Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:04:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A se smem pohvalit ,da je moj braco večni študent diplomiral v četrtek .Sedaj ,pa bo težil s pametnimi nasveti . oooo, ga kuj vprašaj kdaj misli za rundo dat?? Al ga jaz na FB vprašam? Bom rekla, da sva midve žejni. Persida glej da neboš rekla, da ti nič ne veš o tem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:04:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bolje išta nego ništa! itak!! za 18-ega sem mu že delo dala. Se je nekaj pritoževal ker nebo moških zraven, pa mu povem da bodo: T&A, M., V. pa me je čukasto gledal. Koda to niso moški In kaj bo moral delati?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:04:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa sedaj vidiš kako vaju ima T.rad ,da sploh noče več v službo me zanima če bo lahko položnice z to ljubeznijo plača??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:05:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A se smem pohvalit ,da je moj braco večni študent diplomiral v četrtek .Sedaj ,pa bo težil s pametnimi nasveti . Jeeee! In sedaj se njegov strokovni naslov glasi: dipl.ing.gradbeništva .Upam ,da nisem kake vstrelila zdaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:05:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa sedaj vidiš kako vaju ima T.rad ,da sploh noče več v službo me zanima če bo lahko položnice z to ljubeznijo plača??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:05:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bolje išta nego ništa! itak!! za 18-ega sem mu že delo dala. Se je nekaj pritoževal ker nebo moških zraven, pa mu povem da bodo: T&A, M., V. pa me je čukasto gledal. Koda to niso moški Ti mu povej ,da lahko mojadva pazi ,da si jaz malo oddahnem ,pa naj verjame ,da nikoli nebo več vprašo kaj si naj začne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:05:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj bo moral delati? strežt spredaj in zadaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:06:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A se smem pohvalit ,da je moj braco večni študent diplomiral v četrtek .Sedaj ,pa bo težil s pametnimi nasveti . oooo, ga kuj vprašaj kdaj misli za rundo dat?? Al ga jaz na FB vprašam? Bom rekla, da sva midve žejni. Persida glej da neboš rekla, da ti nič ne veš o tem Ti samo daj se še ni nič často
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:06:35
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj pa bo 18.?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:06:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj bo moral delati? strežt spredaj in zadaj. Jeeeee!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:07:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa sedaj vidiš kako vaju ima T.rad ,da sploh noče več v službo me zanima če bo lahko položnice z to ljubeznijo plača?? To boš ,pa vidla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:07:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj pa bo 18.? Ne ji povedati!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:07:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ti mu povej ,da lahko mojadva pazi ,da si jaz malo oddahnem ,pa naj verjame ,da nikoli nebo več vprašo kaj si naj začne to mu 18ga kar sama povej..če mu jaz že zdaj pol še nam odide Z Anžetom tak nebo mel problemov, ker je A. hipnotiziran,ko ga vidi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:07:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa sedaj vidiš kako vaju ima T.rad ,da sploh noče več v službo me zanima če bo lahko položnice z to ljubeznijo plača?? To boš ,pa vidla ja, ko bomo pred blokom vse
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:07:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj pa bo 18.? Ne ji povedati! Pol pa grem. Sej mate itak svoje debate.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:08:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj pa bo 18.? Ne ji povedati! Pol pa grem. Sej mate itak svoje debate. Pa neeeeeeeeeeeee noooooooooooooooooooooooo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:08:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj pa bo 18.? Ne ji povedati! A da bi bile tak nesramne? NEEEEEE, te se nebo hotela več z nami družit Lija praznuje roj.dan z njenimi prijateljčki-zvončki in trobenticami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:09:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- kaj imaš popravljen PC?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:09:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj pa bo 18.? Ne ji povedati! Pol pa grem. Sej mate itak svoje debate. pa neeee, sem ti povedala...porolaj mal gor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:09:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ti mu povej ,da lahko mojadva pazi ,da si jaz malo oddahnem ,pa naj verjame ,da nikoli nebo več vprašo kaj si naj začne to mu 18ga kar sama povej..če mu jaz že zdaj pol še nam odide Z Anžetom tak nebo mel problemov, ker je A. hipnotiziran,ko ga vidi Dobro da mu ni podoben ker pol bi se lahko kaj vprašala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:09:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj pa bo 18.? Ne ji povedati! A da bi bile tak nesramne? NEEEEEE, te se nebo hotela več z nami družit Lija praznuje roj.dan z njenimi prijateljčki-zvončki in trobenticami Iiiii kok lepo. Hvala, ker si potešila moj firbec.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:10:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa sedaj vidiš kako vaju ima T.rad ,da sploh noče več v službo me zanima če bo lahko položnice z to ljubeznijo plača?? To boš ,pa vidla ja, ko bomo pred blokom vse Žura na prostem v zimi še nismo meli tak da vse je enkrat prvič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:11:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobro da mu ni podoben ker pol bi se lahko kaj vprašala ti si mi tak že preveč sumljiva..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:12:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič, punce moje..Jaz grem ajat. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.2.2010 21:12:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kaj imaš popravljen PC? a-a sem na službenem. Lahko zdaj malo poštofiram,da vidim če ima kje kaj za moje očke samo zaspat noče
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?