|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
7.2.2010 11:37:06   
MIHAILO
user posted image user posted image user posted image a ste ze probale dat v omakco te pasirane paradiznike????

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.2.2010 11:38:17   
MIHAILO
To sprasujem zaradi nasih malckov seveda...delam omakco z zelenjavo in koscki govejega in puranjega mesa in me zanima ce lahko malo paradiznika dodam?user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.2.2010 11:49:53   
sunny24
mihailo, jst sem gaji že dala pašto z omako iz paradajza in ni blo nič narobe. user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.2.2010 12:19:52   
Deja
Mihailo - lahko mu daš paradižnik v omakco... naš je pasiran paradižnik v omakah in juhah že cca 2meseca. Najprej sem mu dajala čisto malo, zdaj pa že je vse z nami...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.2.2010 12:44:59   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Mihailo - lahko mu daš paradižnik v omakco... naš je pasiran paradižnik v omakah in juhah že cca 2meseca. Najprej sem mu dajala čisto malo, zdaj pa že je vse z nami...

Ok je ze pojedel je bilo njamsi...tudi mihailo ze z nami je samo to mu pa se nisem dajala...hala za odg.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.2.2010 12:45:36   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

mihailo, jst sem gaji že dala pašto z omako iz paradajza in ni blo nič narobe. user posted image

Pasta bo naslednja z paradiznikom...pomoje bo tudi njamsiuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.2.2010 14:05:01   
Katjusa
ooo vidim, da so ble punce peidne in so odprle novi deluser posted image user posted image user posted image user posted image ..... a se mi zdej počasi ne selimo?

prišla sem samo SJMM povedat, da če je stroj v gerenciji so vam ga dolžni al popravit al pa zemenjat..... razn v primeru, da je prišlo do okvare zaradi vaše napake, kar je pa verjetno ni oz. je težko dokazat....

mi imamo tortico že v hledilniku praznoval ne bomo neki ekstra... no nikogar nismo vabli bosta pa rpišla babi in dedi na tortico verjetno.......
sem zjutraj benija dvignla pa ga objela in so se mi kr solze ulile... ne morem verjet, da je leto tako hitro naokoli.....
na današnji dan pred enim letom sem cel dan hodla po avstriji..... z velikim trdim trebuščkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.2.2010 14:17:29   
Katjusa
zdej sem se spomnla, da sem mojmu pozabla rečt, da bi še svečko kupiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ju3 so verjetno trgovine zaprte a ne?...... jst trolauser posted image

lepo popoldne in uživajte v zimo, ki je letos prav čudovitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.2.2010 16:42:03   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ooo vidim, da so ble punce peidne in so odprle novi deluser posted image user posted image user posted image user posted image ..... a se mi zdej počasi ne selimo?

prišla sem samo SJMM povedat, da če je stroj v gerenciji so vam ga dolžni al popravit al pa zemenjat..... razn v primeru, da je prišlo do okvare zaradi vaše napake, kar je pa verjetno ni oz. je težko dokazat....

mi imamo tortico že v hledilniku praznoval ne bomo neki ekstra... no nikogar nismo vabli bosta pa rpišla babi in dedi na tortico verjetno.......
sem zjutraj benija dvignla pa ga objela in so se mi kr solze ulile... ne morem verjet, da je leto tako hitro naokoli.....
na današnji dan pred enim letom sem cel dan hodla po avstriji..... z velikim trdim trebuščkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...hvala.. sva se prtožla in so se strinjal da plačava sam delo, material pa kao da je v garanciji..čudn..sam ok..vseen bolšuser posted image , sam še zmer ne bo prej k četrtekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.2.2010 16:50:02   
sjmm
Helov!

Evo vidim, da po večini uživate, praznujete in podobno.

mi smo vsi lepo doma...Majči že skoraj dober, je bil včeraj in danes že zunaj, jz pa....cela štala...kreham k da že 30 let čike vlečem....no, pijem hl čaja in upam, da mine....drgač pa je mali se ful spremenil...kr neki trmari...ne vem, a je še posledica bolezni , da smo ga scrkljali al je trmica vn usekala...tega namreč pri ostalin nismo poznali....malo že tam 2-3 let, sam nič posebnega...tko, da nabiram nove izkušnjeuser posted image user posted image in spoznavam kolk imam potrpljenja

dans npr....sem jz še kuhala glavno jed za kosilo, juhca je bila že gotova, moj jo je že pojedu, pa potem hotel Maja nahranit...sploh ni hotel v stolček...tu imamo že tko ful težave zadnje čase...pol se je pa kr drl...ne jokal..., no, na koncu je še kar lepo pojedel, ker je ugotovil, da še nimam časa, da bi sedla pleg...potem mu je moj hotel dati še naprej kosilo...ni šans...spet upitje...pol sem ga jz hranila in je še ful lepo pojedel naprej in potem še celo malo posedel v stolčku, kar je res redkost te dni...ma, ne vem...kako kaj te zadeve pri vas tečejo??

no, kuhna še mal v delu, sam za dons smo kr zaključili, ker vsi rabimo mal počitka...evo počivamo in čajčkamo, pa ene mafinse smo si privoščli...pa jz pojma nima kaki so, ker sem čist brez okusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem fajn bodite!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.2.2010 19:45:02   
claud
Cer!

