|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
9.2.2010 9:44:50   
suzy85
joj, moj zlati ati... user posted image kljub temu da sem po ločitvi živela pri mami in sva se videla le vsak drug vikend, se mi zdi, da je ravno zaradi tega med nastala še tesnejša vez. vedno mi je bilo huje razočarati atija kot mamco. tudi atijeve besede so bolj bolele kot mamine klofute. tudi zdaj naredi vse kar je le mogoče, da mi pomaga v težkih situacijah. vsake toliko časa mi pomaga tudi finančno in vem, da bi brez njegove pomoči velikokrat fejst škripalo...
ma sem mogla mal iz sebe dat, ker sem res vesela, da imam tako zlatega atija! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.2.2010 9:45:40   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

otroka sta po dolgem času spet v vrtcu.Tilen je bil tako vesel svoje Ane-vzgojiteljice,se ji je tako lepo posmejal in dobesedno vrgel v naročjeuser posted image .Sem pa zvedela,da gre Ana čez 14 dni v drugo skupino,k Tilnu pa pride ena s porodniške.Pa tako se je navadil svoje Aneuser posted image Saj verjetno nova tudi ni slaba,ne morem jo kar obsojati.Je pa res,da nad pomočnico ni tako navdušen.Njej se nikoli ne posmeji,ker je tudi sama preveč resnauser posted image .

tud Nejc je pogrešal svojo vzgojiteljico, ko je bila en mesec na porodniški..

Sem pa dobila položnico za 1 mesec rezervacije vrtca 6 euruser posted image +potrdilo od P je bilo 10 eur,pa mi je še vedno ostalo 15 euruser posted image user posted image
Midva morava pa obvezno čimprej prodati avto,ker menjalnik in sklopka sta že zelo slaba.Jaz to ne mislim več popravljati.Vinjeto imam kar v denarnici-jo šparam za drug avto,tako da se sedaj naokoli vozim,nič po avtocestah.
Jana...potem je tvoj tako kot moj.Rabi en športni avto pri hiši.Saj sem tudi jaz navdušena nad njim,saj sem prej imela eno športno hondo vso v spojlerjih,sem se zelo težko ločila od nje;samo sedaj pa prisegam na udobje-EMŠOuser posted image .Imam rada,da ko stopim na gas,da skoči,ampak da se tudi udobno pelje.user posted image

tudi jst obožujem hitre avte, sej sva tud midva preden sva imela Nejca imela yarisa, in saxo vts-a, ampak zdej pa je čas za bolj resne avte.. tud najina Corolla potegne kot strela.

Suzy...hvala za slikice.Res so luštne kepice.Samo smo se odločili,da bomo psa nabavili spomladi,ko bo že toplo,ker ga bomo imeli zunaj in ga ne mislim sedaj mučiti na mrazu,čeprav imamo oreng pesjak narejen.

Špelin@...pozdravite seuser posted image user posted image user posted image .Tudi jaz sem že sita teh bolezni.Čakam kaj bosta ta teden spet navlekla domovuser posted image
Meni se je pa oko zagnojilo.Še dobro,da em zadnjič dobila Tobrex kapljice
Sem pa danes že zaslužila 50 eur,ko sem prodala traktor od Nejca,ker samo visi v garaži.Pravi,da bi rad imel skiro.saj bo kmalu rojstni danuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.2.2010 9:46:27   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

joj, moj zlati ati... user posted image kljub temu da sem po ločitvi živela pri mami in sva se videla le vsak drug vikend, se mi zdi, da je ravno zaradi tega med nastala še tesnejša vez. vedno mi je bilo huje razočarati atija kot mamco. tudi atijeve besede so bolj bolele kot mamine klofute. tudi zdaj naredi vse kar je le mogoče, da mi pomaga v težkih situacijah. vsake toliko časa mi pomaga tudi finančno in vem, da bi brez njegove pomoči velikokrat fejst škripalo...
ma sem mogla mal iz sebe dat, ker sem res vesela, da imam tako zlatega atija! user posted image

super user posted image user posted image user posted image  ati !!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.2.2010 10:05:22   
tilči

