|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
1.2.2010 15:00:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

se mi smejeuser posted image user posted image

aja_je luna že mimo,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
1.2.2010 15:01:25   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sem pa danes en čuden sms na partnerjevem telefonu prebrala,... pa spodaj podpisano RAD TE IMAM KOMAJ ČAKAM, DA TE VIDIM. VILI. a me mora skrbet?user posted image

Sumljivo user posted image , mogoče je blo pa teb namenjen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
1.2.2010 15:20:52   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

se mi smejeuser posted image user posted image

aja_je luna že mimo,...user posted image

pri nas je še kar vplivuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
1.2.2010 15:27:34   
Leela
k.tja dokler se ti smeji je ok. Smešen O., si ga kar predstavljam.user posted image

sem poslala requeste na FB:  PB.

malo moram prečekirat tale FB. Pišem na ZS katere mislim, da še nimam.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
1.2.2010 15:32:55   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

k.tja dokler se ti smeji je ok. Smešen O., si ga kar predstavljam.user posted image

Upsi, lih sem te skenslalauser posted image Dej še enkrat, pliiisuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
1.2.2010 15:35:27   
Leela
kaaaj??

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
1.2.2010 16:05:34   
AKP
Dudica za seznam mi sedimo. 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
1.2.2010 16:24:34   
Anonimen
bravo, N.T.!!!user posted image user posted image user posted image  

Tanja_ sem ravnokar v DM dobila sadne bio lizike,... zelo zelo dobre! njami! sem se kar v otroštvo vrnila. O.ju so pa tudi všeč.

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
1.2.2010 16:30:14   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

majuška: sem opazila da nas prideš nas večkrat pogledat na zmajčkeuser posted image

zdej pa grem posoda in cunje me že kličejo.

eelyy ja evo zdej imam spet zmajčimanijouser posted image user posted image  vsake tolko cajta me mal zamede pol pa postanem spet aktivna...user posted image user posted image

drgač sem pa glih iz 2 urnega sprehoda, sem šla lahko še po opravkih, saj je sonce moje malo pridno spalo, in še kavo v toskani sem si privoščila, je blo prav luštno dokler sem bila sama... pol se je pa ena horda kadilcev pripodila, pa je blo konc idile in sva šla dalje...

eelyy ma nič te res ne vidim po kamniku... a greste vsak dan ven?

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
1.2.2010 16:31:02   
majuška10

ne vem, mene verjetno nimašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
1.2.2010 16:34:40   
majuška10
user posted image A SE SPET SONČITE!!!! DOST VAM JE BLO

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
1.2.2010 16:44:05   
Anonimen
majuška, kaj se derešuser posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2787
1.2.2010 16:45:33   
Anonimen
Leela, fajn za FBuser posted image user posted image user posted image  bonbončki so pa prav okusni!

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
1.2.2010 16:53:09   
ledenka
sva bila pri P, vnetje ušes in hiconcil. pa tako sem mu čistila nos, očitno ne dovolj.

sem pa dobila sedež user posted image od tistih tadrugih, da ne bo pomote user posted image plačala v petek, dobila danes.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
1.2.2010 16:59:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za M.! zdaj, ko ima antibiotik, se bo hitro pozdravil,... pa super za sedežek!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
1.2.2010 17:02:10   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sva bila pri P, vnetje ušes in hiconcil. pa tako sem mu čistila nos, očitno ne dovolj.

sem pa dobila sedež user posted image od tistih tadrugih, da ne bo pomote user posted image plačala v petek, dobila danes.

