Mysterious
|
Ojla punce, jojjjjjjj kako je srckan nas mali Summer! ... toliko da veste do poroda je Summer potem pa dobi pravo ime deklice ali dečka Danes sem sele 2 dan na forumu in prav super vas je brati! Pa ful mi je vsec seznam JUNIJ-skih mamic, Bam Bam super si to ustimala. In vidim da ste nekatere nosecke z iskusnjami, kar je zelo fajn. Kot je razvidno smo danes sli na morfologijo. Summer je super razvit, glede na statistiko sovrstnikov, prehiteva po dimenzijah vrstnike za 10 dni & je fuuuuuuuuul zivahen... tko k mami! Celo G je rekla da je zelo zivahen in vprasala me je kako cutim brce. Odgovor: KRASNO! Res cudovit feeling gledat svojega malcka, se dobro da tata ni Tom Cruise, ker bi potem baby-ja vsak dan preganjali z UZ-jem gor dol po mami. (Baje si zvezdniki kr kupijo kak hud 3D uz in potem redno spremljajo malcke, ceprav po moje to ni glih zdravo.) Prav tako sem se odlocila, da si ne kupim angelsound, ker si predtavljam da bi ga potem hotla vsak dan slisat... tko da sedaj uzivam v prelepih metuljckih in balonckih v trebuscku, ki so v resnici brce moje prve !!!!!!! Whaw, sem cist not padla v mamy style, kr smejem se in smehljam ze celo jutro! Punce hvala za nasvete o kjigicah, predlagam da naredimo tudi seznam priporocljive literature (tako kot datumov poroda), seved ace se vam zdi to OK? Po moje je to bolj prirocno, ker brskat v knjiznici... ali knjigarni. V torek vam napisem eno super knjigico, ki je napisana po tednih, sem je kupila takoj po 1 UZ a ker je vedno odprta na trednu v katerem sem, se ne spomnim naziva. Imam 28 let in sem ekologinja po poklicu, sicer v sluzbi mlade raziskovalke... torej zeloooo Eko in zelo dosti v Knjigah. Torej verjetno gre ze za lifestyle oz profesionalno deformacijo, ki mojem zivljenju doda na vsakem koraku dotik ekoloskega pogleda na svet in kancek kriticnega misljenja. Prav zato - ker taksna sem - bi rada prebrala kaksne resne in pametne knjizice o + , ceprav kot ste same povedale, vecino zadev resi sam instinkt in odziv na najlepse bitje na svetu... kako se posmeje, kako zajoka, kako spokojno spi... moj malcek. Dvojcica6 Magma X je pri MC v Kromberku, link: http://www.magma-x.com/ Res super center, bowling in biljard v Go, super restavracija (sicer nekoliko drazja), kr nekaj dogodkov, extra velik fitness in eauty center! Vse v enem ;) Celo za otroke imajo neko varstvo zvecer, ce se ne motim... Za nosečke: http://www.magma-x.com/skupinske_vadbe/magma_skupinske_vadbe/nosecnice/ Lahko se dobiva drug teden popoldan an enem klepetu, ali pa prides pokukat na vadbo za nosecke in se tam spoznava? Nic hudega ce si nova v Go, bos videla, kmali bos kot doma Vceraj smo bile na vadbi 3 , zelo je bilo fajn instruktorija je strokova, prijetna in klepetava. Rabimo se vec noseck, ker sicer bo vadba odpadla, pa je tako super! (Reklamo za nosecke se niso dali ven, center je odprt sele dober mesec.) Jaz sem pa na svojo grozo ugotovila, da je od polprofesionalne sportnice, sedaj v treh ogledalih viden samo se športni duh... saj zgledam kot mozarella v trenerki! Da bo stvar se hujsa sem danes stopila na vago pri G in.... o GOD 80,6!!!!!! (Imam 170cm...) Sledilo je predavanje o tem kako se moram prehranjevat in kako tako ne gre vec... saj vem, a kaj ko je moj Summer naredi mami TAKO LACNO! Res je prejsnji mesec sem se zbujala ponoci od lakote in ker kozarec vode ni izboljsal obcutka crne luknje v zelodcu sem se odpravila dol v kuhinjo... no celo parkrat je sel moj najdrazji A iskat Jogurt, Jabolko, Piskotek... in rezultat je tu! Torej do naslenjega pregleda bom skusala ostani na 80,6 oz. maximalno 81... Lets hope da se bo islo. Baje sem bolj utrujena ker imam 10 kg vec kot prej pa Hb je na spodnji meji, tako da jutri zacnem z dodatki Fe. Sicer pa pijem Neo Vin tablete vsak dan. No vsem bodocim mamicam zelim da bi morfologije pokazale pravilno razvite malcke in vas razveselile in osrecile. Danes sta z mano bila moj A - bodoci moz in Mami (ki je prijateljca z G in sta se kar same zmenile da tud ona pride pokukat svojega vnucka/vnukinjo). Meni je to bilo cool, sam ne vem se a je A istega mnenja (zvem popoldan). No pred njegovo mami se svekakor ne bi rada slacla in kazala trebuha... Bi morala ze zdavnaj sibat... a le se to... jaz sem dislektik. A tudi katera od vas? Ali ima katera otroka z disleksijo? Ker je zadeva baje recesivno dedna, upam da je moji potroci ne bodo imeli, no vsaj meni je povzrocila kar nekaj tezav v otrostvu, ko so v OS mislili da zafrkavam vse po vrsti... nocem se niti spomnit. Starsi, psihologinja in uciteljica nikoli niso poruntali da sem dislektik, to sem odkrila sama po puberteti. Vsekakor danes me to vec ne moti, saj imam mogoce prav zato bolj razvite druge talente in sem z vajo izboljsala dislekticno drugacnost. To sem napisala zato, ker bodo mogoce moji teksti vcasih s precej slovnicnih skratkov, po krivdi nekih sinaps. A ja a na forumu obstaja slovenski spellchecker? Uf kako siba ura... sibam nazaj v moj raziskovalni svet. Ciao M PS Prepricale ste me Babyphone vsekakor JA, spalnica je na nadstopju, dnevni prostor spodaj, dvorisce pa tudi moj in raj...
|