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
9.2.2010 10:07:56   
tilči
Katere plenice uporabljate za ponoči? Tilen je vsako noč polulan do sredine hrbtauser posted image .
Do sedaj je imel Mulerjeva 4+,čez dan ima 4 in so ok.Danes ponoči sem mu dala še povijalno in tetra,da je bil suh okoli pasu,samo je pa široko in nerodno vse skupajuser posted image
Moram probati še 5,če bo kaj boljše.Sicer imam do 6,samo so še čisto prevelike za tako malo ritko

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.2.2010 10:16:37   
jana81

Katere plenice uporabljate za ponoči? Tilen je vsako noč polulan do sredine hrbtauser posted image .
Do sedaj je imel Mulerjeva 4+,čez dan ima 4 in so ok.Danes ponoči sem mu dala še povijalno in tetra,da je bil suh okoli pasu,samo je pa široko in nerodno vse skupajuser posted image
Moram probati še 5,če bo kaj boljše.Sicer imam do 6,samo so še čisto prevelike za tako malo ritko

mi imamo pampers baby dry 5, pa podnevi in ponoči... zdej ko res velik pije, jih menjam non stop..

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.2.2010 10:29:03   
špelin@
Dober dan user posted image

Sem ravnokar oddala veliko piko v šolo - imela je zobarja, potem sva šli pa še v Kik, kjer si je izbrala ene krasne vijolične hlače. Drugače zelo težko v miru pomeri, ker imam zraven še tamaledva in je vse na hitro. Aja, za hlače sva dali 11 EUR, so pa res lepe in izgledajo kvalitetne.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

drugače pa smo mi ok. zaenkrat zdravi - že trkam! user posted image eva gre jutri spet v varstvo, jaz pa s polno paro med knjige! upam, da mi uspe do konc tedna oddat dispozicijo.

drugače pa sem spet brez avta. zdaj sva skoraj leto dni imela dva- jst sm vozla pasata zaradi eve, user posted image pa cliota. zdaj pa bova cliota prodala, pa se bo user posted image vozil s pasatom. jst bom pa doma čepela user posted image je prišlo do manjše finančne krize, pa sva ugotovila, da nama dodaten avto predstavlja kar strošek. je treba tankat, pa gume kupit, za zavarovanje zrihtat. jst pa ga trenutno tak ne rabim. v skrajni sili pa si lahko tudi taščin avto sposodim.

danes sem dobila vzorec spominčkov, ki jih bova imela na poroki user posted image ne bova imela klasičnih konfetov, ampak tak modelček iz lesa, na katerem bodo najini imeni, datum in slikca moža z ženo v naročju user posted image

NO super da sta vsaj vidve zdravi.user posted image

Trenutno tud jst gagam za knjigami..se morem do 19.2. ornk pripravit, ker je zaje...izpit..
Glede dveh avtov sem pa jst tud pri naju proti, ker ga jst dejansko ne rabim dopoldan, da bo pa eden stal doma, pa bomo ravno tako plačevali zav. zanj, pa ne !
Ampak moj vztaja da si bo kupil avto user posted image

A zdajšnji ni mu ni ok?

