|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
6.2.2010 13:44:40   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Punce, pa še ena prošnja, če vam je:

Prosim vas, da glasujete za našega snežka - vrtec Lenart! Spletna povezava je www.snezak.si. Hvala za vsak vaš glas! Lep snežni pozdrav!

sem poskusla, pa ne znam. Prosim podnapise....

Poiščeš vrtec Lenart, pa samo na 5 zvezdic stisneš...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
6.2.2010 13:44:49   
Tinca Malinca
Smuki! ČESTITKE user posted image user posted image user posted image .

Žirafa76, potem se je vse dobro izteklo ... super. Pa user posted image user posted image user posted image , da bo z malim Dominikom vse ok.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
6.2.2010 13:45:50   
zvesta
Žirafa, vesela sme, da s je vse tako rečno končalo... zdaj pa uživajte, pa na nas ne pozabi čisto :)

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
6.2.2010 13:47:17   
Bauky
user posted image

Smuki sporoča:

Tako so me vsi čakali, da sem se odločila, da malo pohitim. Torej, sem Ajda - 47 cm, 2600 g, prišla ob 4.05 h. Z mami sva OK.

user posted image user posted image user posted image

user posted image  čestitke  mamici, očku in mali Ajdi.

Joj, je pa tudi mene malo stisnilo, saj je imela smuki  bolj na koncu meseca rok,  kot jaz.... evo, pa je že rodila....

Mene je pa danes ponoči tko neki na hitr zazeblo, takoj imela poln nos in evo.... prehlajena... user posted image ... teče mi iz nosa, oči imam tko težke, grlo me hoče bolet, vglavnem počutim se za en k...  jezna sama nase, ker sem bla skoz do zdaj jaz tista korajžna..."sej jaz pa ne bom zbolela" ...haaaaha  pa imam zdaj.

Povejte ima ktera tudi modrček za dojenje od Lisce... jaz sem si ga zdej šele v petek kupila, pa sem kar mal razočarana... drgač sem imela  modrčke št. 75B, zdej i sem mogla kupit ta model pa kar 85 B, pa mi je tako čuden -  čez obseg  me kar mal tišči, košarica je pa pregloboka, in mi pol itak tako čudn vse stoji, da ne vem če ga ne bom nazaj nesla zamenjat za A košarico, pa večji obseg.  A je mogoče, da sem se jaz tako zredila čez obseg, pa čeprav sem do zdaj  nosila še vse moje prejšnje modrčke in sem tega kupila sam zaradi te odprtine za dojenje, drgač mi še tega ne bi bilo treba.  
Tiste ki ste že rodile, se po rojstvu košarica še kaj poveča?

Zunaj je pa spet tko lepo,  snežiiiiii....user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
6.2.2010 13:48:06   
Lara73
žirafa: so te pa hitro spustili domov. Lepo. Uživajte!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
6.2.2010 13:50:22   
Lara73

Prosim vas, da glasujete za našega snežka - vrtec Lenart! Spletna povezava je www.snezak.si. Hvala za vsak vaš glas! Lep snežni pozdrav!

po mojem je ratalo. A to zdej vsak dan?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
6.2.2010 13:54:27   
niwci
Zirafa a pri CR je partner tud lahko zraven? Sej jih pobere...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
6.2.2010 13:55:40   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

Povejte ima ktera tudi modrček za dojenje od Lisce... jaz sem si ga zdej šele v petek kupila, pa sem kar mal razočarana... drgač sem imela  modrčke št. 75B, zdej i sem mogla kupit ta model pa kar 85 B, pa mi je tako čuden -  čez obseg  me kar mal tišči, košarica je pa pregloboka, in mi pol itak tako čudn vse stoji, da ne vem če ga ne bom nazaj nesla zamenjat za A košarico, pa večji obseg.  A je mogoče, da sem se jaz tako zredila čez obseg, pa čeprav sem do zdaj  nosila še vse moje prejšnje modrčke in sem tega kupila sam zaradi te odprtine za dojenje, drgač mi še tega ne bi bilo treba.  
Tiste ki ste že rodile, se po rojstvu košarica še kaj poveča?

jaz sem kupila 2 komada os Lisce št. 95 D, pa sem zelo zadovoljna. Sem ga pa v trgovino probala. Številke so glede na modele zelo različne. Meni je ponavadi košarica D premajhna, tukaj pa mi je zelo udobna...ta stari modrčki so mi pa premajhni.

