|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
5.2.2010 21:29:38   
rakica 2
A MI ZNA KERA POMAGAT SLIKE GOR DAT,NA SLIKOMATU SO,NAPREJ NE ZNAM?
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 5.2.2010 21:31:33 >

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
5.2.2010 21:33:27   
metka_zone
Živjo!

Mi se tudi zbujamo vsaj 3-4 krat na noč in poje mi vsakič 150-180ml.Sem čisto neprespana in hodim okoli kot zombi,tečna pa tako,da joj user posted image !Res ne vem,kaj je to normalno,da ima tak apetit,ker raste pa nikamor,tudi teža mu gre ravno nad minimumom...
Danes sem imela zadnja dva izpita in upam,da sem pozitivna.Matematika sodi pri meni v isti koš z kemijo in fiziko in res mi ne leži.Sicer imam še 10 rokov,da ju naredim,ampak čimprej bi rada končala to presneto šolo,da malce ojačam družinski proračun...
Vreme je pa žalostno pri nas...

Lp

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
5.2.2010 21:49:58   
najčka
STRAN 100user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
5.2.2010 21:56:40   
ninasiki
RAKICA2 najprej daš prebrskaj in poiščeš sliko pol pa spodi izbereš velikost jst dam zmer 445x334 in daš naloži pol ti pa pokaže une zapise in skopiraš ta pruga za forume prlepš na stran k pišeš in potrdiš

user posted image
in slikca je kle user posted image

upam da ti rata men pa je ratal 100-to stran popisat user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 5.2.2010 21:57:15 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
5.2.2010 22:03:17   
pinky girll
rakica - prekopiraš Koda za forume (PHPBB): kopiraš oz označiš  jo znotraj okvirčka, ne kopiraj v odložišče. Pol pa prilepiš na forum

upam, da ti je kej jasnouser posted image in da sem ti pomagala

lindi - pri naš je Ben dobil tut kar neke vzdevke Beni, Benči  haloooooooooooo znorim ko to slišim. Sem že vsem povedala, da naj ga ne kličejo tako in če se slučajno zmotijo jih kar popravim. Pa midva izgovarjava njegovo ime s širokim e. Tudi če ker pove z ozkim e ga popravim. Pa naj si mislijo, da kompliciramuser posted image user posted image

Nočkouser posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
5.2.2010 22:09:59   
lenika83
Dober večer!

Danes pa je bilo spet malo več za prebrati user posted image user posted image user posted image

Mi pa zdaj že nekaj dni prespimo noč in res upam da se bo to tudi nadaljevalo. Pa zadnje dni se je začela tako "pogovarjati", da jo je prav veselje poslušati. Včasih ji pa že uspe, da se glasno zasmeje user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
5.2.2010 22:19:44   
rakica 2
ninasiki in pinky girll,hvala vama za trud,ampak jst sm tok za luno da je obupuser posted image ,slike sao na slikomatu,od tu naprej pa ne gre nikamoruser posted image ,prilept ne znam,to je to,a najprej mam to stran od rr odprto,marijjjja bohhh pomagi,ni mi pomočiuser posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
5.2.2010 22:34:36   
lenika83
rakica do kod pa prideš na slikomatu? Mogoče ti lahko pomagam dalje.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
5.2.2010 22:37:49   
pinky girll
se boš pogruntalauser posted image

< Sporočilo je popravil pinky girll -- 5.2.2010 22:39:59 >

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
5.2.2010 22:45:59   
lenika83
V glavnem... Najprej moraš izbrati sliko, potem pa klikneš naloži (jaz nič drugega nse spreminjam), potem te pa vrže na naslednjo stran, kjer ti piše koda za forume, potem je nekaj napisano v okvirčku, na koncu vrstice pa kopiraj v odložišče. Mo in izbereš kopiraj v odložišče (tam ko je na začetku napisano koda za forume). Potem greš pa tja ko na rr pišeš tekst in daš desni klik ter prilepi. Potem pa objaviš in to je to. Ampak ti slike ne boš videla, dokler ni objavljena na rr.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
6.2.2010 8:42:53   
metka_zone
Malce zimskih radosti...

user posted image

Takole se igrata brateca...

user posted image

Takole pa se stiskata...
user posted image

Nas bo pa zamedlo,ko tako sneži.Je vsaj 10cm novega snega...Bomo pa sankali jutri user posted image .

Lp

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
6.2.2010 10:47:27   
lunika
DOBER DAN!

Evo ga pa imamo spet nekaj novozapadlega snega!
Da Vam sporočim, pri nas smo dolgo časa spali celo noč, sedaj pa se naša Nika zbuja okrog 3-4 zjutraj!user posted image  Ne vem zakaj tako?

Podnevi še tudi veliko spi. Kaj pa vaši malčki?

Temence: da vam zaupam recept, ki je 100 % preizkušen, glavico namažite s hladilno kremo in pustite delovati 10 min, nato sperete in je zadeva zelo učinkovita!

