![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:15:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya se vam ne zdi čudno....da se vse nekaj čudnega dogaja v sklopu tu gori(rr mislim).....fulll imma feelinge,da nekdo prav preži tukaj na nas..Morda sem čudna...ampak bomo mogle na FB svoj zid objavit, kjer so lahko smo določeni člani tiste katere sprejmemo same. Tam se vsaj malo bol varno počutim. Jaz sem takoj za to!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:17:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj zato pa bi jaz šla v SP,ker bom doma,pa samo tu pa tam kak delaš.Dobro,na začetku ne,ko pa zalavfa zadeva,pa komot. ma ja...ti tak veš...kake so bile moje želje oz..je bil moj začetek o karieri...ampak je na žalost vse splavalo po vodi...in sem sedaj obrnjena čist kontra...družina..pa to....takrat sem se zato odločila....bilo je hudo...ni za opisat...verjemi....ko sem že v eni roki imela to..za kar sem se trudila....nekak bo že.......upam...da me nekoč usoda ponese spet "tja" ...........
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:20:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj zato pa bi jaz šla v SP,ker bom doma,pa samo tu pa tam kak delaš.Dobro,na začetku ne,ko pa zalavfa zadeva,pa komot. ma ja...ti tak veš...kake so bile moje želje oz..je bil moj začetek o karieri...ampak je na žalost vse splavalo po vodi...in sem sedaj obrnjena čist kontra...družina..pa to....takrat sem se zato odločila....bilo je hudo...ni za opisat...verjemi....ko sem že v eni roki imela to..za kar sem se trudila....nekak bo že.......upam...da me nekoč usoda ponese spet "tja" ........... Vem,ja.Jaz pa iz tega razloga ravno hočem it v to,zaradi družine,bom več cajta mela,ko zaj,ko moram celih 8 ur al pa še dalje delat,za mali dnar.Će pa bi šla šofirat nazaj,pa me sploh cele dneve ne bi blo.Edino ta varianta me mika,ko mi je Vitabella zrihtala.Samo to pa je še pod vprašajem!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:21:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vem,ja.Jaz pa iz tega razloga ravno hočem it v to,zaradi družine. ma ja,saj to...tak sem hotela jaz....ampak dopovej to mojemu predragemu moškemu eh......bom že nekak preživela
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:22:38
|
|
|
|
arabela*
|
POZDRAVLJENI VOHUNI IN VOHUNKE!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:23:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya POZDRAVLJENI VOHUNI IN VOHUNKE! TUDI IZ MOJE STRANI! SMO ZELO ZANIMIVE?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:23:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya POZDRAVLJENI VOHUNI IN VOHUNKE!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:24:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya POZDRAVLJENI VOHUNI IN VOHUNKE! Kaj pa se ti smeješ?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:25:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya POZDRAVLJENI VOHUNI IN VOHUNKE! Pa dober večer tana-2. Kaj bo dobrega?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:26:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa dober večer tana-2. Kaj bo dobrega? NO LY........................pa ne tak direktno,no
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:27:13
|
|
|
|
tasa_m
|
koda se nam kdo oglasi. Grem naše babe vprašat kak se naredi zid na FB da smo samo me gor" Ly bejž se na FB vpisat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:28:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa dober večer tana-2. Kaj bo dobrega? NO LY........................pa ne tak direktno,no Zakaj pa ne. Saj ji nebom nič naredila.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:29:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly bejž se na FB vpisat Ko bo bil že zid narejen.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:29:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m koda se nam kdo oglasi. Grem naše babe vprašat kak se naredi zid na FB da smo samo me gor" Ly bejž se na FB vpisat
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:30:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa dober večer tana-2. Kaj bo dobrega? NO LY........................pa ne tak direktno,no Zakaj pa ne. Saj ji nebom nič naredila. Kak ne,če pa si HUDA TETA!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:31:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ko bo bil že zid narejen. sem vprašala kako se naredi. Čakam odgovor Saj si lahko tam tud Ly Lyista
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:32:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly bejž se na FB vpisat Ko bo bil že zid narejen. ma daj spokaj se že tja..no...saj te nič ne stane.....samo par stavkov in velkom frisbuk
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.1.2010 21:33:00 >
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:33:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa dober večer tana-2. Kaj bo dobrega? NO LY........................pa ne tak direktno,no Zakaj pa ne. Saj ji nebom nič naredila. Kak ne,če pa si HUDA TETA!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:33:40
|
|
|
|
marta82
|
Jaz tudi nisem na FB prijavljena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:34:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa dober večer tana-2. Kaj bo dobrega? NO LY........................pa ne tak direktno,no Zakaj pa ne. Saj ji nebom nič naredila. Kak ne,če pa si HUDA TETA! to je treba njenega dragega vprašat
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:34:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly bejž se na FB vpisat Ko bo bil že zid narejen. ma daj spokaj se že tja..no...saj te nič ne stane.....samo par stavkov in velkom frisbuk NE ŠE.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:34:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa dober večer tana-2. Kaj bo dobrega? NO LY........................pa ne tak direktno,no Zakaj pa ne. Saj ji nebom nič naredila. Kak ne,če pa si HUDA TETA! Kak te ne? N edelaj se fine zaj,pa take....pa to...!(hec)
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:34:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi nisem na FB prijavljena.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:35:48
|
|
|
|
arabela*
|
Hitro po kangelce in prišetajte tja
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:36:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak ne,če pa si HUDA TETA! Kak te ne? N edelaj se fine zaj,pa take....pa to...!(hec)
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.