|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
10.2.2010 8:15:57   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image jutro

kolumbo dobro jutro.kako se kaj počutiš?upam da nimaš jutranjih slabosti.jst se sam spomnim kk je meni blo slabo do 4 mesecev,mi kr mineuser posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 301
10.2.2010 8:16:46   
Urša08
Baki a vidva mata v planu še kakega user posted image ?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 302
10.2.2010 8:17:01   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kolumbo jutrouser posted image

Baki pri nas tud sneži

Nadaljujem s pranjem, sam ne vem kdo bo likaluser posted image

poklič likalni servisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 303
10.2.2010 8:17:48   
baki

zaenkrat ne.nikoli pa ne vešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 304
10.2.2010 8:18:31   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kolumbo jutrouser posted image

Baki pri nas tud sneži

Nadaljujem s pranjem, sam ne vem kdo bo likaluser posted image

poklič likalni servisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sej bi sam potem se zamislim da sem doma in da bom ja zlikala.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 8:22:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 8:27:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
10.2.2010 8:28:16   
kayica24

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Hello!!

Še en pozdrav od mene...

Danes sem mela spet tri izpite..Ocene-10,10,9user posted image user posted image user posted image Danes teden spet dva...
Pa še prehlad me je dobiluser posted image

ENO VPRAŠANJE ZA VAS DRAGE MOJE PUNCE...
Že par dni me bolijo noge..Sicer me ne bolijo mišice, niti ne kosti, ampak nekje v notranjosti...Ista bolečina, kot takrat, ko sem bila kot frklja kelnarca in sem celo noč delala..user posted image
Ta bolečina ni fejst močna, je pa moteča...Ker je taka utrujena bolečinauser posted image
Upam, da si katera zna predstavljat...

Zdaj pa me zanima, kaj bi to lahko bilouser posted image user posted image user posted image
In kak si bi lahko pomagala?Bolijo me pa cele npoge, ali pa največ od kolen navzdol...

Ima katera podobne težave?Bi to bilo od tega, da tu in tam nosim našo madam in je prevelika teža za moje noge????

super ocene...user posted image user posted image user posted image user posted image ..čestitke

glede bolečin v nogah...jz to občutim, ko sem prehlajena al me pa kaka viroza oplazi...me noge bolijo bol kot kaj drugega...upam, da ti hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, nažalost je zgleda tudi pri meni tako...Danes sem se zbudila totalno prehlajena, z oteklimi in bolečimi bezgavkami...user posted image
Tak da me res menda od tega bolijo noge...

Hvala za pomoč

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.2.2010 8:30:31   
baki

user posted image jutro

kolumbo dobro jutro.kako se kaj počutiš?upam da nimaš jutranjih slabosti.jst se sam spomnim kk je meni blo slabo do 4 mesecev,mi kr mineuser posted image user posted image .

SM GLIH IZ SEKRETAuser posted image user posted image user posted image

ni take panike, men je samo važno da me ne boli glava, ker če me napade migrena sm tečna kouser posted image , ker ne smem nobenga tableta.......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 309
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 8:30:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 310
10.2.2010 8:33:03   
Urša08

o

zaenkrat ne.nikoli pa ne vešuser posted image user posted image user posted image

Kaj pa ti Urša, si že kej bl konkretno razmišlala? Midva sva oba kr malo presenečena, ker je ratalo prvi mesec, ker tko hitr še ni blo nikoluser posted image .....pa glede na to, da se tastar bliža 40ki, jst pa 35 je tut super statistikauser posted image user posted image user posted image

sem sem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 311
10.2.2010 8:34:57   
Urša08
Kolumbo mi vstali tud 6.30 ampak sej je to pr nas standarduser posted image user posted image user posted image A Maj je v vrtcu? Pejt pa z Roksotom opoldan spat, bo pasalouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.2.2010 8:40:25   
baki
urša si sumljiva .a si ti tudi kaj naštimalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 8:42:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
10.2.2010 8:47:14   
baki

Kolumbo mi vstali tud 6.30 ampak sej je to pr nas standarduser posted image user posted image user posted image A Maj je v vrtcu? Pejt pa z Roksotom opoldan spat, bo pasalouser posted image

MISLM D BOM ŠLA KR ZDELEuser posted image

a z roksotom.a pa bo spal?

