|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
3.2.2010 22:39:28   
taškica
Punce, jaz vam vsem dam oceno +10 ker ste tolk super, Hedi pa dobi +10,5 ker je tako dobra prodajalka.user posted image user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.2.2010 8:07:59   
blanč
Dobro jutro. Taški hvala za desetkeuser posted image user posted image
Naša dva sta postala živa ko dve osiciuser posted image kar naprej ju nekje pobiram, rešujem se zakotalita zatakneta, cufata, jočeta,semejita,pogovarjata s svojim brrrrrrrrr in potem sta cela mokra od sline, ki jo špukata in nimam nobenega mira več. Dobr, da gresta še 3x na dan mal spat, da se nadihamuser posted image
Danes bučke drugi pokušaj.
Noki, dej se še kej javi zdaj, ko imaš doma dva otroka in si prestala preizkušnjo mlade mamiceuser posted image
A srečanje bo al ga ne bouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
4.2.2010 8:18:59   
lara light
Jutro lepe moje!user posted image

Hb za nasvete o e-bayu, pa za destke, za recepte,...tudi moja dva spadata med kako že taškica full demanding, ja ja blanči, vse že vem
hedi že peče...
noki, da ni resno vzela tele margherite in mexicouser posted image
evo kafeček
user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
4.2.2010 9:17:59   
marijaa
Naš ati se je hvala bogu ponoči vrnil iz tujine iz služnenega usposabljanja. Malo lažje pa bo, čeprav gre nocoj že v nočno. Vsaj zjutraj, ko sem Patrika v vrtec peljala, mi ni bilo trba tamalih dveh oblečt kot medvedka, dajat v lupinice in zraven vlačit. Včeraj zvečer mi je tastarejši nagnal strah v kosti. Sem se šla tuširat, on je gledal risanko v sobi kjer sta tamala spala, itak mamo sam 1 sobo. Sem mu rekla, da če se zbudi kdo naj me pokliče, ta čas pa malo govori in boža user posted image . Glih ko sem bla vsa našamponirana sem zaslišala malo jokat. Sem se hitro sprala, ko sem se brisala, joka ni bilo več čuti, ko sem prišla v sobo me je skoraj infarkt. Tavelik je sedel na svoji postelji s tamalo v naročjuser posted image . Sem mogla najprej zrak zajet, sem bla čisto trda o0d strahu, mojmu sploh ne upam povedat.  je reku, da je spelzal v njeno posteljico, Alino odložil na previjalno, ker je zaradi pomankanja prostora čisto pole, pol tja spezal še on in potem po mojem z njo vred skočil na kavč, ker to je povedal, da je skočil.  Hvala bogu se je vse srečno končalo.
Jaz tudi dosti preko e baja kupujem, večinoma preko nemškega,
O zdaj se je pa 1 lakotnik zbudil.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
4.2.2010 9:27:29   
Shadow
Dobro jutro!

Marijaa.. HB, da se je vse v redu končalo. Tamali imajo itak več sreče, kot mi vsi skupaj. user posted image

Ja, pljuvanje, vožnja motorja (brrrrrrrrrrr) je tudi pri nas redna praksa. Ma, ju pa pol pes fajn poliže, da meni ni treba z robčkom nonstop okoli skakati. user posted image

Tamala je včeraj zakuhala na 39,4, sem popoldne in potem še ob 1h zjutraj dala svečko, zdaj ima 37,4. Bomo videli, kaj se bo iz tega izcimilo. Je pa dobre volje in normalno ješča.
Danes bom šla z velikim vozom in enim otrokom na sprehod... tokrat bodo ziher še bolj tupi pogledi padali... user posted image

Kaj kivi je zelo alergen ali se ga sme dati naribanega pri 6 mesecih?

