|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
9.2.2010 10:19:11   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

dobro jutro!

wish me luck ob 12h :)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja dispozicija, mnja, se bo treba po ksne knjige user posted image

alex01, kaj je pa s tvojo nalogo? user posted image  dejmo dejmo, te bom malo priganjalauser posted image

po moje me boš kar mogla brcnit v rit, drugače ne bo pomagalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
9.2.2010 10:19:42   
Alex01
štrumfek-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za cepljenje

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
9.2.2010 10:25:25   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

štrumfek-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za cepljenje

Se podpišem :-)

Pa Vaney ja danes smo 09.02. bomo držali pesti da bo z vami vse ok :-)))

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
9.2.2010 10:31:12   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Pricesi a ste preživeli smučanje k se nič ne javišuser posted image user posted image user posted image

Seveda user posted image user posted image user posted image Nina se je celo 2 x spustila po klančku, ker gospodična ni mogla štanfat in je rekla da ne more in ne zna zaradi mene, ker nisem tiho zdraven, pol se je pa v sneg vrgla, odpela smučke in konc smučanja. No na učitelja smučanja se ne bo drla, pa tudi drugi otroci bodo zdraven, tko da se ne sekiram preveč user posted image gre konc meseca na smučarski tečaj na Pokljuko s ŠD Trimko :-)

Midve z Manco sva pa kar do 10h potegnile spanec user posted image po odhodu atija in Nine sva se previli in spali....

user posted image user posted image user posted image za Next, vam je pa hitro prišel. user posted image user posted image user posted image

Nam je pa krompir zmrznil z domače njivce, je ves črn na sredi in samo za na kompostnik user posted image je bil v premrzli kleti.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
9.2.2010 10:38:58   
majch
jutro

podaljšan vikend je mimo, večerja je ratala u nulouser posted image , nacartali smo se, tako da evo...gremo v nove zmageuser posted image .

Tukaj vidim, da je pestro.

Vaneeeeey, kratko pa sladkouser posted image ti želim, da se čimprej in čimveč cartate.

Naša bejba je dobila kostum za maškareuser posted image . Je bla spet babi ful pridna. Tako da...to je to...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
9.2.2010 11:54:44   
Alex01
majchuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za večerjo in da ste lepo preživeli podaljšan vikend, pa tudi za malo maškarouser posted image

Glede avtosedežev - naslednji avtosedež od jajčka al lupinice , ste kupile 9-18 al 9-36? Katere avtosedeže priporočate? Se mi zdi, da ga je ena naročla preko neta -bbaja, če se ne motim, pri kateri trgovini?
Hvala že vnaprej.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
9.2.2010 12:03:57   
Alex01
Spet jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ka ma katera slučajno kako aerobiko na cd-ju?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
9.2.2010 12:04:46   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Glede avtosedežev - naslednji avtosedež od jajčka al lupinice , ste kupile 9-18 al 9-36? Katere avtosedeže priporočate? Se mi zdi, da ga je ena naročla preko neta -bbaja, če se ne motim, pri kateri trgovini?
Hvala že vnaprej.

Jaz imam tegale Concord Ultimax še od Nine in sem zelo zadovoljna:

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/od-0-do18-kg/concord-ultimax-bamboo/174604015167017460

Nina je pa tegale že prerasla, smo jo dali iz Ultimaxa v Trimax, no sedaj pa itak samo še jahač,

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/od-9-do18-kg/concord-avtosedeZ-trimax-tcl1/505233830032050523

Ne vem če se mi splača še tegale nabavit:

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/od-15-do-36-kg/concord-lift-evo-pt-chilli-2009/157014015167015701

Tiste, ki imate že večje otroke: Jaknik, Alex ali jih imate še v tem večjem zicu ali imajo samo jahača ali je samo s pasom večji otrok pripasan?

