|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
1.2.2010 11:01:27   
lucika
tudi sama sem si včeraj pakirala toaletno. sem si pobrala te tamale, kao testerčke, za tuširanje. za 3 dni bo dost, za več pa ne grem not:))))

sva se pa z mojim menila, ko je tak snežilo čez vikend..kaj naredit, če ne gre dost hitro do porodnišnice... ustavit in rešilca klicat med potjo in meni pomagat. ali čim hitrej do bolnice pelat in mene pustit pri miru? bu? pol se pa zbudiš a ne?

sem šla z našim kužkom na sprehod, po sončku. je pasalo.

a ima še katera podoben problemček?:namreč, zvečer meni tako zakuha, da bi se menda lahko samo zunaj ohladila. temperaturo smo imeli 21,8, meni pa tako zakuhalo, da sem bila še samo v majčki in gatah, ker se mi je mešalo od vročine. in to zdaj že par dni zapored, vedno zvečer. začne se z vročino v glavi in se sploh ne morem ohladit. ven pa res potem ne grem, prehladila zdaj za finale se pa res ne bi rada.

ja, lušne nove slikice imate!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 376
1.2.2010 11:03:35   
Jessy
Lenčy, operi jih, pa bodo zagotovo kaj bolj mehke. Sicer pa če mene vprašaš, je pri plenički prav fajn, če je bolj trda. Itak se potem prav kmalu zmehča.
Kar sem jaz gledala pleničke v BC, so jih prodajali po 10 komadov skupaj. Sem pa prepričana, da se jih zagotovo dobi tudi po manj skupaj. Bodo punce bolj vedele.
Ja, iz joškic pa tudi že zna kaj tečt. To bo mleka! user posted image  Meni puščajo samo rumenkaste madeže od mleziva, pa še to bolj poredko. Bodo potem delale, ko bo user posted image  zunaj.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 377
1.2.2010 11:05:26   
Jessy
Lucika, meni k sreči ni vroče. Res pa je, da imamo 21°C in sem v kratkih rokavih. user posted image
A s hladnim tušem si že probala. Pravijo, da če se zmočiš do komolcev, da tudi pomaga pri hlajenju. Probej!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 378
1.2.2010 11:07:26   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

sva se pa z mojim menila, ko je tak snežilo čez vikend..kaj naredit, če ne gre dost hitro do porodnišnice... ustavit in rešilca klicat med potjo in meni pomagat. ali čim hitrej do bolnice pelat in mene pustit pri miru? bu? pol se pa zbudiš a ne?

Pišuka, nimam pojma, kaj narediti. Ma, po moje tako hitro res ne bomo rodile, da ne bi uspele priti do porodnišnice. Saj tistih 40 do 50 km/h lahko voziš tudi po snegu, tudi z verigami lahko z enako hitrostjo, kar pomeni, da si še vedno kar hitro v porodnišnici. Jaz bi bila pri taki hitrosti nekje v 1 uri in 30 min v najslabšem primeru. Aja, pa od doma bi zagotovo šla prej in ne bi čakala popadkov na 5 minut.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 379
1.2.2010 12:25:52   
vekybel
mleko pri meni se ne kaže še nič mleka ne mleziva. Upam da bom imela dovolj mleka za user posted image , čeprav sem naravno dobro obdarjena a sedaj ne vem kako bo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 380
1.2.2010 12:28:17   
vekybel
...kar se tiče navali vročine, imam tudi jz.....

Danes ponoči in učeraj ponoči me je dajala taka driska in krči da se ti zmeša, ne vem zakaj user posted image  Samo ponoči.
A je to morda od hrane ali kaj druzga?
Kako se ve počutite z prebavo?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 381
1.2.2010 12:30:25   
Jessy
Moja prebava je vredu. Res pa je, da mi pred user posted image  nikoli ni bilo treba ponoči na veliko potrebo, zdaj se pa najdejo tudi take noči. user posted image  Driske pa nimam.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 382
1.2.2010 12:34:59   
girl79
meni se tudi mleko še nič ne dela, no upam da se bo začelo, ko bo čas za to....

je bilo pa tudi meni zdaj že dva večera zapored zelo vroče zvečer, samo sem zato krivila kurjavo in ne sebe, zdaj pa nisem več sigurna...user posted image   pa glava me je bolela včeraj cel večer in sem šla potem že pred deseto spat, pa sem se ponoči prav zbudila ker me je še vedno tako bolelela glava da nisem mogla več zdržat in sem vzela en lekadol, pol je bilo pa vredu...

ej, v domžalah pa še vedno nič sončkauser posted image , na štajerskem je pa bojda brez oblačka...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 383
1.2.2010 12:37:19   
Jessy
Girl79, glava je res hud problem. Jaz imam drugače migrene, ki pa so me v času user posted image  začuda pustile pri miru! user posted image
Drgač je pa tudi Severna Primorska brez oblačka in sonček tako lepo sije, da je kar veselje. user posted image  

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 384
1.2.2010 13:05:03   
W.W.
Pozdravljene punce po dolgem času.

