|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
5.2.2010 9:48:28   
Bam Bam
  user posted image

05.02.2010
bejbika81 - morfologija
dvojčica6 - morfologija
Mysterious - morfologija

09.02.2010
naraščaj - morfologija

10.02.2010
annie - morfologija
soncnizarek25 - pregled
narascaj - morfologija

11.02.2010
maxi74 - morfologija
rea27 - pregled
krtkova -3D

12.02.2010
milabe - morfologija

15.02.2010
Bonnie_RR - morfologija

16.02.2010
ziva1 - morfologija
nikcaa - morfologija
inika84 - morfologija
tina2806 - morfologija
Bam Bam - pregled

17.02.2010
krtkova - pregled
innes4 - pregled
naraščaj - zobar
jessy_ce - morfologija

18.02.2010
bcljka - morfologija
tukaj - pregled

22.02.2010
novakatja - pregled

23.02.2010
Stajerka26 - pregled

24.2.2010
pik ipoki - pregled

user posted image  

02.03.2010
nikita* - pregled
misar - pregled

04.03.2010
Kiya - pregled
zoja83 - pregled
soncnica3 - pregled

09.03.2010
strelka81 - pregled
maxica - pregled

12.03.2010
maxica - 3D

31.3.2010
nikcaa - 3D

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
5.2.2010 9:55:03   
misar
dobro jutro

ma punce, kaj skoz te čudne zgodbice, ma dost teh novic user posted image user posted image  vsem pa seveda želim, da se nam srečno izteče do koncauser posted image user posted image user posted image  in dobimo v naše roke zdrave, lepe štručke user posted image

sicer pa smo ok. tamauček brca tristo na uro...v službi pa taka gužva, da ni čist resuser posted image  pa še jutri delam, sovražim delovne sobote, še dobro, da smo v pon. fraj. boste kaj Poezije brale svojim malčkom user posted image user posted image user posted image user posted image

grem, same neumne mi grejo po glavi user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
5.2.2010 9:57:15   
nikcaa
HoiLauser posted image
Honey26- čestitkeee....user posted image user posted image user posted image

grem malo nahranit sebe in mojo pikico user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
5.2.2010 10:21:34   
Kiya
Honey26 samo da je vse v redu user posted image

Jaz sem pa danes naročila posteljnino za našo dojenčico user posted image sva se z mojim zmenila, da vsak mesec kakšno večjo stvar kupiva user posted image No sej komplet posteljnine z prevlekami + dodatni komplet prevlek pride 80 €

Koš za plenice a bo katera imela "Palčka zavijalčka" ali boste imele koš s pokrovom ali boste dajale v vrečke in med navadne smeti? Sploh ne vem a je poseben koš nujno potreben ali ne user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
5.2.2010 11:18:57   
nikcaa
kiya -meni osebno se zdi koš brez veze... ne vem,no...
jst ga ne bom nabavla... v navadne smeti, pa sej unih plenic nimas
en mesec v košu...v stanovanju... čeprou usaka naredi po svoje...
tud midva z mojim kupujeva usak mesec nekaj...
ker ce cakas konec se ti nabere en kup eurou za dat user posted image

kaksen mesec nazaj(ko sm glih zvedla za nosečnost) je bla v sparu akcija...
za te rjuhice.. to je bila prva stvar ki sm jo kupila user posted image in sicer
presita odeja, vzglavnik, blazine za okoli posteljice, rjuhce( spodnja,
zgornja in za oblec presito odejo) samo 60 € in use od svilanita...
sm sla takoj iskat user posted image

papa

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
5.2.2010 11:22:50   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Koš za plenice a bo katera imela "Palčka zavijalčka" ali boste imele koš s pokrovom ali boste dajale v vrečke in med navadne smeti? Sploh ne vem a je poseben koš nujno potreben ali ne user posted image

tiste, ki ga imajo so verjetno super zadovoljne. Mi smo pleničke zavili v vrečko pa dnevno nesli v smeti. se tud men ne zdi met cel mesec en kup posranih plenic v stanovanju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
5.2.2010 12:01:36   
Mysterious
Ojla punce,

jojjjjjjj kako je srckan nas mali Summer! ... toliko da veste do poroda je Summer potem pa dobi pravo ime deklice ali dečka user posted image

