|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
29.1.2010 13:36:39   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Aja Matejčika ful dober podpis imaš. Me vedno nasmeji.user posted image

Hvala! user posted image Mojga moža pa ne glih. user posted image user posted image

user posted image user posted image To pa verjamem, ja.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
29.1.2010 13:44:37   
talika81
babnce, na kero številko ponavadi kličete, če želite met informacijo o tem, kdaj lahka pričakuješ pošto? za splošne informacije?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
29.1.2010 13:46:48   
Matejčika
Na tole: 321 24 60

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
29.1.2010 13:48:03   
talika81
sem klicala, dobila in je rekla, da zakaj kličem, če sem že mail napisala.

pa sem rekla, da ponavadi ne dobim odgovora in je rekla, da naj kličem marijo kristovič po 14. uri na 321 24 48.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
29.1.2010 15:21:48   
zaljubljena23
shyshy,  ti je talika odgovorila na tvoje vprašanje...

Talika, kako se rešila? Si dobila?

Jaz sem imela danes UZ pri svojem G, na 13.dan cikla, ni nobenega konkretnega folikla, največji meri 8mm, torej se lahko pobrišem pod nosem tale cikeluser posted image user posted image ..Za vsak slučaj moram v ponedeljek še enkrat na UZ, ampak nimam prevelikega upanja, da bi se kaj spremenilo...Očitno mi IUI postopki v MB-ju ne uidejo

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
29.1.2010 18:22:35   
marta82
Talika kako si se zmenila s sestro Marijo?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
29.1.2010 19:03:29   
talika81
nisem se imela prej časa javit ...

sestra marija mi je povedala, da lahko v roku 1 meseca pričakujem pošto. tako da se lahko zgodi, da bova v februarju že mogoče v postopku ... user posted image   user posted image   user posted image

zaljubljena, ne izgubit upanja. sej veš, da le-to umre zadnje.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
29.1.2010 19:05:02   
marta82
Super Talika! user posted image user posted image kdaj so te pa na čakalno listo dali? Saj vem, da si že napisala, ampak si nisem zapomnila.user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
29.1.2010 19:14:46   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image uu talika, to pa so lepe novičke....

Huh, a veš, da sem raje v ponedeljek presenečena kot pa razočarana...Tako da sem se kar sprijaznila, da v februarju začnem z IUI...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
29.1.2010 19:42:01   
talika81
marta, na čakalno listo sem bila dana 4.12.2009. 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
29.1.2010 20:05:38   
baby1978
Hello babnice, zdaj ap ste se meni polepsale dan, oz. vikend, da bomo ze naslednji mesec v postopku, juhuh se kr veselim, ceprav so meni pred 14 dnevi rekli, da marca bom ze ziher v postopku......

Komaj cakam..........lep vikend

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
29.1.2010 20:30:23   
pikachu
Iiiiiiiiiii!
Kake lepe novičke jaz berem.
Potem pa je res to da bomo marca že v postopku kot so rekli na razgovoru,
jupi...sem vesela .

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
29.1.2010 21:32:48   
marta82
Super punce!user posted image user posted image

Jaz se spomnim kaka muka je bila, ko sem na svoj drugi postopek čakala 13 mesecev.user posted image
Na ostale sicer manj, ampak že pol leta je ogromno, ko se ti življenje več ali manj vrti okoli želje po otročičku.
user posted image user posted image user posted image za konkretno skrajšanje čakalnih vrst!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
30.1.2010 9:30:43   
pikachu
Dobro jutro!

Kako smo kaj? Danes pa je že malo bol toplo pri nas, tak da grem zdaj malo z kužkoma se igrat. Potem pa spet v službo.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
30.1.2010 11:36:47   
september1
dan

kaj jaz berem?da skoraj ni čakalnih dob! pa to je fenomenalno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no če pa vam po pravici povem, jaz ko sem čakala 8 mesecev je tudi po eni strani hitro minilo.
iz vsega user posted image vam želim da vsem rata postopek in boste potem čez 9 mesecev pestovale zdrave otročičke.

talika tebe se spomnim ko sva se v LJ spoznali s tako lepo govorila, ko sma se pa na kavici doble pa nisem bla prepričana če si taprava.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko bom spet v mojmu koncu te pokličem za kavico(saj sem večkrat sam sem v dopoldanskem času).drugače pa imam jaz svojo G v Bistrici in bi se lahko kdaj na kavici tam dobile(talika, marta82,matejčika)

zaljubljena ne vrzi puške v koruzo, mogoče te pa v ponedeljek presenetijo ti tvoji folikli. držim pesti!

lep vikend vam želim!

beba75 meni so datum za DHT prstavli na 3.2. tak da,..... se slišiva

< Sporočilo je popravil september1 -- 30.1.2010 11:37:36 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
31.1.2010 17:46:22   
beba75
Dober večer!

