|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
10.2.2010 11:34:02   
Anonimen
jutro punce!

naj vam prvo povem, da vas je kar nekaj nosečnist ki imate očiten znak, ve pa sam mislite, da je to vse skupaj ena žalost... hormoni vas dajejo punce! nas dajejo... user posted image tako pač je, razpoloženje niha od nore sreče do joka... ok razumem nekatere, da imate slabe izkušnje, ampak poskusite tole pustiti v preteklosti, saj je z vami nova pikica in ji z tem negativnim razmišljanjem škodujete...
jaz sem se včeraj že z mojo pikico pogovarjala, še dobro da moj ni slišal hehe user posted image
nisem je še videla in nič, ampak verjamem, da je tam in da sliši... spodbujam jo, da naj raste, da bo pol zdravi dojenček user posted image

glede pregleda jutri, če še ne bo srčeka za slišat, grem kasneje še enkrat na pregled, zagotovo, ker ne bruham za hec zjutraj... prsi pa mam tut take, da mi je sam en moderc prav še user posted image

takle vam rečem punce... prav vsaka izmed nas bo pripeljala tole do konca in pika, torej nasmeh na uste...

vam pošiljam moje pika poke za srečo... jih gojim doma heheuser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.2.2010 11:43:00   
katrinka
tamaraj - prav jokat sem zacela ko sem brala zgodbo, da prides tako dalec pa da se to zgodi, res si mocna da si se lahko pobrala in sla naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.2.2010 11:44:42   
nadka30
TamaraJ tvoja zgodba me je pa spravila do solzuser posted image user posted image user posted image vsa čast ti da lahko kljub taki tragediji tako pozitivno razmišljaš pa saj imaš po eni strani prav kaj nam pa drugega preostane.
Mogoče me res dajejo mal hormoni, malo pa zraven pripomore še to kislo sneženo vreme in prav imaš vse se zgodi z razlogom. Mene so danes verjetno mal bolj napadli hormoni pa saj bo tudi to minilo najpozneje čez 8 dni, ko bom ob takem času počasi ze zaključila nuhalno in takrat bom veselo tipkala po tipkovnici kako sem happy.
Ja vreme je tudi malo krivo za naše vzdušje, malo hormoni pa imamo slabo voljo in misli na kupcu.
Ampak moram pa priznat da včasih paše da svoje misli napišeš, se jih nekako iz glave znebiš, se mi zdi da pomaga.
Se mi pa zdajle že kar v glavi vrti ko vidim da moram na cesto kmalu da pridem pravi čas v službo.
Želim vam prekrasen dan, uživajte, naj vas moje misle ne potolčejo ampak enostavno pridejo dnevi, ko je človek čist brez energije.
Tamara ti si pa res zaslužiš vso pohvalo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.2.2010 11:51:04   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: archie

TamaraJ: kaj je CMV?

grozna zgodba user posted image

Tukaj smo nekaj malega govorile o tem. Sem pa prilimala linke takrat; mogoče še delajo.
http://www.ringaraja.net/forum/CMV/m_3270424/tm.htm

Sicer pa: ne se nič obremenjevat. Potrebno je pazit na higieno, še posebno če delate v vrtcih ali pa imate doma malčka, ki obiskuje vrtec. Baje so najpogoteje prenašalci naši pikci iz vrtca. Kakorkoli; izredno redek zaplet. To, da se plod okuži. Večina nas ima virus že v sebi. Baje.

Nadka: itak so hormoni :) In res paše, da misli vržemo ven. Potem se ponavadi počutomo olajšane in gremo lažje naprej. Ma vse bo ok z nami in temi pikicami.

Sicer mi je pa ravnokar spet.... slaboooo user posted image . Ampak sem vesela da je tako user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.2.2010 11:57:31   
nadka30
tamaraj če sem prav zastopila imaš ti doma prvošolčka ali bodočega prvošolčka?
Ja hormoni so marsičesa krivi,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.2.2010 12:10:55   
rižka
Oj punce. No včeraj sem bila na čiščenju tako da je mojih sanj o otroku v letošnjem letu konec. Bova pa sigurno spet poizkusila čez par mesecev tako da upam da bo v letu 2011 več sreče in bova končno dobila prvega in tako željenega otročička. Vsem želim da pridete do konca, pazite nase in uživajte v nosečnosti.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.2.2010 12:11:47   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

tamaraj če sem prav zastopila imaš ti doma prvošolčka ali bodočega prvošolčka?
Ja hormoni so marsičesa krivi,user posted image user posted image user posted image

Prvošolčka :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.2.2010 12:13:32   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: rižka