Sem pa že možu naročila kam in kakšnega bo šel iskat, ko rodim in pride naval mleka. Ga ne bom prej kupovala, če slučajno tokrat ne bo takega povečanja. Pri prvih dveh je bilo povečanje.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
6.2.2010 13:57:01   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

sej so v SLO tudi lahko, če gre za v naprej dogovorjen CR z blokado in ne narkozo.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
6.2.2010 14:07:05   
zvesta

po mojem je ratalo. A to zdej vsak dan?

a veš, da ne vem..... mislim, d aja... da lahko vsak dan....

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
6.2.2010 14:07:44   
zvesta

sej so v SLO tudi lahko, če gre za v naprej dogovorjen CR z blokado in ne narkozo.

ne, v Mb P ne more bit zraven...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
6.2.2010 14:13:28   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Pozdravček od nas

Hvala za vse četitke, sem fulll vesela... Mi je le uspelo priti do rač.

No, v bistvu smo že doma od včeraj, po 4 dneh po Cr..sploh ne morem verjeti, da nam je uspelo tako hitro vse..Jaz shoditi, sem se matrala kot , samo da ne bi bila predolgo notri , Dominik pa je tudi dobro, edino rahlo zlatenico ima, pa ga sedaj sončimo pred okni...

Kako je bilo vse skupaj??..Hmm..v bistvu vse hecno, v ponedeljek sem šla k zdravniku na pregled, kjer sem povedala, da razen občasne ostre bolečine na mestu stare brazgotine CR, nimam nobenih težav..pregleda in pove, da sem čisto zaprta in da bi znal biti problem, če bi ne rodila pred rokom..pa mi da na izbiro, ali opravimo CR še isti dan, ali počakamo do srede in uvidimo, kaj naprej ali pa počakamo na PDP, kar pa bi bilo lahko rizično..torej, sva z možem odšla na kosilo in debatirala o Cr, kot da se odločaš o počitnicah ..itak, da je bilo stresno, ampak smo zmogli in prideva nazaj do porodnišnice še isti dan ob 16.00, me namestijo in opravijo vse potrebno, ampak ko sem ležala na mizi, sem dobila panični napad, da nikoli več, kaj je bilo meni tega treba...groza res..pritisk mi je poskočil, strah me je bilo za znoreti..po vnosu spinalne pa kot da bi doživela delirij..kar naenkrat smo debatirali o vsem živem, CR se je že začel, moj g. , ki je tudi porodničar, je začel debato o turističnih destinacijah, z možem sta prijatelja, pa smo ob mojem CR debatirali o počitnicah.. , pa se vključijo še sestre, pa je bila debata..ni kaj....sestra za spinalno je bila izjemna, tako nežna duša, samo v oči si jo pogledal, pa ti je bilo lepše, nobene slabosti kot prvič, mislim, tale Cr je bil kr nekaj..hehe..no, in na koncu reče prihaja..in Dominik je bil zunaj...
Zdrav fant, 3.3kg in 50 cm... ..no, nato pa mi moj g. pove, da smo se odločili pravilno, namreč MV je bil zaprt in Dominik je z glavo pritiskal direktno na brazgotino, ki so jo držale skupaj samo še ovoji, da ni popustila...sploh si ne predstavljam, kaj bi lahko bilo..imel je tudi popkovino ovito okoli vratu, tako da bi vsak poskus vaginalnega pororda lahko bil usoden...

Na koncu je HB le posijalo sonce tudi za nas in se je dobro končalo, okrevanje je bilo dobro, v torek grem oddat še šive zunanje in nato upam, da bo vse počasi steklo nazaj v normalo..

