|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
5.2.2010 9:36:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
aja. No pravuser posted image

zakaj??

mah je že mimuser posted image Če bi šla, bi te neki prosila. Tko bo pa šel kar moj iskat, direkt po službiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
5.2.2010 9:41:15   
FLASK_A
Maja noče nič spatuser posted image Obup! Živ obup! Od šestih se že trudim imet odprte oči...

Mislim ej, kot bi imela prvega otroka. Sploh ne vem kaj nej z njo delam da bo pravuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
5.2.2010 9:41:20   
Dudica1

aja. No pravuser posted image

zakaj??

mah je že mimuser posted image Če bi šla, bi te neki prosila. Tko bo pa šel kar moj iskat, direkt po službiuser posted image

aja ma če bi šla ti lahko kam na kavo bi šla tko pa ne grem sama se mi u bistvu ne da,bomo popoldne šli itak samo v mulerja...pa še nekam moramo it gledat za garderobno omaro.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
5.2.2010 9:42:10   
FLASK_A
Ja, itak dudi. Ni panike, bomo že urediliuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
5.2.2010 9:43:07   
Dudica1
pa še neki mi povejte če ima katera električno zobno ščetko od oral-b...sem jih gledala v mulerju pa jih je več...withality,whitening,ekstra cleaner...itd...kaj naj vzamem?? ima katera kaj takega??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
5.2.2010 9:45:45   
majana79
Jutro!

mi smo iz fth, je ful prijazna, sploh nisem dobila občutka da je tolk narobe z njim

mal je pokazala kako naj ga popravljamo, pa še to je rekla da ne skoz, k pol se jim zameri... čez en mesec mamo spet

zdele spi svoj pol urni spanec user posted image jaz sem pa tako zaspana, da bi stoje zaspala user posted image user posted image

ponoči se je spet zbujal in ni hotel dude!! ne vem kako fazo ma spet...

lake, sej J. tut prbližno tega ne zna, pa mi rahlo dol visi za njihov Denver... važno mi je samo to, da pri enem letu lahko sodeluje pri hišnih opravilih user posted image mahou bo pa lahko celo življenje, sploh k bo znani košarkar user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
5.2.2010 9:47:12   
majana79

pa še neki mi povejte če ima katera električno zobno ščetko od oral-b...sem jih gledala v mulerju pa jih je več...withality,whitening,ekstra cleaner...itd...kaj naj vzamem?? ima katera kaj takega??

jaz imam sonicare že od 2004, je zakon

teh pa žal ne poznam... poglej mal na njihovi spletni strani (od brauna), tam najbrž več piše

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
5.2.2010 9:48:38   
tubby
Dobro jutro

Počutje mač better user posted image user posted image user posted image

K.tja
okrog 12h ti bo prepozno? Čmrleka dajem spat, pol poje kosilo in greva...user posted image

Dudica
Mi prisegamo na Sonicare

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
5.2.2010 9:48:58   
Anonimen
no da se vam javim sem bila že pidna sewm speglala cujne od enih 6 strojevuser posted image user posted image

nika je zaspala, T. pa gleda risenke, upam da se do pon. tojk pozdravi da bo šel v vrtec k rabim pavzouser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
5.2.2010 9:50:28   
Dudica1
kakšen je ta sonicare?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
5.2.2010 9:51:01   
majana79
kera pride k men peglat?? user posted image sej nimam velik, če je hitra, bo v pol ure konc

sovražim likanje in pomivanje posode.

v zameno pridem posesat, to mi je zakon user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
5.2.2010 9:51:15   
majana79

kakšen je ta sonicare?

www.sonicare.si

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
5.2.2010 9:54:00   
FLASK_A
A ste opazle da so na obdobja večinoma vsi naši otroci ful tečni? Al se samo men tako zdi?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
5.2.2010 9:54:21   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

kakšen je ta sonicare?

www.sonicare.si

jaz si s tem u 2 min tako očistim zobe kot si z navano ščetko ne bi 10 min, draga je ampak zakon, kmal bova rabla novo, mava jo že 4,5 let menjava samo nastavke

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
5.2.2010 9:54:49   
tubby

A ste opazle da so na obdobja večinoma vsi naši otroci ful tečni? Al se samo men tako zdi?

al smo pa me pol so pa še otroci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
5.2.2010 9:54:51   
lake
Majana To bi se pa lahko zmenle user posted image . To prnes k men perilo, jst likam ti sesaš, samo še eno varuško rabva za maledva.