Neposredna povezava do sporočila: 315
10.2.2010 8:58:52   
sjmm
jutro!

mi2 dons mal pozna...greva zdej kofe spit. sva sama, pa je kr priden.

NIKU VSE NAJ NAJ...ZDRAVJA, SMEHA...BREZSKRBNIH DNIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....čim manj obiskov sekretauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki..jz tud obuser posted image cel stanvanje preglancamuser posted image user posted image user posted image ...evo je vsaj 1x na mesec res spucan u nulo

urša....mene tud likalnik kliče...čak...čak...a sta vi2 tud že kej uštimal???? JOJ, vse boste nosečke srečke...user posted image user posted image user posted image

kayica...naj hitro mine tale bolezen...men tud še zmer po grlu praska...včer sem mela vse otečen....zdej imam pa čist omrtvičen k sem skoz Angale lizala...upam, da bo kmal konc...evo zate..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...za Florija...in zate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo kofi kliče, pa misliji so tud ze lepo napojeni v mlekcu...greva ham...ham..be bek!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.2.2010 9:01:43   
Balonchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK, VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.2.2010 9:17:04   
baki
tk obara se že kuha.a je še kera tu?sneži kot da je sodni danuser posted image user posted image .komaj čakam da bo pomladuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 318
10.2.2010 9:17:06   
tanci29

o

Kaj pa ti Urša, si že kej bl konkretno razmišlala? Midva sva oba kr malo presenečena, ker je ratalo prvi mesec, ker tko hitr še ni blo nikoluser posted image .....pa glede na to, da se tastar bliža 40ki, jst pa 35 je tut super statistikauser posted image user posted image user posted image

mene ne čudi, kajti dve leti po porodu je ženska 4-5krat bolj plodna kot normalno. no sej jest tud tega nisem do zdej vedla

Neposredna povezava do sporočila: 319
10.2.2010 9:18:13   
tanci29
jutro

otroci na delovnih mestih. kosilo se kuha, danes bo rižota....čakam klic od čebele da pride na kofi...upam da ji znese. pol pa šibam kupit darilo za mojo princesko ki jutri praznuje roj. dan

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 320
10.2.2010 9:18:41   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

NIK, VSE NAJBOLJŠE!!!

tudi od nas poljubčkiuser posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 321
10.2.2010 9:24:24   
Urša08
Sjmm ne ne

Tanci
jutrouser posted image Kako je Erik?

Sesalec opravil svoje delo, otroka sta čist naspidirana, letata po stanovanju ko norauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.2.2010 9:25:23   
Urša08
Tanci kaj pa bo dobla za darilo Hana?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 323
10.2.2010 9:37:26   
tanci29
urša-erik je bolje, čeprav še vedno malo pokašljuje, samo ni več suh kašelj in se ne matra. Spali smo za en drek. in kaj pomeni tisti odgovor sem sem. sem mal firbčnauser posted image
hana bo dobila ne vem še kaj, me mika tista mizica od chiccota pa kake legice. sam k njej ni nč zanimivo in pol bo spet u kotu stalo. ne morem pa da bi ji kaj malega kupla. ma bom mal pogledala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 324
10.2.2010 9:39:03   
tanci29
sjmm-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo jih vračam, sam nej te ne skrbi smo jih na frišno nafilali, mamo nov polnilc in je turbouser posted image ....naj ti čimprej zagrabijo in da te končno zapusti tale nadloga

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako pogosto
qloq

Kako pogosto spremljate odajajo Big Brother?

vsaki dan ( od pon-ned) (21%)

ne spremljam(nikoli) (36%)

občasno ( ko se dogaja kaj pametega) (7%)

me ne zanima ( dolgčasna odaja) (36%)

Število vseh glasov: 152

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!