Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 11:37:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
a ste ze probale dat v omakco te pasirane paradiznike????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 11:38:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
To sprasujem zaradi nasih malckov seveda...delam omakco z zelenjavo in koscki govejega in puranjega mesa in me zanima ce lahko malo paradiznika dodam?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 11:49:53
|
|
|
|
sunny24
|
mihailo, jst sem gaji že dala pašto z omako iz paradajza in ni blo nič narobe.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 12:19:52
|
|
|
|
Deja
|
Mihailo - lahko mu daš paradižnik v omakco... naš je pasiran paradižnik v omakah in juhah že cca 2meseca. Najprej sem mu dajala čisto malo, zdaj pa že je vse z nami...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 12:44:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Mihailo - lahko mu daš paradižnik v omakco... naš je pasiran paradižnik v omakah in juhah že cca 2meseca. Najprej sem mu dajala čisto malo, zdaj pa že je vse z nami... Ok je ze pojedel je bilo njamsi...tudi mihailo ze z nami je samo to mu pa se nisem dajala...hala za odg.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 12:45:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 mihailo, jst sem gaji že dala pašto z omako iz paradajza in ni blo nič narobe. Pasta bo naslednja z paradiznikom...pomoje bo tudi njamsi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 14:05:01
|
|
|
|
Katjusa
|
ooo vidim, da so ble punce peidne in so odprle novi del ..... a se mi zdej počasi ne selimo? prišla sem samo SJMM povedat, da če je stroj v gerenciji so vam ga dolžni al popravit al pa zemenjat..... razn v primeru, da je prišlo do okvare zaradi vaše napake, kar je pa verjetno ni oz. je težko dokazat.... mi imamo tortico že v hledilniku praznoval ne bomo neki ekstra... no nikogar nismo vabli bosta pa rpišla babi in dedi na tortico verjetno....... sem zjutraj benija dvignla pa ga objela in so se mi kr solze ulile... ne morem verjet, da je leto tako hitro naokoli..... na današnji dan pred enim letom sem cel dan hodla po avstriji..... z velikim trdim trebuščkom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 14:17:29
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej sem se spomnla, da sem mojmu pozabla rečt, da bi še svečko kupil ju3 so verjetno trgovine zaprte a ne?...... jst trola lepo popoldne in uživajte v zimo, ki je letos prav čudovita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 16:42:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ooo vidim, da so ble punce peidne in so odprle novi del ..... a se mi zdej počasi ne selimo? prišla sem samo SJMM povedat, da če je stroj v gerenciji so vam ga dolžni al popravit al pa zemenjat..... razn v primeru, da je prišlo do okvare zaradi vaše napake, kar je pa verjetno ni oz. je težko dokazat.... mi imamo tortico že v hledilniku praznoval ne bomo neki ekstra... no nikogar nismo vabli bosta pa rpišla babi in dedi na tortico verjetno....... sem zjutraj benija dvignla pa ga objela in so se mi kr solze ulile... ne morem verjet, da je leto tako hitro naokoli..... na današnji dan pred enim letom sem cel dan hodla po avstriji..... z velikim trdim trebuščkom katjuša...hvala.. sva se prtožla in so se strinjal da plačava sam delo, material pa kao da je v garanciji..čudn..sam ok..vseen bolš , sam še zmer ne bo prej k četrtek
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 16:50:02
|
|
|
|
sjmm
|
Helov! Evo vidim, da po večini uživate, praznujete in podobno. mi smo vsi lepo doma...Majči že skoraj dober, je bil včeraj in danes že zunaj, jz pa....cela štala...kreham k da že 30 let čike vlečem....no, pijem hl čaja in upam, da mine....drgač pa je mali se ful spremenil...kr neki trmari...ne vem, a je še posledica bolezni , da smo ga scrkljali al je trmica vn usekala...tega namreč pri ostalin nismo poznali....malo že tam 2-3 let, sam nič posebnega...tko, da nabiram nove izkušnje in spoznavam kolk imam potrpljenja dans npr....sem jz še kuhala glavno jed za kosilo, juhca je bila že gotova, moj jo je že pojedu, pa potem hotel Maja nahranit...sploh ni hotel v stolček...tu imamo že tko ful težave zadnje čase...pol se je pa kr drl...ne jokal..., no, na koncu je še kar lepo pojedel, ker je ugotovil, da še nimam časa, da bi sedla pleg...potem mu je moj hotel dati še naprej kosilo...ni šans...spet upitje...pol sem ga jz hranila in je še ful lepo pojedel naprej in potem še celo malo posedel v stolčku, kar je res redkost te dni...ma, ne vem...kako kaj te zadeve pri vas tečejo?? no, kuhna še mal v delu, sam za dons smo kr zaključili, ker vsi rabimo mal počitka...evo počivamo in čajčkamo, pa ene mafinse smo si privoščli...pa jz pojma nima kaki so, ker sem čist brez okusa V glavnem fajn bodite!