|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
2.2.2010 15:30:23   
mini86
men je pa moj uzeu avto-svojga doma pustu..no in seveda imam v prtljažniku vozičekuser posted image user posted image
tako da midva mahava soncu v pozdrav-čez oknouser posted image

sm pa izpolnila še dve prošnji za vrtec-zihr je zihr..

aja pa še to..že par dni berm o tej kožci čez lulčka..mi se pogovarjamo na drugmu forumu tud..no in ful pišeo o operacijah pa bla bla bla..no in previjam mojga in mu probam zmer mau več dt dol..in v tretje..pogleda cela glavca vn-sm kr trznla in pa.................kriuser posted image me je kr pr src stisnl..tamau je neki zajamru in to je blo to..nč jokla, nč..no pa sm namazala z bepantenom in je šu spat..pa se mi je zdel kr neki krvi..no in k vstane ga previjm in zgleda ni blo tok krvav ker na plenički ni blo nč..sm pol previdno spet dol povlekla mau spucala in namazala..tko da ja glavco mamo uzuniuser posted image user posted image edin k sm mu mal umivala je biu pikico nemirn in to je to..bomo vidl kako bo zvečer v banji..a bi loh mau fiziološke stisnla gor al bi ga pekl k je slana voda..ar dni bom kr mazala da se nebi vnel

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
2.2.2010 15:36:43   
mini86
no sm kr klicala zdravnico za to fiziološko-ne da bi paničarla daleč od tega samo da bom ziher..no in je rekla da j to čist normalno da mal zakrvavi..da loh iz fiziološko al pa če mam bivacin za oči..sam sm rekla da pač mažem z bepantenom in je rekla da je ok samo da nj bom pozorna da je res skos kožica čez glavico da se ne bi vnelo..no tok informacij za tiste k mate luleke domauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
2.2.2010 15:48:00   
bačko
Za tiste ki bodo dale otroke v Ljubljani v vrtec!
http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql=Nov+sistem+vpisa+otrok+v+vrtce+MOL-a+MMC+RTV+-+Slovenija&purl=http%3A%2F%2Fwww.rtvslo.si%2Fslovenija%2Fnov-sistem-vpisa-otrok-v-vrtce-mol-a%2F222666

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
2.2.2010 16:04:28   
manna
Oh noge mi bodo odpadle od vozičkanja. Ne nardim niti dvajset metrov več danes, pa če mi plačate...Tako sonce je da bodo kmalu zvončki odzunaj..
mojsonček, joj boščki..Upam da boste zdaj v redu. A GH vam pa ne gre al kako?
Glede skute pa jaz težko kaj rečem. Smo jo že dali, pa jogurt tudi in ni blo nič - našo zadnje čase nič ne napenja, hvalabogu, ampak itak poje kašic samo nekaj žličk tako da..

Ja glede morja - dalmacija je meni najlepš. Sicer nevem kam še, ampak v kakšen fleten apartma, mogoče Hvar? Ali pa Pelješac. Pa za kakšen vikend še v istro - Vrsar. Slovenska obala pa odpade. Poznam pa tudi jaz en par ki nočeta hodit na Hrvaško iz principa. Pač kakor kdo hoče - meni je njihovo morje še zmer bojš, še posebej v dalmaciji..tam je tko čisto morje da ga lahko piješ, zelenomodro! Pa vedno lepo vreme, edin kakšna nevihtica lohk pride, drugač pa žge vroče sonce. Še ponoči je toplo..tko da definitivno.
Imamo pa pri nas drug primer - moj lubi recimo noče nikamor z letalom...tko da pri nas potem marsikatero potovanje odpade.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
2.2.2010 16:43:10   
tecka
Živjo, punce.
Še dobro, da se pogovarjate o dopustu, da bom malo boljše volje. Ob 4. kavi danes. Naš mali slabo spi in ko smo mislili, da ne more biti še slabše, je včeraj zvečer vstal ob 10h in bedel 2 uri. Vseeno pa je vstal kot ponavadi, ob 5h zjutraj.
Ga je pa malo mučilo zaprtje. Dva dni sem ga nalivala z donatom in danes se mu je uspelo fino podelati.

No, mi smo se načeloma dogovorili samo za prvi del dopusta in sicer aparmaji Salinera (ali nekaj takega) v Strunjanu. To naj bi šli maja. Za naprej bomo pa videli, kako bo z vrtcem. Ga ne bi uvajala, potem pa prekinila s počitnicami in jovo na novo. Si pa kar ne predstavljam morja, sploh ne v sezoni, nisem bila že celo večnost zaradi moje alergije.

