Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 16:16:26
|
|
|
|
Zvezdici
|
lorelaj - sara - to je bilo pa res na brzino . No ampak ta čas ti bo pa hito minil. Če tako pogledaš imaš pred sabo samo še 3 tedne . Sem ti kar malo fouš, hehe. NM in nenya33- dobrodošli
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 16:39:11
|
|
|
|
Anonimen
|
minil. Če tako pogledaš imaš pred sabo samo še 3 tedne . Sem ti kar malo fouš, hehe. ja še 20 dolgih dni .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 16:41:06
|
|
|
|
rožca26
|
Evo mene končno spet gor Žal prej ni bilo časa se oglasit, ker sem bila na pijački in pol še kuhat rižoto. Pa čas mine en, dva, tri. Naš lump nagaja odkar je prišel iz pijačke in sprehoda Da ne govorim, da je močen ko bik. Odpira ta velike predale, kjer mamo spravljene flaše, pa mlek (predal pa nabito poln). To je pa to, če maš vrtnarja za partnerja Ker po men ni ravno močan - čeprov moj pravi, da sem tudi jaz kr pri moči Drgač pa novi nosečki - dobrodošli!!!! Še ravno pravi čas sta se nam pridružili Sam punce, dejte se prosim lepo zment, da greste 8.3. rojevat lepo po vrsti, ker če ne se bo našim porodničarjem sfuzlalo Sm pa govorila s Tjašo. Pravi, da še kr ne dojema, da je postala mamica. Urban je pa super, nehal se je že sončit, tak da je vse ok. Ima pa tudi že vse zrihtano za podaljšanje porodniške do 37. tedna. Vas lepo pozdravlja in jo res zanima kolk smo se načvekale medtem ko je ni. Pričakuje, da bo šla konec tedna domov - so jo drgač hotl kr že jutri odpikat, sam je rekla, da še ne. Aja pa Urbanovi testi so vsi ok. Torej - Urban!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 16:41:48
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 minil. Če tako pogledaš imaš pred sabo samo še 3 tedne . Sem ti kar malo fouš, hehe. ja še 20 dolgih dni . Jest mam tudi še mal do konca sara, kak se počutiš na porodniški???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 16:43:00
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen Z rožco in girl bile na čveku, prav luštno . Malemu sem v Iani kupila vrtiljak za nad posteljico, imajo znižano 60% nekatere izdelke in je bilo tudi to za 10 eur, ker so drugače kar dragi. Rožcin Vid je dal oceno, da je igračka super . Drgač pa rožca od kar je uradno na porodniški čist drugač zgleda, še bolj super kot prej . Tale porodniška ima res čudežne učinke ! Hmmmmmmmmmmmmmm. A res delujem spremenjena???? Ne bi vedla, ker jest se sama sebi zdim k zombi pa hvala.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 16:44:42
|
|
|
|
rožca26
|
Lorelaj - ne se sekirat preveč, ker še ni obrnjena na glavico. Še vedno kar upaj, da se ti bo obrnila - dokler ne bo čas za rodit Drgač pa pravijo, da pomaga se plazit po vseh štirih. Torej - na kolena, pa mogoče bo pomagalo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 17:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 minil. Če tako pogledaš imaš pred sabo samo še 3 tedne . Sem ti kar malo fouš, hehe. ja še 20 dolgih dni . Jest mam tudi še mal do konca sara, kak se počutiš na porodniški??? v bistvu nič drugače, ker sem skos doma. Aja drugače pa da se pohvalim, moj gospod bo menda celo dobil en teden dopusta, ko pridem iz P. Tako da za šefa.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 17:09:22
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz pa spet nabiram kile. Sem se prej zmislila, da bi naredila miške in sva hitro z Nejo naredile testo in jih spekle. Mmmmmm, kako to sede....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 17:12:41
|
|
|
|
lakaya
|
Čmrlika lej sm vidla, da bi tud Jessy rada pila te malinove čajčke, tko da pol magari rajš njej pošlji k js jih mam možnost kupit. Ta nove lepo pozdravljene med nami Pa vsem skupaj en lep večer z veliko crkljanja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 17:25:17
|
|
|
|