Najprej čestitke Tjaši27 za Urbana. Super da sta OK, sta pa res pohitela. user posted image user posted image

Jaz sploh ne najdem časa za forum trenutno, ker v službi zaključujem in doma bi rada še ta teden zrihtala vse potrebno (zdaj imam še nekaj cunjic za prelikat in potem malo posortirat, pa še do DMa in lekarne it), potem pa mi upam uspe še malo počiti. user posted image   user posted image  

Tako da jaz tudi še ne bi šla rodit, mi je zdaj full fletno. Tudi težav nimam nekih.

V soboto ponoči sem tudi jaz imela drisko, drugače pa imam uredu prebavo.

Glede torb za v porodnišnico, bom pripravla za dojenčka torbo. Zase pa napol, potem pa ko bo treba it do konca. Itak imam 5 min do porodnišnice in mislim, da tako hitro pa ne bo šlo. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 385
1.2.2010 13:06:36   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

ej, v domžalah pa še vedno nič sončkauser posted image , na štajerskem je pa bojda brez oblačka...

Girl, zdej se sonček tudi pri nas že kaže user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa mleka tiče .... punce, vas bom vse čez kolena pa po nagi riti user posted image  Ne govorte, da ga nimate!!!!! Ko sem Tjašo klicala v petek je tudi ona potarnala, da nima mleka, pa sem jo prec na realna tla postavla - mleko se začne nekako "izločat" približno 3 dni po porodu (no, enim tudi že prej, sam to ne pomeni, da bodo mele več mleka - to lahka sam pomen, da so dihtunge popustile user posted image user posted image user posted image ) No, zdej se pa Tjaša in Urban lepo že dojita, tak da ne paničarte do pol leta po porodu user posted image  Upam, da se boste s tem postom mal pomirile user posted image user posted image user posted image  Sam je res. Ker če imaš ti CR, otroka pa na int. negi, te pošljejo v laktarij šele 3 dni po operaciji in nič prej, ker se šele nekako takrat začne delat mleko. TOREJ - NI PANIKE, JE REKU ŠVEJK user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 386
1.2.2010 13:09:43   
rožca26
Navali vročine .... se počutim ko 60 let stara teta v menopavzi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 387
1.2.2010 13:14:00   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: girl79

Girl, zdej se sonček tudi pri nas že kaže user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa mleka tiče .... punce, vas bom vse čez kolena pa po nagi riti user posted image  Ne govorte, da ga nimate!!!!! Ko sem Tjašo klicala v petek je tudi ona potarnala, da nima mleka, pa sem jo prec na realna tla postavla - mleko se začne nekako "izločat" približno 3 dni po porodu (no, enim tudi že prej, sam to ne pomeni, da bodo mele več mleka - to lahka sam pomen, da so dihtunge popustile user posted image user posted image user posted image ) No, zdej se pa Tjaša in Urban lepo že dojita, tak da ne paničarte do pol leta po porodu user posted image  Upam, da se boste s tem postom mal pomirile user posted image user posted image user posted image  Sam je res. Ker če imaš ti CR, otroka pa na int. negi, te pošljejo v laktarij šele 3 dni po operaciji in nič prej, ker se šele nekako takrat začne delat mleko. TOREJ - NI PANIKE, JE REKU ŠVEJK user posted image user posted image user posted image

Saj nobena ne pravi, da GA NIMA! Pravimo samo, da se enim že mlezivo pojavlja, enim že mlekec pušča, večini pa nič od tega. To je pa kar razlika.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 388
1.2.2010 13:15:53   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Saj nobena ne pravi, da GA NIMA! Pravimo samo, da se enim že mlezivo pojavlja, enim že mlekec pušča, večini pa nič od tega. To je pa kar razlika.

Je ja, sam jest sem to razumela kot zaskrbljenost, da ga ne bodo mele. Sori na postu. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 389
1.2.2010 13:21:51   
Jessy
Ne, sej ni panike! user posted image
Men se ni tako zdelo, zato sem pa rekla. Drgač pa je glede dojenja tako, da šele ko 1 mesec dojiš lahko rečeš, da pa res dojiš, do takrat je pa še vse odprto. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 390
1.2.2010 13:28:46   
Anonimen
eh..noben noče z mano na sprehod-oz. noben nima časauser posted image user posted image , same me pa ne pustijo. Pa  tak lep sonček, dan brez oblačkauser posted image , jst pa notriiiii-bu
Mislim da bom šla kr na teraso sedet, pa malse bom zavila v bundo in dekeuser posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
1.2.2010 14:17:57   
plamen
Jee tudi mi imamo sončkauser posted image

glavoboli - jaz sem iemla tudi migrene, v user posted image v prvem tromesečju tudi ene 2x, potem pa še pred kakim mesecem, do sedaj je OK. Upam, da po porodu ne bo več.

vročina - mene nič ne daje. Še vedno sem stara zmrzljivka, normalno kot je bilo. Mogoče me še čakauser posted image

Sem poskenirala slikice iz UZ, kar jih nimam na CD-ju, ker kasneje zbledijo. Da bomo imeli vse za spominček.