Malo me skrbi za tole zlatenico, ampak upam, da bo vredu..Hodim še vedno kot raca, ampak čedalje bolje..počutim se dobro, v bistvu nič od tega kot pri prvem Cr..mislim, da je tudi psiha oddelala svoje in je tudi okrevanje temu primerno hitreje..

Sedaj smo doma, Dominik je zamenjal dan za noč , Izabela je še malo nervozna, ampak gre na dobro....

Najlepše od vsega pa je pogled na zadovoljnega Dominika, polnega ljubezni mojega moža, malo sestrico Izabelo, ki neskončno dolgo skače okoli Dominika in mu daje poljubčke ter seveda sebe, zadovoljno mamico, ki je neizmerno vesela in ponosna, da je takšna sreča dejansko mogoča...občutek, ki ga noben denar na svetu ne kupi...

Pozdravček vsem in se javim kmalu

O, Žirafa, res lepa lepa porodna zgodbica ... pa tole, kar si napisala na koncu ... user posted image user posted image user posted image Resnično me kar prime, da bi mali user posted image tudi že pri nas prijokal na svet .... Se že veselim in resnično upam, da bom po porodu tako razpoložena, kot ti!!!
Čestitke še enkrat!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
6.2.2010 14:19:21   
Lara73

ne, v Mb P ne more bit zraven...

za KR in LJ vem da lahko.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
6.2.2010 14:25:04   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Mojga pa šok vsakič, ko se zbudi in me zagleda sedeti na postelji, ne vem kolkokrat me je v zadnjem tednu že vprašal, če greva v P.

hahaha, si ga kar predstavljam. Pograbi torbo in leti, ženo pa doma pozabi user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
6.2.2010 14:25:37   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Pozdravček od nas

Hvala za vse četitke, sem fulll vesela... Mi je le uspelo priti do rač.

No, v bistvu smo že doma od včeraj, po 4 dneh po Cr..sploh ne morem verjeti, da nam je uspelo tako hitro vse..Jaz shoditi, sem se matrala kot , samo da ne bi bila predolgo notri , Dominik pa je tudi dobro, edino rahlo zlatenico ima, pa ga sedaj sončimo pred okni...

Kako je bilo vse skupaj??..Hmm..v bistvu vse hecno, v ponedeljek sem šla k zdravniku na pregled, kjer sem povedala, da razen občasne ostre bolečine na mestu stare brazgotine CR, nimam nobenih težav..pregleda in pove, da sem čisto zaprta in da bi znal biti problem, če bi ne rodila pred rokom..pa mi da na izbiro, ali opravimo CR še isti dan, ali počakamo do srede in uvidimo, kaj naprej ali pa počakamo na PDP, kar pa bi bilo lahko rizično..torej, sva z možem odšla na kosilo in debatirala o Cr, kot da se odločaš o počitnicah ..itak, da je bilo stresno, ampak smo zmogli in prideva nazaj do porodnišnice še isti dan ob 16.00, me namestijo in opravijo vse potrebno, ampak ko sem ležala na mizi, sem dobila panični napad, da nikoli več, kaj je bilo meni tega treba...groza res..pritisk mi je poskočil, strah me je bilo za znoreti..po vnosu spinalne pa kot da bi doživela delirij..kar naenkrat smo debatirali o vsem živem, CR se je že začel, moj g. , ki je tudi porodničar, je začel debato o turističnih destinacijah, z možem sta prijatelja, pa smo ob mojem CR debatirali o počitnicah.. , pa se vključijo še sestre, pa je bila debata..ni kaj....sestra za spinalno je bila izjemna, tako nežna duša, samo v oči si jo pogledal, pa ti je bilo lepše, nobene slabosti kot prvič, mislim, tale Cr je bil kr nekaj..hehe..no, in na koncu reče prihaja..in Dominik je bil zunaj...
Zdrav fant, 3.3kg in 50 cm... ..no, nato pa mi moj g. pove, da smo se odločili pravilno, namreč MV je bil zaprt in Dominik je z glavo pritiskal direktno na brazgotino, ki so jo držale skupaj samo še ovoji, da ni popustila...sploh si ne predstavljam, kaj bi lahko bilo..imel je tudi popkovino ovito okoli vratu, tako da bi vsak poskus vaginalnega pororda lahko bil usoden...