Lulček - nam je P rekla, da se kožice nič ne pritikamo. In se je ne, sploh mož je proti (=bojazljivuser posted image ). Se mi pa zdi, da je P enkrat vlekla kožico dol, ampak takrat ni nič komentirala, jaz pa nič vprašala.
IZVIRNO SPOROČILO: manna
...Tako sonce je da bodo kmalu zvončki odzunaj..

Pošlji zvončke še čez hrib na Notranjsko. Ob 11h sva šla ven, je bilo še -9. Očitno bom morala spet iti malo v Ajdovščino pogledat svojo sošolko s faksa...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
2.2.2010 16:45:47   
mojsonček

Oh noge mi bodo odpadle od vozičkanja. Ne nardim niti dvajset metrov več danes, pa če mi plačate...Tako sonce je da bodo kmalu zvončki odzunaj..

Ooooo, komi čakam pomlad pa pol poletje... men je zima lepa sam dokler sneži pa še kkšn dan po tem, pol pa... midve sva bli 3 ure zunaj in je fračefela spala 2uri in pol... doma pa po 20 minutk lepotnega pa ma dost... user posted image

mojsonček
, joj boščki..Upam da boste zdaj v redu. A GH vam pa ne gre al kako?

mah... smo bli že čist ufurani pol nam je pa 6. bolezen vse podrla in se ne poberemo nazaj... najhuje je to, da ima obroke k vrabček in pol se hoče še vmes med obroki dojit, sploh če je zaspana... in pol smo tle k smo... sej bo boljš...

Glede skute pa jaz težko kaj rečem. Smo jo že dali, pa jogurt tudi in ni blo nič - našo zadnje čase nič ne napenja, hvalabogu, ampak itak poje kašic samo nekaj žličk tako da..

tut pr nas je zadnje čase tko in imam občutek, da sam še v kuhinji visimuser posted image  sej mam kej v zmrzovalniku ampak vseen, 4 obroki na dan... se nabere...

Ja glede morja - dalmacija je meni najlepš. Sicer nevem kam še, ampak v kakšen fleten apartma, mogoče Hvar? Ali pa Pelješac. Pa za kakšen vikend še v istro - Vrsar. Slovenska obala pa odpade. Poznam pa tudi jaz en par ki nočeta hodit na Hrvaško iz principa. Pač kakor kdo hoče - meni je njihovo morje še zmer bojš, še posebej v dalmaciji..tam je tko čisto morje da ga lahko piješ, zelenomodro! Pa vedno lepo vreme, edin kakšna nevihtica lohk pride, drugač pa žge vroče sonce. Še ponoči je toplo..tko da definitivno.
Imamo pa pri nas drug primer - moj lubi recimo noče nikamor z letalom...tko da pri nas potem marsikatero potovanje odpade.

meni je najbolj všeč na kakem od grških otokov ampak letos to odpade... nekam na hrvaško definitivno, čeprav imamo v piranu opcijo brezplačnega bivanja... ni ne plaža ql in ne voda, ker je velikokrat umazano...  hvar se super sliši, edino kar je daleč... mi se še ne ubadamo s temuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
2.2.2010 17:28:32   
mini86
Lulček - nam je P rekla, da se kožice nič ne pritikamo. In se je ne, sploh mož je proti (=bojazljivuser posted image ). Se mi pa zdi, da je P enkrat vlekla kožico dol, ampak takrat ni nič komentirala, jaz pa nič vprašala.

nm pa že od prvega pregleda skos pravjo naj jo vlečemo-najbolš po kopanju in tudi vsak pregled preveri kako gre..a ti čist nč ne vlečš dol kožce..nočm te prestrašt al pa pametvat samo za kožco se nabira odmrla koža pa od kreme in to je treba pucat čene se loh hudo vname..pa pr 6 mesecih naj bi se že glavca vidla..čaki grem poiskat k smo se na forumu o tem pogovarjal..

http://www.ringaraja.net/forum/m_4863138/mpage_1/key_/tm.htm

drgač je pa men hrvaško morje zakon in me nikamor ne vleče iz letalom..makarska je pa itak zakon..hiška ob vodi, na hiški terasa čez celo streho, na strehi hladilnik, tuš, pogled na morje...mmmmmm
je pa 50€ na dan in se nama zdi to za dva mau tu mač..drgač pa tja hodmo vsako drugo letouser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
2.2.2010 18:14:27   
Anonimen

ja no, tudi moj noče iz principa(ne vem kaj se mu je zamerilo) in meni se zdi to butasto ampak kaj morem. na glavo se zaradi tega ne bom stavila, čeprav ima tudi meni hrvaška zelo lepo morje. ne vem pa kako naj mojega prepričam-mi zgleda ne bo uspelouser posted image zato sem se pa nekako sprijaznila z slovensko obalo. moj sicer pravi da bi šel v črno goro ampak meni pa res ni za iti tako daleč.

