|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
1.2.2010 13:14:22   
Anonimen
user posted image  čimprej se pozdravi!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
1.2.2010 13:14:41   
KatMat
tenk ju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
1.2.2010 13:17:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Blue, ti jo kar naroči,...

zdejle sem klicala, pa me je priosila da jutri ponovno pokličem... tko da vam jutri sporočim kako in kdaj smo s terminom za prvi pregled

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
1.2.2010 13:17:34   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

joj kak lep soncek...jest pa tkole-komi zvim....kr z zimsko kapo na glavi po stanovanju hodim k mi pase da mi je toplo v glavouser posted image user posted image

o ti ti zmrzljivka lena user posted image user posted image user posted image
o ti smotka...od kdaj sem pa lena???

odkar si bolana user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
1.2.2010 13:17:38   
Dudica1

joj kak lep soncek...jest pa tkole-komi zvim....kr z zimsko kapo na glavi po stanovanju hodim k mi pase da mi je toplo v glavouser posted image user posted image

o ti ti zmrzljivka lena user posted image user posted image user posted image
o ti smotka...od kdaj sem pa lena???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
1.2.2010 13:18:05   
Blueeyes
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pocajtej se mačkica

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
1.2.2010 13:22:03   
KatMat
že prou že prou me ne marate bom kr sla

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
1.2.2010 13:24:32   
Dudica1

že prou že prou me ne marate bom kr sla

japajade user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
1.2.2010 13:25:33   
Anonimen
a se boš izpisala?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
1.2.2010 13:25:41   
majana79
sem misla da boste več napisale user posted image

ta otrok je neverjeten... moj je doma in je čist priden user posted image   sploh nč ne sitnari... očitno ga drugače jst živciram user posted image

pa vstal je že sam ob kavču user posted image samo sem ga slabo ujela, in ne bo slikice

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
1.2.2010 13:25:57   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

a se boš izpisala?

user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
1.2.2010 13:31:56   
eelyy
Pride T. v hojici do omare in vzame daljinc od tv in kar steče v hojici znjim do kopalniceuser posted image pol je pa jezen ko mu ga vzamem....a vaši zmajčki tud skos letajo na daljince pa mobitele.

dudi; potem bo Maj res kmalu shodil,sej pri nas T. se sam drži ob sedežni,sam vzdvigne pa naredi kakšen korakec ob postelji..potem pa tudi sam stoji pa pade na ritko. Sej nisem misnla čist v centru logatcauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
1.2.2010 13:34:00   
eelyy
Majana: pri nas je pa norooooo,ko je moj doma tudi spat noče ob tisti uri,ko je navajen  more stran iz stanovanja potem ga grem uspavatuser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
1.2.2010 13:36:39   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Majana: pri nas je pa norooooo,ko je moj doma tudi spat noče ob tisti uri,ko je navajen  more stran iz stanovanja potem ga grem uspavatuser posted image

sej pri nas je tut ponavadi čist obratno, se vse zamakne, samo danes pa ne vem kaj je user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
1.2.2010 13:48:36   
Dudica1
Jaz sm pa naročila otroke za k psihologuuser posted image ...sistematski pri 3 letih,pa sem še od kolegice naročila da bomo šli skupaj lahko.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
1.2.2010 13:51:51   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

tako je kot je dudica napisala, jz sem svaja upisala na vrhniko, k tuki je ena taka šolska da jo bi najraje.....user posted image

kaj a ti ni všeč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
1.2.2010 13:56:52   
Leela
Bravo Maj user posted image , Tija je pa itak izvenserijska kar se tega tiče user posted image

F. se je začel na kolena postavljat, tako da bo šele plazit začel. je bil L. tudi bolj pozen, zgleda je dedno. pri 10m, ko je splazil je bil pa v trenutku hiter kot raketa. pa na tistem poganjalčku-avtu je šibal kot norc, naprej, rikverc... Kolesa pa ne mara user posted image .

razočarana, najbrž bom jutri šla kaj do pikapolonce in pogledam lahko, če imajo škorenjčke za Niko. take, kot je dudi nalimala.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
1.2.2010 14:12:39   
PapuaNG
dan,

danes sem pa jst malo dlje spala, je moj poštimal malega. Pa mi je potem telefon zvonil, tako da je bilo konec pravljice user posted image

Me pa kar malo mika, da bi šla na en sprehod z malim, ker je tak lep sonček, pa niti ni preveč mrzlo. Sem mislila,da bo bolj mrzlo, ker so rekli, da bo fejst zmrzovalo.

Drugače pa naš pamž tut po celem stanovanju maršira, je že fejst hiter. Pa nič več se ne plazi kot specialc, samo po vseh štirih user posted image vstaja pa tut povsod, smo spraznili že drugo polico user posted image Se je spravil na tablete pa ne vem kaj še vse. Je itak vse ostalo bolj zanimivo od igrač user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
1.2.2010 14:37:23   
mama11
lake ne nimamo za bežigradom... una je že od decembra bolana, tko da so nas presortirali in poslali v šiško - mislim da k drobničevi al neki tazga

Pri njej je tudi J. Meni je ful všeč user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
1.2.2010 14:46:15   
Anonimen
U danes spal samo pol urce,... do večera tudi verjetno ne bo več. no, če se je tako odločil, tudi prav, samo da ne bo siten.

Dudica, O. je tudi imel psihologa. prav luštno je bilo,... rešuje, odgovarja,...je rekel, da bi še šel, jaz pa sem se tudi fajn počutila, ker ga je pohvalila.

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
1.2.2010 14:46:16   
lake
Sva šle en krog, pa do trgovine, na sončku je prov toplo.

Res so napredni teli naši malčki. user posted image user posted image za vse ki se na novo kobacajo in stojijo.

Zdej grem pa saharco pečt, sm mojmu obljubila da mu bom šla v Zvezdo po torto, ker je mel včeri r.d., pa nisem šla, jo bom pa spekla.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
1.2.2010 14:47:31   
Anonimen
pa vstal je že sam ob kavču
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
1.2.2010 14:48:40   
Anonimen
O si je pa naredil poligon in zdaj telovadi,... pravzaprav ima vojaške vaje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
1.2.2010 14:56:03   
Anonimen
a,... sm spt na monologih pa vidim, da mi je O. tudi črko e zaštekal na tipkovnici,...
nič, uživajte v sončku!user posted image

sem pa danes en čuden sms na partnerjevem telefonu prebrala,... pa spodaj podpisano RAD TE IMAM KOMAJ ČAKAM, DA TE VIDIM. VILI. a me mora skrbet?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
1.2.2010 14:58:44   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ali ste zadovoljne z izbiro nosečniških oblačil?
kincapika

Si želite več izbire nosečniških oblačil in kakšne?

Da, več elegantnih (26%)

Da, več športnih (31%)

Da, več ekstremno modnih (11%)

Ne (31%)

Število vseh glasov: 833

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!