|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
3.2.2010 20:58:56   
FLASK_A
Majanauser posted image Ti maš tut eno tolk zarukano P kot je našauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
3.2.2010 21:00:39   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

eno vprasanje, ce katera ve - a ma fructal v ajdovscini kaksen diskont/trgovino zraven tovarne?

ja v ajdovščini je en diskont. Zoja10 hodi tja, ti bo znala ona najboljš povedat. Piši ji na ZS, ker se uči.

Naš tavelik je tudi krehat začel.

ja uni psi so pa lastnika dobesedno požrl, grozno. Tisti napad na tistega tržičana pa sploh ni bil sankcioniran. veze in poznanstva. On napaden in v življenski nevarnosti, njegova žena je bila pa noseča.brrrr.

Flaska koktajl zgleda čudovito !!!! Sem gledala kaj imata tiste semenke na mizi user posted image . Kaj je je bil: cosmopolitan?

Ta just je pa ful hot roba user posted image .

hvala hvala leela!
ma ja tisti baricevic je imel ful vez..... pa ja...na koncu je postal dogi fud kot je rekla KatMat.... men se zdel bolj za kaksne chiuaue ali majhne pese.... (ne vem kje sm enkrat slisala da je menda naredil operacijo, od she postal he.... zdaj ce je resnica ne vem...)

ma zgubla po stanovanju daljinski...iz zdaj gledam en butast film na SLO1....ma kva je to!?!?!?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
3.2.2010 21:03:59   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

pupek spi, moj je šel na fusbal, jst pa kaj kmalu na kavč user posted image

Sem pa brala tut jst tole o bulmastifih. Mislim, da se je tale beričevič ivani zdel nekam ženskast. Moja mat je rekla, da je on včasih bil ženska, pa je spremenil spol, tako da se ti nič čudno ni zdelo user posted image

user posted image user posted image aaaaaaah potem pa to nisem samo jaz slisala! vsakic ko sem sla v ambulanto sm ga ful gledala, da bi vidla ce je res ali ni!!!!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
3.2.2010 21:12:12   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Majanauser posted image Ti maš tut eno tolk zarukano P kot je našauser posted image

ta je bla nadomestna... user posted image ne vem kje je naša, je tut jutr ni, na obvestilih pa nč ne piše

kr neki

spet jem user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
3.2.2010 21:14:12   
lake
Majana Kaj je bla to za ena?

Da nas mal nasmejim, tkole nekak pri meni zgleda user posted image user posted image

