Pigy
|
anchika in za moža . Sej mal bo kriza na začetku, pol bo pa šlo . Čaj pa lahko piješ skoz, jaz pijem metin čaj, večkrat na dan si ga skuham, pa tudi bebe čaj si kuham, mal za spremembo. Meni glih čista navadna voda ne gre najbolje skoz grlo. Današnji OH so zamano, sem pa zjutri pred 2 krogom, pojedla malo polnozrnato žemljico z marmelado, kosilo sem mela popoldne špageti s paradižnikovo omako in baziliko, zdej za večerjo pa puding. Vem mal sem grešila zjutri, jutri pa sadje . Na razgovoru je blo ok, smo se raspričali in nasmejali, tko da nakoncu so rekli da bo še en krog , kr je le tako delo in da ne morjo vsazga vzet svašta, ampak ok, upam da bo sreča na moji strani. Sem pa spet cel čas poslušala, otrok še nima in jih ne misli še enih 5 let imet . Kot da bi jim povedala če se odločim recimo drugo leto . 2violina : pigy - dobila hvala, hvala, hvala, danes pošljem povratni "paket", ker včeraj res nisem mogla do pošte. super da si dobila paketek, upam da ti pomaga, nisi rabla nobenga povratnega poslat Jaz ga pijem v kavi in tko v čaju, samo meni nič kej ne pomaga, morde rabi organizem da se navadi. Kaj vas vse nek virus napada. Okoli mene so vsi bolani (bruhajo, driska in vročina) deja777 - sej danes boš lačna, naslednji sadni dan, ne boš več, verjemi, samo če ne boš skoz razmišljala o hrani vas še kasnej kej preberem, ker zdele dobim obiske
|