|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
5.2.2010 10:03:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kaj je pa tolk spešl na tej krtački? Razen da je na baterije? Res me zanima, to ni mal dnarjauser posted image

ne sej jaz ne bom te ta drage tolk dnarja tud jaz ne dam ker mam lepe zobe...tole od brauna si bom pa prvoščla pa vsakmu svoj nastavek in lahko vržem u smeti tam 100 krtačk na umivalniku k mi grejo na živce.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
5.2.2010 10:03:42   
majana79

Kaj je pa tolk spešl na tej krtački? Razen da je na baterije? Res me zanima, to ni mal dnarjauser posted image

http://www.sonicare.si/prednosti-elektricne-zobne-scetke.aspx

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
5.2.2010 10:05:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

A ste opazle da so na obdobja večinoma vsi naši otroci ful tečni? Al se samo men tako zdi?

al smo pa me pol so pa še otroci user posted image user posted image user posted image

kakor vzamešuser posted image Jaz npr. sploh nisem nikol tečna, zato sem tko vprašalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bi se tvoj strinjal?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
5.2.2010 10:05:44   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana To bi se pa lahko zmenle user posted image . To prnes k men perilo, jst likam ti sesaš, samo še eno varuško rabva za maledva.

Taja je zaspala, jst bi šla tud, pa ne morem da ne gledam svoje žajfaste nadaljevanke. user posted image

o zakon user posted image a lahko še sesalc svoj prnesem, k mam novga, pa mi je tko fajn user posted image user posted image user posted image

otroka bosta pa na tleh pa naj se igrata, kaka varuška, sej bota mela en druzga za družbo user posted image

Lahko svoj sesalc prneseš. Čeprov se T. odkar sm ji za baby vacom nos pucala ful boji sesalca.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
5.2.2010 10:05:44   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

A ste opazle da so na obdobja večinoma vsi naši otroci ful tečni? Al se samo men tako zdi?

al smo pa me pol so pa še otroci user posted image user posted image user posted image

kakor vzamešuser posted image Jaz npr. sploh nisem nikol tečna, zato sem tko vprašalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bi se tvoj strinjal?user posted image user posted image user posted image user posted image

Kati, bereš mi misli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
5.2.2010 10:05:47   
FLASK_A

lej, dober oglas znam sama spesnituser posted image Ti mi rajš povej, no. Al se ti tipkat ne dauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
5.2.2010 10:07:24   
FLASK_A

ddddddoooh!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
5.2.2010 10:07:45   
majana79

Majana To bi se pa lahko zmenle user posted image . To prnes k men perilo, jst likam ti sesaš, samo še eno varuško rabva za maledva.

Taja je zaspala, jst bi šla tud, pa ne morem da ne gledam svoje žajfaste nadaljevanke. user posted image

o zakon user posted image a lahko še sesalc svoj prnesem, k mam novga, pa mi je tko fajn user posted image user posted image user posted image

otroka bosta pa na tleh pa naj se igrata, kaka varuška, sej bota mela en druzga za družbo user posted image

Lahko svoj sesalc prneseš. Čeprov se T. odkar sm ji za baby vacom nos pucala ful boji sesalca.

ja to sem pa slišala da se jih velik... zato jaz oklevam, če bi še baby vac nabavla al ne

je pa moj drgač ful tih, sem včerej ponoč sesala k je moj drva stresu , sred noči, pa se J. ni zbudu

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
5.2.2010 10:09:06   
FLASK_A

Lake, a res? Ti šit. Vidiš, nisem vedla da se tut to lahko zgodi. Našadva se sesalca ne bojita...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
5.2.2010 10:12:08   
majana79

lej, dober oglas znam sama spesnituser posted image Ti mi rajš povej, no. Al se ti tipkat ne dauser posted image

jah jst ti po kmečko lahko povem user posted image da pač vibrira in zraven oddaja zvok, ti greš z njo lepo čez zobe (2 min) in ti tut vmes očisti. Če nimaš res kakih ploskev ful skupaj, tut nitkat ne rabiš.

meni od kar jo imam, samo stare plombe popravlja...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
5.2.2010 10:17:05   
KatMat

