|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
3.2.2010 21:42:23   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ledenka Za tipkanje ne rabiš glasu user posted image user posted image

zato pa sem tule user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
3.2.2010 21:42:36   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Da nas mal nasmejim, tkole nekak pri meni zgleda user posted image user posted image

sva že dve!!! dej roko prjatlca! user posted image

Oooo!!! To pa ni lepo da mene opravljata za hrbtomuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
zdej mamo pa lahko že klub

dokler ne bomo pozabile imena Mrlačnik, bomo še čisto OKuser posted image Vse ostalo lahko počaka.

dajte tud mene notr v ta klub! jaz se iscem dalljinca....in zarad tega gledam ta butast film na slo1....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
3.2.2010 21:44:07   
Tanja_
Dober večer!

Kako ste kaj punce?

Jaz user posted image user posted image - se učim, poleg tega pa še voluntiram. Se pravi,da mi za učenje ostanejo 3 urice dnevno, ko H. zaspi in preden tudi sama omagam.Nisem nič brala, kaj se kej dogaja?imamo kako novo nosečnico?Vas desci ubogajo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
3.2.2010 21:44:40   
majana79

Ledenka Za tipkanje ne rabiš glasu user posted image user posted image

O skupnem pikniku smo se neki pogovarjale že na večerji, to je čist fajn ideja. Vsak neki prnese za jest in za pit, samo res more bit velik prostor.

Lahko gremo u Tivoliuser posted image

ja tut lahko, pri nas user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
3.2.2010 21:46:12   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Dober večer!

Kako ste kaj punce?

Jaz user posted image user posted image - se učim, poleg tega pa še voluntiram. Se pravi,da mi za učenje ostanejo 3 urice dnevno, ko H. zaspi in preden tudi sama omagam.Nisem nič brala, kaj se kej dogaja?imamo kako novo nosečnico?Vas desci ubogajo?

ooo lej jo user posted image

nosečnic ni, desce si menjavamo, danes je bil moj pri flaski, za jutri ne vem kateri gre h keri user posted image user posted image

zdej planiramo večerjo in piknik user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
3.2.2010 21:46:23   
FLASK_A
Ja, fino. Vsaka nekaj pa bouser posted image
Piknikov imamo pa lahko več če bo več lokacij. Sej nam ni treba zdej samo enega izvestuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
3.2.2010 21:48:18   
FLASK_A
Dober večer!
Kako ste kaj punce?

ej jo user posted image
nosečnic ni, desce si menjavamo, danes je bil moj pri flaski, za jutri ne vem kateri gre h keri user posted image user posted image

Tanja!!!!!user posted image Si bila pogrešana!!!

Jutri je tvoj desc na vrsti za menjavo. Lahko si sam izbere h kateri bo šel... user posted image user posted image user posted image

Aha, piknik pa imamo. Enega pri meni, enega v Tivoliju. Maja in junija.

Ti vse sporočimo, nič ne boš zamudila.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
3.2.2010 21:49:15   
Tanja_

Dober večer!
Kako ste kaj punce?

ej jo user posted image

Jutri je tvoj desc na vrsti za menjavo. Lahko si sam izbere h kateri bo šel... user posted image user posted image user posted image

japajade

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
3.2.2010 21:49:24   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ma ja tisti baricevic je imel ful vez..... pa ja...na koncu je postal dogi fud kot je rekla KatMat.... men se zdel bolj za kaksne chiuaue ali majhne pese.... (ne vem kje sm enkrat slisala da je menda naredil operacijo, od she postal he.... zdaj ce je resnica ne vem...)

tole o operaciji je res, je bil prvi v Jugoslaviji, ki je to naredil. pa veze je tud mel, roka roko umije...

user posted image user posted image user posted image OMG OMG ma res?!?!?! ok verjamem da je...sam sm se sokirana... mislim tko ko izves da so govorice resnica... a mislim je bil grd kot moski...kaksen je bil ko je bil zenska??? user posted image (ok zdaj pa sm sla na crni humor....user posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
3.2.2010 21:49:45   
FLASK_A

Dober večer!
Kako ste kaj punce?
Jaz - se učim, poleg tega pa še voluntiram. Se pravi,da mi za učenje ostanejo 3 urice dnevno, ko H. zaspi in preden tudi sama omagam.Nisem nič brala, kaj se kej dogaja?imamo kako novo nosečnico?Vas desci ubogajo?

ej jo
nosečnic ni, desce si menjavamo, danes je bil moj pri flaski, za jutri ne vem kateri gre h keri
zdej planiramo večerjo in piknik

Tanja!!!!! Si bila pogrešana!!!

Jutri je tvoj desc na vrsti za menjavo. Lahko si sam izbere h kateri bo šel...

japajade

Joj no... A bom mogla zdej vseh teh današnjih 11 strani prebrat da ti najdemuser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 3.2.2010 21:50:11 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
3.2.2010 21:52:38   
Tanja_
Evo sem prebrala zadnjo stran-lake ful dobra je tale gospa...user posted image

Vidim, da bo večerja?Kdaj pa?Mi je pa všeč ideja za Mons,da gremo še kam drugam sprobat kelnarje.Aja, moram najprej mojega prašat, če lahko gremuser posted image

flaska jutri praviš, da mora naokoli?A lahko pojutrišnjem, jutri ga ne bo?user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
3.2.2010 21:53:30   
FLASK_A
Nočko! Morm it spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
3.2.2010 21:56:13   
lake
Kaj pa je narobe če bi samo sladice prnesle, jst sm za.