Danes sem sele 2 dan na forumu in prav super vas je brati! Pa ful mi je vsec seznam JUNIJ-skih mamic, Bam Bam super si to ustimala. In vidim da ste nekatere nosecke z iskusnjami, kar je zelo fajn.

Kot je razvidno smo danes sli na morfologijo. Summer je super razvit, glede na statistiko sovrstnikov, prehiteva po dimenzijah vrstnike za 10 dni & je fuuuuuuuuul zivahen... tko k mami! Celo G je rekla da je zelo zivahen in vprasala me je kako cutim brce. Odgovor: KRASNO!

Res cudovit feeling gledat svojega malcka, se dobro da tata ni Tom Cruise, ker bi potem baby-ja vsak dan preganjali z UZ-jem gor dol po mami. (Baje si zvezdniki kr kupijo kak hud 3D uz in potem redno spremljajo malcke, ceprav po moje to ni glih zdravo.) Prav tako sem se odlocila, da si ne kupim angelsound, ker si predtavljam da bi ga potem hotla vsak dan slisat... tko da sedaj uzivam v prelepih metuljckih in balonckih v trebuscku, ki so v resnici brce moje prve user posted image !!!!!!! Whaw, sem cist not padla v mamy style, kr smejem se in smehljam ze celo jutro!

Punce hvala za nasvete o kjigicah, predlagam da naredimo tudi seznam priporocljive literature (tako kot datumov poroda), seved ace se vam zdi to OK? Po moje je to bolj prirocno, ker brskat v knjiznici... ali knjigarni. V torek vam napisem eno super knjigico, ki je napisana po tednih, sem je kupila takoj po 1 UZ a ker je vedno odprta na trednu v katerem sem, se ne spomnim naziva.

Imam 28 let in sem ekologinja po poklicu, sicer v sluzbi mlade raziskovalke... torej zeloooo Eko in zelo dosti v Knjigah. Torej verjetno gre ze za lifestyle oz profesionalno deformacijo, ki mojem zivljenju doda na vsakem koraku dotik ekoloskega pogleda na svet in kancek kriticnega misljenja. Prav zato - ker taksna sem - bi rada prebrala kaksne resne in pametne knjizice o user posted image + user posted image , ceprav kot ste same povedale, vecino zadev resi sam instinkt in odziv na najlepse bitje na svetu... kako se posmeje, kako zajoka, kako spokojno spi... moj malcek.

Dvojcica6 Magma X je pri MC v Kromberku, link: http://www.magma-x.com/ Res super center, bowling in biljard v Go, super restavracija (sicer nekoliko drazja), kr nekaj dogodkov, extra velik fitness in eauty center! Vse v enem ;) Celo za otroke imajo neko varstvo zvecer, ce se ne motim...

Za nosečke: http://www.magma-x.com/skupinske_vadbe/magma_skupinske_vadbe/nosecnice/

