|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
2.2.2010 19:14:56   
TAMIKA3
ku-ku user posted image user posted image
mi v pidžamah, mai je na onem svet
marin v postelji bere
tian in tristan imata dirke po dnevni
ata šel tankat, danes je bil varuška user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je mami bila v šoli na sestanku za jesenskega prvošolčka user posted image user posted image kako čas beži OMG
hvala vsem za user posted image ... mislim, da so pomagale user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image še ostale dat v postelje
bye bye

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
2.2.2010 19:26:13   
TAMIKA3
onasiss...  olja. kako služba? pa evita in vito?
rebeka...  uživajte na dopustu, da ne bo v službi potem tako hudo. a se ne moreš zmenit za boljši delovni čas?
brk... user posted image user posted image user posted image za magistersko nalogo. mene še pa diploma vedno čakauser posted image user posted image user posted image user posted image za nika, da bo čimprej zdrav
kolumbo... upam, da si se kaj spočila. user posted image user posted image za pizzamana
sjmm... jaz ne vem kako ti vse to znese- kuhinja, cunje, računi....user posted image ...super mama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas

urša... vidim, da si že čist v praznovanju user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša... tudi to mora bit v življenju, da lažje gremo spet naprej user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image za florja

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 2.2.2010 19:39:37 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
2.2.2010 19:37:56   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm ja ti maš tud eno tako čudno taščo k je ne najdeš vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image A se vsaj za roj. dan vnučkov kej potrudi - pride isti dan čestitat al kr pozabi.

ČESTITAT PRIDE PA 20E prinese, no, sej ponavadi jo povabimo...pa zmeraj slišimo...joj, k mate toookkk otrok ...morm kr 4x na let dat 20 e na stran......bi ji jih vsakič najrajš kr vrnilauser posted image , sem ji pa letos povedala, da bistvo ni v darilu, ampak da se malo podružimo in kej pojemo, popijemo dobrega....ko je imel Mihec roj. dan  marca...sem bila še pod vplivom porodnih hormončkov in devetih nebes k smo Majčija dobil...pa mi je kr iz ust padl....no, ni blo kakega odziva na to...je čez en mesec isto lajno ponovila k je imela Saška roj dan...sam pri nas je tko, da pred otroci jz ful ne upam nič kritizirat, vedno pravim, naj gredo kej dol pozdravit...sta le stara starša...sam otroc ju sploh ne šmerglajo odkar so mal večji...no, sej prej ni blo nič bolš..sam so vsaj šli mal dol...takrat k mi2, zdej pa pravjo...ja, ja..vidva kr pejta dol na kafe...mi se mormo učit...pa kva še in pol pride tašča vsa užaljena...da jih še dol ne pustiva ipd...v glavnem sam en prepir išče....mene je kr groza če mali kdaj joka...pol ona misli, da ga še kej maltretiram revčka...glih včeri zvečer je gor prišla k smo mu nosek pucali...da kok ga mučmo...naj ga raj na zrak peljemo, da je zato bolan k je sam notr...pa ga je vročina kuhala, ves bogi...bil k cunja..zuni pa -9????????? ma sem šla kr v spalnico, ker je blo ozračje za skregat se...tega pa ne maramuser posted image

tvoji user posted image user posted image user posted image user posted image dobijo vsaj to, mojim user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne čestitata, se prideta gor samo slikat, ker ju grejo user posted image iskat user posted image user posted image user posted image user posted image no tako imamo mi user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
2.2.2010 19:46:53   
Urša08
čer

Eto mi smo že stuširani, v pidžamicah. Otroka še ne spita, se malce pojata naokoli, sej mata še mal fore.

Onasiss za doklade sem oddala, za dohodnino mi oz. nam pa ni treba - moj uveljavlja otroke že čez leto. Vam pa super za dinarčke user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika ajoj pa sej kr ne morem verjet da so tud take babice pa dediji user posted image user posted image user posted image user posted image da jih more še otrok it iskat za slikatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
2.2.2010 19:53:53   
TAMIKA3
na žalost user posted image user posted image user posted image user posted image   saj ne želim, da kaj nosita, ker vem, da nimata €, voščit bi pa vseeno lahko prišla
imajo vsaj mojo mami, da jih razvajauser posted image user posted image user posted image user posted image

bejbe... nočkouser posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 2.2.2010 19:55:43 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
2.2.2010 20:14:48   
Urša08
Tamika nočko, pa spočij si, naberi moči user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
2.2.2010 20:20:40   
baki
evo mene ,dons mi sploh niso naredlo odščipa.mater je bla panika.mi je vzela bris za neke viruse.če bo negativen čez 6 mesec kontrolače pa pozitiven pa ne vem ker je govorila po dohtersko.sem vidla da lahko moj brez panike poskrbi za otroke.sem prišla domov od gin. pol pa je moj reku naj grem še na roditejskega za katjo,da bo kr on mel otroke.sem prišla domov so se kopali.user posted image user posted image user posted image tk da vidim da mu ni problem.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
2.2.2010 20:29:10   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Sjmm ja ti maš tud eno tako čudno taščo k je ne najdeš vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image A se vsaj za roj. dan vnučkov kej potrudi - pride isti dan čestitat al kr pozabi.