Počasi se spravljam za štedilnik, zvečer pa sva z mojim varuški nečakinji in se že veselim.

rožca - jutr bom jaz šla na Občino nest papirje za hiško, pol se pa lahko dobiva. Tam okoli 11h, če ti je OK. Te pa pokličem kako urco prej, pa je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
1.2.2010 14:32:57   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

rožca - jutr bom jaz šla na Občino nest papirje za hiško, pol se pa lahko dobiva. Tam okoli 11h, če ti je OK. Te pa pokličem kako urco prej, pa je.

user posted image  Ti kr pokliči, pa z Vidom uletiva v center in gremo km na kavico. Komaj čakam. user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
1.2.2010 14:37:54   
rožca26
Glede torbe za P - jest jo bom ta vikend mogoče pripravila. Ne vem pa še. Vse je odvisno od razpoloženja user posted image  Meni se še nikamor ne mudi user posted image

Aja, bi pa pohvalila trgovino Mami, k majo vse od Peg Perega. Nm se je prejšnji teden sprednji kolešček na vozičku staknu, pa sm prinesla voziček, mi popravli kolešček in za popravilo nisem odštela niti centa. user posted image  Stric je bil prov prijazen, je reku, da če je kej narobe nej kr uletimo k njim, drgač pa so 4 kolesa skupaj (če bi jih kdaj zamenjali) okoli 50 eur user posted image  Se mi zdi pa to fuuuuuuuuuul mal - ma se ne kregam. Pa je reku še, da če bomo naročili dodatni sedež za montirat, nej en dan prej naročimo, naslednji dan pa prinesemo še voziček s sabo, da bodo oni sedež namontirali. Temu jest pravim strankam prijazna trgovina user posted image user posted image user posted image user posted image  Sm pa mrežco kupila, ker je prejšnja že mal boga, pa sm dala manj kot 20 eur. Skratka zelo zadovoljna user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 394
1.2.2010 14:37:59   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: plamen

user posted image  Ti kr pokliči, pa z Vidom uletiva v center in gremo km na kavico. Komaj čakam. user posted image

OK, zmenjenouser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 395
1.2.2010 14:41:23   
Čmrlika
Hojla!

da vas lepo podravim, pa pojamram, sem doma, sem staknila virozo in ker nisem bila naročena sem čakala celo dopoldne pri zdravniku...je prav lepo me je zahaklalo pa še uho me neznosno boli. user posted image
Ma bo že, mali pa kr  ne da miru noter, in poleg vsega, še včeraj med vročino in ubadanjem z bolečinami bi pa še on malo meni popadke povzročal...je minilo, spet...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 396
1.2.2010 15:58:28   
rožca26
Punce, dons smo pa ful zgovorne user posted image  A ste vse na sončku????

Čmrlika - tebi pa želim, da se čim prej pocajtaš.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 397
1.2.2010 16:27:56   
Jessy
Ufff, jaz sem se pa zdaj pošteno nadremuckala. Sem odspala kar skoraj 2 uri. Zdaj pa moram peljati Nejo na telovadbo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 398
1.2.2010 16:57:22   
vekybel
...ja zjutraj je bilo še kar pestro a sedaj pravo zatišje...nobenih poročanj o pregledih ni več, kaj je zdaj to user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 399
1.2.2010 17:04:51   
3Sonček3
Čau bejbike,
nism mogla prej pridt kr sm mela kr naporen dan do zdejle, zdej se je pa umirilo in sm vas lahko u miru prebrala in odpisala.

7lina7 se strinjam s tabo glede brcik, ampak js nism povedala da mojo metodo prakticiram 2x-3x na dan tko da mislm da je use uredu. Čez dan ko brca ne štejem, ko se pa umirim pol pa štejem.
Tut js pregledujem hlačke, če so kej obarvane pa se tut men še nč ni odluščlo user posted image user posted image user posted image no pa sej mam še časa.
Zvezdici lepo da si se pršla oglast in da je use uredu user posted image user posted image user posted image

Vidm da mate že skor use spakirane torbe, ja super ane, sej bi jo js tut mela če bi mela torbo že doma, tko morm pa počakat na 18.2. da gremo po voziček, pa torbo pol bom pa tut js spakirala. Krokse morm še oprat, drugo je pa že poštimano sm v torbo je treba zložit.

lorelaj* user posted image user posted image user posted image da bo prehlad čimprej miniu
lucika men je grozno vroče že skor celo nosečnost, ponavadi sm bla js tista zmrznjenka k je težila da se zapirajo okna ipd. zdej jih pa js odperam user posted image user posted image user posted image . Baje je to v user posted image normalno da nam je bolj vroče (še dobr da ni poletje kr bi se skuhala)
vekybel meni se je prebava zdej zadn mesc lepo izboljšala user posted image user posted image user posted image prej nism šla na blato tut po 2-3 dni zdej pa grem učasih tut po 2x na dan in mi je prou fajn. Se pa tut pri meni učasih pojavi driska in takrat najprej pomislm če se je že začelo user posted image user posted image user posted image .
čmrlika tudi tebi user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?