|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
1.2.2010 21:40:13   
mini86
lulči-no mi ga pridno vlečemo doluser posted image gre lepo tko vid se glavca pa mal čez že potegnem, daleč pa da bi cela pogledala..no al pa ne..kva pa vem..nimam predstave pri tok mejhnmu kok je glavca velka oz majhnauser posted image nm pa na vsakem pregledu P pogleda in pravi da je vredu..

ja ribe..joj res so ble dobre..take hrustljave..js tud ne maram pečt v stanvanju zarad smrada-zato smo pa kr uzuni na žaru..zanč smo se tud u snegu spravl uzun na žaru pečt meso-tko kt polet..čevapčiče, pleskavice, bedrca, sir za žar, malancani, bučke..joj je sosedom mogl dišat..
mony enkrat morta jt tja jest..res majo dobr..midva največkrat uzameva mešano ploščo k je gor in meso in ribe-pol pa moj k ni neki navdušnec morske hrane poje meso js pa ribice v koruzni moki..pa morska je itak zakon

mony ampak res se zmenve..te držim za besedo!
sj loh bi se vse duble enkrat..

meti super za šmarnouser posted image mene ne vem če bi spravu..se ne spomnm gdaj sm bla nazadnje gor-to pomeni da že zlo douk neuser posted image
se pa spomnm da k sm bla mejhna da sva z dedijem ful hodila na šmarno, pa na rašico..sam to ne šteje, aneuser posted image

nš tud upije eeeeejjj, jaaaaaaaaa..pa take ma..in pol to ponavlja do onemoglosti..al se pa on zadere pa pol js, pa on, pa js..zanč sva se tko drla da me je prou gru prku..ampak važn da on uživa..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
1.2.2010 21:47:04   
mini86
manna-pol maš pa fruktal blizu..smo bli par mescev nazaj..mi sicer še nismo jedl nč sm pa za kolegice nabavla frutke na zalogo-sj ne da pol ugotovimo da je v leklerku skor ista cena kokr v fruktalu..mi smo kupl pa soke pa frutabeleuser posted image
se vozmo mem k ma moj nono v novi gorici
ja restavracija je pa ribja kantina santa lucija..je pa v luciji oz na koncu portoroža..tm k je stadion pa teniška igrišča..noro božansko dobr..moj je nor na kalamare v pečici s krompirjem..da ne omenm da tist k js doma nardim ni niti približek tistmu tm..pa majo noro dobre gratinirane palačinke z nutelo-čeprav ne maram palačinkuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
1.2.2010 21:52:44   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Pa še ena...

user posted image

user posted image  konkreten pobič -pa imamo še enega njokca...madona pa koliko zobkov user posted image ...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
1.2.2010 22:06:28   
mini86
tira-kera igrača je na desni strani k so živalce narisane..a kej dela oz a oddaja kšne znake pa kje si jo kupla oz kako se ji reče-mi zgleda kr zanimiva

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
2.2.2010 7:52:16   
bačko
Hanuši ne mi imamo Calgel za zobke.Bom pa rekla možu da naj še tega kupi.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
2.2.2010 8:33:12   
mojsonček
Jutro!

Sej berem vas dokaj redno, napišem pa tko malkrat... mogoče se kaj popravimuser posted image

prou prekrasni so teli naši junijski (in aprilski in majski user posted image ) sončki...

user posted image

Upam, da imate povsod tacga sončka kot je pri nas na gorenjskemuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
2.2.2010 9:22:29   
manna
dobro jutro
mojsonček, hvala za kavico! Kako ste kaj?

Pri nas je pa danes poseben dan. Manca je zaspala včeraj ob 20.30h in se prvič zbudila šele ob 2h, popila 120ml in spala naprej do 6h. Kaj takega pa še ne. Pa še zame je poseben dan; po točno 17 mesecih sem dobila prvo menstruacijo...  Začetek novega obdobja upam..z dobrim spanjem in rednim ciklusom user posted image

mini86
, na slov. obalo pa mi bolj redko gremo tako da ne poznam te restavracije. Ste mi pa nardile apetit s temi opisi o ribicah. Komaj čakam da bo poletje in bomo sedeli nekje na terasi, papali pečene ribice in gledali morje pred sabo...ohhh
Ja fruktal imam blizu, ampak kupujem večinoma Hipp, Holle, Alnatura, frutke bolj redko.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
2.2.2010 9:29:07   
bačko
Manna čestitke Manci za lepšo nočko.Tudi mi smo bolje spali.
Naša je danes prava sitka.Teli zoki so res user posted image .Zdajle bova malo sadja pojedli potem pa gre spat.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
2.2.2010 9:38:04   
mita21
IZVIRNO SPOROČILO: meti21

