da bi si kar insulin dajala (mi je ostal še en peresnik)user posted image _ pa v ZD moram poklicati, da mi naredijo še en ogtt test_ vi'š, ste me spomnile!

Ja to maš prav ja če te kaj obremenjuje ni nič...zadovoljen moraš bit v vsem user posted image
Ja magičnih user posted image ...mogoče bi bilo še bolj magično jih imet manj,amoak jaz nisem obremenjena s sabo ker si ne zdim debela...ne vem sicer od kje kg...samo zarad številke bi rada manj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
11.2.2010 9:25:23   
šivilja
Glede kg sem malo dvignila standard - prej mi je bil cilj vedno 65kg, pa ga nikoli nisem dosegla (bi blo fajn), zdaj imam bolj realen cilj - malo nad 70, samo sem še vedno malo nad 80, kar je pa res preveč.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
11.2.2010 9:26:00   
Dudica1
Jaz jem krofe že cel teden glih do pusta se jih bom naveličala user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
11.2.2010 9:26:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Glede kg sem malo dvignila standard - prej mi je bil cilj vedno 65kg, pa ga nikoli nisem dosegla (bi blo fajn), zdaj imam bolj realen cilj - malo nad 70, samo sem še vedno malo nad 80, kar je pa res preveč.

a se zajeb*** da maš ti tolk kg user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
11.2.2010 9:27:00   
Anonimen
ne na ta dan sem se jaz rodila

vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4649
11.2.2010 9:27:38   
šivilja

Ja to maš prav ja če te kaj obremenjuje ni nič...zadovoljen moraš bit v vsem user posted image
Ja magičnih user posted image ...mogoče bi bilo še bolj magično jih imet manj,amoak jaz nisem obremenjena s sabo ker si ne zdim debela...ne vem sicer od kje kg...samo zarad številke bi rada manj

Veš daj emeni tudi čudno, nosim obleke iste kot pred nosečnostjo imam pa vsaj 6 kg več. Res pa je, da je postava druge oblike po vsakem porodu - trebuh vsakič bolj čez visi

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?