Pred kratkim sem pri sebi opazila najnovejšo bolezen, tako imenovano SSPPK, kar je »S starostjo pogojeno pomanjkanje koncentracije«. Pri meni se je pokazala na naslednji način: Odločila sem se, da zalijem vrt in ko sem šla po kolut s cevjo, sem opazila, da tudi mojemu avtomobilu ne bi škodovala kakšna kaplja vode, ker je že precej umazan. Odpravila sem se torej po ključe od avta, da bi ga zapeljala na prostor za umivanje. Ob tem sem opazila, da poleg ključev leži še neodprta pošta. Pomislila sem, da bi bilo pametno pogledati, ali ni med njo kakšna položnica, ki bi jo bilo potrebno plačati Odložila sem torej ključe na mizico in začela pregledovati pošto. Ob tej je bila tudi cela vrsta reklamnih letakov, ki je jih treba takoj vreči v koš za papir, zato sem to takoj naredila. Ob tej priliki sem se zavedala, da so vse posode za smeti, se pravi, tista za plastiko, pa tudi tista za ostale odpadke, kakor tudi koš za papir polne in bi jih bilo treba odnesti v kontejnerje. Lahko bi vzela s sabo tudi pismo, ki sem ga sinoči napisala  in ga vrgla v poštni nabiralnik, ki ni daleč od kontejnerjev, sem pomislila. Zraven pisma je bil lonček s kavo, ki sem jo prej pila, a se je že ohladila. Pomislim, da nič zato, saj si lahko skuham novo. Vzamem torej lonček in se odpravim v kuhinjo, in opazim, da v jedilnici v vazi na mizi venijo rože. Odložim torej lonček na omarico in hočem vzeti vazo v roke, ko na omarici opazim moja očala, ki sem jih vse jutro iskala. Nujno je, da jih odnesem na delovno mizo, da bom vedela, kje so. Ampak najprej so na vrsti rože, ki so res potrebne sveže vode. Zato očala odložim, vzamem vazo, ko pa za njo zagledam daljinca od televizije. Večer ga bomo vsi iskali, če ga zdaj ne dam na mesto v dnevni sobi, kamor spada. A pomislim, da to vseeno lahko še počaka, dokler ne dam rožam sveže vode. Zdaj torej končno z vazo v roki grem v kuhinji k lijaku in točim vodo. Ob tem pri moji nerodnosti, poškropim kuhinjsko linijo, pa tudi po tleh steče kakšna kaplja. Zato odložim vazo in grem v kurilnico, kjer imam močo viledo in druge pripomočke za brisanje linije in tal. Vračam se torej v predsobo in razmišljam, kam sem se sploh napotila in kaj sem želela narediti… In rezultat: vrt ni zalit, avtomobil ni umit /pa tudi ključev ne najdem/, na omarici je lonček z mrzlo kavo, rože ob vazi so že popolnoma ovenele, pisma nisem poslala in položnic nisem plačala  /saj tudi pisma in položnic ne vidim nikjer/, nekje sem zapravila očala in TV programe prestavljamo ročno, ker daljinec se je nekam skril. Sem vsa začudena, da ni nič končano, čeprav se ves dan nisem niti ustavila in sem kar krepko utrujena. Najbolje, da grem pogledat, ali sem dobila kakšen e-mail… Ne se smejat, ker če takšnih situacij še niste doživeli, to ne pomeni, da ste od njih zelo oddaljeni, kajti vsakogar nekaj podobnega čaka.                                                           

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
3.2.2010 21:14:55   
majana79
aja, lina

user posted image

dej, 19. pridi no!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
3.2.2010 21:15:58   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana Kaj je bla to za ena?

Goluhova

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
3.2.2010 21:16:46   
VHM
Živjo vsem skupaj...
Saj vas niti ne bom brala za nazaj - se vedno sprašujem, kako vam znese toliko napisat in tako fajn čvekat. Mene namreč tale moja princeska okupira čez celotni dan in ni šans, da uspem naredit še kaj drugega. Samo med tem ko spi, to je pa tako ali tako bolj poredko.

Vidim samo, da je zopet večerja (=srečanje) pri Mrlačniku. Super! Pridem. Imam pa en predlog. Zakupimo tisto sobico kot zadnjič, oni pa pripravijo mize v enem kotu, vsepovsod na vogalih pa stole. Potem se zmenimo, da naredijo en self-service za cca 20 evrov po osebi (hrana), pijačo pa naroči in plača vsaka posebej. Tako imamo torej self-service, možnost, da se usedemo, vsekakor pa tudi idejo, da se med seboj več družimo. In še oni naredijo več vrst hrane in tako bomo lahko vsega po malo probale. Kaj pravite?

To stvar bi nam precej fajn lahko pripravili na primer v hotelu Mons (na obvoznici) v njihovi restavraciji Atrium, tako da če želite, lahko tam organiziramo. Nas bi pa moralo biti vsaj nekih 15, da bi se to restavraciji (eni ali drugi) izplačalo...

