|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
27.1.2010 15:59:28   
latka
Pozdravljena pikachu!

A si mogoče tudi sedaj komaj prvič v Mb?Kdaj si pa imela prvi razgovor in kaj so vama takrat dejali oz. kaj je pri vama vzrok neplodnosti?
Upam da nisem preveč radovedna in tečna, to je samo zaradi mojega strahu, kajti naju prvi razgovor čaka marca pri dr. Gavričevi!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
27.1.2010 16:04:03   
pikachu
latka- midva sma imela prvi razgovor 3.12.09. drugače pa ja vzrok slab spermiogram ga je moj opravljal trikrat preden sma imela razgovor, in ker je bil vedno slab naju so dali na čakalno listo za postopek ICSI.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
27.1.2010 16:32:24   
latka
Torej ti že na prvem pregledu povejo, če greš v kak postopek in kdaj dobiš potem naslednji termin?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
28.1.2010 8:53:37   
talika81
pikachu, ne vem, ker jih jaz nisem dobila po pošti. mi smo izvide skupaj prebrali, ko sva prišla ny razgovor. tako da ti glede tega ne znam povedat.

latka, ne, na prvem razgvoru ti tega ne povejo. ampak mora tvoj najprej naredit spermiogram, ti par preiskav in se pol na naslednjem razgovoru pogovoite, kako in kaj. nadaljni postopki so odvisni od tega, kaj bo pokazal spermiogram. ker če bo spermiogram slab, potem vaju bodo dali na čakalno za ICSI, če bo pa OK, pa bodo naredili vse preiskave pri tebi.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
28.1.2010 12:49:50   
Matejčika
Kaj ti ne dajo Dabrostona oz. kaj za odebelitev sluznice v postopku? Ker jaz imam že nasplošno ful tanko sluznico, kak bo te v postopku? Te tak nikoli nebom prišla do transferja.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
28.1.2010 12:52:46   
talika81
matejčika, probaj pit čaj iz krvomočnice ... pomaga pri odebelitvi sluznice in omogoča boljšo prekvavljenost maternice ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
28.1.2010 12:58:09   
Matejčika
to že, jo pijem, ampak vseeno imam pretanko. če imam 6mm je že napredek.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
28.1.2010 13:14:04   
talika81
a res?

jaz sicer s tem nimam težav - glede debeline endometrija. ampak sem ta čaj vseeno pila.

Neposredna povezava do sporočila: 3258
28.1.2010 16:02:59   
Matejčika
Mah...bom pila krvomočnico in na zadnjem UZ jim bom povedla, da imam jaz zelo tanko sluznico, če bodo tvegali, al dobim kaj zraven. Sicer pa tak vedo kaj delajo. :)

Talika, oprosti, sem pozabla, kdaj pa vidva gresta v postopek? Oz. kdaj začneta?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
28.1.2010 16:45:21   
beba75

matejčika kar brez skrbi. V postopku ti dajo dabroston ali utrogestan za odebelitev sluznice. Postopki so dragi in naredijo vse da ga lahko izvedejo.

Jaz sem pri ivf imela dabroston sedaj pa grem po pingota( v pon.) pa imam utrogestan.

Neposredna povezava do sporočila: 3260
28.1.2010 16:47:43   
Matejčika
O hvala Beba! Si me potolažila zdaj! user posted image Vso srečo pri pingotu! user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
28.1.2010 19:01:03   
saturn
Škoda, da meni tudi niso dali že vnaprej kakšne podpore za odebelitev sluznice, zdaj ko grem po pingota. Upam, da se je moja sluznica kljub ponedeljkovi slabi novički bolj odebelila... Bomo videli v torek. Držim pesti, da me ne bojo poslali domov.

Držite se!

Neposredna povezava do sporočila: 3262
28.1.2010 19:20:35   
talika81
matejčika, ne vem, kdaj greva v postopek.
trenutno čakava še na pošto iz MB, da nama sporočijo, kdaj morva it v MB, da podpišemo tiste zadeve ter da se pomenimo, kak naprej.
upam, da bo to kmalu.

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
29.1.2010 10:10:44   
talika81
punce, kje pa ste ve vse danes?

a ne upate ven iz postelje, glede na to, da je zunaj mraz?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
29.1.2010 10:17:02   
pikachu
Dobro jutro-oziroma dan.
Ja talika tako težko je iz postelje ven, ampak sedaj pa moram ker grem delat.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
29.1.2010 10:38:27   
talika81
jaz pa sem že od 5.-tih pokonci.

bom pa jutri zato bolj potegnila ... pa še snežilo bo, tako da se bova lahko z mojim mal stiskala zjutraj in gledala ven, kako padajo snežinke ... user posted image   user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
29.1.2010 11:01:59   
mala81
talika jaz imam tudi vprašanje zate. sem vidla, da si svetovala pitje čaja krvomočnice. Jaz sem si ga namreč včeraj tudi kupla, ampak gor ni  nič pametnih navodil, kako se ga pije. A med menstruacijo si ga ti tudi pila?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
29.1.2010 11:19:12   
talika81
jaz sem ga začela pit, ko se je menstra že skoraj zaključila ... torej ko sem mela sam še malo rjavega izcedka. in sem ga pol pila skoz do nove user posted image . po požirkih mlačen čaj.

ker ne vem, kje sem prebrala, da kao ni priporočljivo pit krvomočnice med user posted image .

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
29.1.2010 11:50:52   
mala81
talika hvala za odgovor. Saj tudi jaz sem 1x zasledila, da ga ni dobro pit med user posted image  in ker sem malo višje zasledila, da si ga pila, sem kar izkoristla za vprašanje.

Lep dan

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
29.1.2010 12:04:14   
talika81
ti kar vprašaj. če bom znala, ti bom z veseljem odgovorila. user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
29.1.2010 12:26:59   
shyshy
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Jaz sem danes dobila napotnico za IUI, če nas ta cikel kaj ne preseneti, začnem po februarski M s postopkom...Prva dva bom na klomifenu, druga dva pa še se bodo odločili...

Drugače pa imam jutri kontrolni UZ pri svojem G, da vidim, če sem reagirala na klomifen, mogoče pa le rata in ne bo potrebno v postopek ;)

Zaljubljena23, a po tistem pregledu ko sta imela branje izvidov so vama povedali da greš takoj po prvi M v postopek? Upam da delajo tako, ker to je res hitro ;) Midva imava branje izvidov 22. marca... potem bi teoretično aprila že lahko začela z IUI če bo vse kot so si zamislili?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
29.1.2010 12:44:05   
talika81
shyshy, pri IUI je ponavadi tako, da ni čakalne dobe ... ker to še ni pravi postopek umetne oploditve. če bodo npr. pri vama ugotovili, da je z vama nekaj narobe, da je npr. spermiogram slab, potem bosta šla na čakalno za ICSI, na katerega se čaka 4 mesece.

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
29.1.2010 12:51:37   
shyshy
Upam da bo vse good, pa da greva čimprej v postopek... endometrioza se mi ponavalja, pa so rekli da če je tok mala cista kot jo mama sedaj, vseeno naredijo... ker če bi dolgo čakali in bi se še večala, možno da bom prej še pod nožem pristala user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
29.1.2010 12:53:44   
Matejčika
Da vam povem nekaj vzpodbudnega. Sem se v torek pogovarjala z dr. Kovačevo in je rekla, da več ni čakalnih dob. Tak da takoj ko si dan na čakalno listo, prideš na vrsto lahko že v roku 5 dni, da začneš s pripravami na postopek.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
29.1.2010 12:55:42   
shyshy
Juhu Matejčika!!! Polepšala si mi dan user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......