Na koncu je HB le posijalo sonce tudi za nas in se je dobro končalo, okrevanje je bilo dobro, v torek grem oddat še šive zunanje in nato upam, da bo vse počasi steklo nazaj v normalo..

Malo me skrbi za tole zlatenico, ampak upam, da bo vredu..Hodim še vedno kot raca, ampak čedalje bolje..počutim se dobro, v bistvu nič od tega kot pri prvem Cr..mislim, da je tudi psiha oddelala svoje in je tudi okrevanje temu primerno hitreje..

Sedaj smo doma, Dominik je zamenjal dan za noč , Izabela je še malo nervozna, ampak gre na dobro....

Najlepše od vsega pa je pogled na zadovoljnega Dominika, polnega ljubezni mojega moža, malo sestrico Izabelo, ki neskončno dolgo skače okoli Dominika in mu daje poljubčke ter seveda sebe, zadovoljno mamico, ki je neizmerno vesela in ponosna, da je takšna sreča dejansko mogoča...občutek, ki ga noben denar na svetu ne kupi...

Pozdravček vsem in se javim kmalu

O, Žirafa, res lepa lepa porodna zgodbica ... pa tole, kar si napisala na koncu ... user posted image user posted image user posted image Resnično me kar prime, da bi mali user posted image tudi že pri nas prijokal na svet .... Se že veselim in resnično upam, da bom po porodu tako razpoložena, kot ti!!!
Čestitke še enkrat!!!! user posted image user posted image user posted image

se kar pod tole podpišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
6.2.2010 14:30:56   
mucica2

tudi jaz nisem znala glasovat dokler nisi napisala navodil....user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak zdej pa sem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
6.2.2010 14:46:06   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Mojga pa šok vsakič, ko se zbudi in me zagleda sedeti na postelji, ne vem kolkokrat me je v zadnjem tednu že vprašal, če greva v P.

hahaha, si ga kar predstavljam. Pograbi torbo in leti, ženo pa doma pozabi user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

JOJ, KOLK SEM SE SPET NASMEJALA... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... SPET ČIST DO SOLZ... user posted image user posted image user posted image Jz si vse te vaše zgodbe tako v živo predstavljam... kot da bi vsak dan brala kako komedijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
6.2.2010 14:47:27   
ČikaPika
Smuki: ČESTITAM !!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Od mojega moža sestrična je tudi rodila danes ponoči... fantka... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
6.2.2010 14:48:59   
brcko2
Hejho user posted image

Najprej vsem mamicam čestitke za user posted image ali user posted image user posted image . Žal nisem prej uspela se javiti ker smo imeli doma stalno obiske nad obiskom, sem taka po duši da nobenem nič ne rečem da mi je kaj odveč, ampak pote pa sem mojmu kar zinla da zdej pa je dovolj jaz ne morem in ne zmorem več!!! Tudi ta mali je bil ves razštelan, tak da smo končno zdej našli neke urice miru tudi za počitek.

Rada bi povedala kako je bila ta moja porodna izkušnja.