Lahko se dobiva drug teden popoldan an enem klepetu, ali pa prides pokukat na vadbo za nosecke in se tam spoznava? Nic hudega ce si nova v Go, bos videla, kmali bos kot doma user posted image Vceraj smo bile na vadbi 3 user posted image , zelo je bilo fajn instruktorija je strokova, prijetna in klepetava. Rabimo se vec noseck, ker sicer bo vadba odpadla, pa je tako super! (Reklamo za nosecke se niso dali ven, center je odprt sele dober mesec.) Jaz sem pa na svojo grozo ugotovila, da je od polprofesionalne sportnice, sedaj v treh ogledalih viden samo se športni duh... saj zgledam kot mozarella v trenerki! Da bo stvar se hujsa sem danes stopila na vago pri G in.... o GOD 80,6!!!!!! (Imam 170cm...) Sledilo je predavanje o tem kako se moram prehranjevat in kako tako ne gre vec... saj vem, a kaj ko je moj Summer naredi mami TAKO LACNO! Res je prejsnji mesec sem se zbujala ponoci od lakote in ker kozarec vode ni izboljsal obcutka crne luknje v zelodcu sem se odpravila dol v kuhinjo... no celo parkrat je sel moj najdrazji A iskat Jogurt, Jabolko, Piskotek... in rezultat je tu! Torej do naslenjega pregleda bom skusala ostani na 80,6 oz. maximalno 81... Lets hope da se bo islo.

Baje sem bolj utrujena ker imam 10 kg vec kot prej pa Hb je na spodnji meji, tako da jutri zacnem z dodatki Fe. Sicer pa pijem Neo Vin tablete vsak dan.

No vsem bodocim mamicam zelim da bi morfologije pokazale pravilno razvite malcke in vas razveselile in osrecile. Danes sta z mano bila moj user posted image A - bodoci moz in Mami (ki je prijateljca z G in sta se kar same zmenile da tud ona pride pokukat svojega vnucka/vnukinjo). Meni je to bilo cool, sam ne vem se a je A istega mnenja (zvem popoldan). No pred njegovo mami se svekakor ne bi rada slacla in kazala trebuha...

Bi morala ze zdavnaj sibat... a le se to... jaz sem dislektik. A tudi katera od vas? Ali ima katera otroka z disleksijo? Ker je zadeva baje recesivno dedna, upam da je moji potroci ne bodo imeli, no vsaj meni je povzrocila kar nekaj tezav v otrostvu, ko so v OS mislili da zafrkavam vse po vrsti... nocem se niti spomnit. Starsi, psihologinja in uciteljica nikoli niso poruntali da sem dislektik, to sem odkrila sama po puberteti. Vsekakor danes me to vec ne moti, saj imam mogoce prav zato bolj razvite druge talente user posted image in sem z vajo izboljsala dislekticno drugacnost. To sem napisala zato, ker bodo mogoce moji teksti vcasih s precej slovnicnih skratkov, po krivdi nekih sinaps. A ja a na forumu obstaja slovenski spellchecker? 

Uf kako siba ura... sibam nazaj v moj raziskovalni svet.

Ciao M

PS Prepricale ste me Babyphone vsekakor JA, spalnica je na nadstopju, dnevni prostor spodaj, dvorisce pa tudi moj in user posted image raj...

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
5.2.2010 12:46:16   
bcljka
hej hej!

sem odpisla še en izpit (odbojka) in mam ful dober filing... zdej pa počakimo na rezultate da bomo vidl...sicer mam pa še 3 stvari praktično za pokazat, kar bom pa lahko šele septembra (k to se morš metat po trebuhu) user posted image ampak bi blo zakon če bi mela teorijo že narejeno user posted image

Bam Bam - super da si osvežila seznamček... jst sm nameravala med vikendom k je mal manj debat... no, zdej mi ne bo treba user posted image

Honey - men je tud kr zastalo srce k sm brala... no HB da se je vse lepo izteklo...

palček zavijalček - midva ga bova 100% mela k sm ga vidla pr kolegici in je tud ona ful zadovolna...