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 19:45:02
|
|
|
|
claud
|
Cer! Mi se pripravljamo na jutrisnje praznovanje.....tortica narejena, narezki tud.... Jst tud kr ne morm verjet......tak cas pred enim letom sem napisala da imam popadke na pol ure cez 5 ur se odpravimo v porodnisnico in ob 8.43 prvic objamem mojo princesko....Do takrat nism vedela da lahko nekoga imas tako neskoncno rad da se tega ne da opisat z besedami. Zelim vam lep vecer, slavljencem in starsem pa prijetno praznovanje in lep dan! Cao!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 19:50:50
|
|
|
|
Onasiss
|
ZA SEZNAM............ PRI NAS BI PROSILA ZA POPRAVEK (SPLOH NISEM VEDLA, DA IMAMO ŽE TOK ZOBK...) ....IN SICER ZOBEK ŠT 5 IN 6----21.12.2009, ZOBKA ŠT 7 IN 8 1.2.2010 HVALA
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 20:15:25
|
|
|
|
Čebel@
|
čer.....Hana skoraj spi.....RD od nečaka:jah zanimivo-z mati tudi besede nisva spregovorile ,foter bil nabasan ko mamba in je reglal ko navi t,torta zanič(uporabljajo puter ),z darilom sva zadela -->imamo nekaj časa mir-->hvala ker ste mislile name za vas upam da ste lepo praznovale(tiste ki ste),tisti ki jutri praznujete upam da se boste imeli fino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 20:16:30
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....pri nas ni težav s tem da ji drugi nebi smeli dajat za jest,tko da ti žal ne znam pomagat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 7.2.2010 21:35:33
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla punce... kar malo krivo se pocutim, ko me ni nic gor, ampak na zalost nas je zdaj zadela ena bolezen za drugo. Tudi sama sem ze 14 dni bolna in ko ze mislim, da sem ok, se spet pojavi vrocina. Tak, da sem res zdelana, ker moram sama skrbet za tamalo cez dan kljub slabemu pocutju. Kolumbo torej nisem vec osamljen primer? Kdaj imas rok? Cestitke!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 7.2.2010 21:36:35 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 6:48:33
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....danes nadomeščam BAki....Tisa je vstala 05.30..kap me je .....seveda se je potem še Tarja zbudila..in evo nas.....tukaj...zbujeni....kot da me je kdo pretepel.... Danes sem frej.....včeraj je bila gužva...sem včasih pozabila dihat..... lepo praznujte
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 9:05:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
BENJAMIN VSE NAJLEPŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!! Želimo ti brezskrbno in razigrano otroštvo, polno smeha in radosti, čimmanj solz in bolezni ZA PONOSNO MAMICO
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 10:15:55
|
|
|
|
Katjusa
|
punce hvala za čestitke..... točno leto nazaj sem pravkar prestopla rob porodnišnice.... kako pogrešam ta dan in moj dojenček je postal otrok..... (men je še tzok dojenčkast jst mu nebi dale več k 8 mesecev in on že praznuje 1 rojstni dan.... za začetek ga pelemo zdle v trgovino po eno svečko beni moj mali vse naj naj in da bi bil vedno tak dobrovoljček, pa da bi se malo več cartal:) mami, ati in Florjan te imamo najreje na svetu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 10:18:55
|
|
|
|
baki
|
JUTROOOOOO...... ,trikrat hura za prešerna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 12:44:58
|
|
|
|
SURF
|
Moja mala čmrlika naredi že kar nekaj korakov sama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 8.2.2010 12:46:28
|
|
|
|
SURF
|
Majchy-Je pa trmasata tale tvoja mami,ja škoda da se niti ob takih dnevih ne zna spostit...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?