Oj punce. No včeraj sem bila na čiščenju tako da je mojih sanj o otroku v letošnjem letu konec. Bova pa sigurno spet poizkusila čez par mesecev tako da upam da bo v letu 2011 več sreče in bova končno dobila prvega in tako željenega otročička. Vsem želim da pridete do konca, pazite nase in uživajte v nosečnosti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rižka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.2.2010 12:13:38   
TamaraJ

Rižka, tudi za vajino pikico pride svoj čas in resda je zoprno čakat...je pa vredno :) Velik objem zate in nikakor ne izgubi upanja.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu rižka)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
10.2.2010 12:14:21   
nadka30

rižka mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image resnično vama želim da bi kmalu zagledala plus in na koncu v naročje vzela svoje prvegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rižka)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
10.2.2010 12:23:32   
binabina
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: binabina

DOBRO JUTRO VSEM SO user posted image !

kako ste kaj punce v zansneženo jutro, men je na vsake toliko časa slabo sa mi gre kar na bruhanje,..... da pa ne govorim o cigaretnem dimu, ki pa mi smrdi da kr hudo, sem kadila pa mi sedaj še poleg kadilce ne paše bit, je pa res da od kar sem zvedal sem tudi zmanjšala, ampak sedaj pa mi sploh se ga ne ljubi prižgat, no upam da bo tako ostalo celih 9 mesecev,... bi bila zelo vesela saj se želim odvadit kajenja,....
tako da pomojem se res nekaj lepo razvija v meni ker v prvi user posted image so me samo prsi bolele 2 tedna potem pa nič več, nič slabosti, nič da bi imela izrazit vonj ali karkoli drugega kot sedaj ko se surovo meso ne smem videt, v bistvu hrane,...ufffff
tko da sem ziher da se nekaj dogaja v meni,...... in da gre zares,...

kaj imaš ti že enegauser posted image doma? tako sem vsaj zastopila v sporočilo, kaj pa imaš punčko ali fantka?upam da nisem preveč radovedna

ne nadka30 nimam nažalost se je tragično končalo s čiščenjem,... kaj čmo upam pa da bo sedaj obstalo in se razvijalo tako kot se mora !!!!!!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
10.2.2010 12:23:51   
rižka
Punce hvala za lepe želje. Me je pa sam mal strah, da ne bom v drugo spet isto doživela. Včeraj pa me je doletel šok. Z groznimi krči sem ležala v bolnici ko sem šla na wc. In takrat je padel plod kar sam ven. Prav sem ga videla, dobro da mi je padel na vložek. Sploh mi ni bilo nič jasno. Je bil velik kot fižolček in barve kože. Očitno so krči vse to potiskali naprej. Grozno. Sam so me vseeno morali očistiti do konca, ker vedno nekaj ostane.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
10.2.2010 12:23:59   
katrinka

iskreno upam da bosta kmalu spet zagledala plusekuser posted image

(odgovor članu rižka)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
10.2.2010 12:27:54   
binabina

upam da bo čimbolje zate in da čimprej ugledaš user posted image user posted image , pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti želim ,......

(odgovor članu rižka)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
10.2.2010 12:34:25   
Natalija28
rižka - mi je hudo zate.user posted image saj bo... bomo pesti držale, da kmalu s5 zagledata plusek in da se bo nosečnost speljala do konca. drži se!!! življenje na svčasih pelje čez trnove poti, ampak je potrebno tudi to prestat!!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
10.2.2010 12:38:16   
Klemcy
Rižka user posted image user posted image user posted image . Ne daj se, verjamem, da bo naslednje leto tvoje najsrečnejše leto, ker boš povila zdravo bebiko. Narava že ve, zakaj temu angelčku ni bilo usojeno to življenje. Želim ti vse lepo in čimprejšnje okrevanje strtega user posted image .

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
10.2.2010 12:46:13   
5ra8
Rižka user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.

Sem v podobni situaciji kot ti, če si brala nazaj kaj.
Mene spet čaka pregled drug teden.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
10.2.2010 13:06:31   
Natalija28

Punce hvala za lepe želje. Me je pa sam mal strah, da ne bom v drugo spet isto doživela. Včeraj pa me je doletel šok. Z groznimi krči sem ležala v bolnici ko sem šla na wc. In takrat je padel plod kar sam ven. Prav sem ga videla, dobro da mi je padel na vložek. Sploh mi ni bilo nič jasno. Je bil velik kot fižolček in barve kože. Očitno so krči vse to potiskali naprej. Grozno. Sam so me vseeno morali očistiti do konca, ker vedno nekaj ostane.

