veselka
|
jutro, mi smo že budni. smo imeli včeraj težek dan... Aurora je bla ves dan sitna, zvečer pa še neutolažljiv jok. na koncu se je končno pustila potolažit na zizi in zaspala, sam iz naročja je nisem smela dat. upam, da bo danes kaj boljše, ker imamo it namen v Kamnik na obisk. trenutno mal godrnja na otoku, ker se na trebuščku matra premikat. no, v glavnem dela sklece in se trenutno iz oči v oči gleda z metuljem in se pogovarja z njim aja, včeraj je večkrat na dan blo v joku slišat nekaj ala "mama", no, pač verjetno je blo naključno. GH vidim, da vaši že kar lepo jejo. pri nas je vsak poskus tak, kjer gre not, gre tud ven, al pa zelo kisel obraz naredi . sicer pa noben od naju ni bil jedec. sama sem bila do več kot 1 leta samo dojena, ker drugega mama enostavno ni mogla spravit vame, potem pa je mama zbolela in šla v bolnico, mene je babica samo ponoči v polsnu uspela (ker nisem hotla) nafutrat z AM. tko da sem bla mižek drobižek, pri 1 letu s samo 8,5 kg. Auroro dojim, ko ona hoče, ne uvajam nikakršnega ritma. velikokrat naredi samo par požirkov in ima dosti, lahko tudi na nekaj minut. edini ritem je, da jo med 18. in 19. uro skopamo in smo do najkasneje 21. ure vsi v postelji. ponoči, če spi pri meni, se doji večkrat po malo, če pa sama, se pa običajno zbudi po 5,6,7 urah in jo vzamem k sebi, se podoji in zaspiva. spi 3x na dan, približno po dveh urah budnega. jullie moj je tudi navdušen nad bloombaby stolčkom, tist vesoljski jajc in bomo kupli pri naslednjem otročku za oba. v angliji so cenejši.