lorelaj*
|
Bravo, Urban! Hvala, rožca, da nas obveščaš, kako je z "našim" prvim dojenčkom. Jaz bom pa res zdaj kar na vseh štirih vse počela. Škoditi ne more, a ne? ;)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 17:35:47
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Jaz pa spet nabiram kile. Sem se prej zmislila, da bi naredila miške in sva hitro z Nejo naredile testo in jih spekle. Mmmmmm, kako to sede.... O, lepo. Jaz bom pa nardila krofe - he he še nikoli jih nisem sama, zato me prav zanima, kaj bo ratalo. Pa vsem hvala za dobrodošlico. lp
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 17:40:06
|
|
|
|
Pikapolonica80
|
Pa se javljam še jaz po dolgem času...nisem niti javila kako je bilo na pregledu v sredo...v glavnem naj bi štimalo kot je treba, naša naj bi imela že 2200 g in po UZ kaže rok na 12.3. upam da bo res tako ker me je ful strah tega kako bom čakala tisti bližajoči 18 -i pa potem še kar nič ne bi bilo. Samo rekla mi je da ima široko glavo da po kom ima to da po meni že ne...no ja bomo videli ko pride vn . Lorelaj - tud jaz sem slišala da naj bi pomagalo da greš na vse štiri da se otroček obrne. Držim pestke da se bo, ti pa se tudi pozdravi in se fino čuvaj...pa daj ostani doma ! Pa seveda za Urbana!!!! Drugače pa je za mano prvi frej dan in ne grem več v službo v letu 2010 ! In sem šele prejle pevič pogledala forum, škoda, bi se vam drugače z veseljem dopoldne pridružila na kavici Rozca, Plamen pa girl79, tko da naslednjič bi tudi jaz če me vzamete . Srečanje v Zvezdi - jaz tudi pridem Plamen, kaj pa Urša_p? pa kera nova? Rožca26 se nam boš tudi ti pridružila? No to je zaenkrat vse, grem naprej nič delat . Pa obljubim da bom zdej več brala in se tudi boj pogosto javila . Pa pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 17:40:07
|
|
|
|
Jessy
|
Lorelay, da bi ti le pomagalo. Pa da ne boš brez veze na vseh štirih, si omisli še eno krpo , pa na -wc greš lahko spucat fuge z zobno ščetko. ...pol, ko bo pri tebi vse tipi topi, pridi še k meni!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 17:54:41
|
|
|
|
vekybel
|
Čer! Danes se pa prvič oglašam , nisem imela časa, sem hodila okrog po opravkih. avidim da imamo dve novi tako da NM in nenya33 dobrodošli med nami in želim vam lep preostanek nosečnosti in lep porod pa še lepše druženje z nami. Javite se ko imate čas, ene smo tu vsak dan gor, tako da kr pogumno. sandrica23 nič ne skrbi, dokler je samo za vzorec se ni za bat. Če pa bi ta izcedek močno in grdo smrdel potem pa zna bit umazana plodovnica. Javi nam kako je bilo na pregledu ok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 18:12:41
|
|
|
|
vekybel
|
sara2007 samo da je vse uredu z otrokom, ne se sekirat sej nisi edina ki te tako hitro odpravijo. plamen hvala za link ampak jz imam to knjižico doma, ki sem jo dobila v materinski šoli. Kaj bosta kupila novo hiško ali stanovanje? lorelaj nič se sekirat, moj je tudi z ritko obrnjen dol. Naslednji teden ko grem na kontrolo bom videla če se slučajno obrnil, če ne mene tudi čaka CR. Rajši da greš na CR kot da bi morala rojevat na ritko v tvojem primeru še posebej. Samo glavo gor in sprejmi kar ti je sojeno in ti bo lažje, verjemi mi. Ker če boš kontra šla temu ali negativno mislila tako se ti bo zgodilo, raje sprejmi tako kot je pa ti bo lažje, jz sem tudi tako naredila in še ne veš eni se lahko obrnejo tik pred porodom veš, tako da ni nujno da bo CR. jessy povej mi kako je tvoj zdej obrnjen? Boš rodila vaginalno če je z glavico dol ne? rožca26 čestitke za 36t in za porodniško zvezdici mene tudi neki prav žuli občasno pod joškami pa ne vem kaj je in se mi zdi da je glavica, ker sem 2 dni pred pregledom čutila isto in pol mi je reku G da je tam glavica. Drugače kako si? Kaj počne ta mala? 3sonček3 še enkrat napiši povezavo-link, ker ni vredu napisano, ne moremo glasovat maja.gal kako se ti počutiš zdej? Vse uredu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 18:16:39