Bomo stiskali pestke za izpit user posted image user posted image

mu je ja (čeprav pisan je name user posted image )..ampak to je družinski avto.. on bi imel pa nekaj za svojo dušo, brzinskega, dirkalnega, prej se je vpiknu v saxo vts-a, zdej pa ne vem kaj hoče

Saj poznam te občutke user posted image Samo sem se očitno postarala in midva jih oba zatirava v dobro družinskega avta user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.2.2010 10:34:14   
špelin@

Dobro jutro!

otroka sta po dolgem času spet v vrtcu.Tilen je bil tako vesel svoje Ane-vzgojiteljice,se ji je tako lepo posmejal in dobesedno vrgel v naročjeuser posted image .Sem pa zvedela,da gre Ana čez 14 dni v drugo skupino,k Tilnu pa pride ena s porodniške.Pa tako se je navadil svoje Aneuser posted image Saj verjetno nova tudi ni slaba,ne morem jo kar obsojati.Je pa res,da nad pomočnico ni tako navdušen.Njej se nikoli ne posmeji,ker je tudi sama preveč resnauser posted image .
Upam, da bo ta, ki pride s porodniške enako fajn kot njegova Ana.
Sem pa dobila položnico za 1 mesec rezervacije vrtca 6 euruser posted image +potrdilo od P je bilo 10 eur,pa mi je še vedno ostalo 15 euruser posted image user posted image
Glavno, da si kljub hudičevo dragemu potrdilu še vedno v plusu user posted image
Midva morava pa obvezno čimprej prodati avto,ker menjalnik in sklopka sta že zelo slaba.Jaz to ne mislim več popravljati.Vinjeto imam kar v denarnici-jo šparam za drug avto,tako da se sedaj naokoli vozim,nič po avtocestah.
Ob tvojih prodajalskih sposobnostih se ga bosta mimogrede znebila user posted image Midva zdaj čakava nov avto in je tudi karavan brez vinjete, zato zame AC odpadejo - moj user posted image mi je zdaj za v službo speljal fabio.
Jana...potem je tvoj tako kot moj.Rabi en športni avto pri hiši.Saj sem tudi jaz navdušena nad njim,saj sem prej imela eno športno hondo vso v spojlerjih,sem se zelo težko ločila od nje;samo sedaj pa prisegam na udobje-EMŠOuser posted image .Imam rada,da ko stopim na gas,da skoči,ampak da se tudi udobno pelje.user posted image
HONDAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image Ahhhhhhhhhh, moja hondica še vedno stoji v garaži - in čaka, da postane odltimer user posted image
Suzy...hvala za slikice.Res so luštne kepice.Samo smo se odločili,da bomo psa nabavili spomladi,ko bo že toplo,ker ga bomo imeli zunaj in ga ne mislim sedaj mučiti na mrazu,čeprav imamo oreng pesjak narejen.

Špelin@...pozdravite seuser posted image user posted image user posted image .Tudi jaz sem že sita teh bolezni.Čakam kaj bosta ta teden spet navlekla domovuser posted image
Meni se je pa oko zagnojilo.Še dobro,da em zadnjič dobila Tobrex kapljice
Uf, jaz moram naslednjič pri P reči za ene kapljice, da jih bom imela v zalogi, sem zadnjič hitro ukrepala, ker sem imela ene doma in sploh ni bilo treba do P user posted image
Sem pa danes že zaslužila 50 eur,ko sem prodala traktor od Nejca,ker samo visi v garaži.Pravi,da bi rad imel skiro.saj bo kmalu rojstni danuser posted image
Ej, ti boš celo bajto razprodala user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.2.2010 10:36:51   
špelin@

user posted image user posted image
Ko bi ti vedela, kako se tole lepo bere user posted image Človeku postane kar toplo pri srcu.

Žal jaz te sreče z biološkim očetom nimam. Z mami sta se ločila, ko sem bila še user posted image , potem pa nisva imela nobenih stikov. Itak je kmalu dobil novega user posted image z novo ženo in očitno ni bilo interesa... Sicer smo živeli v istem kraju, tako da oddaljenost ni bila razlog, zdaj mi pa ni več pomembno.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
9.2.2010 10:37:25   
špelin@