Lulček- nam ne gre kožica dol oz. zelo malo, ko mu je pa zdravnica dol potegnila ji je pa ful šlo, sam je pa par kapljic krvi bilo pol na plenički, ampak ni nič jokal pa tut nič se ni pritoževaluser posted image , očitno ga ni bolelo, ima pa dobre predpozicije da bo obrezan, mislim gensko al kako naj se izrazim, pa ne po moji strani pa ne zaradi vereuser posted image

Glede lulčka - isto!!! Mi je pa razvojna pediatrinja rekla (hodiva preventivno na 3 mesece zaradi kontrole razvoja pri Matiji, ker ima pač bratca s PP) da pred 100, 1000 leti ni nihče fantkom kožce dol vlekel, pa je blo v redu, pa da si kasneje, ko so starejši sami lulčka vlečejo. Naš si ga ...med kopanjem ali med previjanjem. Gašper je bil obrezan, bomo videl kako se bo razvijal pri Matiji. Tud pri kopanaju redno vadiva, vendar mu gre kožica full malo dol, pa ne upam potegnit. Drugi teden imava kontrolo pri razvojni, pa bom spet mal zatežila .... na sistematskem pa ga ni nihče niti pokukaluser posted image
Mery, sem se nekak čudno izrazila, nisem bila full vesela, da ni bilo nosečnosti ampak, da se je druga nosečnost, porod in pri Matiji vse dobro izšlo in, da si ne upam izzivati usode še enkrat, čeprav mi šmejka...še enkrat čestitke, uživaj in želim ti lepo, mirno nosečnost.

Glede uvajanja skute, jogurta ... naš je včeraj okrog petih zmazal po dojenju še tričetrt banane in dve žlički jogurta. Količino jogurta bom povečevala, sadja zmanjšala ali pa skuto ... . Ali je katerega otročka ponoč po navadnem jogurtu, skuti kej zvijal??
Mi se tud kr neki v joku zbujamo za dudo ...
Tudi jaz sem prvič dojila in me je pri enem letu kar sam odstavil, jokal je ob joški in brez nje, tko, da je bilo itak vseeno. Zdaj pa tudi jaz ne vem kako bo, dvakrat ima ponoči joško, enkrat kar neki spije, enkrat pa na njej takoj zaspi ... mu pa ne bi rada dajala čaj ponoč, se mi zdi, da se to full navadijo in ga je zelo težko odstavit, mleka se pa itak pol za en klinc naredi, pa upam, da se kar sam odstavi. Če je starejši, ga je zaradi čaja težje odvadit od plenice ponoči. To je praksa kolegicuser posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
2.2.2010 9:38:19   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: manna

dobro jutro
mojsonček, hvala za kavico! Kako ste kaj?

Pri nas je pa danes poseben dan. Manca je zaspala včeraj ob 20.30h in se prvič zbudila šele ob 2h, popila 120ml in spala naprej do 6h. Kaj takega pa še ne. Pa še zame je poseben dan; po točno 17 mesecih sem dobila prvo menstruacijo...  Začetek novega obdobja upam..z dobrim spanjem in rednim ciklusom user posted image

mini86
, na slov. obalo pa mi bolj redko gremo tako da ne poznam te restavracije. Ste mi pa nardile apetit s temi opisi o ribicah. Komaj čakam da bo poletje in bomo sedeli nekje na terasi, papali pečene ribice in gledali morje pred sabo...ohhh
Ja fruktal imam blizu, ampak kupujem večinoma Hipp, Holle, Alnatura, frutke bolj redko.

a si drznem rečt, da fino?user posted image  

tamala je po vseh težavah, ki so nas pestile končno bolje in smo posledično tut vsi ostali bolje... edino kar imamo zdaj obdobje neješčnosti... pa sej ti o tem že vse veš, aneuser posted image  mal so verjetno zobki krivi, velik pa dejstvo, da je dobesedno odvisna od joškeuser posted image user posted image   sicer pa tut mi bolj počasi napredujemo, čeprav bo ta mesec stara  9 mesecev... mamo še tistih 5 tednov kar je prezgodaj rojena lufta user posted image  pri nas se gverilsko plazimo pa usest se tut trudi pa pol čist popeni, k ji ne ratauser posted image  pa ona bi iz ležečega položaja kr direkt na noge pa tut to ne gre... 