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel jessy povej mi kako je tvoj zdej obrnjen? Boš rodila vaginalno če je z glavico dol ne? Že kar nekaj tednov je z glavico obrnjen dol. Računam na vaginalni porod, če le ne bo pretežak ali prevelik. Tako pravi moj G.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 18:21:18
|
|
|
|
vekybel
|
...ne bo ne...glede na to da si dobro motivirana-kar mi je všeč-ne bo problemov boš videla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 19:22:56
|
|
|
|
lorelaj*
|
Hvala vsem za tolažbo. Mi je že lažje. Kar bo pa bo. Če nič drugega, se bodo pa tla svetila. Jessy, zaenkrat imam dovolj svojih fug, če mi bo pa res zmanjkalo, se ti pa oglasim. Vekybel, a tebi bodo datum določili za CR ali boš čakala do začetka poroda?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 19:43:38
|
|
|
|
nenya33
|
Oj čmrlika, kakšen dokaz pa rabiš? bi bil doktorat iz vozičkologije ok? občasno vas berem, pa se mi zdi fer in prav, da to tudi javno objavim... Če bi imela kaj več za povedat, bi to že storila, pa vidim, da vam tudi brez mene gre Sicer pa... srečo je treba deliti, ali kako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 19:45:02
|
|
|
|
Jessy
|
Lorelay, jaz sem se pa že veselila, da te bom gostila, zdaj pa tako praviš . Še prenočišče bi ti ponudila! Če si premisliš, si še vedno dobrodošla.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 19:48:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenya33 Oj čmrlika, kakšen dokaz pa rabiš? bi bil doktorat iz vozičkologije ok? občasno vas berem, pa se mi zdi fer in prav, da to tudi javno objavim... Če bi imela kaj več za povedat, bi to že storila, pa vidim, da vam tudi brez mene gre Sicer pa... srečo je treba deliti, ali kako? brez zamere, če boš malo po forumu kje drdrugje kaj več prebrala boš razumela...se opravičujem...je zanimivo
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 19:56:39
|
|
|
|
vekybel
|
lorelaj pri meni je tako: jaz imam naslednji teden v torek pregled in takrat bomo videli če je še vedno z ritko dol obrnjen in če bo se bom kr zmenila za datum CR-ja. Ko imaš razlog ali situacijo za CR, kot je naš primer, se določi datum CR in to mislim da 7-10 pred PDP. Če pa se bo obrnil na glavco pol itak grem naravno rodit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 19:58:46
|
|
|
|
Anonimen
|
lorelaj pri meni je tako: jaz imam naslednji teden v torek pregled in takrat bomo videli če je še vedno z ritko dol obrnjen in če bo se bom kr zmenila za datum CR-ja. Ko imaš razlog ali situacijo za CR, kot je naš primer, se določi datum CR in to mislim da 7-10 pred PDP. Če pa se bo obrnil na glavco pol itak grem naravno rodit. Vekybel kdaj pa imaš PDP? Mogoče bova pa skupi "rojevale"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 19:59:05
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenya33 Oj čmrlika, kakšen dokaz pa rabiš? bi bil doktorat iz vozičkologije ok? občasno vas berem, pa se mi zdi fer in prav, da to tudi javno objavim... Če bi imela kaj več za povedat, bi to že storila, pa vidim, da vam tudi brez mene gre Sicer pa... srečo je treba deliti, ali kako? ...seveda srečo je treba deliti in pri nas tukaj pa tudi nesrečo in veš zakaj, ker naše pikapoke pomagajo, res vprašaj ostale punce. Lepo je da se nam oglasiš in napišeš kaj, pa tudi če ti ni za pisat vsaj nas spremljej, ker tako marsikaj izveš in se naučiš. Mi se pa veselimo vsakega poročanja iz pregledov, tako da ipak imaš kaj za pisat ne .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 20:00:48
|
|
|
|
vekybel
|
sara2007 na to sem tudi jz že pomislila. PDP imam 7.03. Koliko dni prej si se pa ti zmenila za CR? Mislim da je več kot 14dni?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?