Kati, bereš mi misli user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
5.2.2010 10:17:38   
tubby

Baterijo nafilaš enkrat na tedn pa maš mir... to je investicija... če hočeš met še naprej u redu zobe. moj je mel težave z dlesnimi in jih zdaj nima več...
jaz mam pa po tem tako gladke in čiste zobe. plusov je tok da če se ti da brat... preveč je za pisat in razlagat...če rabiš strokovno razlago si preberi

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
5.2.2010 10:20:25   
Anonimen
a sem jz zbolejna al so res spet neki FB obnavlal in ga čist drugač postavluser posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
5.2.2010 10:20:55   
KatMat
PETRA ZZZZZEEELLLOOO LEPE FOTOGRAFIJE SO NASTALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
5.2.2010 10:22:51   
FLASK_A

Baterijo nafilaš enkrat na tedn pa maš mir... to je investicija... če hočeš met še naprej u redu zobe. moj je mel težave z dlesnimi in jih zdaj nima več...
jaz mam pa po tem tako gladke in čiste zobe. plusov je tok da če se ti da brat... preveč je za pisat in razlagat...če rabiš strokovno razlago si preberi

Prav. Bom prebrala strokovno razlago. Hvala.

Majana, hvalauser posted image No, pol je tebi res pomagala če zobar nima več toliko dela. user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
5.2.2010 10:24:29   
ajetam*
Glede ščetke, midva čez teden uporabljava navadne ( jaz prisegam na curaprox) in obvezno zobno nitko. 1x na teden pa si ščistiva s sonicareom, deluje na istem principu kot ultrazvočni čistilec s katerim ti zobozdravnik odstrani zobni kamen, a ne tako močno. Listerine je zobna voda, imaš jih več vrst. Midva imava tako temno zelen in je ful močna, vse požge. Drugače so pa dobre tud ustne vode od elmexa.

< Sporočilo je popravil ajetam* -- 5.2.2010 10:25:50 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
5.2.2010 10:27:23   
FLASK_A
Ajetam, jaz imam ful problem s kamnom. Vsaj 2x letno ga moram it sčistit. Misliš da bi s to ščetko morda lahko to zmanjšala na 1x letno ali sploh ne bi bilo treba več na čiščenje kamna?

Drugače pa imam tudi jaz Curaprox ščetko. Je ne menjam. No, razen za novouser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 5.2.2010 10:28:24 >

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
5.2.2010 10:30:39   
Dudica1
pa v pikapolonco moram po posteljnino od medvedka puja za Maja,so v reklami user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
5.2.2010 10:33:57   
ajetam*
Sonicare - jaz jo priporočam tistim, ki imajo tako slino, da se jim hitro nabira zobni kamen in tistim,ki imajo sicer zdrave, a super nežne dlesni.

Kar se nabiranja zob. kamna tiče je to v veliki meri odvisno od kvalitete sline in seveda higiene. Drugače pa 1x letno bi moral vsak iti na redno kontrolo in čiščenje.

< Sporočilo je popravil ajetam* -- 5.2.2010 10:34:30 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
5.2.2010 10:34:28   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

a sem jz zbolejna al so res spet neki FB obnavlal in ga čist drugač postavluser posted image

nisi, so spreminjal, sem se jst tut jezila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
5.2.2010 10:35:48   
Dudica1

jaz nimam nič drugačuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
5.2.2010 10:36:05   
Anonimen
kje v PO. je pikapolonica, a je še tam k je lidel al je v supernoviuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
5.2.2010 10:37:06   
Dudica1

kje v PO. je pikapolonica, a je še tam k je lidel al je v supernoviuser posted image

v PO ni supernoveuser posted image
Pikapolonca je zraven DM...tam ko je tud lidl...itd...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
5.2.2010 10:37:16   
Anonimen

uuu HB sem misenla da sem čudna, k sem kr mal rabla da sem sploh pogruntala kje je kejuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3624
5.2.2010 10:37:31   
ajetam*

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz nimam nič drugačuser posted image

Jaz tud ne vidim nobene velike razlice. Mal je drugačen sam tisti stolpec desno.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?