Taja je zaspala, jst bi šla tud, pa ne morem da ne gledam svoje žajfaste nadaljevanke. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
5.2.2010 9:57:06   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

kakšen je ta sonicare?

www.sonicare.si

jaz si s tem u 2 min tako očistim zobe kot si z navano ščetko ne bi 10 min, draga je ampak zakon, kmal bova rabla novo, mava jo že 4,5 let menjava samo nastavke

midva sva tut ful zadovoljna, od kar jo ma moj, mu sploh ne krvavijo več dlesni, meni se zobni kamen sploh ne nabira...

zdej se dobi v akciji ponekod k sta 2 ščetki za 130 eur, drgač je bla sam ena tolk k sem jo jst menjala

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
5.2.2010 9:58:31   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

al smo pa me pol so pa še otroci user posted image user posted image user posted image

kakor vzamešuser posted image Jaz npr. sploh nisem nikol tečna, zato sem tko vprašalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
5.2.2010 9:58:33   
ajetam*
Jutro!
Pa kdaj bomo celo noč spali user posted image Naš je tud zadnje dva dneva tok tečen, skoz za mano hod in tečnari.
Midva imava ob 12-ih plavanje, sam men se nič ne da it.

Zobna ščetka- SONICARE in nobena druga ... Midva jo sicer 1x na teden uporabva, da ti res vse obloge odstrani, pol pa še Listerine vodo čez, da vse požge.user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
5.2.2010 9:58:36   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana To bi se pa lahko zmenle user posted image . To prnes k men perilo, jst likam ti sesaš, samo še eno varuško rabva za maledva.

Taja je zaspala, jst bi šla tud, pa ne morem da ne gledam svoje žajfaste nadaljevanke. user posted image

o zakon user posted image a lahko še sesalc svoj prnesem, k mam novga, pa mi je tko fajn user posted image user posted image user posted image

otroka bosta pa na tleh pa naj se igrata, kaka varuška, sej bota mela en druzga za družbo user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
5.2.2010 9:59:18   
Anonimen
jz tud že nekaj časa premišljujem da bi kupila električne zobne ščetke pa se kar ne orem odločt ker so ful drage vsaj tiste k se jih priporoča, bi pa rabla 4 nastavke sam se jih posebi ne da dobit ali pa????!!

aja sej souser posted image

< Sporočilo je popravil razočarana 123 -- 5.2.2010 10:01:23 >

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
5.2.2010 10:00:31   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Jutro!
Pa kdaj bomo celo noč spali user posted image Naš je tud zadnje dva dneva tok tečen, skoz za mano hod in tečnari.
Midva imava ob 12-ih plavanje, sam men se nič ne da it.

Zobna ščetka- SONICARE in nobena druga ... Midva jo sicer 1x na teden uporabva, da ti res vse obloge odstrani, pol pa še Listerine vodo čez, da vse požge.user posted image

ti si iz foha user posted image boš pa že vedla user posted image user posted image user posted image

res jo vsi priporočajo in midva sva z njo super zadovoljna

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
5.2.2010 10:00:36   
Dudica1
Jaz bom kupila električno i npol dokupuješ samo nastavke in ima vsak svoj nastavek saj so obarvani da se ve od koga je kater

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
5.2.2010 10:01:12   
FLASK_A
Kaj je pa tolk spešl na tej krtački? Razen da je na baterije? Res me zanima, to ni mal dnarjauser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
5.2.2010 10:01:27   
Dudica1
ajetam kakšna voda to,kje kupiš?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?