Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:13:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, punce moje..Jaz grem ajat. LAHKO NOČ! Lepo pančaj, pa ne sekiraj se. Ni vredno. OBJEMČKE in mirno nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:14:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kaj imaš popravljen PC? a-a sem na službenem. Lahko zdaj malo poštofiram,da vidim če ima kje kaj za moje očke samo zaspat noče Včasih je malo treba.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:15:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, punce moje..Jaz grem ajat. LAHKO NOČ! Pridemo samo zaradi tebe ti,pa spat . Lahko noč te .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:16:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nič kuhna še čaka pomivalko.Moram še to zrihtat ,ker jutri gremo telovadit. LAHKO NOČ.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:16:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida kaj se oglasite jutri? Lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:17:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kaj imaš popravljen PC? a-a sem na službenem. Lahko zdaj malo poštofiram,da vidim če ima kje kaj za moje očke samo zaspat noče Kaj nage babe recimo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:18:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida kaj se oglasite jutri? Lahko noč Vozičeka ne dobim v corso lahko ,pa prideta vedve saj vesta kam .Smo ob devetih že pri babici.OK.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:19:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kaj imaš popravljen PC? a-a sem na službenem. Lahko zdaj malo poštofiram,da vidim če ima kje kaj za moje očke samo zaspat noče Kaj nage babe recimo? Se boji da ma ki mene za prijatlco gor .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:20:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj nage babe recimo? čuj, raje vidim babe ko kake dečke če me jutri nebo nič na RR pol veš da je bil šok za srce
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:20:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
Eh mi špila grem rajši.........
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:21:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Vozičeka ne dobim v corso lahko ,pa prideta vedve saj vesta kam .Smo ob devetih že pri babici.OK. aja. Ja, Lija gre itak v vrtec. Jaz pa se mogoče oglasim ja, zdaj znam do tja prit..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:21:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Se boji da ma ki mene za prijatlco gor .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:22:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj nage babe recimo? čuj, raje vidim babe ko kake dečke če me jutri nebo nič na RR pol veš da je bil šok za srce Ja, to maš pa prav. Kaj pa je s tvojim rač. narobe? A se bo dalo rešit slike? Sta nabavla zunanji disk?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:25:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, to maš pa prav. Kaj pa je s tvojim rač. narobe? A se bo dalo rešit slike? Sta nabavla zunanji disk? sistem se je zrušil, ker je gospod neko streljanje (igrco) dol vlačo. Nič še ne vema, če se bo dalo. Zdaj so računalnik v Lj. poslali. Upam,da se bodo dale, ker drugač ne vem kje bo gospod Tomaž slike iskal, ker mu pol jajčka gredo Ko greva po računalnik, pol ga bova kupila..disk mislim
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.2.2010 21:26:14 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:28:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, to maš pa prav. Kaj pa je s tvojim rač. narobe? A se bo dalo rešit slike? Sta nabavla zunanji disk? sistem se je zrušil, ker je gospod neko streljanje (igrco) dol vlačo. Nič še ne vema, če se bo dalo. Zdaj so računalnik v Lj. poslali. Upam,da se bodo dale, ker drugač ne vem kje bo gospod Tomaž slike iskal, ker mu pol jajčka gredo Ko greva po računalnik, pol ga bova kupila..disk mislim Joj upam, da bodo rešli slike. Pa sam da nisi ti kriva za to! Malo spremljaj akcije v hoferju. Imajo dobre diske po ugodni ceni. Midva sva dva tam kupila. Imava vse dvojno, ne se smejat. Sam men se kr spipa, da slike zgubim.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 8.2.2010 21:29:09 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:33:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Joj upam, da bodo rešli slike. Pa sam da nisi ti kriva za to! Malo spremljaj akcije v hoferju. Imajo dobre diske po ugodni ceni. Midva sva dva tam kupila. Imava vse dvojno, ne se smejat. Sam men se kr spipa, da slike zgubim. Saj tist dan oz. drug dan sva šla v Hofer popoldan in je bil raprodan. So pa ga imeli tist dan v akciji, zato sva šla ponj. Ampak ga nisma dobila pa sva rekla,da ga bova v BB kupila, če ga drugje nebova našla. Ja,saj men se tud zmeša..pristanem takoj v LJ.-Polje-zaprt oddelek Še sreča, da imajo moji vse slike od Lije še gor na kartici na digitalcu, tak da..vsaj nekaj bi imeli. Ampak še vseeno to ni enako.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:43:01
|
|
|
|
Najaa
|
Vem ja. No jaz držim pesti, da bodo vse slike rešene.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:43:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vem ja. No jaz držim pesti, da bodo vse slike rešene. tudi jaz. Hvala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:44:55
|
|
|
|
tasa_m
|
Berem mal po RR pa vidim,da je že kar nekaj novih med februarčicami, aprilkami. Naše punce pa niso kaj preveč pridne glede tega a ne? Še nobena ni nič povedala. No razen eme tiare, katera je kar hitro povedala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:45:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Berem mal po RR pa vidim,da je že kar nekaj novih med februarčicami, aprilkami. Naše punce pa niso kaj preveč pridne glede tega a ne? Še nobena ni nič povedala. No razen eme tiare, katera je kar hitro povedala. A bi ti rada kej povedala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:50:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A bi ti rada kej povedala? ne še
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 22:17:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Grem spat, ker mi je že vso popldne ful slabo. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 9:29:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grem spat, ker mi je že vso popldne ful slabo. Lahko noč! A si sigurna, da ne bi rada kej povedala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 10:40:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grem spat, ker mi je že vso popldne ful slabo. Lahko noč! 'Kaj sladkega pojej,pa bo boljše:)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.2.2010 10:41:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grem spat, ker mi je že vso popldne ful slabo. Lahko noč! A si sigurna, da ne bi rada kej povedala? Tudi mene to zanima
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?