*x*y*z*
|
da se malo javim, prebrala na hitro, malo bom pokometirala Hvala vsem za lepe želje zame in mojega sinčka, praznovali smo dva dni popoldan, v soboto je zapadel sneg, tko da smo se oba dneva dopoldan sankali, kepali, delali sneženega moža, skratka uživali na snegu, po kosilu pa pripravili za žur. Bilo je pestro ampak zelo veselo... Mali je nekam čuden zdej dva dni, dosti joka kot da ga nekaj boli, nič ne je, ogomno spi, ko ustane je eno urco super, potem rata truden in joka in nazaj spat, ma nimam pojma kaj bi ga lahko bolelo. Mislim da so zobki, ker drugih znakov ni. Včeraj ponoči je nekej kašljal in potem bruhal malo mleka, druzga pa res ni videt. Čeveljčki - mi smo meli ful problemov, ker ima široko, visoko nogo, pa naprej po prstkih je silil in edine k smo dobili in smo mu jih gor dali so Geox na ježka in z njimi gre res boljše kot bos, pa tudi v RA jih je pohvalila, ker mi smo dosti zunej, pa hodit ga pustim zunej, pa po snegu je hodil, ima pa po merah polno 19 z žabicami merjeno, vzela sem pa 21, da mu lahko dam še ene nogavičke. Vse naj naj vsi slavljenci.... drugega se ne spomnam, se oglasim pa jutri zvečer ko bom sama
|