Kak sem jezna!!! Ker se to dogaja ženskam, ki si user posted image želijo in bi zanj naredile vse. Tam pa so dekleta, ki neodgovorno ravnajo z bodočimi dojenčki ali pa zaporedoma delajo splave... Popeniš!!! Eh...

(odgovor članu rižka)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
10.2.2010 13:17:15   
binabina

Kak sem jezna!!! Ker se to dogaja ženskam, ki si user posted image želijo in bi zanj naredile vse. Tam pa so dekleta, ki neodgovorno ravnajo z bodočimi dojenčki ali pa zaporedoma delajo splave... Popeniš!!! Eh...

[/quote]

TO  JA ČISTA RESNICA!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
10.2.2010 13:19:39   
ily
Pozdravljene!

IZVIRNO SPOROČILO: _sanika

user posted image moja pupauser posted image je res hecna..jo sprasujem ce bi ona bla velikia sestrica in ona meni z glavo odkimava da neuser posted image user posted image norcek:)dobro da je 7 m stara da se tocno ne vehehe...ker pri njej je use trenutno neuser posted image pa itq sma dva "za" in en "proti"user posted image user posted image

Ja, tegale se pa tudi jaz malo bojim... Ampak čisto zares! Naša tadruga bo sicer aprila stara tri leta, ampak sem se začela kar malo sekirati, kako bo sprejela dojenčka.
Nikoli do sedaj, ampak res nikoli, ni izrazila želje, da bi pa imeli še enega dojenčka. Ji pa tudi še nisva povedala, ker čakava na NS, potem bova pa začela ˝s pripravami˝... Da je mera polna pri vsej ˝sekeranciji˝, je bila pa v nedeljo na obisku sestrična, ki ima fantka starega skoraj 5 mesecev. In mi ga je dala v naročje, Buba malo gleda, potem pa proti meni, kot da me hoče udarit, pa se zasuka, pa na tla, pa pod sedežno... pa ne ven. Potem sem malega takoj dala iz rok, sem šla k njej, jo s težko muko spravila izpod sedežne, pa sem jo malo pregovarjala, da ona je še vedno moja punčka, da jo imam še vedno najraje na svetu... Pa se je malo omehčala. Pa sem ji tako, po tiho rekla, če bi pa midve dobile enega takega dojenčka, ki bi bil samo naš, pa bi ga vsak dan imele pri sebi, pa bi ga crkljale.... Pa najprej je odkimavala, potem je pa že, da morda pa bi.... No, potem jo je pa moja mami vzela s sabo v njeno sobo in je malega dala na njeno posteljo, to je bilo pa ˝zakon˝! Je vsem povedala, da mali leži na njeni postelji, da je zraven nje ležal.... Tako, da ne vem! Bo težko, to sem že ugotovila!
Tavelika je pa čisto nasprotje - ona pa sanja o dojenčku že kakšne dve leti in je bila na trenutke prav tečna. ˝...jaz bi, pa jaz bi, pa zakaj nočeta...˝, tako da upam, da bo vsaj pri njej to navdušenje trajalo!

barvanje - moja svakinja je frizerka, in sem ji v vsaki nosečnosti težila s tem barvanjem in je vedno rekla, da zadeva iz barve (karkoli pač škodljivega bi lahko bilo) ne prehaja v tako kratkem času v telo, da bi kakorkoli lahko škodilo plodu. Jasno pa je, na splošno, da nobena barva ni ˝zdrava˝! Edino, kar se zna zgoditi je, da barva ne prime oz. prime neenakomerno. Kar velja tudi za čas menstruacije. Ampak jaz se tudi zdaj temu ne bom odrekla, ker sem že veliko preveč siva, da bi si pustila lase brez barve. Se me bo Pohek še ustrašil, ko bo prišel na svet in zagledal svojo ˝ubogo mamo˝....

sneg - mene pa nič ne moti, dokler so ceste vsaj za silo prevozne. Jaz delam na takem mestu, kjer ni ravno rednega pluženja, ker imam pisarno stacionirano na mestu dela, pa danes ravno ne vem, kako bom prišla ven iz te doline, ker sem bila zelo pogumna in sem kar v celega zapeljala na dvorišče. Ma, ja, če pa ne bo šlo, bom pa avto tukaj pustila (saj je služben user posted image  ), pa bom MM poklicala, naj me pride iskat.

Tako, za konec res en lep, zelo snežen, pozdrav z Dolenjske!!

