|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
10.2.2010 9:40:02   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo jih vračam, sam nej te ne skrbi smo jih na frišno nafilali, mamo nov polnilc in je turbouser posted image ....naj ti čimprej zagrabijo in da te končno zapusti tale nadloga

hvala, hvala....user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 326
10.2.2010 9:41:01   
tanci29
evo sem spila kapučinčka...ku je pasal, sam e bolj bi v dvoje...zunaj sneži, romantika na višku. zdele bi bla u eni kučici s kaminčkom, mojga loverja bi mela pa mal bi se cartala...ah ja.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 327
10.2.2010 9:42:20   
Urša08
tanci to pomeni da mika me, želja je, pa vseen neki kompliciram, zavlačujem, kr neki bluzim. Super da je Erik boljše. Pri nas je ta mizica obema všeč, no pa sej vse kar je Žiga dobil se Nejc igrauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 328
10.2.2010 9:42:36   
tanci29
ONASIS POMOJE JE BIL TO ZADNJI DEL SEZONE GOSPODINJ. UPAM DA SE NADALJUJE, KER PONAVAD DAJO POL KAKE BUTASTE FILME.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 329
10.2.2010 9:44:05   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tanci to pomeni da mika me, želja je, pa vseen neki kompliciram, zavlačujem, kr neki bluzim. Super da je Erik boljše. Pri nas je ta mizica obema všeč, no pa sej vse kar je Žiga dobil se Nejc igrauser posted image

super. saj bo. ne hiti če nisi še prepričana. sigurno se boš odločila ko bo pravi čas za to.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 330
10.2.2010 9:44:32   
Čebel@
dan.....nočka lepo prespanauser posted image user posted image user posted image .....sem imela sistematskega-vse super fajnuser posted image user posted image user posted image ..edino ko mi je kri vzela mi je slabo ratalo,tko da sem mogla tam še ležatuser posted image

tanci.......oprostiuser posted image .....sem bila glih tak čas fertik,ko ti Hanči pelješ v vrtec,pa raši sem čimprej domov skliznila ker je taka cesta......sem se vozila 30user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 331
10.2.2010 9:45:19   
tanci29
urša-ja sej pri nas je isto. erik se ponavadi zaigra. no sej hana zdej sploh ni dobila igrač. so jo vsi oblekliuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 332
10.2.2010 9:45:41   
Urša08

evo sem spila kapučinčka...ku je pasal, sam e bolj bi v dvoje...zunaj sneži, romantika na višku. zdele bi bla u eni kučici s kaminčkom, mojga loverja bi mela pa mal bi se cartala...ah ja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 333
10.2.2010 9:46:44   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan.....nočka lepo prespanauser posted image user posted image user posted image .....sem imela sistematskega-vse super fajnuser posted image user posted image user posted image ..edino ko mi je kri vzela mi je slabo ratalo,tko da sem mogla tam še ležatuser posted image

tanci.......oprostiuser posted image .....sem bila glih tak čas fertik,ko ti Hanči pelješ v vrtec,pa raši sem čimprej domov skliznila ker je taka cesta......sem se vozila 30user posted image

ne sekiraj se. hvalabogu da si bla hitro fraj...no čepšrav bi mi pasala družba, ampak sej mamo še cajta...dolgčas nam ni....grem mal pomešat rižotko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 334
10.2.2010 9:46:58   
Urša08

urša-ja sej pri nas je isto. erik se ponavadi zaigra. no sej hana zdej sploh ni dobila igrač. so jo vsi oblekliuser posted image

Superca za nove cunce user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas so bile pa igrače, boni in denaruser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 335
10.2.2010 9:48:18   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ne sekiraj se. hvalabogu da si bla hitro fraj...no čepšrav bi mi pasala družba, ampak sej mamo še cajta...dolgčas nam ni....grem mal pomešat rižotko
mogoče v petek prišibam do tebe(ne občjubim ti nič)-odvisno od razmer na cesti

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 336
10.2.2010 9:48:26   
sjmm
evo mi2 sva popapcala, maj je imel dans milupa stracciatello....mu je zelo všeč, no, sej je res fajn okus

zdej pa bom počasi pristavila tisti ješprenjček...danes bo vmes brokoli, korenček, por in akoncu malo svežega drobnjaka...pri nas sta Maj in MIha čist nora na tele izpeljanke ričetove juhe....sam dam zmeri mal drugačno mešanico zelenjave...potem pa bomo palačinke spekli in nafilali s skutnim nadevom...pa gratinirali, zravn pa imamo vložene mandarince v kompotu...to je pri nas letošnji hit zime...itak je zmeri kejuser posted image user posted image user posted image