Punce moje držite psti za mene jutri da moj pingo preživi odmrznitev in ga bom lahko dobila na čuvanje.

zaljubljena upam na najboljše jutri

september tudi tebi sicer pa saj bo vse o.k. in ti bojo povedali lepo novico na dht, se slišiva

talika boš videla pošta bo en,dva,tri pri tebi pa boš že v postopku

Lep večer vam še želim in se pišemo jutri!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
31.1.2010 17:52:36   
pikachu
beba bomo držale pa še user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam za srečo.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
31.1.2010 19:41:52   
beba75

Hvala pikachu! user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
31.1.2010 19:53:43   
pikachu
Mariborčanke a vse danes pančkate?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
31.1.2010 20:49:18   
marta82
Matejčika malo čudno vprašanje (sploh če ne boš vedela o čem govorimuser posted image ): a si ti tista ki pozna Tino??

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
31.1.2010 21:38:16   
miklarom
beba75 -  močno držim jutri zate za pingota, da lepo preživi in da ga dobiš k sebi, pa saj bo verjamem v to user posted image user posted image user posted image , daj mi sporoči preko sms-ja o.k.

talika - super, če so ti rekli da boš dobila pošto v roku enega meseca, pol jo lahko definitivno pričakuješ v roku 14.dneh, tako sem jaz prejela lani in so mio isto rekli. Mogoče pa skupaj štartama februarja, jaz sedaj čakam da dobim user posted image , pol pa kličem v MB za prvi UZ , in najine pingote.user posted image user posted image

september1 - tudi zate držim pestke za 3.2. ko ti bodo povedali lepo novičko. a si sedaj na bolniški, lahko se kaj oglasiš k meni na kak čvek in pijačko, saj sem popoldne doma, samo pokliči me prej, delam še samo 4.dni pol pa dopust cel mesec, pa na smučanje in pol po pingote

zaljubljena - kot so ti že punce rekle ne obupaj, saj bo, samo trdno voljo moraš imeti in verjeti , držim pa pestke za jutri, da bo boljše in vse o.k.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
31.1.2010 22:30:03   
saturn
beba, tudi jaz držim pesti za jutri

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
1.2.2010 8:59:59   
talika81
september, močno držim pesti za DHL, ki ga boš imela.
a res al kaj? hja, če pa nisem vedela, kako naj govorim. pol pa ko sem te spoznala, pa sem vidla, da mi ni treba govorit po lj, pa sem kr po naše sekala ...
ja, ti me kr pokliči za kavico, ko boš kej v naših koncih, si bom rade volje vzela cajt za to.

beba, močno drćžim pesti tudi zate dans. naj bo vse tako kot je treba. user posted image

miklarom, a res? no, mogoče pa bom res tako hitro dobila pošto. če je ne bom, ne bom kaj preveč razočarana, ker je meni važno, da bo v roku 1 mesca ... in da res čimprej začneva s postopkom.

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
1.2.2010 9:45:40   
september1
beba75 srečno danes

talika81 saj mene ni motlo če si po naše sekalauser posted image user posted image user posted image

miklarom ja jaz sem na bolniški, ja res bi se lahko na kavici doble, mogoče že jutr po materinski šoli ko se mi konča ob 16.30.imam jo v žalcu  in grem pol skozi tvoj kraj.

talika men so tud rekli da naj pošto pričakujem začetku septembra pol se jo pa dobla konec julija in 13.8. je bil razgovor.user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
1.2.2010 11:14:07   
talika81
sam da se razumemo, a ne? ni važno, kak kdo čveka ... user posted image   user posted image

no, sej bomo videli, kdaj bova dobila pošto. seveda vam poročam, kaj in kako. user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......