Jada82
|
Hoj hoj, pa smo že krepko v 3. delu, hehhe Evo, jaz sem danes spet imela ctg .... joj, sem bla več kot pol ure priklopljena. Vedno ful težko najdemo utrip, tako da sem mogla danes cel čas držat tisto napravico na trebuhu in jo pritiskat, da smo utrip slišali .... sem mela potem prav vdrt krogec na trebuhu. Čisto na začetku je lepo brcal, hribčki in dolinice, potem pa je zaspal in smo čakali, da se zbudi .... čakali, čakali, no, na koncu se je. Sem pa opazila, da je zadnja 2 dneva malo bolj miren .... hm, ali to kaj pomeni? Bomo videli ... Mah jaz mam pa že 2. dan tako sluz ... ampak včer malo zelenkasta, dons belkasta ... tko recimo, enkrat na dan, ko se obrišem ... pa nič krvavo ... najbrž pol čep ni ... Sicer imam še 9 dni, ampak mi neki pravi, da bomo čez rok ... no ja, mogoče pa bo mlaj v nedeljo kaj vplival ... Na ctg-ju pa nobenih popadkov - ravna črta ... nič ne dogaja. Sem pol šla kar še po trgovinah malo, je blo kar fajn ... sem zapravila ... No, moj je danes smučal, pa je že prišel ... sta šla z bratom na Roglo in nazaj grede mi je prinesel Trojanske krofe ... njami... zdaj bom enega, pa še zvečer, njamiiii Drugač pa punce, hvala za super lepe porodne zgodbe!!! Sama upam, da bom tudi ena od takih srečnic Poskušam čim manj slabo razmišljati o porodu ... saj ni kaj, kot bo, bo... na koncu itak vse prenesemo in ko je konec, ni več pomembno, kako je bilo ..... Vse bomo preživele!!! Nič, morava še iti z do mojih ... joj, pa glih bila sem že dons pri fotru ... nekaj rabi, da mu pripeljeva ... eh. No ja, vsaj dolgčas ne bo. Lepo se mejte, pa smo na vezi!
|