|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
10.2.2010 9:50:02   
nia5
Jutrouser posted image

Oh ta sneg, sem ga sita user posted image .
Včeraj mi je štekal internet za znoret in sem klicala Amis in so zrihtali da dela, ampak ker je neka napaka v linijski napeljavi pri nas, so rekli da bodo poslali nekoga, da pogleda. Pa dela bi z četrtino hitrosti, kot bi moral, jaz pa se čudim zakaj je tako počasen, upam da bo pol vredu.

Jutri pa grem spet na razgovor na zavod, spet javna dela, zdaj pa upam da se bo kaj izcimilo iz tega, da grem vsaj malo nekam delat user posted image

Včeraj zjutraj pa je kolegica rodila user posted image , punčko Laro in je vse ok z obema, saj to je najbolj važno a ne?

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
10.2.2010 9:50:56   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ojla :)

Bila na pregledu v četrtek in sem slišala in videla srčkaaaaa user posted image user posted image user posted image

Sicer je še mala pikica in me je naročil še enkrat 22.2. da se bo vse lepše videlo. Upam, da bo vse ok. Poskušam bit pridna in nič zoprnega misliti...ampak strah je včasih le prisoten. Upam, da bolj poredko in da bo ta nosečnost res lepa in mirna. Pa z lepim rezultatom :)

Se še kaj javim. Do takrat pa objem vsem hroščkom :)

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da bo tokrat vse ok, more bit

Podpišem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
10.2.2010 9:52:29   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

dej mi povej še s čim naj marmelado pol nafilam, ker nimam unga pripomočka, maš kakšno idejo?

Prvič smo jih kar prerezali in namazali z marmelado.Potem sem pa kupila tisto brizgo
kaj pa z beljaki narediš a jih stran vržeš al se lahko za kej ponucajo?
Jaz sem jih porabila za šamrole

to mi ni všeč, bom probala se neki spomnit
kva so pa šamroleuser posted image

To so tisti "valjčki" iz listnatega testa, nafilani z sladkim beljakom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
10.2.2010 9:58:49   
jana81

Dobro jutro!

SEm tako vesela,da sem končno dobila kostume za maškareuser posted image .Za Tilna celo v naši trafiki.Najprej sem imela namen iti v BC,pa je tako obupno vreme,potem sem šla pa ravno na pošto in mimo trafike in so imeli polno kostumov in seveda mačka Toma.Tilen je namreč nor na Tom in Jerryja.Le malo sem morala počakati,da je iz skladišča pripeljal manjšo št. Za Nejca sem pa pri nas dala na krej spidermana

Naš Nejc tudi, cele dneve sam še to gledamouser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
10.2.2010 10:09:17   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Uf, končno sem se spravila potrdit nekaj prijateljev na RR - kakšna je sploh" funkcija" te funkcije? user posted image

Aja, slučajno sem ugotovila, da mineva že 8 mesecev, odkar se mi je ena oseba nekaj zlagala - že zdavnaj je minil letni čas, ko bi se to moralo uresničiti, ampak se ni. Pa točno sem vedela v danem momentu, da gre za laž. Eh, eni so nagnjeni k lažem, samo da si kvazi krijejo hrbet...

ok, gremo naprej user posted image

Pri nas je sneeeeeeeeeeeeg in še vedno naletava user posted image Dost ga mam! user posted image

S tem vidiš njihove objave, profil...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
10.2.2010 10:11:41   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro!

SEm tako vesela,da sem končno dobila kostume za maškareuser posted image .Za Tilna celo v naši trafiki.Najprej sem imela namen iti v BC,pa je tako obupno vreme,potem sem šla pa ravno na pošto in mimo trafike in so imeli polno kostumov in seveda mačka Toma.Tilen je namreč nor na Tom in Jerryja.Le malo sem morala počakati,da je iz skladišča pripeljal manjšo št. Za Nejca sem pa pri nas dala na krej spidermana

Naš Nejc tudi, cele dneve sam še to gledamouser posted image

Mi pa smo še kr pri Nodiju (božičku), ampak jo že malo mineva. Naša pa rada gleda prek youtub-a kuža pazi, račke, nilskega konja, gummy bear-a...(pesmice), čist nora je na to in si skoraj že sama zna kliknit user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
10.2.2010 10:14:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

dej mi povej še s čim naj marmelado pol nafilam, ker nimam unga pripomočka, maš kakšno idejo?

