Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 2:58:37
|
|
|
|
Cappy96
|
Pozdrav še od ene, ki ne more spati . Pojma nimam, a tale luna name tkole vpliva, da sem pol noči budna kot čuk ali kaj?! Danes gre Lana po treh tednih v vrtec. K sreči jo peljeta dedi in babi, ker bom jaz čez 4 ure najbrž kot zombi! Zdele sem pri zajtrku (ali pa je to malica?), jem maslo in marmelado. Tudi jaz držim pesti za bmwjko, kati in valentinčico ! Komaj čakam novic, katera bo prva v februarju ! Tale naš mesec http://www.ani3.dk/maaneder03/02.gif je prišel na tri, dva.... se mi zdi, da smo se komaj štempljale s in , zdaj pa nekatere že veselo cartate, druge smo pa v nizkem štartu! P.S.: kako prilepim slikico med tekst??? Včasih je šlo na copy-paste
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 7:01:40
|
|
|
|
zvesta
|
jutro.... čudna noč, še bolj čuden vikend za mano.... nič se mi ne da, ne morem se spočiti, Izak je še vedno doma.... groza me daje glede vsega skupaj no, danes bom veselo čakala na obvestilčka o rojstvih
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 7:37:52
|
|
|
|
busybee882006
|
dobro jutro! naša Katjuša je tudi ostala doma - upam, da samo hujši prehlad in da niso spet ušesa. Jo pa peljem k tašči,ker moram v službo še pisarno it pospravit, potem pa res samo še na kosilo tja. Ali ima katera izkušnje s termometrom za temperaturo merit na čelu? Koliko moram odbiti, da dobim realno temperaturo? LP Vsem!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 7:53:11
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006 Ali ima katera izkušnje s termometrom za temperaturo merit na čelu? Koliko moram odbiti, da dobim realno temperaturo? Mi ga imamo.... 10x zaporedoma izmeriš, pa dobiš razlike tudi do 2 stopinji. Vstran vržen denar.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 7:55:03
|
|
|
|
jannusa
|
dobro jutro! tudi za mano je grozna noč... ne vem, če ni vplivala luna name... zgaga, nočni obiski wc-ja, tiščanje navzdol, spanje od 3-5-ih... groza! otroke sem že porihtala, tako da so že vsak na svojem: Tini v srednji šoli, Nuša v OŠ in Jan v vrtcu (ga je moj peljal, da ni bilo treba meni). mislila sem, da bom šla sedaj nazaj spat, pa ne morem, ker naša telovadi na vse pretege... nič, punce... čas je za kavico in zajtrk, potem pa veselo na delo, saj je tu že naš mesec... za vse, ki že čakate v P: . lep dan in se beremo
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 8:12:15
|
|
|
|
zvesta
|
PREGLEDI: 1.2.- vaney, julieb-ctg, MATEJKA_(ctg), bmwjka, valentinčica30 (ctg),gapii27 (uz+sprejem), zirafa76(POROD) , cocochanel, bipi(POROD) , cappy96 2.2.-mavo,niwci, jada82, bili83(ctg), ančkica (ctg),dskubin(ctg), nattasha(ctg), ursulina(znuanji obrat) 3.2.-ČikaPika, Zofy, Kati81 4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg) 5.2.-Slomak, Lara73, protina 9.2.-Tinca Malinca 10.2.- smuki(ctg) 11.2.- bauky(ctg) Punce dajmo, danes jih je ful na pregledih, porodih... dost dela je za navijat. :)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 8:23:31
|
|
|
|
Aja1
|
Navijamo .Me zanima, katera bo prva "prava" februarka. Moja noč je bila pa za razliko od vaših super. Spala kot top. Še na wc sem šla samo 1x. Zdaj pa pijem kapučino in se zraven sladkam (beri - redim).
