TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ja ti maš tud eno tako čudno taščo k je ne najdeš vsak dan A se vsaj za roj. dan vnučkov kej potrudi - pride isti dan čestitat al kr pozabi. ČESTITAT PRIDE PA 20E prinese, no, sej ponavadi jo povabimo...pa zmeraj slišimo...joj, k mate toookkk otrok ...morm kr 4x na let dat 20 e na stran......bi ji jih vsakič najrajš kr vrnila , sem ji pa letos povedala, da bistvo ni v darilu, ampak da se malo podružimo in kej pojemo, popijemo dobrega....ko je imel Mihec roj. dan marca...sem bila še pod vplivom porodnih hormončkov in devetih nebes k smo Majčija dobil...pa mi je kr iz ust padl....no, ni blo kakega odziva na to...je čez en mesec isto lajno ponovila k je imela Saška roj dan...sam pri nas je tko, da pred otroci jz ful ne upam nič kritizirat, vedno pravim, naj gredo kej dol pozdravit...sta le stara starša...sam otroc ju sploh ne šmerglajo odkar so mal večji...no, sej prej ni blo nič bolš..sam so vsaj šli mal dol...takrat k mi2, zdej pa pravjo...ja, ja..vidva kr pejta dol na kafe...mi se mormo učit...pa kva še in pol pride tašča vsa užaljena...da jih še dol ne pustiva ipd...v glavnem sam en prepir išče....mene je kr groza če mali kdaj joka...pol ona misli, da ga še kej maltretiram revčka...glih včeri zvečer je gor prišla k smo mu nosek pucali...da kok ga mučmo...naj ga raj na zrak peljemo, da je zato bolan k je sam notr...pa ga je vročina kuhala, ves bogi...bil k cunja..zuni pa -9????????? ma sem šla kr v spalnico, ker je blo ozračje za skregat se...tega pa ne maram tvoji dobijo vsaj to, mojim sploh ne čestitata, se prideta gor samo slikat, ker ju grejo iskat no tako imamo mi
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|