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2983
2.2.2010 20:00:31   
10ka
mini86 - hvala za tele info o vrtcih. si že zadnjič na kavi razlagala, pa meni ni bilo nič jasno. se bo res sistem spremenil user posted image . mal sem pogledala in dobila še dodatne informacije

"Sprejem otrok v šolskem letu 2010/11: Javni vpis novincev za sprejem v vrtec v šolskem letu 2010/11 bo objavljen predvidoma v marcu 2010, glede na postopke, ki bodo določeni na ravni Mestne občine Ljubljana. Vloga za sprejem za šolsko leto 2010/11 bo takrat objavljena na spletni strani, na razpolago pa bo tudi v tajništvu vrtca. Za vloge, ki so bile že predhodno oddane na starih obrazcih, bo potrebno oddati novo vlogo. Starše, ki v želite z namenom povečevanja možnosti sprejema vlogo oddati čim prej, obveščamo, da datum oddaje vloge že od lanskega leta nima vpliva na sprejem. Poterbno je samo, da se vloga odda v roku javnega vpisa. ---- Informacije o vpisu na spletnih straneh Mestne občine Ljubljana:
http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/druzine-otroci-mladi/vrtci/
Na spletni strani je objavljen tudi Odlok o sprejemu otrok v vrtec, ki določa postopeke sprejema v vrtce v Mestni občini Ljubljana."

katja je začela danes resno kobacat. prej se je sicer nekaj matrala, pa vseeno vedno preklopila na puzanje. sam čakam, da bo pridobila na hitrosti, pol bo pa veselo user posted image posede se sama do kota 70 stopinj, čist ravno pa še ne mora sedeti. ampak napreduje, pridna punčka. včeraj je jedla jogurt in ji je bil FUJ. pa še ponoči je bolj švoh spala. hja, tole uvajanje, se mi kar malo ne da razmišljat o vsem skupaj.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
2.2.2010 20:11:47   
Tira
Mini86 tista igrača z ogledalom misliš? To je od igralnega centra, ki pa sem ga že pospravila, tole sem pa še pustila, ker ima več funkcij. Drugače pa spušča različne zvoke in lučke utripajo. Je pa od Tiny Love igralni center.

Lulček pri nas mu moj med kopanjem to uredi, mislim da samo malo potegne kožico dol in umije. Pomoje ni panike. Jz raje ne gledam, ker me kar boli zraven, pa čeprav Marcela ne. Je pa mi patronažna rekla, naj dol vlečemo kožico, P pa ravno obratno... češ da so to delali včasih, danes pa ne več user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
2.2.2010 20:16:44   
manna
'čer
tecka, ja pr nas je blo udobnih 6 stopinj danes. Si ne predstavljam sprehajat na -9 ? A ve nosite žabe pod hlačami? Jaz nisem navajena takega mraza, potem ko pa gremo v Kr k tašči sem pa kot ledena kocka, ona me pa gleda debelo ko nimam žab pod hlačami. Pri njih je to najbolj običajno.
mojsonček, ja tudi mi imamo vrabčka.
deja777 uf v črno goro pa jaz ne bi niti pod razno. Imam same slabe komentarje od kolegov ki so bili tam. Da je totalna svinjarija na plaži pa na cestah pa povsod. Res da je ful poceni, ampak baje tud več ni vredno. Baje. Ne zamerit, če je kjera drugačnega mnenja, jaz samo podajam informacije od drugih.user posted image

Punce, a je kjera že dala svojemu sončku paradižnikovo omakico? Če ja, kateri paradižnik ste uporabile? A mislite da lahko dam naši frajli malo omakice iz pelatov (pasterizirani od naturete recimo, brez konzervansov in dodatkov)?? Namreč še vedno iščem kateri okusi ji bodo morda bolj šli. Goveja juhca je bla še kar uspešna v nedeljo.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
2.2.2010 20:35:23   
mojsonček

