mita21
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Najprej vse naj naj za 8 mesecev : - Meti- Gaja - Kalanteja - julija - Deja -Danaja Tea - Goldy- Alja in seveda naši Lori! ČESTITKE še z moje strani Dobro jutro, pri nas ba danes ta veliki sonček. Ja, že osem let je star!! joj, kolk čas beži. Smo v nedeljo in ponedeljek praznoval. Da najprej pohvalim vaše fotke - Mony, manna, bjondi enkratni ste!! Manna vaša miss pa glede na to kolk mal poje, sploh ni tolk drobna. Po mojem te ni treba tolk skrbet. Mony cel frajer je. Pr nas pa nimamo ravno smisla za fotografije, za slikat se pa spomnemo vedno takrat, ko je akcija že mimo. Imela pa seveda bi take slike ... Bjondi upam da delate plakate in si z njimi pokrasite stanovanje Bačko, jaz mu tud dam tak piškot, da se raztopi in ga samo cuza, pa tudi skorijco kruha mu privoščim, se full z njo ukvarja, jo cuza, žveči - še nikol ni mel koščkov v ustih. Naš ma pa za malico full tole rad: V skodelico razdrobim holle piškot (sami za jest so pretrdi), v kompot vkuham vanilijev puding, prelijem čez piškot, ohladim, po vrhu premažem s skuto ali navadnim jogurtom. Sem včasih kar mal prepočasna, ko filam Mi pa smo končn (upam) potuhtal zakaj je Matija tolk slabo spal!! Tri dni sem bila že kot zombi, potem sem pa včeraj ob 2 zjutraj kar na široko okno za nekaj časa odprla in je za 3 ure zaspal kot ubit. Včraj zvečer sem pa že prej sobo precej shladila, malo odprla okno in Matija se je zbudil samo 2x za joško, tako kot v starih časih. Ja, ne vem kdaj bo naš to opustil. Po mojem ne kmalu, kar misli, da se more zbudit. Čaj se mi pa ne da vmes dajat, ker pol bom mela pa še s flaško sranje. Mi imamo pa spet eno redko posebnost. Ves čas sem bila v dobri veri, da ima Matija 2 zobka. Vendar ko sem nekajkrat površno pogledala v usta, se mi je zdelo, da je eden full širok. Pol sva pa z možekam mal bolj ornk pogledala in sva ugotovila, da sta v bistvu dva zobka, vendar od spodaj navzgor (približno tri četrt) zraščena skupaj in ven sta pogledala kot eden. Svakinja (bodoča zobozdravnica) je rekla, da se to pri mlečnih zobkih zgodi, da ni nič hudega, vendar res redka stvar, da sta to siamska dvojčka. Pravi, da bo pofotografirala (če ji bo seveda uspelo ) in odnesla fotke na faks. Moj ati pa se je hecu, da mu ne bo treba uporabljat zobne nitke . Pol tkole razmišljaš-vedno nas doleti kaj, kar je full redko. No, saj če je samo to in ni hudega pol se še ne sekiram. Čestitke vsem, ki se že tkole na kolena spravljate, pa usedate, pri nas še čakamo ... se mu je pa včeraj posrečilo pomahati, pa žoga se tudi naš rad! LP vsem.
|