Sej kot veste sem imela že kmalu po novem letu stalno rahle popadke vendar nič posebnega se ni dogajalo dokler ni prišel 21.1. pa mi je moj G. sam rekel uf kle pa bo v roku parih dneh že tako daleč. In res je bilo ponedeljek 25.1. se je začelo že celo jutro rahlo krčenje a pred 12 sva z mojim še šla po zadnjih nakupih in sem v trgovinah predihavala popadke, za vsak slučaj sem mu rekla da zvečer, ko bova dala Mateja k njegovi mami (po 20 uri) pa greva samo preventivno v P.
Norčevala sva se še med potjo, da kaj pa če me kar obdržijo in blablabla. In res CTG krivulja da te kap, pregled opravila babca in mi pove kar v pižamco in en štuk više gremo. Uf mater res sem si misla a se ti hecaš. Pravi da naj dam možu vso garderobo in potem pa kar gor. Moj me je ves čukast pogledal maja ti se hecaš - pa tak sem zaspan. Noja šla sva gor sledilo je klistiranje to je bila prava mučilnica sem misla da se bom kar že tam na postelji posr....- pardon izraza. Štirikrat WC in nato mi je takoj voda odtekla (ob 20.50) in stala sem na hodniku kot moker cucek, prišla je ena medicinka od nekje mi dala brisačo in svežo pižamo in sem se potuširala, to je bilo kar vredu. Do porodne sobe sem imela že tako rahlo-močne popadke da sem se kar na okno naslanjala in jih predihavala. Končno postelja. Malo sem stoje potem pa leže do konca. Ura je kar hitela in popadki so bili stalno hujši (moji popadki brez ta umetnih) doler ni babca rekla da ko bom imela občutek da me še vzadaj tišči naj kar začnem potiskati. Resnično je bilo pravo olajšanje in po nevem kolikem potiskanju navzdol in vseh bolečin in tistih njenih pregledov med samimi popadki se je v dobrih 2 urah rodil moj drugi sinku Tomaž-Tobias ob 23.50. (Babca je samo rekla da bom ena takih srečnic če bom rodila pred polnočjo ker je to nulti dan in bom lahko šla 3 dan že domov). Moje preve besede so bile joj Andrej poglej kako je suh a celi Matej.
Moja babca je bila super resnično mi je in mojmu malemu pomagala kakor se je le dalo, vendar brez šivov tudi tokrat ni šlo, ampak evo danes je mali star že 12dni in sem vse skupaj že pozablia.

To je bila moja zadnja nosečnost in tudi porodna izkušnja, ki mi bo tako kot prva za vedno ostala kot fotka v spominu.

Vsem ostalim user posted image , ki še čakajo na to lepo izkušnjo želim čim lepši porod. Veselje, ki pride kljub vsem bolečinam pa tako ali tako čez čas izginejo.

Uživajte še do konca in božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
6.2.2010 15:37:52   
bipi
Samo na hitrco se javim. Bo drugič kaj več.

Najprej hvala vsem za čestitke, sploh tebi Zvesta, ker si tako lepo odgovorila na SMS.

Porod enkraten, hiter, skoraj prehiter. Edino kar me je matralo je bil moj prehlad in suha usta, ja pa še strah me je bilo ali bom ujela večerjo po porodu ali neuser posted image . Drugič napišem celo porodno zgodbo.

Naj povem, da sem rodila 01.02. ob 18:39. Od včeraj smo doma, počutimo se super, dojimo se, le bradavice imam obupne, zato vse, ki imate občutljive bradavice nabavite od Multi mam Compresses Bioclin. Je najboljša stvar, kar jih obstaja.

Še enkrat hvala za čestitke vsem.

Ja pa naš 3,5 letni fantek je čist navdušen nad svojim bratecom.

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
6.2.2010 17:22:09   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: brcko2

Noja šla sva gor sledilo je klistiranje to je bila prava mučilnica sem misla da se bom kar že tam na postelji posr....- pardon izraza.

no v drugo sem se jaz pa user posted image user posted image . mi je nalila vode, da je čes teklo.

To je bila moja zadnja nosečnost in tudi porodna izkušnja, ki mi bo tako kot prva za vedno ostala kot fotka v spominu.

Po drugem sem tudi jaz tako rekla...

Vsem ostalim user posted image , ki še čakajo na to lepo izkušnjo želim čim lepši porod. Veselje, ki pride kljub vsem bolečinam pa tako ali tako čez čas izginejo.

Hvala!

Uživajte še do konca in božajte svoje trebuščke.

Bomo.

