|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
1.2.2010 2:58:37   
Cappy96
Pozdrav še od ene, ki ne more spati user posted image .
Pojma nimam, a tale luna name tkole vpliva, da sem pol noči budna kot čuk ali kaj?!

Danes gre Lana po treh tednih v vrtec. K sreči jo peljeta dedi in babi, ker bom jaz čez 4 ure najbrž kot zombi!

Zdele sem pri zajtrku (ali pa je to malica?), jem maslo in marmelado.

Tudi jaz držim pesti za bmwjko, kati in valentinčico user posted image user posted image user posted image !
Komaj čakam novic, katera bo prva v februarju user posted image !

Tale naš mesec http://www.ani3.dk/maaneder03/02.gif je prišel na tri, dva.... se mi zdi, da smo se komaj štempljale s user posted image in user posted image , zdaj pa nekatere že veselo cartate, druge smo pa v nizkem štartu!

P.S.: kako prilepim slikico med tekst??? Včasih je šlo na copy-paste user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
1.2.2010 7:01:40   
zvesta
jutro....

čudna noč, še bolj čuden vikend za mano.... nič se mi ne da, ne morem se spočiti, Izak je še vedno doma....

groza me daje glede vsega skupaj user posted image

no, danes bom veselo čakala na obvestilčka o rojstvih user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
1.2.2010 7:37:52   
busybee882006
dobro jutro!

naša Katjuša je tudi ostala doma - upam, da samo hujši prehlad in da niso spet ušesa. Jo pa peljem k tašči,ker moram v službo še pisarno it pospravit, potem pa res samo še na kosilo tja.

Ali ima katera izkušnje s termometrom za temperaturo merit na čelu? Koliko moram odbiti, da dobim realno temperaturo?

LP Vsem!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
1.2.2010 7:53:11   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006
Ali ima katera izkušnje s termometrom za temperaturo merit na čelu? Koliko moram odbiti, da dobim realno temperaturo?

Mi ga imamo.... 10x zaporedoma izmeriš, pa dobiš razlike tudi do 2 stopinji. Vstran vržen denar. user posted image

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
1.2.2010 7:55:03   
jannusa
dobro jutro! tudi za mano je grozna noč... ne vem, če ni vplivala luna name... zgaga, nočni obiski wc-ja, tiščanje navzdol, spanje od 3-5-ih... groza!user posted image user posted image user posted image user posted image

otroke sem že porihtala, tako da so že vsak na svojem: Tini v srednji šoli, Nuša v OŠ in Jan v vrtcu (ga je mojuser posted image peljal, da ni bilo treba meni). mislila sem, da bom šla sedaj nazaj spat, pa ne morem, ker naša user posted image telovadi na vse pretege...

nič, punce... čas je za kavico in zajtrk, potem pa veselo na delo, saj je tu že naš mesec...

za vse, ki že čakate v P: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

lep dan in se beremo

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
1.2.2010 8:12:15   
zvesta
user posted image

PREGLEDI:

user posted image 1.2.- vaney, julieb-ctg, MATEJKA_(ctg), bmwjka, valentinčica30 (ctg),gapii27 (uz+sprejem), zirafa76(POROD)user posted image , cocochanel, bipi(POROD)user posted image , cappy96

2.2.-mavo,niwci, jada82, bili83(ctg), ančkica (ctg),dskubin(ctg), nattasha(ctg), ursulina(znuanji obrat)
3.2.-ČikaPika, Zofy, Kati81

4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg)
5.2.-Slomak, Lara73, protina
9.2.-Tinca Malinca
10.2.- smuki(ctg)
11.2.- bauky(ctg)

user posted image

Punce dajmo, danes jih je ful na pregledih, porodih... dost dela je za navijat. :)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
1.2.2010 8:23:31   
Aja1
Navijamo user posted image user posted image user posted image .Me zanima, katera bo prva "prava" februarka. user posted image

Moja noč je bila pa za razliko od vaših super. Spala kot top. Še na wc sem šla samo 1x. user posted image
Zdaj pa pijem kapučino in se zraven sladkam (beri - redim).

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
1.2.2010 8:25:52   
rožca26
JUHUHU, FEBRUAR JE TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
1.2.2010 8:27:39   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

JUHUHU, FEBRUAR JE TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
1.2.2010 8:39:10   
mucica2

Jaz sem pa pravkar pozajtrkovala, zdej si si pa skuhala malinov čaj in čakam da se ohladi da ga spijem...

pa še nosečniški čas sem si skuhala...

ja danes je blo moje spanje podobno plačevanju na obroke, dve uri spanja, pol za se zbudim pa na wc, pa spet zaspim pa se spet zbudim pa spet wc, pa mleko sm šla pit ker me je zgaga tako pekla da groza, pa spet zaspim, pa spet zbudim pa spet wc, ampak pol pa nisem več nazaj zaspala...zdej si mi pa zdi da sem taka kot kak zombi, k mam take podočnjake...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:45:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ČikaPika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4086
1.2.2010 8:47:13   
ČikaPika
Midva sva pa včeraj zvečer pred spanjem jedla toast in sem celo noč sanjala ku nora... groza...
Sicer sem spala do jutra, brez enega obiska wc-ja, sam se nisem naspala...