ČESTITAT PRIDE PA 20E prinese, no, sej ponavadi jo povabimo...pa zmeraj slišimo...joj, k mate toookkk otrok ...morm kr 4x na let dat 20 e na stran......bi ji jih vsakič najrajš kr vrnilauser posted image , sem ji pa letos povedala, da bistvo ni v darilu, ampak da se malo podružimo in kej pojemo, popijemo dobrega....ko je imel Mihec roj. dan  marca...sem bila še pod vplivom porodnih hormončkov in devetih nebes k smo Majčija dobil...pa mi je kr iz ust padl....no, ni blo kakega odziva na to...je čez en mesec isto lajno ponovila k je imela Saška roj dan...sam pri nas je tko, da pred otroci jz ful ne upam nič kritizirat, vedno pravim, naj gredo kej dol pozdravit...sta le stara starša...sam otroc ju sploh ne šmerglajo odkar so mal večji...no, sej prej ni blo nič bolš..sam so vsaj šli mal dol...takrat k mi2, zdej pa pravjo...ja, ja..vidva kr pejta dol na kafe...mi se mormo učit...pa kva še in pol pride tašča vsa užaljena...da jih še dol ne pustiva ipd...v glavnem sam en prepir išče....mene je kr groza če mali kdaj joka...pol ona misli, da ga še kej maltretiram revčka...glih včeri zvečer je gor prišla k smo mu nosek pucali...da kok ga mučmo...naj ga raj na zrak peljemo, da je zato bolan k je sam notr...pa ga je vročina kuhala, ves bogi...bil k cunja..zuni pa -9????????? ma sem šla kr v spalnico, ker je blo ozračje za skregat se...tega pa ne maramuser posted image

tvoji user posted image user posted image user posted image user posted image dobijo vsaj to, mojim user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne čestitata, se prideta gor samo slikat, ker ju grejo user posted image iskat user posted image user posted image user posted image user posted image no tako imamo mi user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, še huje k pri nas....ne vem, kako eni stari starši skoz jamrajo, kok bi imel velik vnukov..tisti srečkoti k jih majo pa tkole....evo sam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
2.2.2010 20:33:54   
sjmm
Naš Maj še tretjič malo oddremal...ne vem kdaj bomo šli dons spatuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa sej ni važn, mi je spet na rokah zaspal..k ga je mal zakuhal...drugač gre mal na bolje...je dons kr ok papcal...sam drugač je sitkan ....samo mami, mami..bošček...se mi že prov smili.

sem šele zdele uspela posodo v prjatlčka zmetat...še od kosila...sam sem skoz mela Majčija, pa noben ni hotu posode vidtuser posted image user posted image

V glavnem mamo še krankenhaus...zdej še malega mal umijem, upam, da bo kej povečerjal, pa svečko v ritko...pol se bomo pa sreči prepustili, kaka bo noč.

no, vs še pol mal prečekiram, če bo kej miruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
2.2.2010 20:35:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

evo mene ,dons mi sploh niso naredlo odščipa.mater je bla panika.mi je vzela bris za neke viruse.če bo negativen čez 6 mesec kontrolače pa pozitiven pa ne vem ker je govorila po dohtersko.sem vidla da lahko moj brez panike poskrbi za otroke.sem prišla domov od gin. pol pa je moj reku naj grem še na roditejskega za katjo,da bo kr on mel otroke.sem prišla domov so se kopali.user posted image user posted image user posted image tk da vidim da mu ni problem.
user posted image user posted image user posted image user posted image za atija-sej znajo,če hočejo oz. morajouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
2.2.2010 20:38:46   
Čebel@
pri nas žeskoraj 1 uro tišinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je revica zvečer tok znatrana da se samo izklopiuser posted image user posted image user posted image .......danes sva v bC kupila prenosno posteljico za k babici,tko da bom mirna da ji ne bo s postelje padla.....pa pri najboljšem sosedu sva otroški pribor na nalepkice vzela-mi je full simpatičenuser posted image user posted image user posted image user posted image jutri moram pa na durs odnest obrazecuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
2.2.2010 20:42:18   
Urša08
Baki superca user posted image

Čebel@ midva sva tud ta pribor vzela mi je tud tok fletkan, ga mata že obauser posted image Pa super za postelcouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
2.2.2010 20:44:09   
Urša08
Jaz sem končala s pospravljanjem kuhinje tko da nama še enga čajčka al pa kakavčka naredim in grem na kavčka. Mam dons Hausa na sporedu potem pa spanje.

