tina50
|
....pa sem nazaj...ne grem ležat...je zunaj sonček, pa me je čez okno nafilal z energijo . Komaj čakam, da Lan vstane, pa da grema ven!! Ursi2 , da sta dala pleničke z luknjico stran, pa da se Luka bolje počuti. Kr naj tako ostane. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 iNŠE ENA BOLJ VZGOJNA. Naprimer, da vam mali prinese kak keks ali kaj podobnga, pa rečeš hvala, jz ga pa ne bi, ga bom dala atiju in reče NE, ali ga upoštevate ali nardite po svoje. Ali pa če je npr. z mano cel dan in gre potem dol k dediju in babici pa noče, da si ti zraven ali greste vstran ali ga spet prezrete in naredite po svoje. Isto velja npr za igranje. če si izbere atija in noče, da sem zraven, ali je narobe, če ga upoštevam? Ker meni se zdi, da ima otrok pravico do tega, da pove, kaj hoče in če mu nekaj ni všeč in če so take stvari, da se ga upošteva. Sej je logično, da se hoče kdaj tudi spočit od kake osebe ali da se raje kaj igra z atijem kot z mano,..... Ker mi je tašča že parkrat rekla, da se mu preveč pustim in da me preveč komandira. Pa ne vem, ali je res ali ne. Ne pustim, da bi jz nekaj rekla, on pa bi se hotel igrat in ne bi tega nardil. Je treba z mize pospravit, ko pojemo in ga vedno nekak motivirama, ada nama pomaga in se potem gremo igrat. Ali da more najprej ene igrače pospravit, potem pa se lahko grema s čim drugim igrat. Če pa reče, da hoče, da grem stran, da se bo on z atijem igral, se mi pa ne zdi narobe, če pove, da mu paše tudi, da se z nekom drugim igra. Sej vem, da sem malo zmedeno napisala, ampak mal me zanima. mene Lan glede npr. keksa kr uboga in ga kr sam nese atiju. jaz se že jezim, da ni čudno, da se kr redim, ker vse pojem kar mi prenese, pol pa kr rečem, da naj atiju nese. Če pa mu rečem, da ne bom, pa, da sva sama, pa me tudi kr upošteva. Samo v roko mi da in dam jaz pač to stran. Drugače se pa strinjam s tabo, da imajo tud otroci svojo pravico in, da jo moramo tudi mi upoštevat. In tudi nasprotno, da oni upoštevajo nas. Seveda, pa to ne gre vedno. Glede igranja, tako lahko rečem, da se več z njim igra ati kot jaz. Berem knjige z njim že jaz,...... Zjutraj, pa ko sva sama, pa se Lan tudi veliko sam igra. Kar se meni zdi prav, da ni tako odvisen od mene, predvsem že zaradi tega, ker prihaja . Seveda sem jaz skoz v dnevni kjer se igra in , če me potrebuje, sem takoj zraven, pa riševa skupaj,... sam ko jaz nisem risar . sej ne vem kakšno klobaso sem kaj naredila iz tega.... Darilo za 2.rd. : midva sva mu že kupila traktor na pedale, ko sva bila nov. v Grazu, ker je bil tudi kr precej ceneje, kot je pa tukaj. Kupila sva ga pa z namenom, da mu ga bo dojenček prinesel za prihod domov in hrati za rojstni dan. Midva mu bova še pa kakšno knjigo ali pa sestavljanko. Ursi2 super slikice..... knjig pa res ima tvoj fant na pretek,....lepo san glede mikrovalovne, ko si pisala....jaz sem pa enkrat poslušala eno dohterco, da pa ni tako škodna kot pravijo,....da pač ko je prižgana pač oddaja mikrovalove, sam, da itak mi nimamo glave v njej, da bi bila škodna za nas..... jaz mislim, da je povsod treba neki stran vzet od teh raziskav itd....itd...... kot npr. sedaj ta" prašičja" gripa, ki pomoje vsega skup ni blo nič kaj takega, kot pa so pravli......raje ne bom nadaljevala, ker bom predolga,... IZVIRNO SPOROČILO: san tina, kako se kaj počutiš? hvala!! Vredu sem..... sam okrogla pa zlooooooo..... saj se morm slikat, pa vam bom pokazala. Se mi zdi, da se ne slikam rada, ker sem takoooo okrogla. Počutim se pa ok. Pa ti? Sem bila na prgledu v sredo, pa je vse ok, razen sladkor je na meji, sam je reku, da ni nč narobe, sam da sladkega naj ne jem . ne morem se čist odpovedat....... rok pa imava midve z Ursi marca. S tem, da jaz na začetku marca, Ursi2 