'čer
tecka, ja pr nas je blo udobnih 6 stopinj danes. Si ne predstavljam sprehajat na -9 ? A ve nosite žabe pod hlačami? Jaz nisem navajena takega mraza, potem ko pa gremo v Kr k tašči sem pa kot ledena kocka, ona me pa gleda debelo ko nimam žab pod hlačami. Pri njih je to najbolj običajno.
mojsonček, ja tudi mi imamo vrabčka.
deja777 uf v črno goro pa jaz ne bi niti pod razno. Imam same slabe komentarje od kolegov ki so bili tam. Da je totalna svinjarija na plaži pa na cestah pa povsod. Res da je ful poceni, ampak baje tud več ni vredno. Baje. Ne zamerit, če je kjera drugačnega mnenja, jaz samo podajam informacije od drugih.user posted image

Punce, a je kjera že dala svojemu sončku paradižnikovo omakico? Če ja, kateri paradižnik ste uporabile? A mislite da lahko dam naši frajli malo omakice iz pelatov (pasterizirani od naturete recimo, brez konzervansov in dodatkov)?? Namreč še vedno iščem kateri okusi ji bodo morda bolj šli. Goveja juhca je bla še kar uspešna v nedeljo.

manna jst sem naši že delala riževe makarone z nečem podobnim bolonjez omaki (teletina, zelenjava in pelati iz konzerve-pa ne vem več točno kjeri) pa ji je blo kr všeč- to je blo še takrat, ko je mal več jedla k zdej...  pomoje ni panike, če probaš...  jst k sm brala kako se matrata z Manco sem se prou nehala sekirat, ker naša se vsaj doji, ji na misel ne pride, da bi mal zmanjšala... Zoja je sicer na dobrih 8 kg (8.200 pri 70 cm) in sploh ne zgleda suhica... nimam pojma od česa se redi normalno... sploh v zadnjem mesecu...

tecka uf... pri vas pa je mraz... dobra si, da greš vozičkat v takem... jst sem se čist razvadila, k na gorenjskem zime niso več to, kar so včasih ble...

dojenčki včasih in danes... med mojima otrokoma je 11 let razlike in se ob poslušanju P počutim k da mam prvič otroka... čist vse je neki drugače... mam občutek, da so ti naši mali škratki poskusni zajčki...

naša pikapoka pa že spi, so ji očitno ful sedle 3 ure vozičkanjauser posted image  

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 2.2.2010 20:37:00 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
2.2.2010 20:51:30   
princ_princeska
Čer

Najprej hvala za čestitke za osem mesecev:)...prav ne morem vrjet, kako hitro gre čas....
Drugače pa moje drage čveke ste prave čvekeuser posted image

mery---lepo...user posted image user posted image user posted image za septemberčka

tira-a kar 6user posted image ...no mi še pa vedno čakamo prvegauser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
2.2.2010 20:55:06   
manna
Aja, nevem če sem povedala - našo smo v nedeljo stehtali in miss ima celih 7200g. A je to še normalno..user posted image V sedmih tednih se je zredila za 420g. Kolk se morjo zdej redit na teden/mesec ?

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
2.2.2010 21:23:52   
mojsonček
manna, če ti je tole kej v pomoč...