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
4.2.2010 9:54:05   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Marijaa.. HB, da se je vse v redu končalo. Tamali imajo itak več sreče, kot mi vsi skupaj. user posted image

drži!!! so pa res nepredvidljivi ta naša otročaj zvezava

Tamala je včeraj zakuhala na 39,4, sem popoldne in potem še ob 1h zjutraj dala svečko, zdaj ima 37,4. Bomo videli, kaj se bo iz tega izcimilo. Je pa dobre volje in normalno ješča.
naj mine tika taka
Danes bom šla z velikim vozom in enim otrokom na sprehod... tokrat bodo ziher še bolj tupi pogledi padali... user posted image
bodo, bodo, preverjenouser posted image
Kaj kivi je zelo alergen ali se ga sme dati naribanega pri 6 mesecih?
jaz kivija še ne bi

punce, imam zmrznjen grah, kako naj ga jima pripravim?? hvala za pomočuser posted image
šibam na fth, se beremo popoldanuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
4.2.2010 10:31:49   
hedviga
Larči, jaz sicer obožujem grahovo juho. Tamalima pa je še nisem dajala, ker napenja, vsaj mene. Grah sta sicer že jedla v obari, zelenjavni juhici, rižoti... Saj veš po klasičnem receptu, zdušim,zalijem, skuham in nekak na pol spasiram. Čeprav sta cele grahe že basala in bašeta se piškoti in kruhom itd...user posted image user posted image

Kar se pa celih kosov tiče za glodat (je nevemkera spraševala) je sicer fino jih navadit, ampak je treba bit zraven in paziiiiit. Našo mulo smo že okoli obračali, ker se ji skorje ni dal več lizat in si jo je zbasala komplet v usta in probala to konzumirat. Pa še brezzoba je user posted image user posted image

Taški, ne se zaje.bavat...user posted image user posted image Jaz nisem ebay, da bi licitirala, bom samo upalila user posted image user posted image user posted image

Blanč, se klanjam za dizertacijo na temo spletnih nakupov!! Midva kupujeva po netu(oz to počne možič) tehnično robo. Ampak meni se s tem ne ljubi,pa cenkat, nimam nobenega talenta, grem rajš v štacuno. user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
4.2.2010 11:02:02   
Barbk
Mam tri minute časa...user posted image  Brina komej zaspala, Žiga se pa tleh na podlogi kotrli...In tolk (3 minuta) rabi, da se iz enga konca podloge skotali pod Mančino posteljo in pol sem tam zagozdi, tale glistič moj mali, in valda joooook. Zdajle sva spet majco preoblekla, podloga bi tudi mogla iti v pralni stroj...Mah danes naj jo še ene 25-krat označi z bruhkoti, jutr pa prat. user posted image  Na zdaj je že pri meni v naročju, je bil res že tečen, pa pobruhal u iber že ta drugo majčko...user posted image  in zdaj me bo od tegote sklofal, ker mu ne pustim klofat po tipkovnici. Čist je nor na tehniko-daljinci, mobiteli....user posted image
Marija kaj jaz to berem-res HB, da se je vse srečno končalo.

-vponedeljek smo imeli razvojno, pa je bila dr. kar zadovoljna, no na konce je ugotovila, da se Brina še zmer ful zvija, jo zateguje...No s težo, sploh Žigatovo, ni bila zadovoljna. Je rekla, da sicer je nekaj malega špehca na nogicah, da pa to ni to. Jo je čist zadel ko smo po vaganju ugotovil, da je Žiga v 1 mescu pridobil le 70g, Brina pa 190g ob isti prehrani, tudi količinsko.. Ma na saj zdej po morm it...Žiga cvilič se javlja na raport...user posted image  Pridem nazaj....user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
4.2.2010 11:05:13   
pikatara
Hedi bogica ti. Pri nas sta že dvi noči grozni, ampak sta vsaj prej tri dni spala. Ob 23 je mala pri nama pristala, ker ni hotla več spat. Pol je pa pri nama eno uro tv gledala. Ob 24 smo končno vsi zaspali, ob 2 pa alarm pri Patriku. Dere se ko sraka in ga sploh ni mogoče potolažit, traja ene 5 min. Bogi sosedi. Pol smo pa vsi skupi spali, sam da sva z malim imela glave pri nogah, da se ne butata med sabo. Oči je Karolini ene parkrat dudo dal in jest, Patrik pa me je dvakrat butal po glavi, vlekel za nos, mi tlačil prste v usta. Sem se okrog obrnila, da me ne bi dosegel in bi spal, pa me je za lase vlekel. Danes sem pa do sedaj in slabe volje, ker že dve noči ne spim, spucala generalno celo stanovanje. Od začetka je še Karolina tulila in hotla bit v rokah, pa je obupala in se lepo igrata.