Tanja Prjatlca, sm ti že hotla sms poslat kje se potepaš.

Glej jo no, komentirala je na to da je bla pogrešana, to da je pa njen jutri na vrsti za menjavo, pa ne user posted image user posted image

Ivana Za daljinca poglej pod kavčem, jst ga ponavad tm najdem.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
3.2.2010 21:59:04   
majana79

Dober večer!
Kako ste kaj punce?

ej jo user posted image

japajade

user posted image

kr pejt vse za nazaj prebrat, pa boš vidla! (užaljena!)

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
3.2.2010 22:00:37   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ma ja tisti baricevic je imel ful vez..... pa ja...na koncu je postal dogi fud kot je rekla KatMat.... men se zdel bolj za kaksne chiuaue ali majhne pese.... (ne vem kje sm enkrat slisala da je menda naredil operacijo, od she postal he.... zdaj ce je resnica ne vem...)

tole o operaciji je res, je bil prvi v Jugoslaviji, ki je to naredil. pa veze je tud mel, roka roko umije...

user posted image user posted image user posted image OMG OMG ma res?!?!?! ok verjamem da je...sam sm se sokirana... mislim tko ko izves da so govorice resnica... a mislim je bil grd kot moski...kaksen je bil ko je bil zenska??? user posted image (ok zdaj pa sm sla na crni humor....user posted image )

hm, nimam pojma. ma ne bi mu nikol dala, da je bil ženska... pa nikol ni skrival tega o operaciji.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
3.2.2010 22:01:17   
majana79

Vidim, da bo večerja?Kdaj pa?Mi je pa všeč ideja za Mons,da gremo še kam drugam sprobat kelnarje.Aja, moram najprej mojega prašat, če lahko gremuser posted image

19.2.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
3.2.2010 22:04:10   
Tanja_

Kaj pa je narobe če bi samo sladice prnesle, jst sm za.

Tanja Prjatlca, sm ti že hotla sms poslat kje se potepaš.

Glej jo no, komentirala je na to da je bla pogrešana, to da je pa njen jutri na vrsti za menjavo, pa ne user posted image user posted image

Ivana Za daljinca poglej pod kavčem, jst ga ponavad tm najdem.

A si sigurna da ne za vazo z rožamiuser posted image

majanči ne bit kuj užaljena. Heeec....Sej jst sm vas tud pogrešala-ste bolj zanimive, kot tale literatura.

lake sej sm komentirala, da jutri ne more, če lahko v petek?user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
3.2.2010 22:05:28   
majana79
no, lepo da si nas user posted image zdej pa glej da 19. prideš, naju bo lake spet taxirala user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
3.2.2010 22:08:43   
ledenka
punce moje, jaz grem spat... oz. perilo obesit, pa spat. sem čist out.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
3.2.2010 22:10:02   
Tanja_

no, lepo da si nas user posted image zdej pa glej da 19. prideš, naju bo lake spet taxirala user posted image

Hm, bom zdaj jaz peljala, k naju lake skoz taksira. Če sta seveda za?

Jaz tud grem, ker imam še veliko za prebrat!

Čao lepotice!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
3.2.2010 22:30:47   
lake
pa mi je ratal perilo zlikat.

Tanja
Men sicer ni panike taksirat, lahko pa pelješ.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
3.2.2010 22:31:14   
majana79
lake, a prideš še k men? user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
3.2.2010 22:32:07   
Anonimen
spet jazuser posted image  Tanja_ pridna si! vse se ti bo pozitivno obrestovalo!user posted image

sem vas morala prebrati, da sem dobila rdečo nit,... pa skušam delovati malo drugače kot oseba s kakšnim sindromom že??

KatMat upam, da tvojemu klikne in da se bo rade volje preselil skupaj z vama! jesen bo lepa!
sem si zapisala tvojo novo telefonsko, da te naslednjič zagotovo pokličem nazaj!
pa upam, da se stanje tvoje sestrice izboljša, ker to je pa že user posted image  _user posted image !

lake, čestitke T. za zobek!

vrtci,... ah, ja. sicer: sama sem tako ali tako samo eno prošnjo oddala. če bo, bo v redu, če ne bo, imam plan B, na srečo.
drugače: vrtci mi sploh niso všeč. vse bolj premišljujem, da preveč zatrejo tiste, ki niso v mejah povprečja. pa če se še tako trudijo vzgojitelji in vzgojiteljice. pa saj_ sem tako ali tako čudna (že od vrtca daljeuser posted image )

VHM, tvoja ideja se mi zdi prav v redu,... in FLASK_A majski, junijski, julijski... piknik še boljša (lahko izkoristimo tudi senčico in igrišče v Mostecu)...

na, pa je šel spomin zlate ribice...

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
3.2.2010 22:37:16   
Anonimen
aha, tubby, mi imamo_ pravzaprav jaz imam probleme z U. uspavanjem... zaspan do konca (npr. moja tašča bi ga samo pogledala pa bi že spal), a ga nikakor ne uspem spraviti pod veke...

vstane, se joka_ ga dam na jošk, me grize (ja, kmalu bova nehala z dojenjem, ker tako ne gre več!), praska, vleče,... hrbet v lok_ kot je zadnjič meduzica napisal, je tudi on sposoben glavo zasukati povsem nazaj_ pravzaprav je tako začel spati (bi me moralo skrbeti??)

tako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3374
3.2.2010 22:37:56   
majana79
grem gledat H. user posted image

nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?