Po novem uporabljam Hoferjeve plenice št. 5 in so super user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
9.2.2010 10:42:29   
jana81
tilči dej mi povej kolk ti plačuješ vrtca za Nejca in za Tilna? če ni skrivnost seveda..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
9.2.2010 10:45:53   
tilči

ma prej smo kupovali celega user posted image ,potem pa vidiš,da pol stvari sploh ne rabiš.Še aparat za kruh  ne rabim več,ker sedaj drugače delam kruh.Ga bo treba v promet spravituser posted image .Pa gugalnica nam dela gužvo v garaži.Itak jo samo 2x na leto spravimo ven.Če bi imeli pokrit prostor,potem bi jo imeli

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.2.2010 10:46:58   
tilči

tilči dej mi povej kolk ti plačuješ vrtca za Nejca in za Tilna? če ni skrivnost seveda..

Za Nejca 31,5 eur,če je cel mesec v vrtcu; za Tilna imam pa brezplačno

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.2.2010 10:50:25   
tilči

Zdržijo celo noč?
Ker naš zvečer pije kot žolna in je zjutraj za ožetiuser posted image
Lidlove so tudi premočile,s pamperskami tudi nimam najboljših izkušenj
Kaj pa Huggies? a je katera probala?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.2.2010 10:51:24   
špelin@

ma prej smo kupovali celega user posted image ,potem pa vidiš,da pol stvari sploh ne rabiš.Še aparat za kruh  ne rabim več,ker sedaj drugače delam kruh.Ga bo treba v promet spravituser posted image .Pa gugalnica nam dela gužvo v garaži.Itak jo samo 2x na leto spravimo ven.Če bi imeli pokrit prostor,potem bi jo imeli

Daj ti drugič najprej tule gor napiši, kaj boš prodajala, preden oddaš oglase,  da vidimo, če je kaj za nas user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.2.2010 10:54:30   
špelin@

Zdržijo celo noč?

Ne vem, če bi zdržale, ker naš mulo ponoči ob svojih nočnih zbujanjih stanka dve 3,5 dl flaši, zato ga moram vmes obvezno 1x previti. Ni je plenice, ki bi zadržala toliko vode... user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.2.2010 10:55:44   
tilči

Daj ti drugič najprej tule gor napiši, kaj boš prodajala, preden oddaš oglase,  da vidimo, če je kaj za nas user posted image

pri meni je robe kolikor češuser posted image
A si že prodala ležalnik in sterilizator?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
9.2.2010 10:57:26   
tilči

Zdržijo celo noč?

Ne vem, če bi zdržale, ker naš mulo ponoči ob svojih nočnih zbujanjih stanka dve 3,5 dl flaši, zato ga moram vmes obvezno 1x previti. Ni je plenice, ki bi zadržala toliko vode... user posted image

Mogoče bi pri našem,ker spije okoli 2,5 dcl mleka in 1 dcl vode.Če ga grem ponoči previjat,je pa konec s spanjemuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
9.2.2010 10:58:18   
špelin@

Ne. Nekaj me je zafrkavala registracija na mami, potem sem pa pozabila, vem, grozna sem user posted image Imam oboje še vedno na omari... A mi daš, lepo prosim, en link (magari na ZS) do tvojega oglasa, da vidim, kako ga spišeš, za vzorec.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
9.2.2010 11:04:07   
tilči

Ne. Nekaj me je zafrkavala registracija na mami, potem sem pa pozabila, vem, grozna sem user posted image Imam oboje še vedno na omari... A mi daš, lepo prosim, en link (magari na ZS) do tvojega oglasa, da vidim, kako ga spišeš, za vzorec.

imaš zsuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
9.2.2010 11:05:26   
jana81

super za tebe
user posted image  za mene, res se bom razjokala.. glede na to kako mizerno plačo ima moj dragi in da tud jst nimam bog ve kako bogatijo, plačujeva 160€ na mesec user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
9.2.2010 11:08:08   
špelin@

super za tebe
user posted image  za mene, res se bom razjokala.. glede na to kako mizerno plačo ima moj dragi in da tud jst nimam bog ve kako bogatijo, plačujeva 160€ na mesec user posted image

Poznam tole user posted image Raje se ne spomnim, koliko sva midva z user posted image plačevala za veliko piko user posted image - s tem, da sem imela jaz resnično bogo, bogo plačo, moj pa povprečno.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
9.2.2010 11:26:31   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Nek raport nosečniški sem vidla da je potreben.user posted image ..no...brez zamere,ampak bom trenutno prilepla kr post ki sem ga prej na marčevkah napisala...