Ajoj punce, kr februar je že tu user posted image

Danes upam da bom šla tudi ne en sprehod - ampak zagotovo krajši!!!

Zvesta: sem vidla da na seznam zapišeš tudi če ima katera CTG na dan pregleda - no jaz ga imam 3.2. pa te prosim da mi ga vpišeš.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:51:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ČikaPika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4088
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:52:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:56:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4090
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:58:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4091
1.2.2010 9:05:29   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Za vse, ki ste že v nizkem štartu in tudi za vse nas, ki še pridemo za vami....

SREČNO PUNCE!!!

user posted image

se kar pod tole podpišem user posted image
(ful dobra slika)

Neposredna povezava do sporočila: 4092
1.2.2010 9:14:09   
busybee882006
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

Mi ga imamo.... 10x zaporedoma izmeriš, pa dobiš razlike tudi do 2 stopinji. Vstran vržen denar. user posted image

A potem je resnično tako precizen - hvala bogu je dedi vrgel denar stran!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
1.2.2010 9:24:05   
slomak
jutro punce,

kati sporoča da so jo poslali v porodno... user posted image user posted image user posted image  srečnooooooo.

joj mene kar črvičit začne samo da pomislim na to user posted image ...

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
1.2.2010 9:30:10   
zvesta
user posted image

PREGLEDI:

user posted image 1.2.- vaney, julieb-ctg, MATEJKA_(ctg), ,gapii27 (uz+sprejem), zirafa76(POROD)user posted image , cocochanel, bipi(POROD)user posted image , cappy96

2.2.-mavo,niwci, jada82, bili83(ctg), ančkica (ctg),dskubin(ctg), nattasha(ctg), ursulina(znuanji obrat), jannusa(UZ)
3.2.-ČikaPika (ctg), Zofy

4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg), zimska(ctg+streptokok)
5.2.-Slomak, Lara73, protina
9.2.-Tinca Malinca
10.2.- smuki(ctg)
11.2.- bauky(ctg)

user posted image

Punce dajmo, danes jih je ful na pregledih, porodih... dost dela je za navijat. :)

< Sporočilo je popravil zvesta -- 1.2.2010 9:42:10 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
1.2.2010 9:33:08   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

jutro punce,

kati sporoča da so jo poslali v porodno... user posted image user posted image user posted image  srečnooooooo.

joj mene kar črvičit začne samo da pomislim na to user posted image ...

kati, srečno in hitro želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
1.2.2010 9:39:21   
smuki
Kati - drži se, smo v mislih s teboj!!! user posted image user posted image user posted image

Jst pa tako zaotekam user posted image - sem se danes zjutraj za hec vagala in sem imela od zadnjega torka do danes skor 2kg več. In prvič se mi dogaja, da imam res težke prste na rokih, ko jih stisnem v pest in da ne govorim o nogah, ki so kot stebri. TUd ko hodim, se res počutim težka. Očitno bo treba še več počivat. Pa glede na to, da ful pijem, ne hodim ne vem koliko na wc - oz. številčno že velikrat, sam ko grem ne gre dosti od mene.
Zdaj razumem zakaj velik nosečnic reče, da jim je zadnji mesec muka.

Aja, pa pikepoke pošiljam kr za vse... se mi zdi, da zdaj pa res že vse čakamo D day.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
1.2.2010 9:39:46   
jannusa

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

jutro punce,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi šlo čim hitreje in čim manj boleče....

zvesta moj pregled je 2.2.2010 (uz)- če ga prosim vpišeš....

DRŽITE SE FEBRUARKE!!!!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
1.2.2010 9:40:57   
zvesta
smuki... jaz nič ne čakam... razen da mine prehlad.... user posted image

res, zredila sme se vsega skupaj 1 kg.... zatekam ne, boli me trenutno nič.... tudi obračam se v postelji spet normalno..... aja, edino kar čakam je, da mogoče beba na teži pridobi, pa tak nič ne morem pri tem user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
1.2.2010 9:41:50   
gapii27
jutro

no mi smo tud že skoraj prpravljeni.. stuširam se, vzamem torbo in gremo k Cerarjiuser posted image   me mal zvija od straha do teh umetnih popadkov... da mi vsaj reče da sn kaj odprta... javim popoldan zvesti kako in kaj so se odločili... mislite na nasuser posted image

caw

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?