mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Ja, smo zrihtal. Je prišlo ravno tolko za podpise, kot si napisala, samo da so poleg tega zraven še zaračunali 20€ za eno štampiljko, s katero potrjujejo, da ne odgovarjajo za vsebino pogodbe (ker je niso oni sestavili). Pa zakaj sploh to rabjo dat, saj z vsebino se itak strinjamo vsi, ki smo podpisani spodaj, njihova naloga je samo overitev podpisov . Ah, kdo bi razumel notarje... To je pač nujno zlo in če sam nisi pravnik, se moraš pač zanesti na druge glede takih zadev. Saj v končni fazi to velja za vse stroke, tudi dohtarju moraš verjet, da je eno zdravilo boljše zate od drugega, če nimaš pojma o tem . Aja, pa še nekaj je. Itak ne smeš prej rodit, kot dobiš koroške kapljice, zato kar lepo počakaj. Je šla moja tašča v Dravograd včeraj, pa so rekli, da jih je za ta teden zmanjkalo, pa jih bodo nove šele po prazniku naredili, tako da jih lahko šele v torek dvigne. V četrtek prideta v Celje pazit malega, ker sva midva v LJ, pa jih prinese. Tako da bi se midve lahko zmenle v petek dopoldne na kavi, pa ti jih dostavim. ČE boš pa slučajno že v P, jih bo pa tvoj prevzel, ker v soboto se pa mi dokončno selimo v Lj. V glavnem, ne skrbi, dobiš jih zagotovo. jah tistih 20 k ste dodatno plačali, jih pri nas v lj (pač tam k sm jst delala) nebi plačali. Tisto se ponavad računa samo kadar gre za parcelo in ne stanovanje. Vsej taka politika je bila pri nas ker tista štampiljka pa pač mora bit in tud opozorjeni morate bit da pač se vse kaka je situacija v primeru da bi blo karkoli narobe z vsebino pogodbe aha torej ne smem prej rodit, jao ej...teta moja pupa bo po moje kr noter ostala...vsake tolk ji rečem ne smeš še, malo še počakaj, po moje ji bo kmal zadost pa bo kr noter ostala al pa bo kr ven padla tako da če res ne rodim prej potem mi je v redu v petek dopoldne na kavi, itak mam še pregled ob osmih zjutraj, če pač pridem do njega. Drugače pa če slučajno res rodim prej pa najboljše da jih boš dala al pa mojmu atiju k je itak skoz doma k je v penziji. Al pa jih kr men v P prineseš hvala ti še enkrat
|