< Sporočilo je popravil Lara73 -- 6.2.2010 17:23:36 >

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
6.2.2010 18:02:53   
brcko2
Hej

Lara73 kaj mi sporočaš, da ne bo ostalo pri številki 2. Nene mi ne bomo saj po mojem ne hehe

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
6.2.2010 18:15:38   
slomak
moja user posted image  je pa dons tko zaspana, komi štejem premike user posted image

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
6.2.2010 18:21:47   
zvesta
plouse sporoča:

Danes, 6.2. ob 14.23 smo dobili hčerko Dorotejo. Velika 51 cm, težka 3.260 g. Tako Doroteja kot mamica so Ok. Lp, Plouse

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
6.2.2010 18:25:04   
zvesta
user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,Jesenice,RODILA 27.12.09-ENEJA 
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljanauser posted image , RODILA 25.1.10- TOMAŽA TOBIASA                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčijauser posted image RODILA 3.2.10 - LILI SUE               

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,user posted image Ptuj, RODILA 1.2.10- NACETA               
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska user posted image RODILA 24.1.10 - MEDEJO          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?                        user posted image                       

5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?  user posted image   RODILA 31.1.10 - OSKARJA        

6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MBuser posted image Maribor, RODILA 4.2.2010 - TOMASA                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB user posted image Maribor, RODILA 1.2.2010 - LEONA
user posted image cocochanel(?), (?user posted image , ?user posted image ), user posted image Ljubljana, RODILA 1.2.2010 - MAŠO    

7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska user posted image Novo mesto, RODILA 4.2.2010 -ŽIVO
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image Ljubljana ali Novo mesto, RODILA 2.2.2010 - JURIJA VIDA                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CEuser posted image RODILA 20.1.2010 - TEJO
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ? user posted image RODILA 1.2.10 - ALENA  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.    user posted image

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB user posted image Maribor, RODILA 25.1.2010-TINA                     
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image )                   user posted image     Ljubljana      
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje        user posted image      Postojna            
user posted image Lara73(36), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska       user posted image      Kranj
user posted image janussa(?), (4user posted image ,3 user posted image ), Maribor              user posted image   Maribor

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK                user posted image     Brežice ali Novo mesto
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                 user posted image                    
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image Bratislava, RODILA 1.2.10- DOMINIKA   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška user posted image ,Sg, RODILA 22.1.10-NANO

13.2.
user posted image Olive(?), (1 user posted image , 1user posted image ),                               user posted image Postojna

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?   user posted image   Postojna, RODILA 6.2.10 - DOROTEJO
user posted image neoslišana                                                    user posted image    

user posted image čikapika                                                        user posted image

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ, user posted image RODILA 1.2.10 - JAKO TIANA    
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj user posted image RODILA 2.2.10 - MATEJA
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska            user posted image

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       

17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image Ljubljana, RODILA 1.2.10 - AŽBETA IN JAKOBA
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana
user posted image tinca malinca(1user posted image ,0user posted image ),Ljubljana             user posted image                                      

18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje                user posted image  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska            user posted image        
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  
user posted image Bušika2010(),(user posted image ,user posted image ),
user posted image Ančkica(2user posted image , 1user posted image )                                       user posted image
user posted image zvesta30(3user posted image ,1user posted image ),Lenart                            user posted image Maribor
user posted image lucka1(2user posted image ,1user posted image ),Ljubljana

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            
user posted image storžica                                                           user posted image

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje user posted image RODILA 6.2.2010 - AJDO        
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        
user posted image Zoja Lara,(1user posted image ,0user posted image ), Slov. B,MB,RODILA 30.12.09 GABRA IN  KLEMNA

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         

25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image
user posted image Nena87(22), 1user posted image , 0user posted image ), Cerkevnjak            user posted image Ptuj

28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice  user posted image user posted image RODILA 30.1.10 - NEJO IN NIKA
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image

4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     

21user posted image in 21user posted image   46 user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 84

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• (odgovor članu zvesta)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4850
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?