Shadow jaz jima dajem olivno olje v hrano. Kivi po 9 mesecu, prav tako vse citruse.

Hvala vsem za inštrukcije za e bay.

Marija si predstavljam tvojo grozo.ž

Larči grah v rižoto daj.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
4.2.2010 11:31:34   
pikatara
Kaj sploh kopujemo igrače:
user posted image
Za hoduljico je premočan, jo kar prevrže, s stolom gre pa po celem stanovanju.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
4.2.2010 11:33:03   
pikatara
Mogoče bo zdaj šlo
user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
4.2.2010 11:42:43   
Barbk
Pika, ma je faca.user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
4.2.2010 11:49:19   
Barbk
Bejbike dajte mi plis povedat, kako so vaši škrati jedli na začetku GH. Mi imamo kar nekaj težav-Žiga je sicer bolj jedec in žličko kar obvlada, sicer hrano bolj pogoltne (tko se slišuser posted image ), Brina, prinčepesa naša, pa vse ven pljuva, in pomoje glih ne ve kaj naj bi ta žlička pomenila in kaj z njo počet. user posted image  Ma saj tele moja dva ga pri hrani mal biksata. Brina po flaš ful lepo pije in tud hitro, Žiga, Žigaaaaaa si pa vzame cajt. Pa ful se sliš ko vleče cucelj, kar cmoka zraven in traja in trajaaaaaa...tud pol ure, da zdonfa tistih bogih 130ml. Za po.pi.zdi.tit, vam povem.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
4.2.2010 12:05:13   
Shadow
Barbk, mi smo imeli na začetku identične težave z žlico, a po kakih dveh,treh tednih sta jo obvladala. Kar se flaše tiče, sem kak mesec nazaj enostavno zamenjala cucelj za onega z večjo luknjo (od 6 mesecev naprej), ker je tudi pri nas trajalo celo večnost, da sta pojedla (sploh zvečer). na začetku sta se malo davila, ker je bil naenkrat večji curek, zdaj pa je ok in pojesta flašo en-dva-tri.

Pika, hvala za nasvete glede olja in kivija. Mali pa že pohištvo prestavlja, lepo! user posted image user posted image user posted image
Moje sočutje za pestre noči... saj počasi prihajamo vsi za vami, tak da zdaj jamrate ve, kmalu pa bomo še ostale. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
4.2.2010 12:49:01   
4pikice
Jest bi vas tud že enkrat rada spoznala, tko zares, pa da še kakšno rečemo, ne,da si samo pišemo.

morda kak predlog?

2+1=4pikice

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
4.2.2010 14:17:51   
blanč
Bemti, napisala kilometrski post pa ga je zbrisalouser posted image user posted image user posted image
Bom še enkrat zvečer.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
4.2.2010 14:43:16   
Belen
mene zanima, če ima katera to??? oz. če katera prodaja???? user posted image user posted image user posted image sej ni nujno da je lih tak,ampak neki podobnega user posted image user posted image user posted image

http://www.bolha.com/oglas383717388/slika0/otroski-poganjalci

user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
4.2.2010 16:07:34   
Alenka-8
Belen, mi mamo taka dva:

