Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 20:31:32
|
|
|
|
ly117
|
No, nam pa je L zakuhal. Ko sem mu merla vročino jo je imel 38,5. Se pa kar dobro drži, ker apetit je čez dan imel normalni zdaj ko bi pa mogel it spat se pe še meče po pojstli. Sicer ne tak divje kot ponavadi, vglavnem revež se namešča. Je pa tudi bolj cartkani kot ponavadi. Upam samo da bo noč prespal mirno.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 20:50:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No, nam pa je L zakuhal. Ko sem mu merla vročino jo je imel 38,5. Se pa kar dobro drži, ker apetit je čez dan imel normalni zdaj ko bi pa mogel it spat se pe še meče po pojstli. Sicer ne tak divje kot ponavadi, vglavnem revež se namešča. Je pa tudi bolj cartkani kot ponavadi. Upam samo da bo noč prespal mirno. PIKAPOKE!! Mogoče pa boste 6. dobili, glede na to,da ti je normalno. No, v glavnem upam,da se porihtate!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 20:50:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ne moreš verjet......)) kaj pa tebi dela?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 20:53:00
|
|
|
|
tasa_m
|
No, pa dober večer. Kako ste? Mi OK, Lija malo prej zaspala, ata gleda RTL-Super star, jaz pa bom malo po netu posrfala, pol pa grem spat. Me ful pr srcu štiha danes, nea vem kaj to pomeni Snega je nametalo pune, in zdaj ga imam vrh glave že jaz,katera ga imam drugače rada. Smo se vozli iz Lenarta ful počasi, ceste splužene NIČ, tak da jutri ne vem kako bo, če bomo šli v Laško k Lii in Citi. Če bo tako, pol verjetno ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 20:53:29
|
|
|
|
ly117
|
Tasa hvala za pikapoke. Bomo pa vidli kak bo jutri.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 20:58:15
|
|
|
|
ly117
|
No mi smo po starem Ata že spi, sicer ni čuda glede na to da je danes že 2x spucal celo dvorišče. Pa še v službi je bil, sicer samo za okras zato bo pa moral spet jutri it. Pa čakam še da bi Luka zaspal pa nič od tega, postaja pa vednjo večja tečka.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:02:44
|
|
|
|
tasa_m
|
luka ma party, pusti mu če pa je sobota aja, priden ata
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.2.2010 21:03:04 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:09:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m luka ma party, pusti mu če pa je sobota Pa on ma itak vsak večer parti. Je pa pravi lump. Se je prej jokal in rokice stegoval ba bi šel na roke in ga ven vzamem se vsedeva on pa začne veselo dudo metat na tla in se polek reži.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:14:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa on ma itak vsak večer parti. Je pa pravi lump. Se je prej jokal in rokice stegoval ba bi šel na roke in ga ven vzamem se vsedeva on pa začne veselo dudo metat na tla in se polek reži. zelo poznana situacija.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:17:16
|
|
|
|
ly117
|
Ki pa te sodanes vse ostale?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:25:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ki pa te sodanes vse ostale? niam pojma. Jaz vem,da sem zarad snega ostala brez kruha in sem tak lačna, da bom umrla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:28:42
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ki pa te sodanes vse ostale? niam pojma. Jaz vem,da sem zarad snega ostala brez kruha in sem tak lačna, da bom umrla Imam enak problem. Ampak HB tak zvečer (vsaj uradno) ne smem kruha.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:28:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ki pa te sodanes vse ostale? niam pojma. Jaz vem,da sem zarad snega ostala brez kruha in sem tak lačna, da bom umrla Bošček.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:29:11
|
|
|
|
marta82
|
Aja pa jaz sem tu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:39:07
|
|
|
|
ly117
|
Čer marta.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:43:13
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:48:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Imam enak problem. Ampak HB tak zvečer (vsaj uradno) ne smem kruha. jaz tudi naj nebi kruha, ampak nazadnje sem jedla ob 12.30 kosilo, pa mal mlečnega riža pr liji. Tak da mi je čist vseeno če smem al ne smem-moram ga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:49:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Imam enak problem. Ampak HB tak zvečer (vsaj uradno) ne smem kruha. jaz tudi naj nebi kruha, ampak nazadnje sem jedla ob 12.30 kosilo, pa mal mlečnega riža pr liji. Tak da mi je čist vseeno če smem al ne smem-moram ga Jaz pa sem danes samo kosilo jedla okoli pol 2-h,pa je to to,pa nimam namena več danes jest,edino kako pomarančo mogoče.Me pa nekaj hvatat začelo,me grlo nekaj boli,pa smrkam nekaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:51:05
|
|
|
|
marta82
|
Ja saj jaz sem tudi samo kosilo jedla, zato sem pa zdaj lačna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:53:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me pa nekaj hvatat začelo,me grlo nekaj boli,pa smrkam nekaj. PIKAPOKE, upam,da te ne ulovi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:54:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja saj jaz sem tudi samo kosilo jedla, zato sem pa zdaj lačna. Jaz sem spekla kar bageto z zeliščnim maslom. To imam vedno na zalogi doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 6.2.2010 21:56:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja saj jaz sem tudi samo kosilo jedla, zato sem pa zdaj lačna. Jaz sem spekla kar bageto z zeliščnim maslom. To imam vedno na zalogi doma Fouš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.