premajhno pridobivanje teže otroka
Ključne besede: dojenček, počasno, pridobivanje, telesne, teže, dojenje, neješčnost, rast,
Simptomi:
Deli telesa:
Opis: Spoštovani! Imam šest mesečnega dojenčka.Skrbi me, ker le počasi pridobiva telesno težo. Še vedno ga pogosto dojim (na vsake tri ure). Adaptirano mleko dojenček zavrača, tako po flaški kot po ... več
Vprašanje: Spoštovani! Imam šest mesečnega dojenčka.Skrbi me, ker le počasi pridobiva telesno težo. Še vedno ga pogosto dojim (na vsake tri ure). Adaptirano mleko dojenček zavrača, tako po flaški kot po žlički. Pri starosti petih mesecev sem začela uvajati tudi trdo hrano, vendar ne preveč uspešno. Do nedavnega me dojenčkova neješčnost ni skrbela, ker sem menila, da se pač počasi privaja na trdo hrano, da pa kljub temu skupaj z dojenjem dobiva toliko hrane kot potrebuje. Pred nedavnim pa je pregled v posvetovalnici pokazal, da dojenček le počasi pridobiva telesno težo (pri starosti štirih mesecev je tehtal 5400 g, pri štirih mesecih in pol 6000g, pri šestih mesecih pa le 6360). Porodna teža dojenčka je bila 3200 g. Dojenček je dolg 63,5 cm, je manjše konstitucije in povprečno razvit. Zanima me kakšno je normalno pridobivanje telesne teže v tem obdobju in ali lahko premajhno pridobivanje telesne teže vpliva na njegov razvoj? Hvala in lep pozdrav.Odgovor: Spoštovani, glavna karakteristika otrok je rast. Ko rečemo, da otrok raste, ne mislimo le pridobivanje mase, temveč to zajema tudi razvoj t.j. pridobivanje nekaterih kvalitet in veščin, ki se šele razvijajo. V prvih mesecih življenja pogosto uporabljamo kot glavni kriterij rasti in razvoja pridobivanje na teži in dolžini. Za oceno harmonične rasti obstajajo različne tabele in drugi pripomočki. Poznamo tudi različne "formule". Pričakovane vrednosti za težo in višino so tiste, ki jih najpogosteje izmerimo pri največjem številu otrok določene starosti in spola. Vedno pa imamo tudi odstopanja, ker gre za biološke pojave. Na rast vpliva mnogo dejavnikov. Če naštejem nekatere, so to: geni, spol, letni čas, rasa, ekologija, prehrana, bolezni… Rast je najhitrejša v prvih mesecih življenja. Na splošno pa velja, da dojenček v prvem trimesečju svojega življenja pridobi približno 750 gramov na mesec. Pozneje ta prirastek pada. Po 5. mesecu pridobi približno 500 gr. na mesec. V prvih mesecih pridobi približno 3 cm dolžine na mesec, na koncu prvega leta starosti pa je daljši za približno 25 cm. Enostavna formula za oceno teže je tudi ta, da otrok star 5 mes. podvoji svojo porodno težo, ko je star 12 mes. pa ima trojno porodno težo. Če ocenimo, da je otrok na teži pridobil premalo, po navadi poiščemo vzroke in jih poskušamo odstraniti. Verjetno ste ali pa boste skupaj z vašim pediatrom poskušali ugotoviti vzrok izmerjeni teži vašega dojenčka, ki je manjša od pričakovane in ga boste tudi uspešno premagali. Mogoče nimate dovolj mleka in bi bilo dobro dodajati kakšno humanizirano mleko. Mogoče je prisoten kak drug vzrok. Rad bi opozoril, da sem v praksi srečeval primere, ko sta starša razrešila prehrambene zagate in je dojenček pridobil zaželeno težo. Po tem pa sta ga pretirano hranili v strahu, da se ne bi ponovilo. To je končalo z debelostjo, ki prav tako ni zdrava. Vašem dojenčku želim primerno težo in vas lepo pozdravljam.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
2.2.2010 21:30:08   
manna
Aha torej zdaj sem uradno zaskrbljena.. user posted image
Grem spat, bom jutri ukrepala..

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
2.2.2010 21:40:57   
mk8
Manna, naša jih še nima 7200. Mislim, da jih ima tam okoli 7100.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
2.2.2010 21:42:01   
mk8
No, mi še ne razmišljamo o morju, smo se pa odločili, da gremo marca spet v toplice. Komaj čakam user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
2.2.2010 21:43:24   
mk8
Aja, pa čestitke Manci za skoraj prespano noč. Veronika je imela tudi par takih prebliskov, ampak že dolgo ne user posted image user posted image . Ji grem poslinit čelo user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
2.2.2010 21:56:41   
fragola
joj punce jaz se bolj malo oglašam,.

za seznam, ker nisem še dala za 7mesec
no v glavenem 8kg in 68,5 cm

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
2.2.2010 22:08:18   
mini86
manna-men so rekle une k majo čez dojenje v sloveniji-ne vem kako se jim reče da je sedaj normalno da se redi najmanj 350g na mesec..tud nš jih nima še 7200-al pa glih tm nekje..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
2.2.2010 23:40:03   
bjondi

Hanuši, nisem mela rdečga cvirna oz. se mi ga ni ljubilo iskat. Sem se pa, ko sem jo uspavala zvečer, spomnila na to, pa sem oslinila prst in jo pobožala z njim po čelu. Morda pa je to delovalo??user posted image user posted image

Vidš in na konc je vse v psihi user posted image  ...

Fragola,sem že dala na seznam par dni nazaj...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
2.2.2010 23:42:06   
bjondi
user posted image

JANUAR
kaminek -4.1.1982
Tira         -13.1.1982
    meti21   -21.01.1980

FEBRUAR
lino        - 19.2.1978
Majana79  - 24.02.1979
mk8        - 28.2.1985
mandreja-28.02

MAREC

Janci F    - 4.3.1981
Bačko      - 9-3-1979
july08      - 9.3.1978

APRIL
princ_princeska
mojjaka        - 9.4.1979 
smrketa84     - 14.4.1984
Snoopyka     -17.4.1991 
      mony     -14.4.1983

MAJ
dreamhorse   - 5.5.1982 
Naty-Taja      -18.5.1978
mini86         -26.5.1986
manna    - 27.5.