user posted image user posted image user posted image  za Manco in upam, da bo v prihodnje vedno več takih noči...

jst M še vedno nimam user posted image user posted image  kar je super za mojo endometriozo... sem se pa tko razvadila, da ne vem kako bo, ko jo spet dobim... sem kr pogumna in hodim po svetu kr brez vložkov ali tamponov  v torbiuser posted image
je prihod M kaj vplival na dojenje? pravijo, da ko ženska dobi M se zaradi hormonov spremeni okus mleka in otročki lahko odklanjajo dojenje...

Manca je tak fletko user posted image user posted image user posted image  te njene velike učke....

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
2.2.2010 9:43:01   
MONY25
dobro jutro...

za nami je čudna noč...je ponoč kr 2x jedu-ponavad sam 1x prot jutru...se je kr z jokom zbuju, pol bi se pa kr igral-skos je vrtiljak premikal itd.

lulček-men je kr mal bad ga tok dol vlečt, k se mi zdi, da ga kr boli, pa nogice takrat ful skp tišči in je prov zoprnuser posted image

kvas-user posted image user posted image user posted image hehe...kaj vse zveš, ej user posted image

šmarna gora-joj, nism bla že tooooook časa! sm že v jesen rekla mojmu, da bi blo fajn, da bi šli kdaj, ampak nam nekak ni ratal!sam bom pa zihr šla kmal! k sm bla mejhna, smo skos gor hodil, zdj me je pa kr sram, k me že tok časa ni blo goruser posted image

mini-midve sva pa zmenjene! bi najraj že ta tedn kdaj popoldne, sam k ma moj dragi moj avto in popoldne šiht, k na njegovmu avtu nisva nč novih zimskih gum dajala, k se itaq večinoma z njegovim sodelavcem voz na šiht, ampak glih ta tedn pa on voz, k ma pop. šiht!lohka pa ti uletiš k men na kavo-kle mamo toooook lep sonček, v lj je zihr meglauser posted image

je pa res, da bi se lohka vse skp kdaj dobile...sj ne vem, a ste se kdaj? mogoče še prej, k nism bla tok aktivna kle gor in nism zasledila?

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
2.2.2010 9:43:10   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: lino

mam pa eno vprašanje za tiste k mate fantke-kok gre user posted image že kožca na lulčku dol? mogoče je mal preveč osebno vprašanje, sam me ful zanima...

Kožica gre nam (o.k., mojmu Maksiju, da neu pomote) čist dol, mu je zdravnica že na prvem pregledu kr čist jo dol potegnila, mal je zajokal, ampak sedaj pa gre b.p. in jo tudi vedno, ko se kopava dol potegujeva (to delam pa zaenkrat jst), da se dobro umije...je pa bolje, da se kr dol potegne, kot pa, da je kasneje potrebno rezat al trgat dol...pol so ubožčkiuser posted image

a kr čist dol mu že gre??? js mu pa prov ne upam...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
2.2.2010 9:50:28   
Hanuši
manna user posted image user posted image user posted image  za Manco. Saj počasi se bodo stvari normalizirale. Al si ji rdeč cvirn prpopalauser posted image ?

moj sonček lepo, da si se spet malo oglasila.

lulček - no pri nas je glavica že lepo zunaj, le pri strani se še malo kožica drži, pa je naša teta tut malo bolj na silo potegnila, sicer se ni jokal, pa kri tut ni tekla, samo je bilo pa ene 2 dni malo rdeče na glavci. In sem rekla, da je konec in, da ga ne bom več matrala, saj kožica je tok razširjena, da čez glavico gre, ostalo bo pa tudi sama rast naredila. Pa zadnje čase se zjutraj spet velikokrat naredi, da otrdi in naraste user posted image , taka lušna kljukica zgleda, ni in to bo verjetno tut pripomoglo, da se še tista nitka kože odpopa.