Božček - da hitro mine in da ne bo prehudo

He. je že bolje - že je piškote

Še dobro, da se nismo danes za telovadbo zmenile, ker ne bi šla nobena - držimo pesti, da bomo čez dva tedna zdravi

Pa super za sedež!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
1.2.2010 17:11:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

tako je kot je dudica napisala, jz sem svaja upisala na vrhniko, k tuki je ena taka šolska da jo bi najraje.....user posted image

kaj a ti ni všeč user posted image

sej sama veš kera je, ne ni mi všeč k ne zna z ljudmi, pa preveč groba jeuser posted image

ja leela bi te prosila, pa če jih imajo me prosim pokliči, saj mojo cifro pa imaš a ne, k jih bi res rada imela, in če jih imajo bom šla še jutri v PO iskatuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
1.2.2010 17:11:21   
ajetam*
Mi smo pa iz vrtca, na poti domov smo se še na sosednjem hribu ustavili, da se je Iza sankala, zdaj je pa taakoooo lačna user posted image .
Si je pa Jakob že drugič prebil zg.ustnico (sluznico), na srečo nič hujšega.

Jaz sem bila pa v soboto dopoldan na pilatesu, je prav pasalo. Jutri pa spet.

Kdaj se dobimo, ker jaz mam ta teden moža doma, je na študijskem dopustu, pa hoče imet mir?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
1.2.2010 17:14:08   
ajetam*

a,... sm spt na monologih pa vidim, da mi je O. tudi črko e zaštekal na tipkovnici,...
nič, uživajte v sončku!user posted image

sem pa danes en čuden sms na partnerjevem telefonu prebrala,... pa spodaj podpisano RAD TE IMAM KOMAJ ČAKAM, DA TE VIDIM. VILI. a me mora skrbet?user posted image

A se ti to hecaš, a si res našla tak smsuser posted image . Jaz sem itak bolj ljubosumne narave, tak da se moram včasih bremzat. Vprašaj ga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
1.2.2010 17:22:36   
eelyy
Se morem pohvalit glede uspavanja gre nama na bolje,pačeprav ga še vedno guncam na poušterku mi vsaj hitro zaspi včasih malo pojoka uglavnem je že navajen da takrat gre spatuser posted image

majuška: Danes še nisva bila nič zunaj zjutraj je bilo mraz,potem je zaspal okoli 11h in je bil spet zbujen za pou ure in je spet šel spal...sem začela s pripravljanjem kosila in sem rekla takoj,ko pojemo gremo na sonček in kolegica prišla tako,da zdaj spet spi takoj ko bo buden ga peljem ven pačeprav bo nočka.
Drugače ko je ful ful mraz negreva ven pa gremo namesto tega kam z avtom pa malo v trgovino in si tako narediva sprehod

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
1.2.2010 17:34:50   
tubby
Hoj, kaj pametnga dogaja? user posted image

Dudica mi mamo že 4. zobek (zgoraj desno je to )

sicer mam pa oba čmrlja doma, t je počil ječemen. a kdo ve kako se tega rešit?

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
1.2.2010 17:44:20   
Leela
tubby proti ječmenu pomaga, da ga greješ. Robček prelikaš im ga daš na uček čim bolj toplega.

ledenka vnetje ušeskuser posted image . nekateri otroci so ful nagnjeni k vnetjem, ponavadi zato, ker imajo veliko žrelnico.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
1.2.2010 17:49:06   
ledenka
vem, da je en recept od justa za vnetje ušes... pa sem pozabla. ve mogoče katera?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
1.2.2010 18:14:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

vem, da je en recept od justa za vnetje ušes... pa sem pozabla. ve mogoče katera?

Bogi Muser posted image user posted image user posted image Naj se hitro hitro pozdravi!!!

Za vnetje ušes pa je OLJE Tea tree- kapljico na prst in pomazat v ušesku. Ne tlačit prsta pregloboko, kolikor gre. Okrog ušesa pa namazat s KREMO Tea tree.

Mene in naše otroke je kmalu (prej kot 1dan) nehalo boleti. Upam da pri vama tudi učinkuje tako hitrouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
1.2.2010 18:15:29   
FLASK_A
Ajetam, super! Se bomo dobiliuser posted image Samo da vidim če bojo naši otroc' kej kmal zdravi...

Ktja, hecen SMS. Midva bi se narežala ko mačkauser posted image Kako ljubosumje nekiuser posted image A na Vilija?? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (23%)

Da, ker je to dodatni strošek (43%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (14%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (20%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!