No sedaj pa kuhat user posted image

Njoke iz Hit mix naredit, pa eno omakco iz piščančjih prsi.
jutri bom pa tud jst Hit Mix za krofe nabavila(sem se vendarle odločila, da sama probamuser posted image user posted image ) a ste tisti obroč za krofe uporabljale ali samo večji kozarec?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
9.2.2010 12:13:04   
Alex01
princesi hvalauser posted image

naš alex je imel do jeseni tak sedež (v enem avtu) o katerem ti razmišljaš če bi ga kupila , v mojem pa samo jahača. In potem smo ta sedež dali Maksu, tako, da je sedaj pripet samo z varnostnim pasom. Je pa Alex kar velik za svojo starost in ima 40 kg. Se je pa razburjal, ko se je peljal z mano, da mora še kar v jahaču sedet, tako, da sem tudi jahača že odstranila iz avtauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2409
9.2.2010 12:30:32   
rea27
mi imamo pa takega in je tudi od 9 do 36 kg..smo izredno zadovoljni!!! Ker je zadovoljna Eva, se ve :)

http://www.lovecnacene.si/avtosedez-infinity-pro-svetlo-moder-kiddy/m/109421/#

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
9.2.2010 12:35:42   
čebelica01
rea - al v tem avtosedežu bi bla tudi jaz super zadovoljna , to pa je luksuz user posted image user posted image

pri nas pa mamo samo dva jahača , sem komaj čakala da sem se lahko znebila tistih dveh velikih user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
9.2.2010 12:39:03   
majch
avtosedež imamo mi TALE

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
9.2.2010 12:41:46   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

avtosedež imamo mi TALE

mi smo imeli tudi takega samo druge barve in to dva user posted image user posted image user posted image  . sta bla k lorda vzadej vse zasedeno vsak na svoji strani v sredini pa igrače

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
9.2.2010 12:43:22   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

avtosedež imamo mi TALE

mi smo imeli tudi takega samo druge barve in to dva user posted image user posted image user posted image  . sta bla k lorda vzadej vse zasedeno vsak na svoji strani v sredini pa igrače

user posted image user posted image user posted image si predstavljam.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
9.2.2010 12:44:05   
rea27
hehe, tale kiddy je bil ultra znižan in študirava da bi kar še enega kupila, ker je še bolj znižan, ker bo tako ali tako moral biti še eden v avtu..da bosta ko lorda, kot pravi čebeli :)

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
9.2.2010 12:48:26   
čebelica01
ja vidš sej res , ti boš itak rabila še enga , pa boš vidla kako je to .

sej zdej je meni super, tele jahači so super pogruntavščina .

moji zici so pa nekje na izposoji , že kar dve leti in kar naj krožijo me nič ne moti mam vsaj placa v kleti . voziček mi še včasih prav pride , če imam samo enega v varstvu pa gremo malo v mesto se vozičkat . drugače sem pa vse kar je možno dala na izposojo pa mi je še zmeraj tolk ostalo .

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 9.2.2010 12:49:10 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
9.2.2010 12:51:12   
Alex01
hvala punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
9.2.2010 12:53:03   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

jutri bom pa tud jst Hit Mix za krofe nabavila(sem se vendarle odločila, da sama probamuser posted image user posted image ) a ste tisti obroč za krofe uporabljale ali samo večji kozarec?

Za krofe iz te moke in po tem receptu ne rabiš obroča, ker testa nič ne valjaš, ampak iz vzhajanga narediš z rokami kuglce, ki jih pustiš še enkrat vzhajat in potem spečeš.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2418
9.2.2010 12:54:51   
cukr07
Še nekaj.....kje v novomeški bolnišnici delajo UZ kolkov? Ko prideš notr na desno - tam ko je rentgen, al na levo mimo kofe avtomatov?

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
9.2.2010 13:01:23   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Še nekaj.....kje v novomeški bolnišnici delajo UZ kolkov? Ko prideš notr na desno - tam ko je rentgen, al na levo mimo kofe avtomatov?

na levo. Sicer smo se javili na desni pri okenčku, pa so nas na levo poslali.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
9.2.2010 13:04:31   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

na levo. Sicer smo se javili na desni pri okenčku, pa so nas na levo poslali.

Hvala majch user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
9.2.2010 13:41:02   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hehe, tale kiddy je bil ultra znižan in študirava da bi kar še enega kupila, ker je še bolj znižan, ker bo tako ali tako moral biti še eden v avtu..da bosta ko lorda, kot pravi čebeli :)

Kje ga boš kupila ,kermi tudi razmišljamo o nakupuuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 13:41:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
9.2.2010 13:51:54   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Koliko časa se sedaj čaka za UZ kolkov? Mi smo ga opravili v B. Brežice in smo bili zelo kmalu na vrsti.

Mi smo čakal 4 mesece.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
9.2.2010 13:53:19   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Kje ga boš kupila ,kermi tudi razmišljamo o nakupuuser posted image

V BC je cena 249,99 €.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.