Prvič smo jih kar prerezali in namazali z marmelado.Potem sem pa kupila tisto brizgo

nimam listnatega testa, ma bom kr stran vrgla

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2207
10.2.2010 10:17:55   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

nimam listnatega testa, ma bom kr stran vrgla

Ne meči beljakov stran user posted image

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5692&offset=40
Tudi če nimaš mletih orehov, lešnikov ali mandljev, je samo s kakavom čisto ok. Za sladkosnede user posted image

Ali pa tole:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8111

Aja, moja tašča nonstop dela rolade, v katere se da samo beljake. Bom poizkusila nekaj takega najti na netu, jaz je še nisem delala, ker se je pri njej prenažrem user posted image Nekaj takegale: http://www.coolinarika.com/recept/mering-rolat-sa-malinama

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.2.2010 10:30:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
10.2.2010 10:32:59   
Anonimen
o špelin@ prepozna siiiiiiiiiiiii, sm že stran vrgla.bom za drugič vedla

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
10.2.2010 10:33:46   
špelin@
Punce, kako ve naredite res slastno smetanovo omakco za k mesu? Tako ne preveč gosto, da se poda k zelenjavnemu rižu, npr.
Kakšna skrivna sestavina, namig? user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.2.2010 10:34:11 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
10.2.2010 10:34:49   
Anonimen
tele pence bi pa res lahko nardila,eh pa drugič

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2211
10.2.2010 10:35:03   
špelin@

Pejt se solit user posted image Drugič daj beljake v skodelico, pokrij in v hladilnik pa malo počakaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
10.2.2010 10:36:38   
Anonimen

Punce, kako ve naredite res slastno smetanovo omakco za k mesu? Tako ne preveč gosto, da se poda k zelenjavnemu rižu, npr.

men nikol ne rata preveč dobra,jest dam včasih kr gobovo juho z vrečke, nardim bl gosto pa jeuser posted image ,pa kakšen sir notr pa mal smetane

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2213
10.2.2010 10:37:17   
Anonimen

Pejt se solit user posted image Drugič daj beljake v skodelico, pokrij in v hladilnik pa malo počakaj user posted image

sej so čakal več kot eno uro, pol so mi bli pa že v napotouser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
10.2.2010 10:38:43   
špelin@

men nikol ne rata preveč dobra,jest dam včasih kr gobovo juho z vrečke, nardim bl gosto pa jeuser posted image ,pa kakšen sir notr pa mal smetane

Meni tudi ne uspe ravno, se mi vedno zdi, da nekaj manjka user posted image V trgovino pa ne grem, me zebe, ko samo ven gledam user posted image Avto sem odkidala in preparkirala, da mi ga plug ne "odnese", zdaj grem ven šele ob enih user posted image

Napaka: psa moram peljat ven user posted image Ampak v trgovino vseeno ne grem user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.2.2010 10:40:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.2.2010 10:40:44   
jana81
NINA NINA... hehe jst sem jih tud stran vrgla, ampak sem jih mela celo do večera v hladilniku, če bi me kej na pamet paslo kaj nardit, ampak se mi pol še pečt ni dal več...

Mene je pa v tehle dneh pobral za 3 kile.. neverjetno kaj dela gnojna angina.. sicer vem :nahitro izgubljeno, nahitro pridobljeno, ker danes že celo jutro jem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.2.2010 10:42:22   
tilči

Meni tudi ne uspe ravno, se mi vedno zdi, da nekaj manjka user posted image V trgovino pa ne grem, me zebe, ko samo ven gledam user posted image Avto sem odkidala in preparkirala, da mi ga plug ne "odnese", zdaj grem ven šele ob enih user posted image

Čebulo potenstam na olju,zalijem z mlekom in tenstam 1/2 ure,da se čebula spusti.V kislo smetano zamešam eno žlico moke,da ni grudic,vlijem k čebuli,potem pa dodam česen,poper,sol,peteršilj,malo vegete,origano.Včasih k čebuli dam na koščke narezan meso in to polijem preko testenin

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
10.2.2010 10:42:56   
špelin@

NINA NINA... hehe jst sem jih tud stran vrgla, ampak sem jih mela celo do večera v hladilniku, če bi me kej na pamet paslo kaj nardit, ampak se mi pol še pečt ni dal več...