(odgovor članu Mysterious)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
5.2.2010 13:16:07   
gajka
Da se vam malo javim z dopusta v Kr.gori (naš mali spi, jaz pa malo po netu surfam) in seveda raportiram o rezultatih MF... user posted image Hja, tale MF mi bo pa dolgo ostala v spominu, ampak predvsem zaradi dogodkov pred pregledom. Pol ure pred pregledom sem začela mojega opominjat, da naj se počasi spravi... Ampak on še samo nekaj malega naredi za službo, bo takoj... user posted image 15 minut pred pregledom (pa je vožnje do ZD sigurno 10 min, če se vse zelene poklopijo, pa parking hitro najdeš) on še kar klika in klika, jaz že vsa sitna... 10 min pred pregledom jaz že pred hišo v avtu, motor laufa, on pa še vedno gor (na telefonu!). user posted image Sem se jezna sama odpeljala, celo vožnjo samo user posted image , komaj zadrževala solze... No, začuda se je moj le odtrgal od dela in prišel za mano v ZD, predno so me poklicali noter. Mi zmerijo pritisk, ja valjda ful povišan (le zakaj user posted image ), 150/95! user posted image Potem pa pregled, na UZ vse OK (razen, da sem bila malo hitro naročana, šele dobrih 20t), potem pa malo šoka, ker je od NS našemu nesojenemu drugemu user posted image odpadel pimpek in kaže, da bo user posted image . Šok pa bolj zaradi tega, ker sem se čisto pripravila na to, da bo še en fantič, pa večji je že fantič in sem malo bolj ''domača'' z njimi... user posted image No,''razočaranje'' je do danes že minilo, me pa očitno šjora zdaj iz samega kljubovanja noče nič brcat. user posted image Jah, saj, prav mi je, a ne?

Napisale ste pa v par dneh en orng roman, ki se ga še nisem lotila brat. user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
5.2.2010 13:55:51   
bubica14
Hojla!

Da se še jaz malo oglasim :) Moj PDP je 1.6.2010 in zaenkrat (trk,trk,trk) vse poteka SUPER. MAlčku so sicer na srčku našli malo luknjico a baje ni nič hujšega, tako da sem kar odmislila vse skupaj. Zanimivo mi je to, da tokrat (enega 21mesečnega pobalinčka imamo že doma) sploh ne želim vedeti kaj bomo dobili. Komaj pa čakam, da ga/jo vidim :)

Aja tole glede palčka povijalčka. Mi smo ga prvič imeli a je bilo totalno neuporabno. Jakec je majski fantek in takrat je bilo tako vroče, da je cela soba smrdela po kakcih. Resno. Pa sem uporabljala tiste "dvojne" vrečke. Res pa je tudi to, da ga nisem dojila in baje kakec zalivančkov veliko bolj smrdi.  :)

Uzivajte

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
5.2.2010 13:56:08   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Honey - me je kr stisnilo, ker sem najprej mislila,d a boš res morala čakati 1 teden!! še dobr, da si tako hitro dobila termin! joj, sam da je vse OK!!user posted image

Hvala enako, pišuka, sem bila že kr jaz živčna.  No, samo da je vse tako kot mora biti.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
5.2.2010 13:58:30   
Maxica

Jaz sem nabavila palčka zavijalčka pri drugem user posted image , ko smo imeli pri hiši dva pleničarja hkrati in sem bila res ful ful zadovoljna, nobenega smradu ipd. Tako da ga imam še od takrat pripravljenega, samo kasete moram še nabaviti za notri.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
5.2.2010 14:48:51   
gajka

Mi že leto in pol prakticiramo navaden koš za smeti (tak malo manjši plastičen s pokrovom, not grejo 10l vrečke), ki je vedno postavljen v kopalnici zraven previjalne. In še nikoli nisem dobila potrebe po tistih koših, ki vsako plenico posebej pakirajo,pa še tiste ekstra vrečke najbrž niso preveč poceni. user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
5.2.2010 15:01:26   
ziva1
Gajka ful sem se nasmejala tvoji zgodbi pred MF user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
5.2.2010 19:20:10   
nikita*

Tudi sama se oklevala ali ga naj nabavim ali ne. Potem sem se pogovarjala z mamicam, ki ga imajo in so full zadovoljne. Tako, da sem se odločila, da ga nabavim.user posted image

Imena: imamo zbranega tako za fantka, kot za punčko. Pri nas je bilo obratno, full težko smo se odločili za ime punčke.