Javite se kaj.
In ja, obljubim, da naslednjič prinesem "tadoberfotoaparat" in vas vse malce bolje in lepše ovekovečim... :-)

Imejte se še naprej lepo!!!!
VHM.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
3.2.2010 21:17:26   
majana79

Da nas mal nasmejim, tkole nekak pri meni zgleda user posted image user posted image

sva že dve!!! dej roko prjatlca! user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
3.2.2010 21:20:57   
VHM
Ej Lake...
Tale tvoja zgodba danes je pa ZAKON!!!
Sploh ne vem zakaj imam občutek, da se je to meni že neštetokrat zgodilo.... user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
3.2.2010 21:24:15   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Oooo!!! To pa ni lepo da mene opravljata za hrbtomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
3.2.2010 21:26:06   
majana79

user posted image user posted image user posted image

zdej mamo pa lahko že klub

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
3.2.2010 21:27:52   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image
zdej mamo pa lahko že klub

dokler ne bomo pozabile imena Mrlačnik, bomo še čisto OKuser posted image Vse ostalo lahko počaka.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
3.2.2010 21:30:05   
ledenka
M. je končno zaspal, jaz sem popolnoma brez glasu, mojga s sirupom proti kašlju in ampulami s fiziološko še ni... skratka, it gets better and better user posted image

lakeuser posted image poznamo take primere, ja user posted image

VHM, meni se zdi to super ideja user posted image kaj pa ostale?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
3.2.2010 21:30:07   
FLASK_A
Lejte kaj dela ena naša foRRumašicauser posted image

KLIK

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
3.2.2010 21:31:37   
ledenka

KLIK

uau!

a že veste, kako boste praznovale 1. RD? ko smo že pri tortah... maj je tak lep mesec, se da že zunaj naredit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
3.2.2010 21:33:55   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
KLIK

uau!
a že veste, kako boste praznovale 1. RD? ko smo že pri tortah... maj je tak lep mesec, se da že zunaj naredit user posted image

Jaz predlagam da bi za vse naše majčke pripravili en skupni piknik. Povabim k sebi domov, da nam bo komotuser posted image Sem že ful razmišljala da bi vas povabila poleti in to bi bila res dobra priložnost.

Ste za?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
3.2.2010 21:34:52   
FLASK_A
Če imate boljši predlog, kar na plan!

Aja, to bi bil lahko družinski piknik... Tako da moški lahko pridejo zraven, da se bodo še oni malo družili. Nevem, zbiram ideje in predlogeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
3.2.2010 21:35:31   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
KLIK

uau!

Jaz predlagam da bi za vse naše majčke pripravili en skupni piknik. Povabim k sebi domov, da nam bo komotuser posted image Sem že ful razmišljala da bi vas povabila poleti in to bi bila res dobra priložnost.

Ste za?

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
3.2.2010 21:36:22   
ledenka

Če imate boljši predlog, kar na plan!

Aja, to bi bil lahko družinski piknik... Tako da moški lahko pridejo zraven, da se bodo še oni malo družili. Nevem, zbiram ideje in predlogeuser posted image

sem za, zmeraj user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
3.2.2010 21:37:26   
FLASK_A
Moj pravi da bo pekeluser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
3.2.2010 21:38:18   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ma ja tisti baricevic je imel ful vez..... pa ja...na koncu je postal dogi fud kot je rekla KatMat.... men se zdel bolj za kaksne chiuaue ali majhne pese.... (ne vem kje sm enkrat slisala da je menda naredil operacijo, od she postal he.... zdaj ce je resnica ne vem...)

tole o operaciji je res, je bil prvi v Jugoslaviji, ki je to naredil. pa veze je tud mel, roka roko umije...

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
3.2.2010 21:38:43   
lake
Ledenka Za tipkanje ne rabiš glasu user posted image user posted image

O skupnem pikniku smo se neki pogovarjale že na večerji, to je čist fajn ideja. Vsak neki prnese za jest in za pit, samo res more bit velik prostor.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
3.2.2010 21:40:01   
FLASK_A

Ledenka Za tipkanje ne rabiš glasu user posted image user posted image

O skupnem pikniku smo se neki pogovarjale že na večerji, to je čist fajn ideja. Vsak neki prnese za jest in za pit, samo res more bit velik prostor.

Lahko gremo u Tivoliuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
3.2.2010 21:41:35   
ledenka

Moj pravi da bo pekeluser posted image  user posted image user posted image user posted image

pa vsaka od nas nekaj pripravi, pa je user posted image sam se mormo zmenit, katere bojo pripravle kaj, da ne bomo na koncu vse prišle s sladicami user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?