JUNIJ
kalanteja         - 16.06.1983
blu        - 20.6

JULIJ
Lsica-05.07 

AVGUST
jabolka         - 17.8.1981

SEPTEMBER
lenika          - 23.9.1978
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever    - 2.10.1985
bamoocham     - 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši           - 2.11.1976
user posted image

JANUAR
kaminek -4.1.1982
Tira         -13.1.1982
    meti21   -21.01.1980

FEBRUAR
lino        - 19.2.1978
Majana79  - 24.02.1979
mk8        - 28.2.1985
mandreja-28.02

MAREC
Janci F    - 4.3.1981
Bačko      - 9-3-1979
july08      - 9.3.1978

APRIL
princ_princeska
mojjaka        - 9.4.1979 
smrketa84     - 14.4.1984
Snoopyka     -17.4.1991 
      mony     -14.4.1983

MAJ
dreamhorse   - 5.5.1982 
Naty-Taja      -18.5.1978
mini86         -26.5.1986
manna    - 27.5.

JUNIJ
kalanteja         - 16.06.1983
blu        - 20.6

JULIJ
Lsica-05.07 

AVGUST
jabolka         - 17.8.1981

SEPTEMBER
lenika          - 23.9.1978
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever    - 2.10.1985
bamoocham     - 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši           - 2.11.1976
tinca84            - 10.11.1984
Fragola            - 25.11.1981
bjondi             - 30.11.1975

DECEMBER 
  luši              -19.12.1988
deja777      - 26.12.1984

tinca84            - 10.11.1984
Fragola            - 25.11.1981
bjondi             - 30.11.1975

DECEMBER 
  luši              -19.12.1988
deja777      - 26.12.1984

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
2.2.2010 23:42:25   
bjondi
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1. Alina*                (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4. mesec: 6380 g, 62 cm
5. mesec: -
6. mesec: 7210g, 63,5cm     -UVAJANJE GH
7. mesec: 7900g, 66,5cm
9. mesec: 8700g,69cm
Naslednji pregled:
2. mesec: 4350 g
3. mesec: 5050 g, 57 cm
4. mesec: 6000 g, 60 cm
5. mesec: 6700 g, 64 cm      -UVAJANJE GH
6. mesec:
Naslednji pregled:

1. mesec:
  -
2. mesec:
 -
3. mesec:
 -
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled :
4830 g, 54 cm
2. mesec: 6090 g, 62 cm
3. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled:
   4700 g, 56 cm 
2. mesec:   5640 g, 60 cm
3. mesec:   6740 g, 63 cm    - UVAJANJE GH
4. mesec:  
7600 g, 66 cm
5. mesec:   7900 g, 68cm
5.5 mesec: 8200g,  69,5cm 
6. mesec:
7.5mesec:     -              -         -PRVI ZOBEK
8. mesec: 
9000g         -
Naslednji pregled: 
2. mesec: 5900 g, 59 cm
6. mesec:
Naslednji pregled:
   3910g, 55,5cm
2. mesec:    -            -
3. mesec:   4850g, 62cm
4,5 mesec: 5620g, 65cm     -PRVI ZOBEK
5. mesec:
   -              -
6. mesec:   6050g, 66,5cm  -UVAJANJE GH
7. mesec:   6750g,    -
Naslednji pregled:
5400 g,   -
2. mesec: 6100 g, 59 cm
3. mesec: 7000 g, 65 cm
4. mesec:    -           -
5. mesec: 8500g, 69cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6.5 mesec:9400g,   -
7.5 mesec:9600g,72cm
Naslednji pregled:

2. mesec: 4800g,63cm
3. mesec:   -
4. mesec:   -                            -UVAJANJE GH
5. mesec: 6000g,71cm
6. mesec:
Naslednji pregled: 16.12
  4560 g, 56 cm
2. mesec:  6420 g, 60 cm
3. mesec:  7640 g, 65 cm
4.5 mesec: 9150g,  70cm      -PRVI ZOBEK                     
5. mesec:    -                         -UVAJANJE GH
6.5 mesec: 10.560g, 75cm
Naslednji pregled:
 14.12
4420 g, 56,5 cm
2. mesec: 5240 g, 58 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec: 6600g, 66cm
5. mesec:  -                            -UVAJANJE GH
6. mesec: 7490g,69cm
Naslednji pregled: 08.03
  3540 g, 53 cm
2. mesec:  4560 g, 55 cm
3. mesec:  5590 g, 60 cm
4.5 mesec: 6680 g, 65cm   
5. mesec:    -                          -UVAJANJE GH
6. mesec:  7490g.67cm
Naslednji pregled:
1. mesec:

3600 g, 51 cm
2. mesec: 
4480 g, 53 cm
3. mesec:  4880 g, 58 cm
4.5 mesec: 5750 g, 61cm     
5. mesec:   -                         -UVAJANJE GH
6. mesec: 6500g, 63,5cm
7.5 mesec: 7000g,66cm
Naslednji pregled:
 5600g, 60,5 cm 
2. mesec:   -
3. mesec: 7870g, 67cm
4. mesec:   -                           -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
5. mesec:
9100g,70,5cm
6. mesec: 9470g,72cm
Naslednji pregled:  
 4880g, 58 cm  
2. mesec:      -
3,5 mesec:
7200g, 67 cm 
4. mesec:     -
5. mesec:  8190g, 71cm       -PRVI ZOBEK
6. mesec:  8980g, 73,5cm
Naslednji pregled:  
4360g ,56 cm
2. mesec: 5330g, 59,5 cm
3. mesec: 6590g, 63,5 cm
4. mesec: 7400g, 66 cm
5. mesec:                               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8350 g, 69 cm
Naslednji pregled:  ?
  -        
2. mesec: 5670g,  59 cm
3. mesec: 6940g,  64cm
4. mesec: 8190g,  70cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH 
6. mesec: 8780g, 72cm       -PRVI ZOBEK 6,5m
Naslednji pregled:

1. mesec: 
3780g , 53cm
2. mesec:  5200g ,57cm 
3. mesec:  
5900g ,60cm
4. mesec:  7000g ,65,5cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:  
7400g, 65,5cm 
6. mesec:

7870g, 68,5cm   -PRVI ZOBEK 6m,29dni
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI    
19.manna                (8.06)     08.06      Manca(3580g,56cm)  polno doji         
1. mesec:  4070g,56cm
2. mesec:  4690g,58cm
3. mesec:  5420g,60cm 
4.5 mesec: 6150g,64cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH
6. mesec:  6780g, 66cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:

2. mesec:  5500g, 56cm
3. mesec:  7100G,62cm
4.5 mesec: 8200g
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec: 
9550g, 70cm         -PRVI ZOBEK 6m26dni
Naslednji pregled:
  3880 g, 54 cm 
2. mesec:  5000 g, 56 cm
3,5 mesec: 6000g, 61cm
4,5mesec:  7200g, 65,5 cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:   -
6. mesec:  8000g, 67,5cm
Naslednji pregled: 30.03
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440g, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec: 6480g,  -
6. mesec: 7300g, 66cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:

4725 g, 55 cm
2. mesec:      -
3. mesec:    6540 g, 62,5 cm
4.5 mesec:  7120 g,   - 
5. mesec:    7400 g, 67cm    -UVAJANJE GH
6. mesec:    8100g, 68cm     -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:  11.03
2. mesec:  4850 g, 56,5 cm
3. mesec:  5630 g, 59,5 cm
4.5 mesec: 6460g, 63cm
5. mesec:      -
6. mesec: 7160g, 66,5cm
Naslednji pregled:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4.5 mesec: 6520 g, 67 cm
5. mesec:    -                           -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g,71 cm
7. mesec:                                 -PRVI ZOBEK 7m7dni
Naslednji pregled:
   - 
2. mesec: 6140g,61cm
3. mesec: 7070g,63cm        
4. mesec:   -                     
5. mesec: 7750g,66cm       -UVAJANJE GH
6. mesec:
7930g,69cm
Naslednji pregled: 10.03
  4425g, 55cm
2. mesec:  5210g, 60 cm
3. mesec:   -
4.5 mesec: 6390g,65cm 
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g ,67,5cm
7. mesec:  7440g, 69cm
Naslednji pregled:

2. mesec:  6887g,64cm
3. mesec:  7660g,65,5cm
4. mesec:   -
5. mesec:  9005g, 71cm
6.5 mesec: 9675g,74cm
Naslednji pregled: 10.03
1. mesec:
 3590g, 55cm 
2. mesec: 
4920g, 57,5cm
3. mesec:
5600g, 62,5cm  
4. mesec: 6130g, 64,7cm 
5. mesec: 6530g, 66,7cm      -UVAJANJE GH 
6. mesec: 7200g, 69,5cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled :
   3940g, 53 cm
2. mesec:      -
3. mesec:   5300g,60cm
4.5 mesec: 5870g,62cm      -UVAJANJE GH
5. mesec:
     -
6. mesec:   6600g,65cm
7. mesec:                           -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled: 
1. mesec:
   4620g, 55cm
2. mesec: 
  6180g,61cm
3. mesec: 
  7150g,64cm
4.5 mesec: 7930g,66,5cm
5. mesec:     -                         -UVAJANJE GH 5,5m -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec:
   8650g, 69cm
Naslednji pregled :15.03
   4255g, 54,5cm
2. mesec:   5400g, 60cm
3,5 mesec: 6280g,62cm
4. mesec:     -                         - UVAJANJE GH
5. mesec:     -                         -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec: 7700g, 67,5 cm
7. mesec: 8000g, 68,5cm
Naslednji pregled:
1. mesec: 
5350g , 59cm
2. mesec:
6500g,  62,5cm
4. mesec:  8170g ,71cm           -UVAJANJE GH -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:
   -
6. mesec: 10 kg ,74,5cm
Naslednji pregled: 17.03
2. mesec:  -
3. mesec: 7300g,63cm
5. mesec:  -
6. mesec:  9270g,70cm
Naslednji pregled: 12.01
 polno doji
1. mesec: 
4530g, 54,5 cm
2. mesec:  
5310g, 57,5 cm
3. mesec:  
6280g, 60,5 cm
4. mesec: 
7150g, 62,5 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
36.10ka                  (30.06.)    19.06.     Katja (3400 g, 51cm)  polno doji
1. mesec:
3920 g, 55 cm 
2. mesec: 5030 g, 60 cm
3. mesec: 5590 g, 64 cm
4. mesec:    -
5. mesec: 6530g, 68cm      -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
6. mesec: 7210g, 70cm
Naslednji pregled

5405g, 59 cm
2. mesec:  5995g, 62 cm
3. mesec:  6850g, 66cm
4.5 mesec: 7850g, 69cm    -UVAJANJE GH
5. mesec:     -           -
6. mesec: 8470g, 72cm      -PRVI ZOBEK 6m17dni
Naslednji pregled:  16.03.2010
1. mesec:
  4190g, 54,5cm 
2. mesec: 
 4960g, 57,5cm 
3. mesec: 
6190g, 62cm 
4.5 mesec: 7340g, 67cm 
5. mesec:    -                        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6. mesec:
8040g ,67,5cm
Naslednji pregled :27.03
2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec: 6180g,62cm
4. mesec: 6860g,  -               -UVAJANJE GH 4,5m
5. mesec:
    -                          -PRVI ZOBEK
6. mesec:
7510g, 67cm
Naslednji pregled:
4240 g, 52 cm
2. mesec: 5470, 60 cm
3. mesec: 6830g,61cm              
4,5 mesec:8100g,70cm         -UVAJANJE GH
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled:  11.01

1. mesec: 
3700g, 53cm
2. mesec:  4900g, 56,5cm 
3. mesec: 

5330g, 59cm
4. mesec: 
6030g, 62,5cm
5. mesec:

6440g,63,5cm
6. mesec:  6730g, 66cm              -UVAJANJE GH
Naslednji pregled
:

NICK                          (PDP)     RODILA     PODATKI                                        
42. bjondi                  (27.06.)    27.06     Žiga (3160 g, 51cm)  polno doji
1. mesec:
4800 g, 56 cm
2. mesec: 6400 g, 59,5 cm
3. mesec: 7700 g, 64,5 cm
4. mesec:   -             -
5. mesec: 8670g, 68,5cm
6. mesec: 9430g, 70,5cm       -UVAJANJE GH
Naslednji pregled:

2. mesec:  5390 g, 59 cm
3. mesec:  6720 g, 62,5 cm 
4. mesec:  7620g,    -
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled: 24.12
1. mesec:
  4400g,56cm
2. mesec: 
 5300g,59cm
3. mesec: 
 6600g,63cm
4. mesec:  6920g,67cm
5. mesec:    -           - 
6. mesec:  8600g,69,5cm
Naslednji pregled : 01.04

NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI    
45. Snoopyka           (29.6)     07.07       Albina (3732 g, 52cm)           
1. mesec: 4530 g, 54,3 cm
2. mesec: 6220 g, 62 cm
3. mesec: 6987g,  64 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled:

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
3.2.2010 6:29:54   
mojsonček
Jutro!

Dons sm čist prezgodnja in nujno rabim en kofi, da pridem k sebi...

user posted image

BJONDI bom neki šarla po seznamu, sej nauš hudauser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?