Odtekanje: a so že kateri začele noge otekat?? Malo so mi začele ta tedenuser posted image , samo upam da ne bo tako kot pri prvi, ko nisem mogla več prstov na roki v pest stisnit. Bilo je noro.

Lepo se imejte. Vsem pa en čajček za miren večeruser posted image

http://4.bp.blogspot.com/_Id16iTWdAq0/SXYN1vG57oI/AAAAAAAAAW4/71951yBXhLM/s400/%C4%8Daj.jpg

< Sporočilo je popravil nikita* -- 5.2.2010 19:23:48 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
5.2.2010 19:49:56   
Kiya
Jaz že dlje časa otekam oz. zdej je bolje ko sem zaradi visokega pritiska na neslani dieti.

Če zmanjšaš dnevni vnos soli in če se le da malo počivaš z dvignjenemi nogami bi morali biti bolje user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
5.2.2010 19:54:42   
nikita*
ja Kiya se strinjam s tabo. POČIVANJE, to mi manjka. Sem res večino dneva na nogah. Uležem se šele po 18uri,tako da.... Ker dnevni vnos soli imam že tako in tako nizek. Delam namreč v vrtcu in saj veš kako tam solijouser posted image .

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
5.2.2010 20:04:25   
dvojčica6
Hey kolk ste pridne za pisat drage user posted image !!

Jaz tudi iz morfologije danes in je vse ok!!!user posted image user posted image bebi je cel migetavček, non-stop je neki suval... res lepo... je prav rekla gin., da še dobro da nočeva za spol vprašat ker nam je kazal ritko in nam niti ne bi upala povedatuser posted image user posted image Itak sva odšla z namehom do ušes... naslednji pregled 5.3.
Pol sva pa še v nabavo šla... sva se odločla da bova kar rabljene stvari kupovala in sem nabavila danes: 100 komadov oblekic (od novorojenčka do enega leta) pa ful luštno vse skupi... posteljco, posteljnino in kengurujčka. Vse lepo ohranjeno, dala pa sva za vse skupaj 130 evrov... sva hotela še voziček (Peg Perego Navette) vzet ker je bil tudi ugoden, ampak se bom raje še malo pozanimala o teh vozičkih...

Honey26 sam da je vse ok!user posted image meni tudi kar zastane dih vsakič ko mi začne gledat... tako da te prav razumem, da te prestraši.

amazonka3 začasno bo treba opustit kar pač amazonke počneteuser posted image lepo ležat in ubogat!

soncnica3, Majček28, Bam Bam čestitam za user posted image in gajka čestitam za user posted image ! Zdaj bo parček! A ni tako najlepše??? Vsaj meni, no... si želim da bi mela malo tega in malo onegauser posted image user posted image

nikcaa imena mava v ožjem izboru zaenkrat 5 za fantko in 5 za punčko... končno bo pa po moje šele ko bo bebi zunajuser posted image

keglove vaje pišuka vsake tolko se spomnim  tudi jaz na Kegla sam k nikoli nisem sigurna, da jih delam prav...user posted image

bcljka
jaz res ne vem od kje ti tolk energije... svaka čast in pa seveda fajn odpravi na izpitu!

Mysterious
si me prav navdušila s to telovadbo... user posted image sej u bistvu vem kje je ta center sam nisem vedela da majo tudi telovadbo noter. Tako da bi prišla ful rada... kdaj greš naslednjič, da se kar zmenimo???Pa bomo že takrat za kavico tudi kakšno dorekleuser posted image

kile jaz sem tudi poslušala litanijo danes, ker sem se samo v januarju zredila za 4,5 kg!!! in jaz tudi že spominjam na mocarelicouser posted image pa še pust prihaja in moj bebi bi sam krofe papaluser posted image

