![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:01:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar kje začneš delat? V enem novem lokalu na Pobrežju! O super. A redno ali samo občasno? Ja,bi me kr za redno vzel,samo sem do začetka marca v porodniški,ne bo pa nič na črno.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:01:57
|
|
|
|
arabela*
|
Babe...tista tema grozno...kaj to se je v MB zgodilo?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:02:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe...tista tema grozno...kaj to se je v MB zgodilo? Jap.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:02:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe...tista tema grozno...kaj to se je v MB zgodilo? Baje da danes,ja!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:03:13
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz imam na voljo tud en fajn šiht.....samo dopoldan in je v Slov.Bistrci... Ampak se verjetno še ne bom odločla
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:04:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz imam na voljo tud en fajn šiht.....samo dopoldan in je v Slov.Bistrci... Ampak se verjetno še ne bom odločla Zakaj pa ne? Ti je predaleč za vozit?Al še boš malo uživala doma?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:05:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe...tista tema grozno...kaj to se je v MB zgodilo? Jap. mene je tak že full strah....ne maram,da po mraku šetajo...mi mati reče da kompliciram...ampak ne morem iz svoje kože...marsikaj sem že tu v Mb doživela...ko sem se po temi vračala sama domov in vem,da je nevarno
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:05:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kak se reče na porodniškem dopusto po angleško?? maternity leave thank you very much. Grem zdaj bele liste iskat ju velkom
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:05:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kak se reče na porodniškem dopusto po angleško?? maternity leave thank you very much. Grem zdaj bele liste iskat ju velkom
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:06:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz imam na voljo tud en fajn šiht.....samo dopoldan in je v Slov.Bistrci... Ampak se verjetno še ne bom odločla Zakaj pa ne? Ti je predaleč za vozit?Al še boš malo uživala doma? ne ne...relacija super,pa delo tudi.....edino vem,da bi me radi kao zaposlili,jaz tega ne želim.....pa ne...ni mi še za delat it nekak
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:06:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz imam na voljo tud en fajn šiht.....samo dopoldan in je v Slov.Bistrci... Ampak se verjetno še ne bom odločla ti si asica. Jaz bi vse sprejela z odprtimi rokami,sam da dobim šiht.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:06:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz imam na voljo tud en fajn šiht.....samo dopoldan in je v Slov.Bistrci... Ampak se verjetno še ne bom odločla Kje? Kaj? Jaz bi...(če ni strežba)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:07:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe...tista tema grozno...kaj to se je v MB zgodilo? Jap. mene je tak že full strah....ne maram,da po mraku šetajo...mi mati reče da kompliciram...ampak ne morem iz svoje kože...marsikaj sem že tu v Mb doživela...ko sem se po temi vračala sama domov in vem,da je nevarno Ma,ja,ni se več za hecat dandanes! En cajt so v EP kradli punčke stare 3-5 let,ene 5 takih primerov je blo v enem mesecu,samo so eno babo dobli,pa je vse skupaj potihnilo pol.So pa jih na balkan prodajali.Groooooza!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:07:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti si asica. Jaz bi vse sprejela z odprtimi rokami,sam da dobim šiht. ma ne..res mi ni...od 18 leta sem delala skozi..brez mesca fraj..... ...mi zdaj tak nenormalno paše bit "malo" doma
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:08:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz imam na voljo tud en fajn šiht.....samo dopoldan in je v Slov.Bistrci... Ampak se verjetno še ne bom odločla Zakaj pa ne? Ti je predaleč za vozit?Al še boš malo uživala doma? ne ne...relacija super,pa delo tudi.....edino vem,da bi me radi kao zaposlili,jaz tega ne želim.....pa ne...ni mi še za delat it nekak HB,če ti tak paše.Jaz pa rintam že od avgusta,ne zdržim dolgo doma.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:09:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kje? Kaj? Jaz bi...(če ni strežba) ne ni strežba..nekaj podobnega je....ampka nebi tu javno....Bom jutri kaj več izvedela.....in če se ne odločim...javim....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:10:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kje? Kaj? Jaz bi...(če ni strežba) ne ni strežba..nekaj podobnega je....ampka nebi tu javno....Bom jutri kaj več izvedela.....in če se ne odločim...javim.... Ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:10:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ne..res mi ni...od 18 leta sem delala skozi..brez mesca fraj..... ...mi zdaj tak nenormalno paše bit "malo" doma hb da vama gre finančno ven . Jaz vem, da nama nebi šlo,če bi bila samo T. plača.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:10:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe...tista tema grozno...kaj to se je v MB zgodilo? Jap. mene je tak že full strah....ne maram,da po mraku šetajo...mi mati reče da kompliciram...ampak ne morem iz svoje kože...marsikaj sem že tu v Mb doživela...ko sem se po temi vračala sama domov in vem,da je nevarno Ma,ja,ni se več za hecat dandanes! En cajt so v EP kradli punčke stare 3-5 let,ene 5 takih primerov je blo v enem mesecu,samo so eno babo dobli,pa je vse skupaj potihnilo pol.So pa jih na balkan prodajali.Groooooza! se vam ne zdi čudno....da se vse nekaj čudnega dogaja v sklopu tu gori(rr mislim).....fulll imma feelinge,da nekdo prav preži tukaj na nas..Morda sem čudna...ampak
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:12:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya se vam ne zdi čudno....da se vse nekaj čudnega dogaja v sklopu tu gori(rr mislim).....fulll imma feelinge,da nekdo prav preži tukaj na nas..Morda sem čudna...ampak bomo mogle na FB svoj zid objavit, kjer so lahko smo določeni člani tiste katere sprejmemo same. Tam se vsaj malo bol varno počutim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:12:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar HB,če ti tak paše.Jaz pa rintam že od avgusta,ne zdržim dolgo doma. ma ja....končno sem "zaživela"...prej sem skozi samo delala...nič druga..samo služba...dom..in obratno.... vem,da bo slejkoprej treba nekaj migat...ampak vedno bolj študiram varjante,da bi nekaj doma delala...bilokaj...samo da sem doma
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:13:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hb da vama gre finančno ven . Jaz vem, da nama nebi šlo,če bi bila samo T. plača. mora it....nekak....ne misli si,da je lahko....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:14:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar HB,če ti tak paše.Jaz pa rintam že od avgusta,ne zdržim dolgo doma. ma ja....končno sem "zaživela"...prej sem skozi samo delala...nič druga..samo služba...dom..in obratno.... vem,da bo slejkoprej treba nekaj migat...ampak vedno bolj študiram varjante,da bi nekaj doma delala...bilokaj...samo da sem doma Saj zato pa bi jaz šla v SP,ker bom doma,pa samo tu pa tam kak delaš.Dobro,na začetku ne,ko pa zalavfa zadeva,pa komot.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:14:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya se vam ne zdi čudno....da se vse nekaj čudnega dogaja v sklopu tu gori(rr mislim).....fulll imma feelinge,da nekdo prav preži tukaj na nas..Morda sem čudna...ampak bomo mogle na FB svoj zid objavit, kjer so lahko smo določeni člani tiste katere sprejmemo same. Tam se vsaj malo bol varno počutim.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 21:14:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mora it....nekak....ne misli si,da je lahko.... Verjamem da ni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.