mita21
|
IZVIRNO SPOROČILO: meti21 Lulček- nam ne gre kožica dol oz. zelo malo, ko mu je pa zdravnica dol potegnila ji je pa ful šlo, sam je pa par kapljic krvi bilo pol na plenički, ampak ni nič jokal pa tut nič se ni pritoževal , očitno ga ni bolelo, ima pa dobre predpozicije da bo obrezan, mislim gensko al kako naj se izrazim, pa ne po moji strani pa ne zaradi vere Glede lulčka - isto!!! Mi je pa razvojna pediatrinja rekla (hodiva preventivno na 3 mesece zaradi kontrole razvoja pri Matiji, ker ima pač bratca s PP) da pred 100, 1000 leti ni nihče fantkom kožce dol vlekel, pa je blo v redu, pa da si kasneje, ko so starejši sami lulčka vlečejo. Naš si ga ...med kopanjem ali med previjanjem. Gašper je bil obrezan, bomo videl kako se bo razvijal pri Matiji. Tud pri kopanaju redno vadiva, vendar mu gre kožica full malo dol, pa ne upam potegnit. Drugi teden imava kontrolo pri razvojni, pa bom spet mal zatežila .... na sistematskem pa ga ni nihče niti pokukal Mery, sem se nekak čudno izrazila, nisem bila full vesela, da ni bilo nosečnosti ampak, da se je druga nosečnost, porod in pri Matiji vse dobro izšlo in, da si ne upam izzivati usode še enkrat, čeprav mi šmejka...še enkrat čestitke, uživaj in želim ti lepo, mirno nosečnost. Glede uvajanja skute, jogurta ... naš je včeraj okrog petih zmazal po dojenju še tričetrt banane in dve žlički jogurta. Količino jogurta bom povečevala, sadja zmanjšala ali pa skuto ... . Ali je katerega otročka ponoč po navadnem jogurtu, skuti kej zvijal?? Mi se tud kr neki v joku zbujamo za dudo ... Tudi jaz sem prvič dojila in me je pri enem letu kar sam odstavil, jokal je ob joški in brez nje, tko, da je bilo itak vseeno. Zdaj pa tudi jaz ne vem kako bo, dvakrat ima ponoči joško, enkrat kar neki spije, enkrat pa na njej takoj zaspi ... mu pa ne bi rada dajala čaj ponoč, se mi zdi, da se to full navadijo in ga je zelo težko odstavit, mleka se pa itak pol za en klinc naredi, pa upam, da se kar sam odstavi. Če je starejši, ga je zaradi čaja težje odvadit od plenice ponoči. To je praksa kolegic
|