Tolko zaenkrat, se beremo kmalu... papa

< Sporočilo je popravil dvojčica6 -- 5.2.2010 20:12:13 >

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
5.2.2010 20:55:35   
Bonnie_RR
Uh, kar nekaj zgodb z morfologije je bilo danes in sem res vesela, da je pri vseh vse ok. user posted image Le tako naprej in nič več zaskrbljujočih postov...user posted image

palček zavijalček... Nama nekak "ni sedel" (sva ga vrnila kolegom, ki so nama posodili par stvari) in sva imela pri tamalem potem navadno manjšo kanto. Nikoli ni nič smrdelo, praznili pa smo jo redno na dan ali dva. Aja, bil je pa zalivanček (torej na adaptiranem mleku), pa 4-5x na dan je kakal. user posted image

bcljka... Ti imaš pa res energijo...user posted image user posted image

zatekanje...
Zaenkrat še ne.

Mene pa ob vsaki že malo hitrejši hoji v spodnjem delu trebuha začne tako štihat, da komaj diham. user posted image user posted image Danes sem recimo nekaj morala na UE med malico in se mi je pač malo mudilo, pa sem komaj prisopihala tja, tako me je bolelo.
Bo treba res bolj počivat, pa G bom tud povedala za to...

Lep (podaljšani) vikend vsem...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
5.2.2010 21:25:10   
Bam Bam
Honey, tale tvoja MF je bila pa čist adrenalinska! Še sreča, da si takoj dobila drugo mnenje, da je s tvojim škratkom vse OK in da si pomirjena. Uh, ne predstavljam si te situacije.

Kiya moje osebno mnenje glede tega zavijalčka je tako, da ga ne rabiš. Kot prvo pride to en ogromen kontejner, kasete z vrečkami pa so kar drage. In ne predstavljam si, da se mi tisti drekec packa v stanovanju. Mi imamo v kopalnici en košek kateremu pokrov fino tesni in nikoli ne smrdi.

Mysterious, prav zanimivo branje si mi postregla danes s svojim doživetim opisovanjem sebe in vajine Summer ;) Tele disleksije pa ne poznam, ampak mislim, da prav dobro in čist simpatično (če se lahko tako izrazim) shajaš s to diagnozo. Pa super za EKO, pa ne sekiraj se zaradi kilogramov...

bcljka, bravo za še en odpisan izpit. Sploh ne dvomim, da ne bo tudi narejen. Za seznam pa kajn problem. Sem čist ulaufana, ti se imaš itak za učit, jaz pa sem imela v službi 5 minut časa ;)

gajka, tale tvoj može in tvoja deklica ti pa res znata dvignit pritisk :). Ampak na koncu koncev smo pa vendarle vesele, da je vse BP in da boš junija še enkrat ponosna mamica zdravemu otročku. Boš imela pa svojo zaveznico ;)

bubica14, dobrodošla med nami in pa čestitke, da tako pogumno prenašaš tisto luknjico v srčku. Sem prepričana, da bo do junija povsem izginila!

nikita* tole zatekanje je pa zelo neprijetno. Sem ravno za ta teden dobila od Bibaleze opis za 23. teden nosečnosti, kjer opisuje tole nadlogo, pa bom kar copy-paste naredila:

Kako zmanjšati otekanje nog?
• Sedite z dvignjenimi nogami, če lahko
• noge med sedenjem iztegnite,
• izogibajte se daljšim obdobjem sedenja,
• redno vadite in tako izboljšajte krvni pretok,
• nosite podporne nogavice (nadenite si jih takoj zjutraj),
• pijte veliko vode – nasičenost z vodo blaži zatekanje,
• če na obrazu ali rokah opazite močno ali nenadno zatekanje, pokličite svojega zdravnika ali babico, saj je lahko to simptom preeklampsije, ki je lahko nevarna.

Je pa to zatekanje bolj značilno proti koncu nosečnosti, tako da se kar pazi malo ;)

Dvojčica, tale nakup 100 kosov za 130 EUR pa je definitivno nakup leta! Bravo!