moj me je že klicu...je nabavil ročajčke za ta nove omarice v kuhni...še mal pa bouser posted image

no, zdej ima itak še 100 poti, sam k je blo zjutri tak pa še Maj je spal...sva kr doma ostala..sej papirje zna tud sam odnest v računovodstvo prečekirat

glede daril...pa si tud jz razbijam glavo, sej itak bo dobil več stvari..sam po eni strani zdele še ni cajt za tricikl, pa bi mu ga mogoče mal kasnej kupla k bo sigurn kak evrček dobil, zdej pa mogoče kej bol zabavnega za noter...ma ne vem še...bo treba mal čekirat, pa seveda bi mu rada eno zafirmano trenirko kupila...mam bolezen  podobno k kolumbo....nike, champion...mmmmmmm, lepouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 337
10.2.2010 9:50:55   
tanci29
sjmm-champion ma ful lepe trenirkice.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 338
10.2.2010 9:52:10   
tanci29
čebela-se prej slišiva...jest bi mogla it mal u službo se zment. bom vidla kok mi bo dones cajta ostalo. če ne pa sem mislila v petek it. madonca sem hitra. u pon začnem že kar delat.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 339
10.2.2010 9:53:23   
Čebel@

čebela-se prej slišiva...jest bi mogla it mal u službo se zment. bom vidla kok mi bo dones cajta ostalo. če ne pa sem mislila v petek it. madonca sem hitra. u pon začnem že kar delat.
sva na veziuser posted image .....jaz začnem v sobotouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 340
10.2.2010 9:56:07   
Urša08
Sjmm super za ročajeuser posted image user posted image user posted image samo da se odvija naprej

Sem se spravila kosilo kuhati in bomo mel puranove zreščke v smetanovi omakici, tamaledva pire, midva pa pečen krompir. Grem zrezke obrnituser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 341
10.2.2010 9:57:48   
Urša08
Tanci a je Hana že jedla fižolovo juhico? Mam v kratkem v planu skuhat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 342
10.2.2010 10:01:05   
Čebel@
kva ste dobre-ena gre rižoto pomešat,ena zrezke obrnituser posted image user posted image user posted image

sem klicala v službo-v soboto moram biti ob 6.00 zjutraj tamuser posted image user posted image user posted image ......moja boga pupa pa do 7.00 pančkauser posted image user posted image user posted image .......edina dobra stran mi je da je ta poslovodla tok stara ko jaz in da se super štekava in mi bo šla zelo na roko glede izpitovuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 343
10.2.2010 10:02:36   
tanci29

Tanci a je Hana že jedla fižolovo juhico? Mam v kratkem v planu skuhat.

joj ne še...ampak naslednjič jo bo pa ziher...
ma zdej mi ful štrajka s hrano...sploh nč ne je, razen sadja, pa še to kupleno kašico, pa par žlic jogutra. sem spet čist zafustrirana. mene to tolk iz tira sprav da ne morem povedat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 344
10.2.2010 10:02:44   
Urša08
čebel@ pa sej a ne moreš pustit Hane spat, pa jo potem tašča gor pride iskat ko se zbudi. Jaz bi pomoje tko nardila. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 345
10.2.2010 10:03:56   
sjmm
urša...fajn kosilo..user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči...ja mislim, da bo dobil kr eno od championa...fajn, da je Erik bolje...zdele ful vem, kok je lušno krehatuser posted image

drugače pa resno razmišljamo, da bi ga ostrigli...je tko čudn z vso tisto čupo, pa mal je ličk zgubil..so šli s tole boleznijo k se je kr vlekla...pa prov motijo ga v ušesa ga žgečkajo in v učke lezejo...no, se morm še odločit...sam me mika, da bi ga prvič vidla kratkolasegauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 346
10.2.2010 10:04:20   
tanci29
čebela-uf boš zgodnja. do kdaj pa pol delaš. maš pa mlado šeficouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 347
10.2.2010 10:05:33   
Čebel@

čebel@ pa sej a ne moreš pustit Hane spat, pa jo potem tašča gor pride iskat ko se zbudi. Jaz bi pomoje tko nardila. 
to soboto bo mogoče moj vzel dopust,naprej bomo pa tko delali jauser posted image .....bom pa drug teden zjutraj v službi,tko da bom vsaj 1/3 dneva s Hanči.....kar srce me boliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 348
10.2.2010 10:06:51   
Čebel@

čebela-uf boš zgodnja. do kdaj pa pol delaš. maš pa mlado šeficouser posted image
ja šefova je res faca-sej samo to me gor drži.....mislim da bom do 13.00 v službi(imam 7uri delovnik)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.2.2010 10:07:07   
tanci29
čebela-ti maš smene a neuser posted image ..

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?