Sjmm en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Maja da se končno pozdravi.

lahko nočko vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
2.2.2010 20:49:25   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: baki

evo mene ,dons mi sploh niso naredlo odščipa.mater je bla panika.mi je vzela bris za neke viruse.če bo negativen čez 6 mesec kontrolače pa pozitiven pa ne vem ker je govorila po dohtersko.sem vidla da lahko moj brez panike poskrbi za otroke.sem prišla domov od gin.

Aja a pol ti je bris oz test za HPV virus vzela? Ponavad ga prej vzamejo, preden naredijo odščip. No sej ko boš dobila izvid nazaj boš tud vidla kako pa kaj naprej.
Pa user posted image user posted image za atija k vse zrihta!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
2.2.2010 20:53:50   
Čebel@

Čebel@ midva sva tud ta pribor vzela mi je tud tok fletkan, ga mata že obauser posted image Pa super za postelcouser posted image user posted image user posted image

midva sva jih kar 6 uzelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
2.2.2010 21:13:08   
Čebel@
že vse spite???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
2.2.2010 21:27:53   
Onasiss
user posted image eno vprašanje.... glede na to, da ta mala kašlja in jo malo duši ko kašlja (vročine nima) a bi ve šle v petek na Roglo smučat do ponedeljka s tem, da bi v petek šli v bazene se kopat, v soboto pa naj bi šli malo smučat???user posted image  Zanima me vaše mnenje... hvala

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
2.2.2010 21:32:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

user posted image eno vprašanje.... glede na to, da ta mala kašlja in jo malo duši ko kašlja (vročine nima) a bi ve šle v petek na Roglo smučat do ponedeljka s tem, da bi v petek šli v bazene se kopat, v soboto pa naj bi šli malo smučat???user posted image  Zanima me vaše mnenje... hvala
odvisno kakšna bi bila v četrtek-v enem dnevu se lahko zelo poboljša,ali pa poslabša

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
2.2.2010 21:40:01   
Čebel@
no danes pa samevam tukajuser posted image

grem kar spat........nočkoooooo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
2.2.2010 21:57:31   
Onasiss
čebe@....Ja to je res...samo se mi zdi, da glede na to da jo duši ko kašlja in naj bi šli v bazen in potem iz bazena ven na minus 6 se mi zdi precej tvegano, da spet al pa kaj huje zboli.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
2.2.2010 22:17:46   
tanci29
HEJ HOJ

pa urša ti ta narboljše nadaljevanke zamujaš, gledaš pa hausa k so ga čist razvlekal, men gre že na živce...ma sej sem pa ke ga kdaj pogledam. lepo pankej

onasiss-ahaaaa zdej pa štekam. jest bi šla, samo se nebi kopala v bazenu če te skrbi sprememba...pejte pa raj na kak špancir tam okoli. sam zdej ne vem kok ona to kašlja.

majchy-te zvrcnem jutri zjutraj...upam da te ne zbudimuser posted image

tele manire od vaših babic in dedkov so pa res čist adijo, ampak ja vsak po svoje. jest bi bila užaljena, sam nebi pa glih kakih konfliktov zarad tega delala. sej k smo mi šli u aus tud eriku niso voščli teta in stric se pravi od mojga brat in žena, men se ni zdelo lepo, sam sem si mislila svoje. ne dajo vsi pozornost na vse in se držijo bolj zase kaj češ.

sjmm-naj bo nočka čimdaljša

tamika-a si jih uspela polovit in dat spat

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
2.2.2010 22:17:56   
Ajvy
čer....
ne spremljam glih dost..se opravičujem..služba pobere energijo.....

Tisi nagajajo zobki,,,tak da že par dni skoraj ničč ne je,,.
TArja je bila danes nekaj nerazpoložena....bomo videli

Bodite pridne

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
2.2.2010 22:19:01   
tanci29
aha sem pozabla povedat da ma hana nove rdeče lakaste šolnčke in majčko za k oblekici...mamo vse sam še žurrrr čakamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
2.2.2010 22:20:26   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

čer....
ne spremljam glih dost..se opravičujem..služba pobere energijo.....

Tisi nagajajo zobki,,,tak da že par dni skoraj ničč ne je,,.
TArja je bila danes nekaj nerazpoložena....bomo videli

Bodite pridne

spočijte siuser posted image user posted image user posted image user posted image
kako ti je všeč v službi...si se že privadila ritma

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 22:23:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?