BANKA: ste že svojim malčkom odpirale račune, katera banka ima kej najbolj ugodne zadeve?
Katero banko izbrati?

lp

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
6.2.2010 12:38:52   
rakica 2
no pa mi je le uspelo,s pomočjo sestre oziroma aprill
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
6.2.2010 12:41:38   
rakica 2
user posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 6.2.2010 12:48:57 >

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
6.2.2010 12:53:16   
rakica 2
punce,hvala za pomoč,nism jst nek ekspert za računalnike,upam da sm si zapomnla postopek.na slikah je pa Nina,tu je stara 2mesca,novejših še nimam na računalniku,kr tud gor jh sama ne znam datuser posted image user posted image user posted image user posted image ,gremo kuhat,pole pokomentiram vaše sončke....

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
6.2.2010 13:02:58   
malaMravljica
Rakica, ma kaksna pupa je to, leeeeepa. Ti je skoda laske postrist a ne? Ma tam na tisti prvi slikci je tako lepa, saj je povsod sam tista slikca je posrecena.

metka zone je pa blazena med moskimi doma, a ne da. Tudi lepi. Psa si pa slikala svojega a ne, da nisi slucajno mojega.

Aja, Rakica, saj lahko das malo kar k Rozilu postrist, si videla kaksne lepe frizurce dela, pa se pupe so pol kot iz porcelana.

Se vam nisem nic oglasala, ker sem imela nekaj tezkih momentov zadnje tedne. Pa bo ze, mora it naprej.
Mali je dopolnil 4 mesec in vceraj je imel 6.500 g. Ima 4. preskok v rasti, ponoci se mi zbuja 3x na noc, saj to bi slo, ce jaz ne bi imela probleme s spanjem in prvo polovico noci ne morem zaspat, spim potem max 4 ure na noc.
Bil je tudi cepljen, za prvic kar dvakrat inekcija se mi zdi pretirano. Pri prvi je malo zajokal, pri drugi pa full. Je pa priden ta moj fant, joka zelo malo oz samo v res hudih momentih. Pediater je rekel, da se lepo razvija in da se vidi, da mu gre dobro. No, ni pa hotel gledat kje je zdravnik ropotal z ropotulco, je bil zdravnik tako prijazen in se mu je potem mali samo smejal in mu nekaj cebljal.

zimska idila in sneg, mi ga podarimo naprej ce ga katera sprejme.  

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
6.2.2010 13:32:07   
rakica 2
mm-jo bom res dala rozilu za postrižtuser posted image ,mi je kar škoda ja,bom probala s špangicami obdržat laske obdržat,če ne bo šlo pa pod škarje k roziluuser posted image ,je pa lumpica,ne spat vč ko 15min,če ji dam frutk pa potegne 2uri,dans ga ne bo dobila,to pomen vsako uro na joški,mi je pa začela kar dosti polivat,kr prej ni,mogoče mam pa mleko švoh,pa tok kot poje,bi mogla met 10kg...februarka-tok je prisrčen na tem videu,res se iz srca smejčka...pa itak so vsi luštkani,saj so oktoberčki,mi je padlo na pamet,da bom mal pokukala med naše trebuščke lani,da vidm kako smo jih čakaleuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
6.2.2010 13:43:04   
malaMravljica
Joj a se se dobi nasa tema na cvekanju v pricakovanju. Ce me spomin ne vara vem iz kje je Rakica in se bom cez kaksen mesec najavla na vozickanju in kavici pri njej. A lahko, na soncku kje sredi malega mesteca?  pa pssssst nic ne izdaj sedaj prevec user posted image  

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
6.2.2010 13:46:11   
malaMravljica
Rakica, sem nasla in imam prav. Ce bos za povej, cez kaksen mesec pa bi lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 2494
6.2.2010 13:54:57   
Anonimen
mM ... sm glih dons razmišlala, da te nč ni

to fotko morm pokazat
user posted image

da ne bo pomote, jst ji dam jošk vsakič ko kaže znake lakote, tko da ni lačna, pa ma že čez 8kg, tko da ni podhranjena!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2495
6.2.2010 14:01:15   
Anonimen
ponovno nalagam

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
6.2.2010 15:39:38   
metka_zone
Iiiii,kako smo vsi lepi user posted image ...oktoberčki naši!!! Ja,a mislite,da tole hranjenje ponoči je v bistvu nek preskok v rasti?Jaz sem zadnjič kupila črpalko,polna upanja seveda,ampak sem na Aptamilu spet in se mi ne da več vztrajat,ker se samo živciram.Kje naj iz jošk potegnem 180ml,če je samo 10ml v vsaki user posted image ??Pa bo že zrastel,saj ni edini na Aptamilu.

V Laškem nametava sneg in sedaj še piha povrhu.Prava zimska idila,jaz pa na toplem v hiši,mladiči spijo,dragi se jima je pridružil in imam mmmiiiiiiirrrrrrrrrrrr!!!!!!!Jupi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
6.2.2010 15:39:39   
Anonimen
tko se pa ati špila s svojo pikico

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
6.2.2010 15:41:11   
metka_zone
Uau,lepo že dvigne glavo user posted image ...

Kaj telovadite z otročki?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
6.2.2010 16:01:40   
Anonimen
manca ... vse najboljše user posted image user posted image user posted image

a ma še kšna FB?

telovadmo samo mal na previjalni pa na postli, nč posebnga

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 6.2.2010 16:05:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......