user posted image

user posted image

Prvi je boljši, ker se potem sestavi v poganjalčka s prikolico in je tako dalj časa uporaben. Drugi pa se lahko sestavi v aktivnostno mizico. Naša dva ful šibata s tem po stanovanju. Najboljši šport trenutno, da Jaša s to hoduljico lovi Lano, ki seveda tuli in cvili. Ravno prej sem jima oba zaplenila, ker ni bilo več za zdržatuser posted image Je pa res, da ko mali hodijo s tem poganjlačkom, se ful naprej držijo, tak da po moje ni dobro, da preveč "trenirajo" s tem.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
4.2.2010 16:18:22   
Belen
alenka ja...super.... kdaj sta pa jih začela uporabljat??? pri kolkih??? meni se zdi mal drago,da dam 2X50 eur za nowe.... user posted image user posted image user posted image user posted image že tako za dwojčke wedno 2X weč porabimo..... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
4.2.2010 16:22:59   
Alenka-8
alenka ja...super.... kdaj sta pa jih začela uporabljat??? pri kolkih??? meni se zdi mal drago,da dam 2X50 eur za nowe.... user posted image user posted image user posted image user posted image že tako za dwojčke wedno 2X weč porabimo..... user posted image user posted image user posted image

Pri 11 mesecih sem jima dala. Pa saj ne rabiš dveh kupovat, po moje. Mi smo imeli samo eno, potem pa smo eno še dobili za darilo. Sama ne bi dveh kupila, ker mi to niti niso kaj zlo uporabne zadeve. Sej po eni strani so fajn no, ma po drugi pa ne vem. Saj sem rekla, da drža otroka, ko hodi ob tej hoduljici, ni lih optimalna.
Mal po Bolhi poglej. Tisti naš prvi na slikici, Tomy, stane res okol 50 eur ja. Una druga hoduljica pa je bla okol 20. Baby center ima. Vsaj pred novim letom so imeli.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
4.2.2010 16:26:05   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

alenka ja...super.... kdaj sta pa jih začela uporabljat??? pri kolkih??? meni se zdi mal drago,da dam 2X50 eur za nowe.... user posted image user posted image user posted image user posted image že tako za dwojčke wedno 2X weč porabimo..... user posted image user posted image user posted image

Pri 11 mesecih sem jima dala. Pa saj ne rabiš dveh kupovat, po moje. Mi smo imeli samo eno, potem pa smo eno še dobili za darilo. Sama ne bi dveh kupila, ker mi to niti niso kaj zlo uporabne zadeve. Sej po eni strani so fajn no, ma po drugi pa ne vem. Saj sem rekla, da drža otroka, ko hodi ob tej hoduljici, ni lih optimalna.
Mal po Bolhi poglej. Tisti naš prvi na slikici, Tomy, stane res okol 50 eur ja. Una druga hoduljica pa je bla okol 20. Baby center ima. Vsaj pred novim letom so imeli.

prwega ste kupli nowga????

ja w BC so imeli na igrače popuste....zdej pa....no sej bom šla mal pogčledat..... prawiš,da niso tako zanimiwe igrače otrokom???? user posted image kr widim da jih ima dosti to hoduljo,.....
kaj ostale??? hedi??? noki??? imate te reči???

na sploh pa...katere igrače so najbolj zanimiwe???? pri nas še wedno te enostavne ropotulje user posted image user posted image user posted image
medvedki in lončki pametni..... to wse še ni zanimiwo.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
4.2.2010 16:30:12   
Alenka-8
prwega ste kupli nowga????

pred ca 4 leti za nečakinjo. Ful bolj uporaben kot drugi, pa tudi bolj stabilen.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
4.2.2010 17:26:35   
macko
belen, sem glih opazila da te zanmajo teli poganjalčki, dons je pršu katalog od pikapolonice, ga prodajajo za € 34,90, pa še 15% popust je do 7 februarja, ker praznujejo 15 let. Poglej katalog tukaj, je na 9. strani

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
4.2.2010 17:27:52   
macko
bravo jest user posted image , ratala povezava

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
4.2.2010 19:25:31   
Belen
macko hwala...bom pogledala user posted image

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?