Pri nas je tut tak lep sonček že od samega jutra user posted image user posted image , nobene megle in nobenih oblačkov, je pa mraz

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

Neposredna povezava do sporočila: 2963
2.2.2010 10:02:06   
manna
Hanuši, nisem mela rdečga cvirna oz. se mi ga ni ljubilo iskat. Sem se pa, ko sem jo uspavala zvečer, spomnila na to, pa sem oslinila prst in jo pobožala z njim po čelu. Morda pa je to delovalo??user posted image user posted image

mojsonček, ja, moja menstr. je vplivala na dojenje. Zadnje tedne se namreč Manca bolj nerada doji, no, saj zdaj je že boljš, ampak je mela obdobje ko se sploh ni hotla dojit. Pa zadnji teden je dobila dva mozoljčka na obrazu (tudi jaz sem jih dobila nekaj), ki sta bila verjetno posledica prehajanja hormonov v moje mleko. Je pa tisti čas, ko se ni hotla dojit, količina mojega mleka ful upadla. Tudi zdaj ga ni več dosti. Toliko, da se pocrklja in naredi par požirkov. Drugače pa pije Milumil 1.

Morm pa rečt da sem po eni strani vesela menstruacije. Nevem, kar nekako se mi zdi, da zdaj vsaj vem pri čem sem.. Lubi je pa takoj rekel "Ja zdaj mi je jasno odkod tvoja sitnoba zadnji teden..." user posted image  

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
2.2.2010 10:23:37   
manna
mojsonček, kakšne vse težave pa so vas pestile?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
2.2.2010 10:42:54   
bačko
Hanuši pri nas se je zdaj naredu sonček.Bova potem okoli 13 ure šle z Loro na sprehod ko bova šli po Žano.
Našo po jogurtu oziroma skuti ni nič zvijalo ponoči.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
2.2.2010 10:52:19   
bačko
Mojsonček lepo te je videti zopet med nami!
Drugače pa vse naj naj za 8 mesecev:
- princ princeska - Klara

user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
2.2.2010 11:05:11   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: manna

mojsonček, kakšne vse težave pa so vas pestile?

predvsem črevesneuser posted image  saj do 5. meseca ne vem, če je več kot 5x spontano odvajala blato... vse ostalo sirup, ki jo je samo napenjal in glicerinske svečke... pa seveda alergija na KML, no zdej nazadnje pa več kot mesec dni zbujanja in jokanja ponoči... kar je blo posledica netolerance aptamila za alergike s katerim sem ji pripravljala mlečno kašico... 

smo tolk prejokal, da ne bi imela nič proti, če bi zdej lahko mal užival...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
2.2.2010 11:06:46   
Hanuši
skuta - mislim, da ga je po skuti malo napenjalo in zvijalo, zato sva skuto dala malo na stranski tir

jogurt - pa dobro prenaša in ni nobenih problemov

No midva se bova tudi počasi ven odpravila, bo mraz samo je pa takooooo lepo

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
2.2.2010 11:20:24   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Drugače pa vse naj naj za 8 mesecev:
- princ princeska - Klara

user posted image

se pridružujem čestitkiuser posted image

naša pa spi na obroke, šibam pripravit kosilo pol greva pa tut midve na sončka... zdej zihr ni več tko mraz ... pri nas je blo zjutraj -15 brrrrr

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
2.2.2010 11:36:29   
Anonimen
punce kaj o dopustu kaj razmišljete? kam boste kaj šli?
jaz trenutno iščem in se odločam ampak nimam neke izbire, ker moj kao ne gre na hrvaškouser posted image tako da slovenska obalauser posted image
ve katera kam, kje je najbolj primerno za malčke,...

Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.2.2010 12:25:44   
bačko
Mojsonček vi pa ste res imeli pestro in si zaslužite malo miru.user posted image user posted image user posted image user posted image
Deja mi gremo na otok Pag!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.2.2010 12:30:57   
mita21
Hoj, mi tud ciljamo na Pag, smo bli že lani. Drugač pa naši kolegi hodijo v Bernardin z majhnimi otroki in pohvalijo. No men tud ni neki za našo obalo ...

Mojsonček, samo da se vam stvari umirjajo. Vem, ni luštno če gre kaj narobe ....

Hvala za nasvete glede jogurtov in skute. Z jogurtom ni bilo težav (res sta bili samo 2 žlički), bomo videli kaj bo s skuto. Mu bom danes dala 2 žlički v sadje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.2.2010 15:19:49   
MONY25
hehe...kje pa ste vse? se vid, da je lep vreme in se vrjetn vzun potepate user posted image

midva sva bla tud vzuni in to cele 2,5 ure-je kr pasal...

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.2.2010 15:27:10   
bačko
Medve sva bili samo eno uro zato ker ima Loro še vedno malo temperature.Sva šli po Žano v vrtec.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?