pa proti koncu. Hvala: Lan vedno, ko mu jaz rečem hvala, ponovi za mano. Da bi kr sam od sebe redkokdaj. Jaz mu pa vedno rečem, da se bo lepo navadil....pa če mu kdo kdaj da, da reče hvala in lepo ponovi,...so tak srčkani oooo San a zdaj boš imela pa 3 pobalinčke. sam, da imaš vsaj eno pupiko. Kako je pa sprejela sedaj? IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Me je kar zaskrbelo, ko sem prejle prebrala, da ima lahko že 3,5kg Kako si že rekla Dinki, da je bil tvoj porod? A so te rezali? nič te naj ne bo srah. men je rekel G, da bo imel Lan čez 4 kg, pa potem ni imel, sam porod pa vseeno ni bil težek, čeprav je imel skoraj 4 kg. (ni pa jih imel ) Lona76 za lep dopust. pa tudi Tilnu za tečaj in smučanje,....sem ga gledala. Pretepanje. Lan pa pretepa ne, ampak včasih grize in mi gre to tako na živce. Pa ne vem od kod mu to, glede na to, da ni v vrtcu. jaz ga pa tud ne grizem . Me je vzadnič na zizo ugiznil, pa sem ga mal pom ustih udarla, mi je blo toookhudo. pa mu vedno govorim, da se ne grize, da mi naj da raje lubčka,.... sej ne vem , mogoče ugrizne zato, ker mu izraščajo zobje,al zakaj. ker drugih otrok ne grize, samo mene ali pa Dejana včasih.??? IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Ok, zdaj pa sem se res razpisala, grem raje kosilo kuhat. V knjigi Sestre Vandeline je recept za segedin golaž s kislo repo, pa grem posusit, če je res dober, ker jaz 1. čujem, da se dela z repo, saj ga vedno z zeljem delamo... kakšen je bil segedin?? sem jaz tudi videla, pa mi ne potegne, da bi ga naredila. je dober? IZVIRNO SPOROČILO: Dinki jst sem prejle vse skidala pred hišo in mi je Tit pomagal . Ne morem verjeti kako uživa delati iste stvari kot mi odrasli . Lan bi imel samo lopato v rokah, še sankanje ga ne zanima. samo da je "pati"- lopata. Dinki prav, da si povedala tašči svoje. jaz pa kadar ji kaj povem, kar mi ne paše, pa samo reče aja. ne zameri pa ne, še poštudira ne, kaj sem ji rekla, al pa kaj ne sme. to je še bolj zaguleno, ker je drugič potem isto. pa kolkrat ji moj kaj reče, pa ji ne pridemo do živega. (zdej ne vem, al bi dala tega al ). Pamtako pametna ko je, za takšne stavri je pa kot otrok s 7 letno pametjo, pa še oni bi včasih bolj razumeli. npr. včeraj smo bili spodaj, pa si je šel Lan vzet eno vilico, ki je ful špičasta, ena takšna majhna vilica za narezek. pa ji je zazložil, da Lan to ne sme, ker če pade z njo je lahko marsikaj,...........in nato pade s stolm vred(tistim plastičnim, ki se itak takoj prevrne), pa še kr imamo nekaj okol tiste vilice, pol sem ji pa rekla, da če bi imel tisto vilico v rokah, da bi lahko bilo marsikaj,...... brezvete, saj mislim, da me ni dojela.... saj ji je šel moj pol tiste vilce kr stran dat. Trampolin je res zakon, mi smo ga že lani imeli in je Lan užival v njem. smo mi malo skakali notri, da je Lana premetvalo, pa mu je bilo ful zakon. San Urbanu pa res za smučanje IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: tina50 Katy13 a Taja pa ne hodi več spat popoldan, koliko pa spi potem ponoči? Si ne predstavljam, da Lan nebi hodil več spat. joj, jst tud ne. To nedeljo je npr. popoldne spal skoraj 3 ure. V vrtcu pa spi od ene do dveh ur. Ne bi zdržal čez dan brez. Rata kar neroden in nestabilen če ne gre spat. Priznal pa ne bi, da je zaspan, ni šans, ampak pol kr zaspi . Lan isto, prizna pa ne. Spat, pa ne!! Zaspi pa ponavadi, prej kot v minuti ooooooo San za stanovanje!!!!!! Hvala glede imene. Men je tako težko že izbirat za fanta, pa sva sedaj skupno nekako potrudila in izbrala. Lan pa tud lepo reče Jon. tako, zdej sem bla pa 2 uri tukaj, da sem tole naklofala, ker sem vmes bla še vzunaj, ker ga pes neki biksa, pol sem se pa še s sosedo za čvekala,... lep sončen pozdrav, uživajte
|