mag3
|
Ojla punce moje. Lepo vas je brat. Nalina nč se sekirat za izpit. Sem prepričana, da boš tud tega pod streho spravla, dobro da si se vsaj enega rešila. Kago verjetno imaš O, če te desni jajčnik boli, pa tudi ujema se s tem, šesti dan po zadnji tabletki Klomifena, naj bi bila O. Jaz pa nimam nobenih znakov, da jo imam, tako da me je včasih kr strah, kaj pa če je nimam. Majčii držim pesti za petek, za zadnji izpit. Tudi mi2 sva ta mesec začela na 2 dni po Klomifenu. Pa kaj bo, bo. Se mi zdi, da ga vsak mesec nekaj userjeva. Pol pa študiram ... kje je šlo mimo. Majčii, Betkica tudi mene sprašujejo, sploh prijatelji z dvema , da kaj pa še čakamo, da zdaj je pa že hči 9 let stara in bla, bla, bla, jaz pa 1001 izgovor. Samo najbližjim sva povedala, da bi, pa da ne gre. Spaghetek, Korinca a je prišla ? . Drug mesec .... Pa še to. Dobro, da ste v službah. Jaz sem pa trenutno brez in pol še boooolj razmišljam o , ...... Tako, da Lepo se imejte, se tipkamo. In držimo pesti, da bo kaj iz in bomo vse kmalu srečke . Čao.
< Sporočilo je popravil mag3 -- 8.2.2010 9:26:59 >
|