Mene je pa v tehle dneh pobral za 3 kile.. neverjetno kaj dela gnojna angina.. sicer vem :nahitro izgubljeno, nahitro pridobljeno, ker danes že celo jutro jem

Kar pomeni, da se bolje počutiš? user posted image Kako je Nejc?

Jaz sem po peki potice imela preostale beljake 2 dni v hladilniku, potem sem pa tisto ta prvo pecivo spekla.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
10.2.2010 10:45:32   
špelin@

Čebulo potenstam na olju,zalijem z mlekom in tenstam 1/2 ure,da se čebula spusti.V kislo smetano zamešam eno žlico moke,da ni grudic,vlijem k čebuli,potem pa dodam česen,poper,sol,peteršilj,malo vegete,origano.Včasih k čebuli dam na koščke narezan meso in to polijem preko testenin

Hvala user posted image Me prav zanima, kako izpade origano noter user posted image Kisle smetane nimam, bom kar sladko uporabila.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
10.2.2010 10:46:42   
tilči

Hvala user posted image Me prav zanima, kako izpade origano noter user posted image Kisle smetane nimam, bom kar sladko uporabila.

jaz vse živo noter zmečem in je potem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
10.2.2010 10:48:05   
jana81

Jaz sem po peki potice imela preostale beljake 2 dni v hladilniku, potem sem pa tisto ta prvo pecivo spekla.

sem bolje ja, tud Nejc je verjetno bolje, ker ne joka user posted image , ampak kašlja pa še vedno..pljučka so sicer čista..
Jutri imava kontrolo..
sem pa čist ubita od celega dneva z njim, pa še delam zraven, ker me vse počaka, po novem fak.... zakonu je treba vse  DDv-je do 20. v mesecu oddat, kar je drug teden.. pa še problem je to, ker je ful sprememb in stranke niti ne znajo računov še pisat na novo in odlašajo, posldečno pride vse kasneje k nam v servis, in bom drug teden norela na polno..
eh bo že..user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
10.2.2010 10:54:58   
špelin@
Džizs krajst, pri nas ga sipa kot za stavo... user posted image Imam psihične priprave za odhod ven...

sem bolje ja, tud Nejc je verjetno bolje, ker ne joka user posted image , ampak kašlja pa še vedno..pljučka so sicer čista..
Jutri imava kontrolo..
sem pa čist ubita od celega dneva z njim, pa še delam zraven, ker me vse počaka, po novem fak.... zakonu je treba vse  DDv-je do 20. v mesecu oddat, kar je drug teden.. pa še problem je to, ker je ful sprememb in stranke niti ne znajo računov še pisat na novo in odlašajo, posldečno pride vse kasneje k nam v servis, in bom drug teden norela na polno..
eh bo že..user posted image

Pridna si user posted image
Saj bo, glavno, da je z zdravjem obeh vaju bolje user posted image

Aja, a ste videle tole? http://lifestyle.enaa.com/Moda-in-lepota/Cevlji/Pevka-Kelis-v-McQueenovih-balonastih-salonarjih.html
Halo-o??! user posted image user posted image user posted image Ja, ja pust se bliža user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.2.2010 10:55:12 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.2.2010 11:01:22   
tilči

Džizs krajst, pri nas ga sipa kot za stavo... user posted image Imam psihične priprave za odhod ven...

pri nas tudiuser posted image Se ravno psihično pripravljam,da grem malo za lopato prijet,preden grem po otroka

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
10.2.2010 11:20:43   
špelin@

pri nas tudiuser posted image Se ravno psihično pripravljam,da grem malo za lopato prijet,preden grem po otroka

Midva s psom nazaj, avtu se sploh ne vidi, da sem ga v nulo očistila user posted image Totalka zasnežen.

Aja, sem vam pozabila povedat: danes ponoči se mi je sanjalo o enem od bivših (no, o mojem prvem fantu). Nič pretresljivega, samo mimo mene je šel, nisva se niti pozdravila, mi je pa hecno, ker mi je v oči padla njegova značilna hoja, eno tako pozibavanje (kot bi na smešen način šepal). Ma nisem ga videla že ohoho let, ker je sploh zadnja leta nonstop na misijah po tujini (je v vojski). Mater, leta kar letijo user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
10.2.2010 11:25:14   
špelin@
Opa, pri nas v bloku je nekdo dobil novo kuhinjo (DanKüchen), monterji zganjajo celega hudiča, ko gor nosijo pakete, orodje,...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?