Lep praznični pozdravček!

Mene so včeraj spustili iz P domov počivat, zato samo na kratko, ker mi lubi trenutno ne pusti bit za računalnikom, prenosnik pa nekaj šteka!

Nisem brala nič za nazaj, menda pa vas je lina malo obvestila in sem prepričana da je bla tud kaka pikapoka zame! in za mojga user posted image ...HVALA! VSEM! user posted image

Mat. vrat je že ful zmehčan, 1cm odprt... plodovnice je še kr dovolj , je ok...malecki bi pa lahko bil malo bolj konkreten , pa bo zgleda pizdek mali po meni...ipo preiskavah krvi in urina je kolko tolko ok,tKO DA SEM LAHKO ŠLA DOMOV STREOGO POČIVAT IN ČAKAT...SEM PA PREVENTIVNO VSEENO DOBILA MANJŠO DOZO  INEKCIJ ZA RAZVOj pljučk ..ups nisem se hotla dret ...tako da bi moralo bit daj ok, tudi če pohitiva...je pa baje tak da lahko takoj preseneti, lahko pa čakava dan žena user posted image

No, bomo videli, počutim se pa drugače zelo slabo, še nahodna sem...pa malo me živčki dajejo user posted image  pa saj bo...

se javim kaj kasneje, če usposobimo prenosnik.

lepo bodite

A si bila v P? user posted image Zakaj pa? A moram k marčevkam vohunit? user posted image

No, zdaj sta z malim prešla kritično obdobje, če smem tako reči user posted image

Kar mirno in pogumno, nič bit živčna, mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni treba vohunit, ne...user posted image  sem bla res grda, da nisem še tu  lepo napisala...no pa saj v petek tud njim nisem...me jek olegica z istega foruma zatožla user posted image

Ja sem mela redni pregled v petek in mi je dal kr napotnico za P...zmehčan vrat, pa pa mooj streptokok, pa odpiranje pa slabo počutje, pa nahod, preveč vsega je rekel, naj preverijo  otročka...pa sem seveda ubogala in ostala noter na čekiranju do nedelje. dalje pa veste. user posted image

sem se pa zdaj umirila, ker vem da bo ok... malo če še na teži dobiva, če ne pa bo tudi moralo pač štimat.

upam na najboljše še vsaj kak teden. user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
9.2.2010 13:59:10   
Anonimen
Dan
Midva sva zdele domov pršla pa mi Taj še spi v lupinci tko, da mam mal časa za rruser posted image

Čmrlika sej zdej pa tud če pohiti ni panike, važn da se je do sedaj držal v trebuhu. Kolk prej je bla pa Taja rojena?

Jana tud mi mamo položnico za vrtec veliko, glede na to da sm bla jest 4 ure zaposlena, moj pa tud nima neke velike plače. Smo pa zdej padli v tretji razred pa bomo mel tm nekje 135€, drugač smo mel pa 188€. zdej je tko, da če maš dve povprečne plače maš takoj 200€ vrtca,katasrofa.

Tilči mi mamo plenice št.5, sm probala že kr neki vrst pa nam vse premočjouser posted image , skor vsako jutro je polulana na fertik, pa sploh ne pije nč ponoč, ne vem od kje tolk lulauser posted image ,Pa tud čez dan full lula.

jah no, tolk zaenkrat, se je Taj zbudu,upam da pridem še kej nazaj, da mal preberem kaj je novgauser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
9.2.2010 14:05:07   
Anonimen

lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?