Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Pozdravljene! Dobila sem prvo M po porodu...jeeeeeee...dobrodošla nazaj prijateljica... ...in vedno pride, ko začnem uvajati GH....čeprav se dojimo polno in si še stiskam mleko, ker Damjana učim piti iz žličke..... Tulpek....upam, da je vse v redu....Če sem rpav razumela, njen fantek ima kri v blatu....no, naš nima nič krvi, ampak je blato vsebovalo ene koščke skute, velikosti riža, v blago zeleni barvi....in sem ukinila KM, jajca surovo sadje in zelenjavo, pa teh koščkov in zelenega blata ni več....pa kapljice BioGaia uporabljamo...in kakec je lepo rjav in diši po kakcu....prej pa je Damjan po kakanju smrdel kot sapa alkoholika....obupno....Mogoče bi Mož lahko kaj svetovala...?!?!...Kaj praviš, Mož??!!! Cel februar mesec bomo samo riževo kašico papcali....Potem bom marca kuhala riž in korenjček, pa jabolko...in kar sledi....Dojenje je še vedno prvo in gre brez težav..... Koliko pa ve obrokov na dan zamenjate s GH??? Pravzaprav, koliko obrokov imajo dnevno vaši malčki? Naj bo to zaenkrat, da mi ne bo zopet ta RR vse požrl....... Betty, a si spremenjeno blato pri Damjanu opazila pred ali po uvajanju GH? Ker če si ga po, se po uvajanju vedno spremeni vonj, barva, trdota, tudi neprebavljeni delci se pojavijo. Če pa si ga pred, je ali misliti na okužbo ali res na preobčutljivost. Vsekakor si pravilno ravnala z Bio Gaia kapljicami, pa tudi takoj si izključila najbolj alergogenaživila (jajca, KM). Zaenrat ni kaj dodati. Težko rečem, koliko obrokov ima Klemen, ker včasih presesa tudi pol noči. No - takole nekako: do poldneva (+/-) dojenje, občasno razredčen sok ali čaj (sok banana, jabolko, multivitamin - vse HIPP); Med poldnevom in drugo uro mlečna kaša: uporabljam ali HIPP kašo za lahko noč z jabolkom; ali Baby first milk Pap Probiotic, prav tako HIPP; potem spet dojenje...; tam okoli 19. ure še sadna kašica, ali HIPP ali Sunvall ali pretlačeno sadje, zmešano z izbrizgsanim mlekom. Od sadja je poskusil banano, jabolko, hriuško, breskev, marelico, borovnico.