(odgovor članu _sanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
10.2.2010 13:21:32   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Ah, še večja svinjarija (česar pa res ne morem dojet) je, da že imajo starši otroka, ki ga zlorabljajo, mu ne namenijo ljubezni in sploh življenje malega, nič krivega sončka spreminjajo v pekel. ma raz user posted image user posted image user posted image me npr. primer ene ženske iz mojega bivšega kraja, ki ima dva otroka. Je prijavljena narkomanka, bolj ali manj pijana večino časa in da ne govorim podrobnosti. Kdo tukaj ščiti otročke?? Kdo ukrepa ko je še čas? No...in tukaj, samo na RR je ogromno žensk, ki bi dale vse, da bi bile mamice. Sej o tem bi se dal filozofirat...
Ah, danes je pa dan, ko je v službi zatišje in prou paše :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
10.2.2010 13:21:43   
binabina
tako da se potem včasih prav sprašujem zakaj so tako neodgovorne in počnejo to,..... kaj jim je tako lepo bit v opecaijski in delat spalve,...joj no zakaj potem obstajajo taka dekleta,.... pol jim pa nej jajčnike ven poberejo ali pa zašijejo pa nebo jo imele nikoli otrok pa naj bodo neodgovorne,.... no pa je tudi tako da potem ko si pa resnično želijo zelo težko imajo user posted image ,.....  ne morem razumet da je življenje lahko tako kruto!!
tiste ženske katere se po leta in leta matrajo  in dajo čez ni da ni preglede komaj zanosijo nekatere pa pa že pogledajo na tipa pa ni mela nič z njim pa je že noseča,...
uffff kaj sem jezna,... user posted image

no sedaj pa je že malo bolje ko sem se izpovedala,.... uhhhhhh

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
10.2.2010 13:34:58   
NiNiBo

Rizka zelim ti, da bi cimprej pozabila na tole hudo izkusnjo. Zelim ti veliko srece naprej in, da bi v 2011 povila tako zeljeno detece.
Sedaj pa skusaj najti lepe stvari, naj te potolazijo, najdi nove izzive in kmalu pride nova pikica tudi zate!!

Srcnouser posted image

(odgovor članu rižka)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
10.2.2010 13:42:08   
NiNiBo

IZVIRNO SPOROČILO: laliela

jutro punce!

naj vam prvo povem, da vas je kar nekaj nosečnist ki imate očiten znak, ve pa sam mislite, da je to vse skupaj ena žalost... hormoni vas dajejo punce! nas dajejo... user posted image tako pač je, razpoloženje niha od nore sreče do joka... ok razumem nekatere, da imate slabe izkušnje, ampak poskusite tole pustiti v preteklosti, saj je z vami nova pikica in ji z tem negativnim razmišljanjem škodujete...
jaz sem se včeraj že z mojo pikico pogovarjala, še dobro da moj ni slišal hehe user posted image
nisem je še videla in nič, ampak verjamem, da je tam in da sliši... spodbujam jo, da naj raste, da bo pol zdravi dojenček user posted image

glede pregleda jutri, če še ne bo srčeka za slišat, grem kasneje še enkrat na pregled, zagotovo, ker ne bruham za hec zjutraj... prsi pa mam tut take, da mi je sam en moderc prav še user posted image

takle vam rečem punce... prav vsaka izmed nas bo pripeljala tole do konca in pika, torej nasmeh na uste...

vam pošiljam moje pika poke za srečo... jih gojim doma heheuser posted image

laliela tudi jaz imam jutri pregled. In moram reci, da tako kot ti verjamem da je z najino pikico vse uredu in se zelo veseliva jutrisnjega dne. Upam, da me bodo slabosti kmalu zapustile in lahko popolnoma zacnem uzivati v dejstvu, da sem noseca. Z jutrajsnim dnem bova tudi povedala da pricakujeva in komaj cakam soboto zvecer da poveva mojim starsem. Sva povabila se mojo sestro in njeno druzino (ima tudi ona 4 mesece starega dojencka), pa vecerjobova naredila in mislim da bo prav lep vecer.

Tudi mene vcasih mal dajejo hormoni, ampak skrbi da z pikico kaj ne bi bilo uredu pravzaprav nimam. Kaj pa vem okoli sebe imam same super-zdrave nosecnice, same zdrave dojencke in verjetno zato posledicno ne razmisljam negativno.

Seveda, pa me post marsikatere tu drzi tudi na realnih tleh in ce je pikica uredu sem neskoncno hvalezna, ker vidim da to le ne tako samoumevno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
10.2.2010 14:20:01   
lumpa6
oj

evo mene z nuhalne, vse je super, maliuser posted image , premika rokice, nogice, skače, se je tako lušno premikauuser posted image user posted image user posted image , skratka vse super, nama je posnela nekaj slikic, in 3 filmčke, jupiiiiuser posted image user posted image , dobila sem pa dobroston, ker imam malo rjavega iscedka, in je rekla da rabi posteljica malo podpore in da bo vse ok

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?