Mi se pripravljamo na jutrisnje praznovanje.....tortica narejena, narezki tud....

Jst tud kr ne morm verjet......tak cas pred enim letom sem napisala da imam popadke na pol ureuser posted image
cez 5 ur se odpravimo v porodnisnico in ob 8.43 prvic objamem mojo princesko....Do takrat nism vedela da lahko nekoga imas tako neskoncno rad da se tega ne da opisat z besedami.

Zelim vam lep vecer, slavljencem in starsem pa prijetno praznovanje in lep dan!

Cao!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.2.2010 19:50:50   
Onasiss
ZA SEZNAM............ PRI NAS BI PROSILA ZA POPRAVEK (SPLOH NISEM VEDLA, DA IMAMO ŽE TOK ZOBK...) ....IN SICER ZOBEK ŠT 5 IN 6----21.12.2009, ZOBKA ŠT 7 IN 8 1.2.2010

HVALA

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.2.2010 20:15:25   
Čebel@
čer.....Hana skoraj spi.....RD od nečaka:jah zanimivo-z mati tudi besede nisva spregovorileuser posted image ,foter bil nabasan ko mamba in je reglal ko naviuser posted image t,torta zanič(uporabljajo puteruser posted image ),z darilom sva zadelauser posted image -->imamo nekaj časa mir-->hvala ker ste mislile nameuser posted image

za vas upam da ste lepo praznovale(tiste ki ste),tisti ki jutri praznujete upam da se boste imeli finouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.2.2010 20:16:30   
Čebel@
sjmm....pri nas ni težav s tem da ji drugi nebi smeli dajat za jest,tko da ti žal ne znam pomagatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.2.2010 21:35:33   
BarbaraGS
ojla punce...
kar malo krivo se pocutim, ko me ni nic gor, ampak na zalost nas je zdaj zadela ena bolezen za drugo. Tudi sama sem ze 14 dni bolna in ko ze mislim, da sem ok, se spet pojavi vrocina. Tak, da sem res zdelana, ker moram sama skrbet za tamalo cez dan kljub slabemu pocutju.

Kolumbo torej nisem vec osamljen primer? Kdaj imas rok? Cestitke!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 7.2.2010 21:36:35 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.2.2010 6:48:33   
Ajvy
jutro....danes nadomeščam BAki....Tisa je vstala 05.30..kap me je .....seveda se je potem še Tarja zbudila..in evo nas.....tukaj...zbujeni....kot da me je kdo pretepel....

Danes sem frej.....včeraj je bila gužva...sem včasih pozabila dihat.....

lepo praznujte

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.2.2010 9:05:15   
TAMIKA3
BENJAMIN VSE NAJLEPŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!

Želimo ti brezskrbno in razigrano otroštvo, polno smeha in radosti, čimmanj solz in bolezni

user posted image

ZA PONOSNO MAMICO

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.2.2010 9:15:25   
sunny24
Kristi, Larissa in Benjamin...VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!

user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 43
8.2.2010 10:10:41   
Čebel@

tudi od nas vse najboljše današnjim slavljencemuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.2.2010 10:15:55   
Katjusa
punce hvala za čestitke..... točno leto nazaj sem pravkar prestopla rob porodnišnice.... kako pogrešam ta danuser posted image user posted image user posted image user posted image
in moj dojenček je postal otrok..... (men je še tzok dojenčkast jst mu nebi dale več k 8 mesecev in on že praznuje 1 rojstni dan.... za začetek ga pelemo zdle v trgovino po eno svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beni moj mali vse naj naj in da bi bil vedno tak dobrovoljček, pa da bi se malo več cartal:) mami, ati in Florjan te imamo najreje na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 45
8.2.2010 10:18:55   
baki
JUTROOOOOO......user posted image user posted image user posted image ,trikrat hura za prešernauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
8.2.2010 10:19:43   
baki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.2.2010 12:43:56   
SURF
http://www.preseren.net/_images/upodobitve/27.jpg

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.2.2010 12:44:58   
SURF
Moja mala čmrlika naredi že kar nekaj korakov samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.2.2010 12:46:28   
SURF
Majchy-Je pa trmasata tale tvoja mami,ja škoda da se niti ob takih dnevih ne zna spostit...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?