Ekola, jaz sem med samim tipkanjem napadala eno banjico sladoleda. In kot da ta ne premore dovolj sladkorja in kalorij, sem ga morala zalivati še s čokoladnim prelivom (!) Ojoj prejoj... Le kam me to pelje, popelje, pelja... Bom taka kot sodček.
No, in jaz vam pridem samo zaželet mirno nočko in fantastičen vikend... potem pa od mene celi romani.
Pa pa...

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
5.2.2010 21:39:58   
bridget3
Pozdravljene user posted image ...

Danes se oglašam, ker sem imela spet slabotni dan ... user posted image
Odpravila sem se v mesto po opravkih in na tej kratki poti mi je postalo tako slabouser posted image , da sem se morala nekam vsesti - bi se kar ulegla, če ne bi bilo vse mokro po tleh, taka huda slabost me je prijela... Dobro, da je bila mama z mano in me je ohladila s snegom po čelu ... To je takšna slabost, da misliš, da boš skupaj padel - v nezavest ...
Ne razumem, zakaj mi postane tako slabo zunaj na zraku (to se mi je že večkrat zgodilo), na aerobiki za nosečnice (kjer bolj migam, kot ko se sprehajam) pa mi nikoli ni slabo.

Opažam, da imam slabšo kondicijo ... No, kakorkoli, samo da je bilo potem vse ok ... Izkušnjo pa omenjam, da vidim, če ima katera podobne težave.

Še za seznam, nisem prej napisala in povedala, ker ne pišem tako pridno kot nekatere user posted image , baje bomo imeli fantka user posted image ; videli so se testisi in penis user posted image , čeprav se nekako še nisem 100% odločila verjeti - poznam veliko primerov, ko je iz fantka prišla punčka ali obratno ... Ampak večja verjetnost je, da bo sinek. Večjo potrditev pa mogoče dobimo na morfologiji čez dober teden.

Lp.user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
5.2.2010 22:12:31   
bcljka
bridget - pomoje maš nizek pritisk... ker k si omenla da ti na aerobiki ni nikol slabo... jst sm se tud včasih normalno (ber: ne v nosečnosti) recimo ful slabo počutla, bla zmatrana ird. preklela podolgem in počez da morm it delat... in po dveh urah odskakljane aerobike sm bla k rožca... in tud zdej je isto... k pišete da ne veste od kje mi energija... ja, če sm cel dan na stolu pa na kavču pa nč ne nrdim sam prekladam se iz enga boka na drug je tud men slabo pa se grozn počutm... k pa mal pomigam na svežem zraku sm pa takoj bolš user posted image tko da če mene prašaš... itak je že vreme tok čudn... po pa še k si v kkšnem zaprtem prostoru (avto...) je pa sam še slabš... pol pa maš še mal nižji pritisk in pride do vrtoglavic pa slabosti... možno je tud da maš premal železa... user posted image

drgač pa midva sva dubla dons pošiljko iz Anglije... sm pr Nextu naročila pižamce pa bodije... pa seb eno nosečniško oblekco... in je vse fuuuul dobr user posted image

pa zibko sva na netu naročila (Lip Poljčane)... k v pikapolonci je niso mel, pa itak so tok neprijazni in nezorganizirani da ne vem če bom šla še kej tja kupt user posted image sva prvo misnla da bova vzela eno na izposojo... sam pol sva se odločla da jo bova kr kupla... ker tkoaltko nameravava met še enga user posted image pol pa v končni fazi ni tak zelooooo gromozanski strošek... user posted image