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 8:25:52
|
|
|
|
rožca26
|
JUHUHU, FEBRUAR JE TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 8:27:39
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 JUHUHU, FEBRUAR JE TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 8:39:10
|
|
|
|
mucica2
|
Jaz sem pa pravkar pozajtrkovala, zdej si si pa skuhala malinov čaj in čakam da se ohladi da ga spijem... pa še nosečniški čas sem si skuhala... ja danes je blo moje spanje podobno plačevanju na obroke, dve uri spanja, pol za se zbudim pa na wc, pa spet zaspim pa se spet zbudim pa spet wc, pa mleko sm šla pit ker me je zgaga tako pekla da groza, pa spet zaspim, pa spet zbudim pa spet wc, ampak pol pa nisem več nazaj zaspala...zdej si mi pa zdi da sem taka kot kak zombi, k mam take podočnjake...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 8:45:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 8:47:13
|
|
|
|
ČikaPika
|
Midva sva pa včeraj zvečer pred spanjem jedla toast in sem celo noč sanjala ku nora... groza... Sicer sem spala do jutra, brez enega obiska wc-ja, sam se nisem naspala... Ajoj punce, kr februar je že tu Danes upam da bom šla tudi ne en sprehod - ampak zagotovo krajši!!! Zvesta: sem vidla da na seznam zapišeš tudi če ima katera CTG na dan pregleda - no jaz ga imam 3.2. pa te prosim da mi ga vpišeš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 8:51:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 8:52:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 8:56:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 8:58:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:05:29
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Za vse, ki ste že v nizkem štartu in tudi za vse nas, ki še pridemo za vami.... SREČNO PUNCE!!! se kar pod tole podpišem (ful dobra slika)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:14:09
|
|
|
|
busybee882006
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006 Ali ima katera izkušnje s termometrom za temperaturo merit na čelu? Koliko moram odbiti, da dobim realno temperaturo? Mi ga imamo.... 10x zaporedoma izmeriš, pa dobiš razlike tudi do 2 stopinji. Vstran vržen denar. A potem je resnično tako precizen - hvala bogu je dedi vrgel denar stran!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:24:05
|
|
|
|
slomak
|
jutro punce, kati sporoča da so jo poslali v porodno... srečnooooooo. joj mene kar črvičit začne samo da pomislim na to ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:30:10
|
|
|
|
zvesta
|
PREGLEDI: 1.2.- vaney, julieb-ctg, MATEJKA_(ctg), ,gapii27 (uz+sprejem), zirafa76(POROD) , cocochanel, bipi(POROD) , cappy96 2.2.-mavo,niwci, jada82, bili83(ctg), ančkica (ctg),dskubin(ctg), nattasha(ctg), ursulina(znuanji obrat), jannusa(UZ) 3.2.-ČikaPika (ctg), Zofy 4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg), zimska(ctg+streptokok) 5.2.-Slomak, Lara73, protina 9.2.-Tinca Malinca 10.2.- smuki(ctg) 11.2.- bauky(ctg) Punce dajmo, danes jih je ful na pregledih, porodih... dost dela je za navijat. :)
< Sporočilo je popravil zvesta -- 1.2.2010 9:42:10 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:33:08
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak jutro punce, kati sporoča da so jo poslali v porodno... srečnooooooo. joj mene kar črvičit začne samo da pomislim na to ... kati, srečno in hitro želim
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:39:21
|
|
|
|
smuki
|
Kati - drži se, smo v mislih s teboj!!! Jst pa tako zaotekam - sem se danes zjutraj za hec vagala in sem imela od zadnjega torka do danes skor 2kg več. In prvič se mi dogaja, da imam res težke prste na rokih, ko jih stisnem v pest in da ne govorim o nogah, ki so kot stebri. TUd ko hodim, se res počutim težka. Očitno bo treba še več počivat. Pa glede na to, da ful pijem, ne hodim ne vem koliko na wc - oz. številčno že velikrat, sam ko grem ne gre dosti od mene. Zdaj razumem zakaj velik nosečnic reče, da jim je zadnji mesec muka. Aja, pa pikepoke pošiljam kr za vse... se mi zdi, da zdaj pa res že vse čakamo D day.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:39:46
|
|
|
|
jannusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak jutro punce, kati sporoča da so jo poslali v porodno... srečnooooooo. da bi šlo čim hitreje in čim manj boleče.... zvesta moj pregled je 2.2.2010 (uz)- če ga prosim vpišeš.... DRŽITE SE FEBRUARKE!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:40:57
|
|
|
|
zvesta
|
smuki... jaz nič ne čakam... razen da mine prehlad.... res, zredila sme se vsega skupaj 1 kg.... zatekam ne, boli me trenutno nič.... tudi obračam se v postelji spet normalno..... aja, edino kar čakam je, da mogoče beba na teži pridobi, pa tak nič ne morem pri tem
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:41:50
|
|
|
|
gapii27
|
jutro no mi smo tud že skoraj prpravljeni.. stuširam se, vzamem torbo in gremo k Cerarji me mal zvija od straha do teh umetnih popadkov... da mi vsaj reče da sn kaj odprta... javim popoldan zvesti kako in kaj so se odločili... mislite na nas caw
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?