lep večer še naprej

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
5.2.2010 22:32:41   
bcljka
sm pozabla napisat... glede zatekanja... jst spim z nogami dvignjenimi na eni gromozanski plišasti želvi in mi ful paše... drgač pa občasno mi gležni enmal zatečejo... ampak to takrat k spim sam 2 uri... (dobr da bo čez 1 tedn konc z izpiti)...
sm pa res zmanjšala količino soli v mojem jedilniku... ker sem zelo zelo rada zelo zelo slano jedla... ampak mi je ratal hitr prešaltat... tko da zdej ubistvu sploh nč ne solim, če jst kuham... user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
6.2.2010 8:02:06   
nikita*
Dobro jutro....danes sem pa takoooo dolgo spala in zelo zelo dobrouser posted image user posted image . Zaspala sem ob 21:00 pa vse do 7:30, no vmes je bilo potrebno na wcuser posted image . Tale blazina za dojenje res pomaga,da se udobno namestim user posted image
Zdaj pa zajtrk, nato pa sledi posparvljanje,ker imamo k da bi bomba padla.user posted image

Danes se oglašam, ker sem imela spet slabotni dan ... user posted image
Odpravila sem se v mesto po opravkih in na tej kratki poti mi je postalo tako slabouser posted image , da sem se morala nekam vsesti - bi se kar ulegla, če ne bi bilo vse mokro po tleh, taka huda slabost me je prijela... Dobro, da je bila mama z mano in me je ohladila s snegom po čelu ... To je takšna slabost, da misliš, da boš skupaj padel - v nezavest ...
Ne razumem, zakaj mi postane tako slabo zunaj na zraku (to se mi je že večkrat zgodilo), na aerobiki za nosečnice (kjer bolj migam, kot ko se sprehajam) pa mi nikoli ni slabo.

bridget3: tole s slabostjo na zraku pa poznam. Meni se je to zgodilo zjutraj, ko sem hčerko peljala v  vrtec. Šli sva peš in saj veš zjutraj se pač mudiuser posted image . Potem sem šla peš do postaje. Ko sem čakala trolo mi je postalo tako slabo, da sem res mislila, da bom skupja padla.  Tisto jutro je ravno nov sneg zapadel in sem ga kar malo "jedla" da sem prišla k sebi. Od takrat naprej imam vedno s sabo steklenico z vodo. Pa vsakič, ko se kam odpravljam ne pozabim piti. Tako da ti jaz svetujem, da hodiš bolj počasi in imej s sabo vodo. Res pomaga.

Lepo se imejte

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
6.2.2010 8:08:07   
misar
dobro jutro

evo spet prva...kavica??? user posted image  user posted image ....no moja je že v riti user posted image

sovražim te delovne sobote: 1. zato, ker pozimi ni strank in 2. ker se mi zdi, da vikenda sploh ni user posted image

malo pokomentiram:

otekanje: v prvi nosečnosti, se mi je to dogajalo sam zadnji mesec na porodniški, ker sem bila u iber aktivna (sem belila stanovanje, kitala stene, premikala omare- no to slednje ni bilo glih pametno, pomivala okna, nakupovala zadnje malenkosti za dojenčkauser posted image user posted image )- sem imela gnezditveni moment user posted image user posted image , sedaj pa še ne opažam otekanja, me matra sam ta user posted image  nizek pritisk (vrtoglavice, utrujenost, tečnoba- ta ni nujno povezan s pritiskom user posted image user posted image user posted image ) ampak tako kot pravi bcljka, če sem popoldan fizično aktivna tud zvečer nisem ko cunja.

Honey: kako pa kaj najina telovadba, jaz sem se kar malo potuhnila, v bistvu mi gre na živce standardno taščo fehtat, če pomirka tamalo, sploh ker mam občutek, da ji glih ne paše preveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma bi se mogla naredit francoza pa je user posted image user posted image user posted image  saj mi itak skor nikoli nič ne gre na roko, če pa že, mam pa ta občutek, da raje ne biuser posted image user posted image

grem še mal čajčkat, se potem spet kaj oglasim

aja pri nas spet sneži, ta zima ga pa trosiuser posted image

lp

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?